PDA

Tam Sürümü Görüntüle : İÇİmde YaŞarken Sevgİmİ

вσυя∂¢αη
08-13-2007, 07:09 PM
İÇİmde YaŞarken Sevgİmİ

içimde yaşarken sevgimi...
Bu yaşamdan hepimiz yararlanıyoruz, bir kuş sesini duymayı, bir çiçeği koklamayı gökkuşağına bakmayı hiçkimse için engelleyemeyiz bir yüreğe dokunmayı da bir insandan esirgeyemeyiz, esirgememeliyizde. Herkesin yaşamın içinde bir şeyler umut etmeye ve bu yaşamda belli bir boşluğu varlığı ile dolduran bir insan olarak bir şeyler istemeye hakkı var, mutlu olmayı istemeye hakkı var. Benimde bir şeyler istemeye hakkım olmalı, yaşama dair sevgimin olmasına dair bir şeyler istemeye, seninle olmayı istemeye hakkım olmalı, toprağın üzerindeki, güneşin altındaki, rüzgarın arkasındaki bir hayatı seninle paylaşmak istemeye iznim olmalı. Yaşadığım ve dünde kalan anılarımda, şimdiye kadar birinin hoşuna gitmeyen bir şey yapmadım, yapmamaya gayret gösterdim, sevgim dışında bir başkasının hayatını etkilememeye çalıştım yıllar boyunca. Bunun karşılığında yüreğimi ve duygularımı yok sayan bir hayat bana sunulsa da hep beklenenin aksine duygularımı gizli bir adrese kapaıtıp inzivaya çekilmeyeceğim, nelerin olup nelerin olmayacağını, bu yaşamın sevgim nedeniyle beni nereye atacağını önemsemiyorum ben sadece seviyorum. Ben kelimelere tutunup çıktığım bu sevda yolunda *******in ıssız sessizliğinde bile yanına gelebiliyorum, yalnızlığı adeta senin sevginle kovuyorum. Aklıma her eseni, her istediğimde bir klavye ile sana taşıyabiliyorum, nedense bir yüreğimi yüreğine dokunduramıyorum. Herkesin olduğu gibi benimde çevremde konuşabilecğim akrabalarım, arkadaşlarım var beklide bizi çok iyi anlayabilecek insanlar var ama yinede herkesi içimizdeki büyülü ortama çekip almak istemiyoruz. Ben içimde yaşarken sevgimi, hayallerimi, bu sevgi dolu ve büyülü yolculuğa sadece seninle çıkıyorum, bu yolculuğunda seninle bitmesini istiyorum