Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Carlos mu, Lincol mü? Feldkamp'ın yanıtı

JeNNeT
06-23-2007, 03:26 PM
Carlos mu, Lincol mü? Feldkamp'ın yanıtı

Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, bu akşam İstanbul'a geldi. Gazeteciler havaalanında, 'Lincol mü, Carlos mu? diye sordular.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla Düsseldorf'tan gelen Alman çalıştırıcı, Atatürk Havalimanı'nda antrenör Ahmet Akçan tarafından karşılandı. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Feldkamp, Galatasaray'ın yeni transferi Cassio de Souza Soares Lincoln'un transferinin kolay olmadığını belirterek, ''Yönetim kurulu büyük çabalar sonunda bu transferi gerçekleştirmeyi başardı. Onlar görevlerini yerine getirdi. Şimdi sıra Lincoln ve bende'' diye konuştu.
Alman teknik adam, bir gazetecinin, ''Fenerbahçe de Roberto Carlos'u transfer etti. Carlos mu daha iyi, Lincoln mu daha iyi?'' şeklindeki sorusuna, ''Roberto Carlos'u Real Madrid'den tanıyorum. Çok iyi bir futbolcu. Carlos umarım Real Madrid'de oynadığı gibi Fenerbahçe'de de oynar ve umarım Lincoln de Schalke 04'de oynadığı oyunu Galatasaray'da da oynar'' dedi.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Antalyaspor'lu Volkan'ı da kadrosunda görmek istediğini ifade eden Feldkamp, ''Ancak bu transferin henüz kesin bitip, bitmediğini bilmiyorum'' şeklinde konuştu. Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun ''Başka transfer istiyor musunuz?'' sorusuna tek kelimeyle ''Evet'' diye yanıt verdi.
YABANCI OYUNCU KONUSU
Feldkamp, Türkiye'de yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak da şunları söyledi: ''Bu konu Türk futbolunu ilgilendiriyor. Yabancı takımlarda böyle bir sınırlama olmadığı için başarılı olabiliyor. Buna Barcelona ve Real Madrid'i örnek olarak gösterebiliriz. Türk futbolu da bu konuda ilerleyici adımlar atabilir'' diye konuştu. Alman teknik adam, stat projesiyle ilgili bir soru üzerine de ''Umarım proje olarak kalmaz ve umarım açılışını da Galatasaray'ın başında ben yaparım'' dedi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nin eskiye oranla daha da güzelleştiğini kaydeden Feldkamp, çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.
AA

вö¢üк
06-23-2007, 10:20 PM
Bence Roberto Carlos Daha İyi Ama Adama Gelmiş 37 Yaşına Lincol Ondan Daha Genç Lincol BEnce Daha İyi İşLer Yapar Gibi Gelio

TiTaN
06-23-2007, 10:30 PM
adam 37 deil 30 yaşında lincol deil lincoln ve de lincoln 28 yaşında:D:D:D:Dyanlış yazmışın ondan düxzelttim...

legerohn
06-24-2007, 04:43 AM
10,03,1973 doğumludur carlos...

ha 2 eksik 5 fazla ne çıkar bana farketmez diyorsanız sorun yok ben doğrusunu vereyim dedim...

lincoln ise 22.01.1979 doğumludur kabaca 6 yaş ediyo araları...

LoRd_AyTaC
06-25-2007, 04:50 PM
ABiler Fenerium da Corlos un Bastonu satılmaya başlandı mı? Dedem fenerlidir de çok istiyor...Diyorum ama dinlemiyor bir çıksada alsam...

wolf46
06-25-2007, 04:58 PM
ewet haklısın kardeş

OrDeRPrOs
06-25-2007, 05:13 PM
ßence "Lincoln" daha iyi tabikide...

F.S.Mehmet1453
07-07-2007, 01:00 PM
ikiside birbirinden iyi oyuncular.

¢яєαмιηg
07-07-2007, 02:26 PM
roberto daha ıı...

TiTaN
07-07-2007, 02:51 PM
bence de ROberto carlos daha iyi...değil:D lincoln.ölümüne lincoln.!