Tam Sürümü Görüntüle : Msn Nickleri
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 03:54 PM
Msn Nickleri Bu Başlık Altında Toplanacaktır.
rockstar
08-23-2007, 03:58 PM
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:00 PM
Galatasaray
Bas Koymusuz Cimbombom'un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa'da Destan Yazdi Aslanlar,fatih'in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom!
Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!)
Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek...
Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli...
Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa'yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi?
Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler...
1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis.
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray..
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin
Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.
Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine..
Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay..
*Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas'im Icin, Oyle
*Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor!
*Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray...
*Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi...
*Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma..
*Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan ..
*Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray
*Cim Bom Bom'um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.
FenerbahÇe
Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!
Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce
1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn!
Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!
Cimbom Sana Kadikoy Extra Large...
Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz
Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!
Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay...
Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini.
Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul 'da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ?
Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu ******* Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!
Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Sıkı Dur Karsi Defans!
Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor!
Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
Cihatlar,lefterler,canlar,fikretler Hala Sevilen Birer Abidedirler! Hic Bir Kulupte Olmayan Bu Dostluk, Yillar Yili Hep Sampiyon Olduk!
Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selcuk, Alparslan, Osman Oguz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!
Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz'in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya
Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek!
BeŞİktaŞ
*besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...
*edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan.
*delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun...
*1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.
*yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.
*semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...
*gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.
*bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.
*besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..
*gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im.
*yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!
*basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...
*dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.
*kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.
*siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin.
The J0lly J0ckeR
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S.M.
Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S.M.
Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat… seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.
yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor ''buz'' soğuğu duygular.
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
BU ALEMDE HERKESE İSYAN SANA AŞK VAR … !! S.S.M.
ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşüмdє •$1isтαивuʟuи •$47döят •$1вiя •$47yαиı •$1sєиiиLє •$47кαpʟı
…
öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.
bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...
вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя…yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм…
αииє вєи мαиyαк oʟduм
"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"
çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи…
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor…!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AŞIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA S.S.M.
BEN SENSİZ GEÇEN GÜNLERİME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKİ BENSİZLİĞE SEVİNECEKSİN AMA ŞUNU UNUTMA BİR TANEM BİR GÜN SENDE SEVECEKSİN S.S.M.
SENİ SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜĞÜ OLSA GEREK SENİ DÜŞÜNÜRKEN GÖZYAŞI DÖKMEK YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK SEVİNÇ DEMEK S.S.M.
YAĞMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN YAĞIYORSUN ALDIRMIYORUM NİYETİN BENİ ISLATMAKSA BEN ZATEN AĞLIYORUM S.S.M.
love is nothing without fucking
*şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!
* "A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK
*Dünya bir gündür, o da bugündür!
*Sen, sen ol! Asla biz olma.
*Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!
*Azdan az, çoktan çok gider.
*sadece şahlar hamleleri önceden sezer.
*hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır
*özgürlük, sonu meçhul bir firardır.
*Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur.
*bela, kişinin sevdiklerinden gelir.
*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.
*İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da... Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...
*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin.
*seni günde bir kez düşünüyorum o da benim 24 saatimi alıyoo
*Eğer ******* uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş...
*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir....
*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım
*Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..
*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
*Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte, yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.
*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor..
*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?
*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!
*Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..
*Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Dünyada bir çok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...
*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın.. Karanlığa bak yüzümü göreceksin.. Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN..
*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında...
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir.
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?
Sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak değil ölmekte değil özleyipte görmemek zor...
*Sev ama yürekten olsun, gel ama ebedi olsun, gidersen benide götür, gittigimiz yer kara toprak olsun
*Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum
*Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum
bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!
*gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir.
*Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!
*Seni ben değil gözlerim seçti , onlar sevdi onlar beğendi , banane gidersen ONLAR AĞLASIN !!!
Zenginbir adam darbir sokaga girmis ayni anda yandan bir filozof gelmis,zengin adam demiski benbir serseri için yoldan çekilmem filozofda demisbençekilirim
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
Düşlerim vardıgörmekten korktuğum,hislerim vardı söylemektenkorktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdisen varsın kaybetmekten korktuğum
*Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.
Aşık bir insansan mantığını unut, mantıklı bir insansan aşkı unut. Hem aşık hem mantıklıysan kıskanırım seni ben.
*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur.
*Gidene kal demeyeceksin.gidene kal demek zavallılar****alana git demek terbiyesizlere.dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
*Sadece çocuklar ağlar ve sadece Allah affeder eğer bir gün gidersen çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem.
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM..
*seni denizdeki canlılara anlattım. benin canım sevgilim balıkları bile aglattın
*Bütün Kızlar Çicek Olsun Arı Olmazsam Namerdim...
SENİ BULMAKTAN ÇOK ARAMAK İSTERİMSENİ SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK İSTERİM SENİ BİR ÖMÜR BOYU BİTİRMEK DEİL SANA HEP YENİDEN BAŞLAMAK İSTERİM S.S.M.
Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde… Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum… S.S.M.
The J0lly J0ckeR
Msn Nickleri
(u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR!
×÷•.•´¯`•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥Å ÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´¯`• .•÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.
Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor..
Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez.
Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar
Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR
•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:01 PM
Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENİnle YaşIyO...
Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın
kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım
Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR
GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN...
SERT RUZGARLAR KARANLIK *******I SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI...
HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...
AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN
BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.
Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ...
Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!
sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür....!!!
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..
Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim
sonsuzdur, ancak mezarda biter.
Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:02 PM
Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
» Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..
» Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.
» Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...
» Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!
» Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.
» Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız...
» Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
» Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.
» Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
» Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.
» Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..
The J0lly J0ckeR
Abdal evinde kaymak mi bulunur.
» Abdestsize namaz dayanmaz.
» Acele etsen de is varacagına varır.
» Acemi nalbant, gavur eseginde ögrenir.
» Acı acıyı, su sancıyı savar.
» Açı eyleme, toku söyletme.
» Acıkan doymam sanır.
» Acıyan eşek, attan ileri gider.
» Aç bırakma hırsız olur; çok söyleme arsız olur.
» Açın açıgı, çıplagın kabadayısı.
» Açlıgılan toklugun arası yarım ekmek.
» Açma kütüğü, söyletme kötüyü.
» Adamakla mal mı tükenir
» Adı çıktı dokuza, inmez sekize.
» Agır kazan, geç kaynar.
» Agıza tat, bogaza mihnet.
» Akilsiz köpegi yol kocatir.
» Alan satandan umar.
» Al elmaya tas atan çok olur.
» Alem unutmus, kalem unutmamıs.
» Alışmış kudurmuştan beterdir.
» Armudu sapıyla, üzümü çöpüyle, pekmezi küpüyle.
» Ar gözden, kar yüzden anlasılır.
» Arap eli öpmekle dudak kararmaz.
» At binicisine göre kisner.
» Avradı er zaptetmez, ar zapt eder..
» Ayagın sıgmayacagı yere, bas sokulmaz.
» Alçak yerde yatma sel alır; yüksekte yatma yel alır.
» Baba mirasi yanan mum gibidir.
» Bag dua degil, çapa ister.
» Bal döksen yalanır.
» Bal bal demekle, agız tatlanmaz.
» Basında fese bak, girdigi kümese bak.
» Bes kurusluk fener o kadar yanar.
» Besik arkasi da gurbettir.
» Boyumca buldum, huyumca bulamadım.
» Büyük lokma ye, büyük söyleme.
» Böyle duanın, böyle amini olur.
» Borç ödemekle, yol yürümekle biter.
» Çalmadan oynar kel güdük, ne davul ister ne düdük.
» Çobana verme kızı, ya koyun güttürür, ya kuzu.
» Davulu görür oynar, mihrabi görür aglar.
» Degirmen iki tastan, muhabbet iki bastan.
» Dibi görünmeyen kaptan su içme.
» Deniz yaninda kuyu kazilmaz.
» Eceli gelen köpek cami duvarina işer.
» El agzina bakan, avradini tez bosar.
» Erine göre bagla basini; tencerene göre kaynat asini.
