Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Faces Of War tanıtım

Tilki_Andre
07-11-2007, 09:43 AM
arkadaşlar. bu oyunun yeri öyle başka ki. ne general ne red alertin eskisi yenisi. yani commender oyununu bile laf ettirmiyorum bu oyunun yanında.
oyun hem strateji hem aksiyon. yani askerlerinize taktik vererek aksiyonda yapıyorusunuz. yani gurup halinde kontrol ederken tek bir askeride istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz..
etraftaki tankları, çeşitleri araçları, bütün topları ve makinalıları kontrol edebiliyorsunuz... yerlere mayınlar koyup UÇAK bile uçurabiliyorsunuz ki ben daha beceremedim.. ingilizcem kötü
her bir askerin taşıdığı silahları cephaneyi kontrol edip cesetlerden istediğinizi alıp kullanabiliyorsunuz...

Oyunu en güzel yapan durum ise, etraftaki her fizik etkisine bir tepki veriliyor. ör: bir eve top atın evin sadece gerçektede yıkılacak kısmı yıkılıyor. ve evden yıkılan bir duvar parçası bir askerin üzerine düşerse, o asker ÖLÜYOR.. bunlar oyunu öyle eğlenceli yapıyor ki.
bir keresinde internetten oynarken, bir tank ı uçurduk . ve tankın üstteki namlusu koptu, dibinde gizlenen askerin üzerine düştü ve askeri öldürdü çok çok eğlenceli..

oyunun tek kötü tarafı singel player denen tek kişilik oynanabilirliği YOK
yani internetiniz varsa tavsiye ederim. yada camping yapacaksınız ki hiç sevmem...

ben 256k bağlantı ile lagsız oynayabiliyorum.. eğer ekran kartınız ve reminiz iyi ise (fx 5200 , 1 gb rem) mutlaka alıp oynayın. internet cafed takılıyorsanız, mutlaka bu oyunu isteyin... LAN dan oynayabilirisinz. arkadaşlarıınızla oynamakta çok zevkli...

oyunda
combat(ve türleri) -(belirtilen sınırlar ile karşılıklı savaşıyorsunuz...)
fortune (camping görevlerinde taraf oalrak bölümleri oynuyorusunuz)
cooprative (1-4 arası asker ile oyuna başlayarak görevleri yapıyorusunuz)
ben coop. u tavsiye ederim. ölünce birbirinizi canlandırmak için her birinizde 3 er tane iğne var...biterse oyunda bitiyor bir keresinde üzerimizden tank geçmişti. kaçamamıştık. 3 kişi hepimiz öldük. bastık reseti..