Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 07/14/07 - Bugün ile yarın Asya ve Avrupa yakası felç

Nǿ ŦΞДЯ™
07-14-2007, 12:12 PM
Şişli Çağlayan Meydanı’nda, bugün ve yarın düzenlenecek mitingler dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 12.00’den itibaren ihtiyaç duyulduğunda Darülaceze, Piyalepaşa, Çağlayan Vatan, Kağıthane, Dr. Cemil Bengü, İzzet Paşa, Abide-i Hürriyet, 28 Nisan, Halide Edip Adıvar ve Fevzi Çakmak caddeleri ile Feriköy Kasap, Akar, Eğitim, Ayazma, Gürun, Fırın Arkası, Birinci Fırın Aralığı, Çınar, Çağlayan top sahası yanı, Egemen, Yurt, Kanarya, Zafer, Yavuz, Avcılar ve Yeniyol sokaklar trafiğe kapatılacak.

KADIKÖY’DE MİTİNG VAR

Aynı yerler pazar günü Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilecek bir başka miting nedeniyle saat 15.00’ten itibaren trafiğe kapatılacak.

İşçi Partisi’nin Kadıköy İskele Meydanı’nda yarın yapacağı miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Pazar günü saat 12.00’den itibaren, Rıhtım Caddesi ile Altıyol Meydanı’ndan Rıhtım Caddesi’ne kadar tüm yollar trafiğe kapalı olacak. Söğütlüçeşme Caddesi’nden Rıhtım’a inen ara sokaklar ile Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak.

Bu arada, AK Parti’nin, yarın Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenleyeceği miting nedeniyle de bazı yollar gerektiğinde trafiğe kapatılacak.

Erdinç AKKOYUNLU