» Gelin atta, kismeti yadda.
» Hareket olmayan yerde, bereket olmaz.
» Içi beni disi seni yakar.
» Iki kaptan bir gemiyi batirir.
» Karaman okkasi çelebi lokmasi.
» Karnin doymazsa gözün doysun.
» Oglan babadan ögrenir sofra düzmeyi, kiz anadan ögrenir sokak gezmeyi.
» Oglan dayiya kiz halaya benzer.
» Oglunu seven hocaya vermez; kizini seven kocaya vermez.
» Parasiz tellal bagirmaz.
» Saç sefadan, tirnak cefadan uzar.
» Sana vereyim bir ögüt kendi ununu kendin ögüt.
» Sütlü koyunu sürüden ayirmazlar.
» Tarlanin taslisi kizin kaslisi.
» Tasima su ile degirmen dönmez.
» Unu eledik elegi duvara astik .
» Ustamin adi hidir, elimden gelen budur.
» Yazin yasa kisin tasa oturulmaz.
» Yüz verdik astarini ister.
» Zemheride yogurt isteyen cebinde bir inek tasir.
The J0lly J0ckeR
Dostluk Nickleri
8254
» Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar. ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar...
» Acıların bir kum tanesi kadar küçük,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsun.Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsun.Dostum.
» Hayal kur, ne hayal kurmak istersen... Gez, nereye gitmek istersen... Ol, ne olmak istersen.... Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için
» Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak.
» Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar.güneş yanlız olsada etrafa ışık saçar.üzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar...
» Eğer gerçekten birini seversen, Onu özgür bırak! Sana ait olmak isterse bir gün mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R
» Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karsılaşırlar. aşk kendinden emin bir şekilde sorar: ben senden daha candan ve daha yakınım. sen niye varsın ki bu dünyada? arkadaşlık cevap verir: sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için...
» Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek sevdiğimsin.
» RÜYA; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir.ARKADAş;uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir.HAYAL GÜCÜ; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır,ve HAYAT; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır.açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle...
» 'Yalnızca bizim gibi insanlar,benim gibi yaşama delicesine aşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden çok daha iyi olan çalışmaya aşık olan insanlar- amacı doğru olarak olduğu gibi görünmeye başlayan ancak bizim gibi insanlar- bize kalmış tek bir şans bile olsa dostlarını terk etmezler.
» Hayat; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı bilen için vardır.
» Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa hayat rüzgarların seni ona kavuştursun
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:03 PM
Hazır Msn Nickler
18100
Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim ? !!!S.S.M.
Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm? S.S.M.
Seni unutmayı düşündüm bu gece bir sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacaktım seni içimden rüzgâr savuracaktı küllerini fakat? seni unutmayı düşünürken nerden bilirdim ki seni her nefeste içime çektiğimi S.S.M.
yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün değiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa S.S.M.
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
"vebalı bir hücre gibi vücuduma giriyor ''buz'' soğuğu duygular.
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı
vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ?вuz? soğuğu duyguLαr.
нαyαт кızgıи вoğα вєи кıямızı pєLєяiи
BU ALEMDE HERKESE ıSYAN SANA AşK VAR ? !! S.S.M.
ölüm öncesi yorgunluk var gözlerimde.... gölgem bile boğmak için fırsat kolluyor
düşüмdє ?$1isтαивuʟuи ?$47döят ?$1вiя ?$47yαиı ?$1sєиiиLє ?$47кαpʟı
?
öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?.göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: S.S.M.
bütün aynalar seni gösteriyor... ya da sensizlik gördüğüm...
вüтüи αyиαʟαя sєиi gösтєяiyoя?yα dα sєиsizʟiк göяdüğüм?
αииє вєи мαиyαк oʟduм
"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"
çarmıha gerilmekle eşdeğermiş "elveda"nı engelleyememek
yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи?
yαLиızLıк вüтüи dαмαrLαrıмı çαтLαтıyor?!!!
sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм?
Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr!
köşeye oturmuş esrar çeken,çarşaf paketi cebinde gezen,canı sıkıldımı adam kesen AşIK GÖRÜRSEN BEN! HATIRLA S.S.M.
BEN SENSıZ GEÇEN GÜNLERıME ÜZÜLÜRKEN SEN BELKı BENSıZLığE SEVıNECEKSıN AMA şUNU UNUTMA BıR TANEM BıR GÜN SENDE SEVECEKSıN S.S.M.
SENı SEVMEK ACILARIN EN BÜYÜğÜ OLSA GEREK SENı DÜşÜNÜRKEN GÖZYAşI DÖKMEK YAşANABıLECEK EN BÜYÜK SEVıNÇ DEMEK S.S.M.
YAğMUR MUTLULUGUMA GÖLGE DÜşÜRMEK ıÇıN YAğIYORSUN ALDIRMIYORUM NıYETıN BENı ISLATMAKSA BEN ZATEN AğLIYORUM S.S.M.
SENı BULMAKTAN ÇOK ARAMAK ıSTERıMSENı SEVMEDEN ÖNCE ANLAMAK ıSTERıM SENı BıR ÖMÜR BOYU BıTıRMEK DEıL SANA HEP YENıDEN BAşLAMAK ıSTERıM S.S.M.
Seni düşünür, seni özlerim, sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır bir kez şeytanın bacağını beni hatırla, bir son bahar serinliğinde? Seni, senden uzakta, sensiz, seninle yaşıyorum? S.S.M.
The J0lly J0ckeR
Kısa Nickler
18956
» Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
» Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
» Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, kullerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi!
» Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dört kitaba dil olsam anlatamam derdimi...
» Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Tüm Güzellikler Senin Olsun Sevgilim..
» Ben sensiz geçen günlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSıN.
» Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gönül kapınızdan içeri sokmayın.
» Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor.
» Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.
» Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür. Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!
» Seni sevmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden, en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı söylemek istiyorum.
» Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir ısyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek şey Seni Sevebilmek..
The J0lly J0ckeR
Kısa Nickler
16375
» Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız....Konfüçyüs
» En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir NIETZSCHE
» Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim. MONTAIGNE
» Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler R.HULL
» Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. LUKIANOS
» Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır. S.LEC
» Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD
» Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı. CAT STEVENS
» Insan ancak anladığı şeyleri duyar. GOETHE
» Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
» Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD
» Yarın bambaska bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS
» Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır. C.PAVESE
» Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO
» Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NıETZSCHE
» Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERıLı ATASÖZÜ
» Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak... (?)
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:04 PM
uzun lafın kısası : UL
*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.
*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi.
*Bu erikson, başka erik yok.
*Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir.
*En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.
*Allah''ım kendim için birşey istemiorum. Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle.
*Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
*Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!
*Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma.
*Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti.
*Ey yükselen nesil. . .ın ulan aşağı.
*Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi
*Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim
*Selam, ben Aydan Sener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong
*Yes abicim, Türkçe egitime benden de okey!!!
*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim
The J0lly J0ckeR
Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi?
*Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. şimdi full çeken hattımla seninleyim.
*Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın
*Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık!
*sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer.
*Dünya döner ay kebap
*Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis...
*Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba
*Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis
*O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim
*Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan
*Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur
*Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti
*Yasınız kaç?
-Vallahi her yıl değişiyor
*Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış
*Aşk havuzuna aptal düşer ama beni ittiler!
The J0lly J0ckeR
Ayrılık Nickleri
25551
» Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan.Dön ve bana hayat ver,ben bitmeden beni bul.Hic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığa"GÜZELıM...Asla unutulmadın..
» Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı .sen benim eş ruhumsun unutmuş olsan hissederdin unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin.seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş nereye gidersen git çantanda bi resmim aklında gülüşüm olsun ben seni gerçekten sevdim bitmez demiştim ((bitmedi))
» Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin
» Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.
» Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama bensana hala elsallıyorum...
» Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENı SEVıYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine şimdi de ağlıyorum SEVDığıM ama sana değil bir kalemde sildiğin AşKIMIZA ağlıyorum SENı SEVDığıM için özür dilerim
» Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. Güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm.
» Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa ımzayı Atan Kalemin Rengidir."ınsanın Kendisi"
» Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim...bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim....şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM...onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim....
» Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim...
» Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.
» Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin (......)
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:05 PM
Etkileyici Nickler
26818
» Seni dünler için sevmedim.dünler yaşanıp bitti.seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek.seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek ..
» Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..
» Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm.
» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..
» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor...
» Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..
» Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
» Sen benim incimdin. parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.
» Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
» Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık.
» Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.
rockstar
111 dilde seni seviyorum msn nickleri
1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou
2 - Albanian .: te dua
3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra!
4 - Alsacien .: Ich hoan dich gear
5 - Amharic .: Afekrishalehou
6 - Arabic .: Ana Ba-heb-bak
7 - Assamese .: Moi tomak bhal pau
8 - Basc .: Nere Maitea
9 - Batak .: Holong rohangku di ho
10 - Bavarian .: I mog di narrisch gern
11 - Bengali .: Ami tomAy bhAlobAshi
12 - Berber .: Lakh tirikh
13 - Bicol .: Namumutan ta ka
14 - Bolivian .: Quechua qanta munani
15 - Bulgarian .: Obicham te
16 - Burmese .: chit pa de
17 - Cambodian .: Bon sro lanh oon
18 - Canadian .: French Sh’teme
19 - Cantonese .: Ngo oi ney
20 - Catalan .: T’estim
21 - Cebuano .: Gihigugma ko ikaw.
22 - Chickasaw .: chiholloli
23 - Chinese .: (see the entries
24 - Corsican .: Ti tengu cara
25 - Czech .: miluji te
26 - Danish .: Jeg elsker dig
27 - Dutch .: Ik hou van jou
28 - Ecuador .: Quechua canda munani
29 - English .: I love you
30 - Esperanto .: Mi amas vin
31 - Estonian .: Mina armastan sind
32 - Farsi .: Tora dust midaram
33 - Filipino .: Mahal ka ta
34 - French .: Je t’aime
35 - Friesian .: Ik hald fan dei
36 - Gaelic .: Ta gra agam ort
37 - German .: Ich liebe Dich
38 - Greek .: s’ayapo r
39 - Greenlandic .: Asavakit
40 - Gujrati .: Hoon tane pyar karoochhoon.
41 - Hausa .: Ina sonki
42 - Hawaiian .: Aloha I’a Au Oe
43 - Hebrew .: Ani ohev otach
44 - Hindi .: Main Tumse Prem
45 - Hokkien .: Wa ai lu
46 - Hopi .: Nu’ umi unangwa’ta
47 - Hungarian .: Szeretlek
48 - Icelandic .: Eg elska thig
49 - Indi .: Mai Tujhe Pyaar
50 - Indonesian .: Aku cinta kamu
51 - Iranian .: Mahn doostaht doh-rahm
52 - Italian .: ti amo
53 - Japanese .: Sukiyanen
54 - Kannada .: Naanu Ninnanu Mohisuthene
55 - Kiswahili .: Nakupenda
56 - Klingon .: qabang
57 - Korean .: Saranghapanida
58 - Lao .: Koi muk jao
59 - Latin .: Vos amo
60 - Latvian .: Es milu tevi
61 - Lebanese .: Bahibak
62 - Lingala .: Nalingi yo
63 - Lithuanian .: TAVE MYLIU
64 - Lojban .: mi do prami
65 - Luo .: Aheri
66 - Macedonian .: SAKAM TE!
67 - Madrid .: lingo Me molas, tronca
68 - Malay .: Saya cintakan mu
69 - Malay/Indonesian .: Saya cintakan awak
70 - Malayalam .: Ngan Ninne Snaehikkunnu
71 - Malaysian .: Saya Sayangmu
72 - Marathi .: Mi tuzya var prem karato
73 - Mohawk .: Konoronhkwa
74 - Navaho .: Ayor anosh’ni
75 - Ndebele .: Niyakutanda
76 - Norwegian .: Eg elskar deg
77 - Op .: Op Lopveop Yopuop
78 - Osetian .: Aez dae warzyn
79 - Pakistani .: Mujhe Tumse Muhabbat Hai
80 - Persian .: Tora dost daram
81 - Pig .: Latin Ie Ovele Ouye
82 - Polish .: Kocham Ciebie
83 - Portuguese .: Amo-te
84 - Quenya .: Tye-mela’ne
85 - Romanian .: Te Ador
86 - Russian .: Ya vas liubliu
87 - Serbocroatian .: Volim t
88 - Shona .: Ndinokuda
89 - Sinhalese .: Mama oyata adarei
90 - Sioux .: Techihhila
91 - Slovak .: lubim ta
92 - Slovene .: ljubim te
93 - Spanish .: Te amo
94 - Srilankan .: Mama Oyata Arderyi
95 - Swahili .: Naku penda
97 - Syrian/Lebanese .: BHEBBEK
98 - Tagalog .: Mahal kita
99 - Tahitian .: Ua Here Vau Ia Oe
100 - Tamil .: Naan Unnai Kadalikiren
101 - Telugu .: Neenu ninnu pra’mistu’nnanu
102 - Thai .: Phom Rak Khun
103 - Tunisian .: Ha eh bak
104 - Turkish .: Seni seviyorum
105 - Ukrainian .: ja pokoKHAv vas
106 - Urdu .: Mujhe tumse mohabbat hai
107 - Vietnamese .: Toi yeu em
108 - Vlaams .: Ik hue van ye
109 - Vulcan .: Wani ra yana ro aisha
110 - Yugoslavian .: Ya te volim
111 - Zazi .: Ezhele hezdege
The J0lly J0ckeR
Evlilik Nickleri
1403
» Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...
» Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...
» Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...
» Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Mutluluklar!
» Her günüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum... Ömür boyu mutluluklar.
» Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar
» Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!
» Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim?
» Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarım her şey gönlünüzce olur?
» Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.
» Bir elmanın iki yarısı gibisiniz. Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle... Mutluluklar!
» Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.
The J0lly J0ckeR
Özlem Nickleri
9961
» gül gül demiş bülbül güle gül gülmedi gitti bülbül güle,gül bülbüle yar olmadı gitti
» gelecekse beklenen beklemek güzeldir....özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....sevecekse sevilen:işte o herşeye bedeldir......
» dünyada güneşin doğmadığından ateşin yakmadığından suyun akmadığından şüphe et ama... benim aşkımdan asla...bebeğim.
» özlemin var şu gözyaşlarımın suskunlugunda yüreğimde kahredici bir yanlızlık ellerimi açmış dua ediyorum allaha sana olan tertemiz duygularımın sonsuzluğunda seni çok özlüyorum bitanesi
» sen hiç ölümün gölgesinde ölümü yaşadın mı bir garibin elinden tutupta ölüme rest çektin mi sen cilalı parlak yerlerde gezerken ben parçalanmış vucudumla hapishane köşelerinde güneşin doğuşunu bekliyordum....
» bak arkadaş seviyorsan şunları bil... uzaktır gidemessin yakındır istediğini yapamazssın güzeldir erişilmezdir sevdalısındır dürüstçe anlamazdır tek istediğin yalnız kalmaktır onu bile çok görürler seni anlamazlar sen bence ne yap biliyormusun arkadaş yeterki sev tek taraflı olsa bile ebedi sev sevki güller utansın kuşlar kıskansın ama onu sev...
» hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.
» şafak kaçta askerim ekmegim aşım helalim sen nöbette beklerken ben yolunu gözlerim hasretin zor memedim
» yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım
» günaydın kalbimin sahibi günaydın aşkların en tatlısı sevgilerin en görkemlisi günaydın soğuk kış *******imin ateşi seni çok ama çok seviyorum
» kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun...
» sana olan sevgim bedenimdeki kanlarin hepsi bedenimi terk edince ve sana olan sevgim ben ölünce bitecektir!!!
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:06 PM
Romantik Nickler
16283
1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO...
2- Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın
3- kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım
4- Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN...
6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...
7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.
8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM..
9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR...
10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN...
11- SERT RUZGARLAR KARANLIK *******I SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI...
12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...
13- AşKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...
14- En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.
15- Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
16- Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.
17- Dün güllerle seni karşılaştırdım. Güller güzel ama sen daha güzelsin. Bütün vücudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Çünkü içinde sen varsın bir tanem.
18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..
19- Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır...
20- Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.
21- Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
23- Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
24-Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM ...
25- Bana '''' Seni Seviyorum '''' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım..
26- Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
28-Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
29- YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!
30- sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür....!!!
31- akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..
32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez.
33- Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
34- Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
The J0lly J0ckeR
Sevgi Nickleri
9139
» Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.
» Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
» Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme.
» Sen Beni Bir Dağın Eteğindeki Gelincik Kadar Severken Ben Seni O Dağın Doruğundaki Kardelen Kadar Özlüyorum.
» Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir.
» Duyguydu Yıllarca Bozdurup Harcadığımız, Sevgiydi Gölgelerimizi Kıskandığımız, Kaderdi Pençesinden Kurtulamadığımız, Mutluluktu Tadına Doyamadığımız, Aşktanda Öte Birşeydi Adını Koyamadığımız.
» Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.
» Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!
» Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek.
» Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş.
» Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..
» Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım..
The J0lly J0ckeR
Sevgililer Günü Nickleri
884
» @--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar kadar çok seviyorum.
» Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!
» Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle...
» Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. ınsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.
» Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun
» Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!
» Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "Sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.
» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun
» Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.
» Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.
» Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!
» Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!
The J0lly J0ckeR
Sevgiliye Nickler
15996
» Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..
» Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır
» ışte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur.
» Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın.
» Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun.
» Bir Dost Yüzüne ıhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların *******i Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.
» Benim ıçin Hayatta ıki şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm ıçin Canımı, Senin ıçin Özgürlüğümü Feda Ederim.
» Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın. Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın. Mutluluk Hep Yüreğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın.
» Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı ıçin Ağlayan Benim.
» Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.
» Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.
» Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
rockstar
•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм
-----------------------------------------------------------------------
# ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯))
-------------------------------------------------------------------------
Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?
----------------------------------------------------------------------------
| ¤ۣۜ..¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ..¤
----------------------------------------------------------------------------
ﮓeniﺄ ﮕevﺂשׁﻩrﺙm
--------------------------------------------------------------------------------
Bu can sana kurban...
------------------------------------------------------------------------------
And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you
-------------------------------------------------------------------------------
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
------------------------------------------------------------------------------
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»
---------------------------------------------------------------------------------
УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
---------------------------------------------------------------------------------
phichliq parayla olsa gene yapardıq
---------------------------------------------------------------------------------------
ஐ๑((-_-))๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
-----------------------------------------------------------------------------------------
I'm 98% beautiful and 2% crazy......
------------------------------------------------------------------------------------------
░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░
-------------------------------------------------------------------------------------------
§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®
-------------------------------------------------------------------------------------------
ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«
------------------------------------------------------------------------------------------
tEK BİR sOrUm OlCaK BuNlArı kİm dEğErLeNdİrEcEk??
ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η
--------------------------------------------------------------------------
(*)£®дy(*)™ ((ADI ERAY OLANLAR İÇİN KOYDUM))
----------------- ---------------------------------------------------------
BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN
BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZDA SEVERİZ...
===>>>ONLY_YOU<<<===
'' »¦« bÿ©râzÿbïkè©âgââÿ »¦« ''
ƒσяєωєя ℓσνє
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ
[_bring_me_to_life with your love_]
---------------------------------------------------------------------
U.F.O Gören Masum Köylü
------------------------------------------------------------------------
ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคสt Ŧ๏г א๏ย
''l๏שє เร ส๏tђเสﻮ ฬђคt เt รєє๓ร'
N α ρ ѕ т є я - L é a D é R ²ººº « Séßéßim SénSin..! »CoSSécant ²
♯₥.£.®.ŧ♯
I hope the people haven't bird flu(h5n1)
Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
©®UzMaN®©
·#ۼ∂Ģl٤-ﻉΨ生
-------------------------------------------------------------------
İçimde Öyle Güzelsin Ki Onu Kirletmeyeceğim Seninle
The J0lly J0ckeR
Yalnızlık Nickleri
16498
» Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne kadar değerse, sen de benim için o kadar değerlisin.
» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin...
» Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum. Güneş yalnızca sizin için doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gününüz kutlu olsun.
» Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü. Ne oldu dedim? "Bir melek asla başka bir meleği izleyemez" dedi Canım...
» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.
» Gözlerinde mutluluk, aşk, sevgiyi gördüm Aşkım
» Hayatta iki kör tanıyorum ; 1.´si senden başkasını görmeyen ben, 2.´si beni göremeyen sen...
» Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için
» GÜNEşıN BUZ TUTTUğU YERDE BıR ALEV GÖRÜRSEN O BıL Kı YALNIZ VE YALNIZ SENıN ıÇıN YANAN KALBıMDıR.
» Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?
» insanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar
» Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur
» En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır.
» ınsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar
» Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!
» Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
» Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
» Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin
» Eğer ******* seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı...
» Sen gözlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!!
» Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:07 PM
Duvar Yazıları Nickleri
38857
» Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta .
» " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?"
» Bir kazan varmış. Bu kazan çok iyi dans ediyormuş, muhteşem kıvırıyormuş. Bu kazana ne denir ? ıyi Olan Kazansın...
» Kusura bakma birader, seni birine benzettim. Olabilir, babam çok gezermiş...
» Aşk çılgınlığın en zevkli türevidir, öpüşmek ise entegrali...
» Aşk bir mesele gel sırtımı kesele.
» Fabrikadan halka satış vardı. Bir sürü halkam oldu.
» Aşk bir havuzdur. ıçine aptallar düşer. Beni ittiler
» Bu iş yerinde haftada birgün sigara içmek yasaktır oda bugündür..
» Babama değerimi sordum "Dünyalar kadar dedi"dünyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" http://forum.kanka.net/images/smilies/003.gif
» Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! .
» Aşk dünya sofrasında yenilen en büyük kazıktır
» Dünya bir gündür oda bu gündür
» Adamın birisi donmuş karısıda atlet!
» Ey yükselen yeni esil! ın ulan aşağı!
» Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var... ıyi de ben yüzme bilmem ki!!!
» Ben bu gece bekçilik işini gözüm kapalı yaparım arkadaş..
» ılahi azrail sen insanı öldürürsün..
» Sürat felakettir. ( Kaplumbağa )
» Kadın hakkı diya birşey olmaz. Çünkü hakkı erkek ismidir.
» Dikkat Dikkat !! 1965 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tüm 1965 yılında kahva içenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!!...
» Vicdanı tertemizdeki. Zira onu hiç kullanmamıştı..
» Otelimizde hamam böceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor.
» Bos siselerin degil gecmeyen günlerin sarhosuyum.
» Her başarılı öğrencinin arkasında kopya olabilir.
» Herkez sakız çiğner ama benim gibi patlatamaz.
» Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı.
» Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM
» AşK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır.
» Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, büyük bir yer israfıyla karşı karşıyayız!!:P
The J0lly J0ckeR
Gaffur Nickleri
15397
Gaffurun En Çok hit alan replikleri ;
- sen benim arkadaşlarımı begenmüyormüsün??
-Bi akşam bize gelsene?
-Bana Nie haber verilmiyorrr!?
-Çöpü almaya kapıya geliyorum, Çalıyorum çalıyorum açmıyorsun... Ne Ayak ?
-Aleme Akalım
-Anladın sen anladın...
-Gelsen Tam süper olacak
-Cafede takılalım mı?
-Gaffur Kendi Kendine söyle der; Gidelim Gaffur
-beni niye eklemedin?? beni beğenmiyor müsün??
-olur mu canım..yani aşk olsun..gerçekten böle düşüncelerim yoktur..bir anda aklımdan gidivermiş yoksa başka bişi değil yani...
