Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : :d

€NS@R
07-26-2007, 01:05 PM
: Yüz Hamsi
6/18/2006
dursun temele sormuş: -uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilirsun? temel:100 tane yerum valla... dursun:hadi oradan yesen yesen 1 tane yersun geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersun... bu espiri temelin acayip hoşuna gitmiş.yolda cemali görmüş ve hemen sormuş: uşağum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? cemal:elli tane yerum ben... temel:tüh be uşağum 100 deseydun sana müthiş bir espiri yapacaktum...

Başlık : DURSUN VE FADİME

TEMEL ÇOCUKLARI DURSUN İLE FADİMEYİ TAMAMEN SOYAR VE DENİZE SOKAR AZ SONRA DURSUN GERİ GELEREK BABA BİZİ NERDEN ALDIN DER TEMELDE BEN SİZİ SATIN ALDIM DER.DURSUN AYNI PARAYAMI DER TEMEL EVET DEYİNCE;UY BABA VALLAHİ SENİ KAZIKLAMIŞLAR GÖRMÜYÖRMUSUN FADİME HEM EKSİK HEM ÇATLAKTIR DER.

Başlık : HAMSİYE

BİRGÜN TEMEL HAMSİYEYE HAMSİYA YARIN BİZE GEL EVDE KİMSE OLMAYACAK DEMİŞ HAMSİYE TEMELE GİTMİŞ KAPIYI ÇALMIŞ ÇALMIŞ KİMSE AÇMAMAIŞ

Başlık : ASKE
KOMUTAN HERKESE ADINI SORMUŞ. ADINNE ASKER MAHMUT ÖBÜRKÜSÜNE SORMUŞ HASAN DEMİŞ. ÖBÜRKÜSÜNE SORMUŞ. DEMİŞKİ ASKER.KOMUTAN ADINI SORUYORUM DEMİŞ.ASKER.ANNENİN ADINE KOMUTAN ANNENİN ADINE DİYORUM KOMUTAN BABANIN ADINE YÜZBAŞI BABANIN ADINI SORUYORUM KOMUTAN İYİ SENDEN ADAM OLMAZ SENDEN ANCAK ÖKÜZ OLUR. HADİBENDEN GÜNAH GİTTİ.

: hırsız ve temel
bir gün gecenin bir yarısı temelin evine hırsız girer ve eşyelerı götürür ve götürürken bir vazo düşürür ve kırar temel bunu duyar.ve hırsızın peşinden gider hırsızı takip eder.Hırsız evine gidince temelde onu takiop ettiği için hırsızın evine gider hırsız derki:ula sen penum evime neden geldun da!!!temel:e sen penum eşyaları senin evö taşedun bende senin eve taşendum derrr!

Başlık : ekmek

temel bir gün fırına gider ve fırıncıdan 99 tane ekmek ister fırıncı şaşırır ve 100 tane ekmek versem olmaz mı der temel ise oha o kadar ekmeği kim yiyecek der.

Başlık : anahtar

Temel ile dursun 100 katlı bir otele girmişler.Otelin 100. katındaki oodayı almışlar başlamışlar merdivenleri çıkmaya.Dursun:temel sana birşey diyeceğim demiş.temel yukarı çıkınca demesini istemiş 20. kata gelmişler dursun yine aynı şeyi söylemiş temel aldırmamış. sonunda 100. kata gelmişler temel:söyle dursun demiş dursun:temel ben anahtarı aşağıda unuttum demiş.

BÖCeKLi OTEL

TEMEL ıLE DURSUN BıRGÜN BıR OTELE GıTMışLER.RESEPSıYONDAKı KIZ YANLIZCA ıKı ODAMIZ KALDI AMA BıRıSıNDE ARILAR DığERıNDE DE KARINCALAR VAR DEMış BAşKA ÇARELERı OLMADIğI ıÇıN KABUL ETMışLER BÖCEKLı ODALARDA KALMAYI TEMEL KARINCALI ODAYI DURSUN ıSE ARILI ODAYI SEÇMış SABAH KALKTIKLARINDA TEMEL DURSUNA SORMUş -ULA DURSUN NASIL UYUDUN? DURSUN: -HıÇ SORMA TEMEL SABAHA KADAR ARILAR BıR ORAMDAN Bı BURAMDAN SOKTULAR HıÇ UYUMADIM SABAHA KADAR DEMış SONRA DURSUN TEMELE SORMUş PEKı SEN NASIL UYUDUN -OOO ÇOK GÜZEL UYUDUM DURSUN: -NASIL RAHAT UYUDUN O KARINCALARIN ıÇıNDE TEMEL: -ÇOK BASıT Bı TANE KARINCAYI ÖLDÜRDÜM DığERLERı ONUN CENAZESıNE GıTTı BENDE SABAHA KADAR RAHAT UYUDUM DEMııııışşşş