TiTaN
06-24-2007, 11:01 PM
Bağlı kalın
Nokia 6103 cep telefonları bağlanabilirlik gücünü avucunuzun içine verir, en son Bluetooth kablosuz teknolojisi arkadaşlarınız ve ailenizle senkronize kalmanıza yardım eder.
Anında eğlence
Söyleyecek özel birşeyiniz mi var? Yeni ve akıllı Nokia Xpress ses sistemi mesajlaşmayı kolay ve eğlenceli hale getirir: bir ses mesajı kaydedin ve tüm arkadaşlarınıza anında gönderin.
Güven
Dış ekran ayrıca objektif olarak kullanılabilir, yalnız veya arkadaşlarınızla birlikte kendi resimlerinizi çekebilir, iç ekranda da normal resimler çekebilirsiniz.
Şebeke : 850 / 900 / 1800 / 1900 mHz
Boyutlar (mm) : 85 x 45 x 24
Ağırlık (g) : 97
Konuşma Süresi : 4 saat
Bekleme Süresi : 350 saat
Standard Pil : Li-lon 820
Hafıza (ceptel) : 4.2 MP Dahili Hafıza
Rehber : 500 adet
İşletim Sistemi (cep tel) : Standart
Ekran (ceptel) : 65K TFT, 128 x 160 piksel
Kamera : VGA, 640 x 480 piksel, video
Flaş : Yok
Zil Tipi : Polifonik, MP3
Ses/Kayıt : Var
Ses ile Arama : Var
HandsFree : Var
Radyo : Var
Mp3 : Yok
Titreşim : Var
Kızılötesi : Var
Bluetooth : Var
WLAN (cep tel) : Yok
3G : Yok
Browser : WAP / xHTML
GPRS : Class 10, 32 – 48 kbps
Edge : Class 6, 177.6 kbps
Bas Konuş : Var
Java : Java MIDP 2.0
Kutu İçeriği : Nokia HS-23 streo kulaklık, Şarj cihazı AC-3, Batarya BL-4C, Kullanım Klavuzu
Garanti : Estore’da satılan Nokia Cep Telefonları, Nokia Resmi Distribütörü olan KVK, Genpa, Netcell, C5, STS veya Dora’ dan temin edilmekte olup, Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantili olarak satılmaktadır.
Marka : Nokia
Nokia 6103 cep telefonları bağlanabilirlik gücünü avucunuzun içine verir, en son Bluetooth kablosuz teknolojisi arkadaşlarınız ve ailenizle senkronize kalmanıza yardım eder.
Anında eğlence
Söyleyecek özel birşeyiniz mi var? Yeni ve akıllı Nokia Xpress ses sistemi mesajlaşmayı kolay ve eğlenceli hale getirir: bir ses mesajı kaydedin ve tüm arkadaşlarınıza anında gönderin.
Güven
Dış ekran ayrıca objektif olarak kullanılabilir, yalnız veya arkadaşlarınızla birlikte kendi resimlerinizi çekebilir, iç ekranda da normal resimler çekebilirsiniz.
Şebeke : 850 / 900 / 1800 / 1900 mHz
Boyutlar (mm) : 85 x 45 x 24
Ağırlık (g) : 97
Konuşma Süresi : 4 saat
Bekleme Süresi : 350 saat
Standard Pil : Li-lon 820
Hafıza (ceptel) : 4.2 MP Dahili Hafıza
Rehber : 500 adet
İşletim Sistemi (cep tel) : Standart
Ekran (ceptel) : 65K TFT, 128 x 160 piksel
Kamera : VGA, 640 x 480 piksel, video
Flaş : Yok
Zil Tipi : Polifonik, MP3
Ses/Kayıt : Var
Ses ile Arama : Var
HandsFree : Var
Radyo : Var
Mp3 : Yok
Titreşim : Var
Kızılötesi : Var
Bluetooth : Var
WLAN (cep tel) : Yok
3G : Yok
Browser : WAP / xHTML
GPRS : Class 10, 32 – 48 kbps
Edge : Class 6, 177.6 kbps
Bas Konuş : Var
Java : Java MIDP 2.0
Kutu İçeriği : Nokia HS-23 streo kulaklık, Şarj cihazı AC-3, Batarya BL-4C, Kullanım Klavuzu
Garanti : Estore’da satılan Nokia Cep Telefonları, Nokia Resmi Distribütörü olan KVK, Genpa, Netcell, C5, STS veya Dora’ dan temin edilmekte olup, Nokia Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantili olarak satılmaktadır.
Marka : Nokia