-Ölümüne KankayiZZZZZ
-Saçlarını uzatsan süper olcak
-gösüne noldu?
-Ne o Bi Sakıncasımı var?!?!
-beni beğenmiyormusun?
-Nasılım ?!?!
-Bize niye gelmedin? Bizi beğenmiyormusn?
-beni niye çagırmadın Beni beğenmiyormusun? ?
Gaffur Aksoy Kimdir;
Gaffur 1 anasi 1 babasi 2kız kardeşiyle yaşıyan kapıcıdır (kapıcının ogludur. )
(fasla bilgi yok)
Hobileri ;
1. hobisi, beğendiği cinayet haberlerinin koleksiyonunu yapar.
2. hobisi, dans etmek (electric boogie)(kendisini ifade ediş tarzıymış, babası öyle diyor)
The J0lly J0ckeR
Ölmeden Önceki Nickler
17904
ölmeden önce söylenen birkaç söz:
» gönder gönder, ben tutarım.
» aabı çok seri bir araba bu yaaa...
» korkma hayatım, arabamızda abs ve aırbag mevcut.
» postanede bana ait bir koli varmış onu almaya geldim.
» oolum..5 taş çaldım ruhun bile duymadı..
» bakın çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser..
» demek pirana dedikleri şey bu..hiho..
» bak hulusi abi bıyıkları ıle oynuyom bi şey olmuyo.
» ey ruuuuhhh..geldiyseeen......
» o irmikleri neden aldın nurhan..helva mı yapıcan?.. niye?
» doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum.
» evladım, beni karşıdan karşıya geçirir misin?
» geeeel, geeel sağ yap geeel...
» bah bah bah hala uzunlarla geliyo...
» canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi?
» müjdemi isterim turan abi bir kızın daha oldu.
» kim bekler lan yeşilin yanmasını?!
» eşşek şakası yapmayın lan...
» bekle cemşit abi ben bir dalıp çıkıcam.
» korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir.
» hala karlı gösteriyor mu hanım?
» elektirikçiye ne gerek var canım, ben hallederim.
» bak şimdi nasıl sollıycaz ..
» gel abi burası boyu geçmiyor...
» aya bak aya, kamyon farı gibi !!!
» ben denedim, korkmayın.
» bak kadri abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek..
» yav hayrettin abi burası fener tribünü değil galiba..
» hihiha...bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyor.
» rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi?
» nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş...
» yapma satılmış abi, şeytan doldurur.
The J0lly J0ckeR
Arapça Nickler ve Anlamları
7857
BESMELEYLE BAşLAYALIMıNşA'ALLAH
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّ�*ْمَنِ ارَّ�*ِيم
ıÇıNıZDEN KıM BENıM KIRK HADıSıMı ÖğRENıR VE TAşIR ıSE( YAşAMINDA UYGULAR ıSE) KIYAMET GÜNÜ SALıH KışıLER ıLE HAşROLUNACAKTIR.
40 HADıS
1
اَلدِّينُ النَّصِي�*َةُ قُلْنَا: لِمَنْ )يَا رَسُولَ اللَّهِ ؟( قَالَ: لِلَّهِ وَلِكِتَابِهِ وَلِرَسُولِهِ وَلأئِمَّةِ الْمُسْلِمِينَ وَعَامَّتِهِمْ
(Allah Rasûlü) ?Din nasihattır/samimiyettir? buyurdu. ?Kime Yâ Rasûlallah?? diye sorduk. O da; ?Allah?a, Kitabına, Peygamberine, Müslümanların yöneticilerine ve bütün müslümanlara? diye cevap verdi.
Müslim, ımân, 95.
2
اَلإِسْلاَمُ �*ُسْنُ الْخُلُقِ
ıslâm, güzel ahlâktır.
Kenzü?l-Ummâl, 3/17, HadisNo: 5225.
3
مَنْ لاَ يَرْ�*َمِ النَّاسَ لاَ يَرْ�*َمْهُ اللَّهُ
ınsanlara merhamet etmeyene Allah merhamet etmez.
Müslim, Fedâil, 66; Tirmizî, Birr, 16.
4
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا
Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.
Buhârî, ılm, 12; Müslim, Cihâd, 6.
5
إنَّ مِمَّا أدْرَكَ النَّاسُ مِنْ كَلاَمِ النُّبُوَّةِ:
إذَا لَمْ تَسْتَ�*ِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ
ınsanların Peygamberlerden öğrenegeldikleri sözlerden biri de: ?Utanmadıktan sonra dilediğini yap!? sözüdür.
Buhârî, Enbiyâ, 54; EbuDâvûd, Edeb, 6.
6
اَلدَّالُّ عَلىَ الْخَيْرِ كَفَاعِلِهِ
Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.
Tirmizî, ılm, 14.
7
لاَ يُلْدَغُ اْلمُؤْمِنُ مِنْ جُ�*ْرٍ مَرَّتَيْنِ
Mümin, bir delikten iki defa sokulmaz.(Mümin, iki defa aynı yanılgıya düşmez)
Buhârî, Edeb, 83; Müslim, Zühd, 63.
8
اِتَّقِ اللَّهَ �*َـيْثُمَا كُنْتَ وَأتْبِـعِ السَّـيِّـئَةَ الْ�*َسَنَةَ تَمْ�*ُهَا
وَخَالِقِ النَّاسَ بِخُلُقٍ �*َسَنٍ
Nerede olursan ol Allah?a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. ınsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
Tirmizî, Birr, 55.
9
إنَّ اللَّهَ تَعَالى يُ�*ِبُّ إذَا عَمِلَ أ�*َدُكُمْ عَمَلاً أنْ يُتْقِنَهُ
Allah, sizden birinizin yaptığı işi, ameli ve görevi sağlam ve iyi yapmasından hoşnut olur.
Taberânî, el-Mu?cemü?l-Evsat, 1/275; Beyhakî, fiu?abü?l-Îmân, 4/334.
10
اَلإِيمَانُ بِضْعٌ وَسَبْعُونَ شُعْبَةً أفْضَلُهَا قَوْلُ لاَ إِلهَ إِلاَّاللَّهُ وَأدْنَاهَا إِمَاطَةُ اْلأذَى عَنِ الطَّرِيقِ وَالْ�*َيَاءُ شُعْبَةٌ مِنَ اْلإِيـمَانِ
ıman, yetmiş küsur derecedir. En üstünü ?Lâ ilâhe illallah (Allah?tan başka ilah yoktur)? sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır.
Buhârî, Îmân, 3; Müslim, Îmân, 57, 58.
11
مَنْ رَأَى مِنْكُمْ مُنْكَرًا فَلْيُغَيِّرْهُ بِيَدِهِ فَإِنْ لَمْ يَسْتَطِـعْ فَبِلِسَانِهِ فَإِنْ لَمْ يَسْتَطِـعْ فَبِقَلْبِهِ وَذَلِكَ أضْعَفُ اْلإِيـمَانِ
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu da imanın en zayıf derecesidir.
Müslim, Îmân, 78; Ebû Dâvûd, Salât, 248.
12
عَيْنَانِ لاَ تَمَسُّهُمَا النَّارُ: عَيْنٌ بَـكَتْ مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَعَيْنٌ
بَاتَتْ تَ�*ْرُسُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ
ıki göz vardır ki, cehennem ateşi onlara dokunmaz: Allah korkusundan ağlayan göz, bir de gecesini Allah yolunda, nöbet tutarak geçiren göz.
Tirmizî, Fedâilü?l-Cihâd, 12.
13
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
Zarar vermek ve zarara zararla karşılık vermek yoktur.
ıbn Mâce, Ahkâm, 17; Muvatta?, Akdıye, 31.
14
لاَ يُؤْمِنُ أ�*َدُكُمْ �*َتَّى يُ�*ِبَّ لأخِيهِ مَا يُ�*ِبُّ لِنَفْسِهِ
Hiçbiriniz kendisi için istediğini (mü?min) kardeşi için istemedikçe (gerçek) iman etmiş olamaz.
