Tam Sürümü Görüntüle : piercing hakkındaaa
trecy
01-29-2006, 08:48 PM
http://img232.imageshack.us/img232/598/piercing3zj.jpg
ayten
02-13-2006, 04:24 PM
göbek haricinde takılan yerlerde bence hiç hoş durmuyo..
konu için teşekkürler...
๏๒รєรรเ๏ภ
02-14-2006, 01:29 AM
neden hos durmuyo sence ?
paylasım icin sağol
ayten
02-14-2006, 04:33 PM
neden hos durmuyo sence ?
paylasım icin sağol
aslında kaşa takılanlar da fena sayılmaz..yakışanlar var allah için..ama diğer yerlere takılanlar hiç sevimli değiller :frown: örneğin dudağa takılanlar, dile takılanlar..ben hoş bulmuyorum açıkçası..ama takana da bi şey demem..yakıştırmış ve takmıştır..
piercing çok sağlıklı da değil..iyi yapılmazsa bi sorun bile çıkartabilir..yanlış mı düşünüyorum?
peki sen ne düşünüyorsun bu konuda?..sanırım sen de piercing var..öyle mi?..
tolgahanates
02-14-2006, 04:43 PM
aslında kaşa takılanlar da fena sayılmaz..yakışanlar var allah için..ama diğer yerlere takılanlar hiç sevimli değiller :frown: örneğin dudağa takılanlar, dile takılanlar..ben hoş bulmuyorum açıkçası..ama takana da bi şey demem..yakıştırmış ve takmıştır..
piercing çok sağlıklı da değil..iyi yapılmazsa bi sorun bile çakartabilir..yanlış mı düşünüyorum?
Bende Sana KAtılıyorum Bazılarında hoş durmuyor piercing, ama tabiiki de kendine yakıştıran taksın..
๏๒รєรรเ๏ภ
02-15-2006, 03:23 PM
piercing çok sağlıklı da değil..iyi yapılmazsa bi sorun bile çıkartabilir..yanlış mı düşünüyorum?
Dediğin bence cirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır a benzedi :biggrin:... benim küpem war :biggrin:
CollαтєяαL™
02-21-2006, 05:47 AM
bence kadınlara çok yakışıyor hepsine değil tabi
amfibik
02-22-2006, 01:18 PM
benim sevgilimin çenesinde var çok ta yakışıyo her ay yeni piercing aliyom eğer bu kadar siyasetin içinde olmayan bi işim olsaydı eğer bende deldirecektim ama küpe yetio :)
bende taşlı ve şu an kulağımda olan örümcek küpe var seviyorum
erkeklerin küpe takması bence sorun olmamalı bazıları acaip tepki gösteriyorlar bende tesbih sevmiyorum kardeşim ne o anlamıyorum ...hele insanın burnunun kemiğini düşürecek kadar hacı yağımıdır esansmıdır sürenler yok mu deliriyorum önemli olan kişilik ve insan olgusu değilmidir dostum
ayten
02-22-2006, 01:58 PM
yanlış mı anlaşıldım bilmiyorum ama ben erkekte küpeye karşı değilim..hatta bi çoğuna da çok yakışıyor bence..
sadece piercingin bazı bölgelerde hoş durmadığını (ki bu benim fikrim) ve yaratabileceği sağlık sorunları nedeniyle de bazı bölgelere takılmasını da onaylamadığımı belirtmek istemiştim..
Tathar Elanessé
02-22-2006, 02:04 PM
ben küpede kullanıyordum bir ara piercing de kullandım ama saglık nedenleri yuzunden şuanda ne piercing nede küpe kullanmıyorum......!
amfibik
02-22-2006, 02:23 PM
ayten biz yada en azından ben seni anladım yaaa yukarıda birisi kupeyle ilgili bişey yazmiş bende yazdım bi baktım benden sonra herkez yazmiş arkaadaaaşlaaarr sadece piercing oke.. .)
bloodypunk
01-08-2007, 05:13 PM
4 adet var cokta mutluyum onlarla.
iki kas arasi.dil.göüs ucu.v burun.
fenerplay21
01-09-2007, 07:47 PM
piercin birtek gobekteki guzel oluyo diger yerlere takanlara ben kisaca kafayi yemis satanistler diyorum
blAcksmith
01-19-2007, 10:49 PM
piercing kadın organında güzel oluyor
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.