Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : MHP´nin dev konut projesi hayata geçti 14.07.2007

вσυя∂¢αη
07-14-2007, 01:40 PM
MHP´nin dev konut projesi hayata geçti
14.07.2007

Tokat Erbaa´da temelini MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli´nin attığı 408 dairelik dev konut projesi hayata geçti. Tepeşehir toplu konutlarının tapu dağıtım büyük bir coşkuyla gerçekleşti
Milliyetçi Hareket Partili Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan tapu dağıtım töreninde yaptığı konuşmada "Büyük hayaller ile başladığımız bu dev projeyi alınımızın akı ile tamamlamamın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gece iki değil 20 rekat Allah'a şükür namazı kılacağım.Erbaa'mıza bu denli modern sağlıklı ve yaşanabilir bir kent katmamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. Üyeler adına konuşan Salih Kuru adlı vatandaş ise ;"Başkanımız Ahmet Yenihan'a ne kadar teşekkür etsek azdır .Bizleri böylesine modern ve sağlıklı ve ekonomik ev sahibi yaptığı için.Kendisine Allah'tan sağlıklı hayırlı uzu ömür dilerim görevinde daha nice başarılar dilerim" dedi.Yine üyeler adına başkan Yenihan'a Asiye Eraslan bir plaket verdi. Törene üyeler ,devlet protokolu,eski bakanlardan MHP Tokat milletvekili adayı Reşat Doğru ve çok sayısada vatandaş katıldı. Tepeşehir 130.000 m2'lik alanda üçer katlı, her katta dört daire, 34 blok 408 daire olarak planlandı. İçerisinde 16 derslikli İlköğretim Okulu, 200 öğrencilik yatılı kız ve erkek öğrenci yurdu, 3000 m2'lik dini tesis camii alanı mevcuttur. İmar ve şehircilik açısından bölgesinin en iddialı projesi. Merkezi ısıtma sistemi, her blok için uydu anten sistemi, yangın alarımlı trifaze elektrik sistemi, Boyler sistemli, Güneş enerjisi proje içerisindeki önemli yeniliklerdir. Ayrıca 3 adet semt spor alanı, 1 adet çocuk oyun parkı, her blok için otopark ve 40.000 m2'lik yeşil alan mevcut.