Buhârî, Îmân, 7; Müslim, Îmân, 71.
15
اَلْمُسْلِمُ أخُو الْمُسْلِمِ لاَ يَظْلِمُهُ وَلاَ يُسْلِمُهُ مَنْ كَانَ فِي �*َاجَةِ أخِيهِ كَانَ اللَّهُ فِي �*َاجَتِهِ وَمَنْ فَرَّجَ عَنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً فَرَّجَ اللَّهُ عَنْهُ بِهَا كُرْبَةً مِنْ كُرَبِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَمَنْ سَتَرَ مُسْلِمًا سَتَرَهُ اللَّهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ
Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu(n kusurunu) örter.
Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58.
16
لاَ تَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ �*َتَّى تُؤْمِنُوا وَلاَ تُؤْمِنُوا �*َتَّى تَ�*َابُّوا
ıman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.
Müslim, Îmân, 93; Tirmizî, Sıfâtu?l-Kıyâme, 56.
17
اَلْمُسْلِمُ مَنْ سَلِمَ النَّاسُ مِنْ لِسَانِهِ وَيَدِهِ
Müslüman, insanların elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.
Tirmizî, Îmân, 12; Nesâî, Îmân, 8.
18
لاَ تَبَاغَضُوا وَلاَ تَ�*َاسَدُوا وَلاَ تَدَابَرُوا وَكُونُوا عِبَادَ اللَّهِ إخْوَانًا
وَلاَ يَ�*ِلُّ لِمُسْلِمٍ أنْ يَهْجُرَ أخَاهُ فَوْقَ ثَلاَثِةِ اَيَّامٍ
Birbirinize buğuz etmeyin, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; ey Allah?ın kulları, kardeş olun. Bir müslümana, üç günden fazla (din) kardeşi ile dargın durması helal olmaz.
Buhârî, Edeb, 57, 58.
19
إنَّ الصِّدْقَ يَهْدِي إلَى الْبِرِّ وَ إنَّ الْبِرَّ يَهْدِي إلَى الْجَنَّةِ وَإنَّ الرَّجُلَ لَيَصْدُقُ �*َتَّى يُكْتَبَ عِنْدَ اللَّهِ صِدِّيقًا وَ إنَّ الْكَذِبَ يَهْدِي إلَى الْفُجُورِ وَ إنَّ الْفُجُورَ يَهْدِي إلَى النَّارِ وَ إنَّ الرَّجُلَ لَيَـكْذِبُ �*َتَّى يُكْتَبَ عِنْدَ اللَّهِ كَذَّابًا
Hiç şüphe yok ki doğruluk iyiliğe ***ürür. ıyilik de cennete ***ürür. Kişi doğru söyleye söyleye Allah katında sıddîk (doğru sözlü) diye yazılır. Yalancılık kötüye ***ürür. Kötülük de cehenneme ***ürür. Kişi yalan söyleye söyleye Allah katında kezzâb (çok yalancı) diye yazılır.
Buhârî, Edeb, 69; Müslim, Birr, 103, 104.
20
لاَ تُمَارِ أخَاكَ وَلاَ تُمَازِ�*ْهُ وَلاَ تَعِدْهُ مَوْعِدَةً فَتُخْلِفَهُ
(Mümin) kardeşinle münakaşa etme, onun hoşuna gitmeyecek şakalar yapma ve ona yerine getirmeyeceğin bir söz verme.
Tirmizî, Birr, 58.
21
تَبَسُّمُكَ فِي وَجْهِ أخِيكَ لَكَ صَدَقَةٌ وَأمْرُكَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهْيُكَ عَنِ الْمُنْكَرِ صَدَقَةٌ وَإِرْشَادُكَ الرَّجُلَ فِي أرْضِ الضَّلاَلِ لَكَ صَدَقَةٌ وَإِمَاطَتُكَ الْ�*َجَرَ وَالشَّوْكَ وَالْعَظْمَ عَنِ الطَّرِيقِ لَكَ صَدَقَةٌ
(Mümin) kardeşine tebessüm etmen sadakadır. ıyiliği emredip kötülükten sakındırman sadakadır. Yolunu kaybeden kimseye yol göstermen sadakadır. Yoldan taş, diken, kemik gibi şeyleri kaldırıp atman da senin için sadakadır.
Tirmizî, Birr, 36.
22
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ
Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.
Müslim, Birr, 33; ?bn Mâce, Zühd, 9;
Ahmed b. Hanbel, 2/285, 539.
23
رِضَى الرَّبِّ في رِضَى الْـوَالِدِ وَسَخَطُ الرَّبِّ في سَخَطِ الْـوَالِدِ
Allah?ın rızası, anne ve babanın rızasındadır.
Allah?ın öfkesi de anne babanın öfkesindedir.
Tirmizî, Birr, 3.
24
ثَلاَثُ دَعَوَاتٍ يُسْتَجَابُ لَهُنَّ لاَ شَكَّ فِيهِنَّ:
دَعْوَةُ الْمَظْلُومِ، وَدَعْوَةُ الْمُسَافِرِ ، وَدَعْوَةُ الْوَالِدِ لِوَلَدِهِ
Üç dua vardır ki, bunlar şüphesiz kabul edilir:
Mazlumun duası, misafirin duası ve babanın evladına duası.
ıbn Mâce, Dua, 11.
25
مَا نَ�*َلَ وَالِدٌ وَلَدًا مِنْ نَ�*ْلٍ أَفْضَلَ مِنْ أدَبٍ �*َسَنٍ
Hiçbir baba, çocuğuna, güzel terbiyeden daha üstün bir
hediye veremez.
Tirmizî, Birr, 33.
26
خِيَارُكُمْ خِيَارُكُمْ لِنِسَائِهِمْ
Sizin en hayırlılarınız, hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır.
Tirmizî, Radâ?, 11; ?bn Mâce, Nikâh, 50.
27
لَيْس مِنَّا مَنْ لَمْ يَرْ�*َمْ صَغِيرَنَا وَيُوَقِّرْ كَبِيرَنَا
Küçüklerimize merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı
göstermeyen bizden değildir.
Tirmizî, Birr, 15; Ebû Dâvûd, Edeb, 66.
28
كَافِلُ الْيَتِيمِ لَهُ أوْ لِغَيْرِهِ أنَا وَ هُوَ كَهَاتَيْنِ فيِ الْجَنَّةِ وَأشَارَ بِالسَّبَّابَةِ وَالْوُسْطَى
Peygamberimiz işaret parmağı ve orta parmağıyla işaret ederek: ?Gerek kendisine ve gerekse başkasına ait herhangi bir yetimi görüp gözetmeyi üzerine alan kimse ile ben, cennette işte böyle yanyanayız? buyurmuştur.
Buhârî, Talâk, 25, Edeb, 24; Müslim, Zühd, 42.
29
اِجْتَنِبُوا السَّبْعَ الْمُوبِقَاتِ قَالُوا يَا رَسُولَ للهِ وَمَا هُنَّ قَالَ: اَلشِّرْكُ بِاللَّهِ وَالسِّ�*ْرُ وَ قَتْلُ النَّفْسِ الَّتِي �*َرَّمَ اللَّهُ إلاَّ بِالْ�*َقِّ وَأكْلُ الرِّبَا وَأكْلُ مَالِ اْليَتِيمِ وَالتَّوَلِّي يَوْمَ الزَّ�*ْفِ وَقَذْفُ الْمُ�*ْصَنَاتِ الْغَافِلاَتِ الْمُؤْمِنَاتِ
(ınsanı) helâk eden şu yedi şeyden kaçının. Onlar nelerdir ya Resulullah dediler. Bunun üzerine: Allah?a şirk koşmak, sihir, Allah?ın haram kıldığı cana kıymak, faiz yemek, yetim malı yemek, savaştan kaçmak, suçsuz ve namuslu mümin kadınlara iftirada bulunmak buyurdu.
