Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 06/26/07 - Her şarkıda başka kadın

Nǿ ŦΞДЯ™
06-26-2007, 10:26 AM
Ünlü sanatçı Sibel Can, son albümünde yer alan 12 şarkısının her birinde farklı bir kadına büründüğünü söyledi...

Akşam Sefası isimli son albümü büyük beğeni toplayan Sibel Can şu sıralar çok keyifli. 20 yılda 16'ncı albümünü yapan güzel sanatçı, 12 parçayı 600 şarkı arasından ekibiyle birlikte seçtiğini söyledi. Özellikle Tarkan'ın verdiği 'Çakmak Çakmak' şarkısını çok beğendiğini, hayranlarından da olumlu tepki aldığını belirten Can, "Sezen Aksu ve Serdar Ortaç'a ait ikişer şarkım da var. Bu albüm içime çok sindi. Çok mutluyum" dedi. Can her şarkıda başka bir kadın olduğunu söyleyerek, "Artık ben susuyorum, şarkılarım konuşacak. Her şarkıyı dinlerken parçanın atmosferine girerim. Şarkıyı söylerken melodiyi ruhumda hissederim. Şarkılarımın internet üzerinden tüm dünyada dinlendiğini biliyorum" dedi. Türk Sanat Müziği ezgileri taşıyan bir şarkıyla yurtdışına açılmayı düşündüğünü de dile getiren ünlü sanatçı şunları söyledi: "Ancak benim en büyük arzum ölene kadar şarkı söylemek. Rahmetli annem de bunu isterdi. Bir diğer büyük arzum ise Türkiye'nin, Türk halkının sevgilisi olmak, herkesin gönlünde taht kurmak."