Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : ampuller apoya sayın dedikleri için doğunun yüzde 75'ini oy olarak lehine aldı.

ellez
08-04-2007, 01:03 PM
bi TÜRk vatandaşı eğer gerçekten TÜRK ise vatanı için canını sewe sewe werecekse işte o gerçek bi TÜRK dür şu anki başbakanımız r.tayyip erdoğan apo'ya sayın dediği için doğu bölgesinin yüzde 75'ini lehine olarak oya çevirmiştir.Bence bu sene Devlet Bahçeli gelmeliydi koltuğa neden derseniz en azından o gibi yane erdoğan gibi vatınının satılmakdık topralaklarını satmaz pkk liderine sayın demez ve koltuk kavgası yapmaz ama demekki millet memnun bi iktidardan ve ampul kafalılar gene iktidarda sizce yanılıyormuyum arkadaşlar????

вσυя∂¢αη
08-04-2007, 04:23 PM
konu ne kanka amaç ne anlamadımmm....

MyTBuSTeR
08-04-2007, 04:28 PM
Admine Bunun İçin Özel Msj Attım Ama Çıkmış Burdaki Görevli Arkadaşa Söledim Ne Msne Geldi Nede Siteye Bakalım kanka Söledim Ama Beklioruz

ellez
08-04-2007, 04:44 PM
arkadaşlar anlatmak istdeğim bi apoya sayın demekle doğuda yaşayan yüzde 75 kürt kökenli vatandaşlar direk oylarını akp ye verdi peki ya siz bu iktidardan memnun musunuz

вσυя∂¢αη
08-04-2007, 04:56 PM
kankam anketle ne alakası war onu anlamadımmm

MyTBuSTeR
08-04-2007, 06:13 PM
Abi Hemde Konu Yanlış Yerde Aşk Sevgi Konusunda Siyasetin ne İŞi Var:d

***murat***
08-05-2007, 09:08 AM
konu güzelde yeri yanlış olmuş kardeş... akp nin seçilmesi iyi olmadı ama meclisi MHP den adam yolladık kafanızı yormayın yanlış bi harekette MHP liler ağarlığını koyacaklardır benım gönlüm rahat o yüzden ama yinede illa MHP diyorum.....
LEYLA ZANA TAM Bİ KURSUN AVARESİ....:D

ellez
08-05-2007, 09:32 PM
arkadaşlar yanlışlıkla aşk bölümeüne atmışım konuyu anketi de öyle malesef k.baqmayın artık evet murat hakılısın o düşüncende

sara74
08-06-2007, 05:31 PM
walla ben bu konudan bişi anlamadım yukarıda takımlarla ilgili anket var altında siyaset ile ilgili bir yazı ve konunun açıldığı yer aşk ve sevgi bölümü tamamen çorba olmus bu