Buhârî, Vasâyâ, 23, Tıbb, 48; Müslim, Îmân, 144.
30
مَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ فَلاَ يُؤْذِ جَارَهُ وَمَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ فَلْيُكْرِمْ ضَيْفَهُ وَمَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ فَلْيَقُلْ خَيْرًا أوْ لِيَصْمُتْ
Allah?a ve ahiret gününe imân eden kimse, komşusuna eziyet etmesin. Allah?a ve ahiret gününe imân eden misafirine ikramda bulunsun. Allah?a ve ahiret gününe imân eden kimse, ya hayır söylesin veya sussun.
Buhârî, Edeb, 31, 85; Müslim, Îmân, 74, 75.
31
مَا زَالَ جِبْرِيلُ يُوصِينِي بِالْجَارِ �*َتَّى ظَنَنْتُ أنَّهُ سَيُوَرِّثُهُ
Cebrâil bana komşu hakkında o kadar çok tavsiyede bulundu ki;
ben (Allah Teâlâ) komşuyu komşuya mirasçı kılacak zannettim.
Buhârî, Edeb, 28; Müslim, Birr, 140, 141.
32
اَلسَّاعِي عَلَى الأرْمَلَةِ وَالْمِسْكِينِ كَالْمُجَاهِدِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ
أوِ الْقَائِمِ اللَّيْلَ الصَّائِمِ النَّهَارَ
Dul ve fakirlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden
veya gündüzleri (nafile) oruç tutup, *******ini (nafile) ibadetle
geçiren kimse gibidir.
Buhârî, Nafakât, 1; Müslim, Zühd, 41;
Tirmizî, Birr, 44; Nesâî, Zekât, 78.
33
كُلُّ ابْنِ آدَمَ خَطَّاءٌ وَخَيْرُ الْخَطَّائِينَ التَّوَّابُونَ
Her insan hata eder.
Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir.
Tirmizî, Kıyâme, 49; ıbn Mâce, Zühd, 30.
34
عَجَبًا لأمْرِ الْمُؤْمِنِ إِنَّ أمْرَهُ كُلَّهُ خَيْرٌ وَلَيْس ذَاكَ لأ�*َدٍ إِلاَّ لِلْمُؤْمِنِ: إِنْ أصَابَتْهُ سَرَّاءُ شَـكَرَ فَـكَانَ خَيْرًا لَهُ وَإِنْ أصَابَتْهُ ضَرَّاءُ صَبَرَ فَـكَانَ خَيْرًا لَهُ
Mü?minin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır; O?nun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe (nimete) kavuşursa şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa (musibete) uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur.
Müslim, Zühd, 64; Dârim?, Rikâk, 61.
35
مَنْ غَشَّـنَا فَلَيْس مِنَّا
Bizi aldatan bizden değildir.
Müslim, Îmân, 164.
36
لاَ يَدْخُلُ الْجَنَّةَ نَمَّامٌ
Söz taşıyanlar (cezalarını çekmeden ya da affedilmedikçe)
cennete giremezler.
Müslim, Îmân, 168; Tirmizî, Birr, 79.
37
أعْطُوا الأجِيرَ أجْرَهُ قَبْلَ أنْ يَجِفَّ عَرَقُهُ
ışçiye ücretini, (alnının) teri kurumadan veriniz.
ıbn Mâce, Ruhûn, 4.
38
مَا مِنْ مُسْلِمٍ يَغْرِسُ غَرْسًا أوْ يَزْرَعُ زَرْعًا فَيَـأكُلُ مِنْهُ
طَيْرٌ أوْ إِنْسَانٌ أوْ بَهِيمَةٌ إِلاَّ كَانَ لَهُ بِهِ صَدَقَةٌ
Bir müslümanın diktiği ağaçtan veya ektiği ekinden insan, hayvan ve kuşların yedikleri şeyler, o müslüman için birer sadakadır.
Buhârî, Edeb, 27; Müslim, Müsâkât, 7, 10.
39
إِنَّ فِي الْجَسَدِ مُضْغَةً إِذَا صَلَ�*َتْ صَلَ�*َ الْجَسَدُ كُلُّهُ
وَإِذَا فَسَدَتْ فَسَدَ الْجَسَدُ كُلُّهُ ألاَ وَهِيَ الْقَلْبُ
ınsanda bir organ vardır. Eğer o sağlıklı ise bütün vücut sağlıklı olur; eğer o bozulursa bütün vücut bozulur. Dikkat edin! O, kalptir.
Buhârî, Îmân, 39; Müslim, Müsâkât, 107.
40
اِتَّقُوا اللَّهَ رَبَّـكُمْ وَصَلُّوا خَمْسَـكُمْ وَصُومُوا شَهْرَكُمْ وَأدُّوا زَكَاةَ أمْوَالِكُمْ وَأطِيعُوا ذَاأمْرِكُمْ تَدْخُلُوا جَنَّةَ رَبِّـكُمْ
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:08 PM
İngilizce Nickler ve Anlamları
21780
If you show Me reaL Love baby i\\\'ll show you mine..
(bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..)
You see that shackle..? I\\\'m Your sLavee...!
(Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)
I\\\'ve become so numb , i cant feeL you theree..
(Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )
Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..
(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın çığlıklarını..)
She said I\\\'m leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same..
(gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...)
Things I loved before, are now for saLe..
(önceden sewdiğim hersy şimdi satılık..)
Here is a little story that I made up So Let\\\'s make believe
( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..)
I\\\'m just a crazy kind of girl I wanna shop around , I\\\'ve just begun
Don\\\'t wanna settle down
( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..)
Don\\\'t be scared of your shadow You can\\\'t hide from your sorrow
( Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın )
I lie and I lie and I lie till there\\\'s no turning back;I don\\\'t know why
(Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden)
oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
(bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel)
No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion
(uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)
I don\\\'t know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me
(Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)
I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn\\\'t even matter
(O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı)
know that i can\\\'t get over you;\\\'cause everything i see is you and i don\\\'t want no substitute;baby i swear it\\\'s deja vu
(seninle baş edemediğimi bil;çünkü gördüğüm herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu)
No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
(hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)
I\\\'m so over being blue;Cryin over you;And I\\\'m so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said I\\\'m so sick of love songs so sad and slow.
(Çok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gözyaşlarına çok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım çok üzücü ve yavaşlar)
Strange infatuation seems to grace the evening tide;I\\\'ll take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide.
(akşam vakti garip karasevda güzel görünür;bn onu senin yanından alacağımn;böyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur)
I... Take the plan, spin it sideways.I... Fall. Without you, I\\\'m Nothing.
(ben...plan yaparım yol kenarlarına ağ örerim.bn...yenilirim.sensiz ben bir hiçim.)
I\\\'ve never written a love song.That didn\\\'t end in tears.Maybe you\\\'ll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance
(Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.)
You put me through
(sen beni baştan sona ifade ediyorsun)
You won\\\'t cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )
Though I\\\'d die to know you love me I\\\'m all alone.
(Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... )
listen to each drop of rain whispering secrets in rain...
(yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. )
You\\\'re too important for anyone.
(Sen birisi için çok önemlisin)
i will not be drowned by your thoughtless screaming
(senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım)
You will never be good enough
(Asla yeterince iyi olmayacaksın)
I have lived and I died for you
(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)
perfect by nature icons of self indulgence
just what we all need more lies about a world that never was and never will be
(Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan)
somehow now you\\\'re everybody\\\'s fool
(Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın )
rockstar
(¯`·._.·[ (M) ]·._.·´¯)
¨°o.O (M) O.o°¨
×÷·.·´¯`·)» (M) «(·´¯`·.·÷×
· ··^v´¯`×) (M) (×´¯`v^·· ·
,.-~*`¨¯¨`*·~-.¸-(_ (M) _)-,.-~*`¨¯¨`*·~-.¸
Oº°‘¨ (M) ¨‘°ºO
- - --^[ (M) ]^-- - -
•·.·´¯`·.·• (M) •·.·´¯`·.·•
`·.¸¸.·´´¯`··._.· (M) `·.¸¸.·´´¯`··._.·
(¯`·._) (M) (¯`·._)
¯¨`*·~-.¸¸,.-~*` (M) ¯¨`*·~-.¸¸,.-~*`
Oº°‘¨ (M) ¨‘°ºO
·´)› (M) ‹(`·
.-~·*`˜¨¯`·¸ (M) ¸·`¯¨˜`*·~-.
