Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Yıldızlar konuşuyor

Nǿ ŦΞДЯ™
06-26-2007, 10:32 AM
Fener'in sambacısı Alex ve golcüsü Kezman, Türkiye'de şampiyon olacaklarını iddia ederken, hedeflerinin Avrupa'da zirveye çıkmak olduğunu belirtti.

Kupa’yla gidecek

100. yılda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçel’nin futbolcuları, mutlu bir şekilde tatillerini yaparken, gelecek için de iddialı konuşuyorlar. 2009 yılında Avrupa’da final oynayıp, Fenerbahçe’den öyle ayrılmak istediğini dile getiren Alex, “Geçen sezon acemice hatalar yapıp Şampiyonlar Ligi’ne kalamadık. Bu sezon gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Elenirsek UEFA Kupası’nda final oynamak istiyoruz. Türkiye’de de şampiyonluk yine üç büyükler arasında geçer ama en güçlü aday yine biziz” dedi.

‘Stresimizi attık’

Tatilini ülkesinde geçiren Mateja Kezman ise, “Geçen sezon çok eleştirildim. Takım olarak kötü dönemlerimiz de oldu. Ben bunu önceki yıl Denizli’de kaybedilen şampiyonluğa bağlıyorum. Çünkü takım arkadaşlarımdaki ürkekliği hissediyordum. Bu durum benim performansıma da yansıdı. Bu yıl çok farklı bir Kezman olacak. Şampiyonluk, üzerimizdeki stresi attı. Roberto Carlos gibi de dünya yıldızı aramıza katıldı. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak” diye konuştu.

kaynak: FANATİK