Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Fahişeyi Kurtaran Vekil Kariyerinden Oldu!

sara74
08-01-2007, 01:37 PM
Fahişeyi kurtaran vekil kariyerinden oldu
Bir otelde birlikte olduğu, aşırı dozdan komaya giren fahişeyi kurtarmak isteyen vekil yakayı ele verdi.

01.08.2007 11:48
İtalya, Hıristiyan Demokrat Parti'nin (UDC) evli ve çocuklu vekili Cosimo Mele'nin, bir otelde birlikte olduğu, aşırı dozdan komaya giren fahişeyi kurtarmak isteyince yakayı ele vermesini konuşuyor. Aile değerlerini savunan ve tüm vekillerin uyuşturucu testinden geçmesi için meclise tasarı sunmuş UDC'yi 'utandıran' Mele, skandal üzerine partiden istifa etti.

'Grup seks yapmadık'
50 yaşındaki vekil, tepkilere aldırmayıp 'fahişe olduğunu bilmediğini' iddia ettiği kızı kurtarmasıyla övündü: "Hızlı soluk alıp sayıklamaya ve halüsinasyon görmeye başladığında, kendimi ifşa etme riskini göze alıp resepsiyonu ve acil servisi aradığım için gururluyum. En azından onun için en kötüsünü önledim. Kız aramamı istemedi ama bunun doğru olduğunu düşündüm. Hata yaptım ve sorumluluğu üstleniyorum." Mele, aşırı doz vakasını ise "Odada bir kadın daha vardı. Ancak iddia edildiği gibi grup seks yapmadık. Sanırım uyuşturucuyu ben uyurken aldılar" sözleriyle açıkladı.
Dördüncü kez hamile olan eşinden af dileyeceğini aktaran Mele, vekilliği ise bırakmayacak. "Zira erdemleri ve zaafları olan saygıdeğer biriyim. İtalyan siyasetinde büyük ikiyüzlülük var. Sağcı ve solcu siyasiler, bizi aziz gibi gösteriyor" diyen Mele, halkın da olayı önemsemeyeceği fikrinde: "UDC'liler kızlarla yatmıyor mu sanıyorsunuz? Bu suç mu? Hıristiyan değerlere önem veririm ama bunun bir fahişeyle olmamla ilgisi ne? Bu şahsi bir mesele. Seçmenlerin de kiminle yattığımı merak ettiğini sanmıyorum. Sorunları çözmemi bekliyorlar."

RADİKAL