¸„.-·~¹°”ˆ˜¨ (M) ¨˜ˆ”°¹~·-.„¸
—(•·÷[ (M) ]÷·•)—
—¤÷(`[¤ (M) ¤]´)÷¤—
··¤(`×[¤ (M) ¤]×´)¤··
·´¯`·» (M) «·´¯`·
]¦•¦[ (M) ]¦•¦[
`·.,¸¸,.·´¯ (M) ¯`·.,¸¸,.·´
[`·.] (M) [.·´]
(`·.·• (M) •·.·`)
•´¯¥¯`• (M) •´¯¥¯`•
•^v^–[ (M) ]–^v^•
•·´¯°· (M) ·°¯`·•
·°¯`·• (M) •·´¯°·
]|I{•------» (M) «------•}I|[
•]•·´º´·» (M) «·´º´·•[•
º°˜¨ (M) ¨˜°º
׺°”˜`”°º× (M) ׺°”˜`”°º×
- -¤--^] (M) [^--¤- -
~²ºº²~ (M) ~²ºº³~
•°o.O (M) O.o°•
+*¨^¨*+ (M) +*¨^¨*+
The J0lly J0ckeR
Karizmatik Ingilizce Nickler
12708
ιf уσυ σиℓу києw.. тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ..
2. ::;» (naam) «;:: .ιllιlı.ıl.lılılι.
3. *«?´¤?. Smart-ass .? ¤`?»*
4. ஜஆல♀♂ (je naam) ஜஆல♀♂
5. να¢αтισи ιѕ ιи тσωи, ℓєтѕ ρℓαу тнє ¢ℓσ¢к яσυи∂
6. [»] (*) ιм gση ѕнιηє υηтιℓ му нєαят ѕтσρ (W)
7. *#*(je naam)*#*.»Je dEnKt dAt jE HeEl wAt bEnT MaAr, KiJk gOeD In dE SpIeGeL JiJ LeLiJkE VeNt!!«
8. ~~*»(je naam)«*~~(L)~~*»(je lover)«*~~ lOvE MyN cHicKS. (F). × «~~×
9. ๑۩۞۩๑?$49๑۩۞۩๑?$41๑۩۞۩๑?$37� �۩۞۩๑?$2๑۩۞۩๑?$13๑۩۞۩๑?$21๑۩ ۞۩๑?$29๑۩۞۩๑?$26๑۩۞۩๑?$5๑۩۞� �๑
10. ι wєит fяσм иσтнιиg тσ sσмєтнιиg иσw тнєу αℓℓ wαииα sєє мє fαℓℓ αи∂ тнє ρℓαуєя нαтєяs нαтє тσ sєє α тнυg иιggα вαℓℓ
11. !.#$%^&*()???????????(naam)???????????)(*&^%$#.!)
12. !.#$%^&*()_+|(jouw naam)-> ( je naam )love----->کmart
20. ?`?._.?[(U)? ??t w???? k??w if ?? ????? M? k??? ?t ?? t?? ??w(U)]?._.???)
21. ??o.O ?o.O ? K?$$ ?$ ??,,??? = ???,,?? I W??t ? k?,, ? k? ???m ??? O.o? O.o??
22. {{..??*ﺕ*(?..gєєf му иυ �*є αиgѕт..?(*ﺕ*??..}}
23. ღ ♥♡♂ ♀ ↔ ↕ ▪ ๑ ▄ █ ????∙ ▒ ◊ ◦ �* ♣ ♪ の →?�*♀ Ψ №← ∑ ξ ζ ω ∏ √ ∩ ? ∞≡ ▄ �* ^_^ ─ = ≈≌ ﺴ۩๑ ๑۩۞۩๑ ▓ ▲ γ ō ╦ ╩ ε ┘ ┌ ╬ ω ? Θ I ? ۣ۞ ? ● ۩
24. ๑۩۞۩๑ (je naam) ๑۩۞۩๑ houd ๑۩۞۩๑ van ๑۩۞۩๑(naam vriend/in)
25. мєиѕи zι�*и ѕσмѕ zσσσσσσ ѕααι .. ∂αт zє zσмααя ιи ѕℓααρ ναℓℓєи ....... zzzzzzzzzzzzzzzzzz..........
26. (L)K??b?l? H?gg?b?? ??v?b?? ??b????v??b??(L)
27. (?`v??)*T?UcH M?* *T???? M?* *c?mE ?? B?BY * p????? M?*(?`v??)
28. ??-(?`?.???)->(naam)-->(L)
29. _:[ (je naam) _:[(L) УФц јцѕт đФή?т ѕεε ΛŁŁ тђε ŁФνε тђΛт?ѕ ϊήѕϊđε Фf мε(L):$
30. (F)-=[(je naam)]=-...*(L)*...-=[(naam lover)]=-(F) ---{you make me feel so sweet, you make my life complete}--
««. yOu knOw ii Love uu ,, yOu knOw ii care .. Wherever uu nééd me ,, i`ll bé there (l) __*
0pen y0ur eyesz.. and l0ok t0 the w0rld(w)°o.O
(L) *(isim) * уσυ`яє тнє ?яιєη∂ α gιяℓ ωιѕнєѕ ?σя*
*Being a little princess is a fulltime jOb!*(H)
(¯`?¸·´¯) ?яιєη∂ѕ¢нιρ ιѕ ѕσмєтнιηg тнαт вєℓσηgѕ ιη συя ℓι?є , ωιтнσυт ωє ¢αη`т ℓινє. (¯`?¸·´¯)(k)(k)(k)
(L)Friendship is reaching for someones hand...and touching their heart(L)
»»[(k) [-Arkadasının adı-] ; I`ll be there 4u!..I like u soo much! BffL (f)]««
Just One Moment [ » ] Can Change Everything (w)
friends are like stars (*) they come and go (*)but the ones that stay are the ones that glow
(f)ısiM(*)--»[»(l)YouAreAlwaysInMyHeart(l)«] -- (k)Best Friends For Life!!!(k)
[●тнє σηℓу яєαѕση ι ѕтιℓℓ ℓ.ινє ιѕ вє¢αυѕє σ? му ?.яιєη∂ѕ αη∂ σηє σ? тнєм ιѕ уσυ●]
(f)___?яιєη∂ѕнιρ ιѕ єνєяутнιηg ωнαт уσυ нανє тσ ηє¢єѕѕαяу ѕυяνινє ℓινιηg___(f)___
You knOw I lOve Ya I always will!(L) I Promise that...will never Change..! No WaYy!(
ஐ (w)the day i wil stOp lovinG yOu iS the day i CloSe my eyeS!
a real friend(F)will always be there for you(F)
(ısim)AllerBestFriends 4-ever I will never SaY You GoodbYe and when I saY You GoodbYe Thats The DaY I Close mY eYes:$hvJ
(((*))) For the world you can be one person ... but for one person you can be the world (((*)))
The J0lly J0ckeR
Karizmatik Ingilizce Nickler
12708
ιf уσυ σиℓу києw.. тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ..
2. ::;» (naam) «;:: .ιllιlı.ıl.lılılι.
3. *«?´¤?. Smart-ass .? ¤`?»*
4. ஜஆல♀♂ (je naam) ஜஆல♀♂
5. να¢αтισи ιѕ ιи тσωи, ℓєтѕ ρℓαу тнє ¢ℓσ¢к яσυи∂
6. [»] (*) ιм gση ѕнιηє υηтιℓ му нєαят ѕтσρ (W)
7. *#*(je naam)*#*.»Je dEnKt dAt jE HeEl wAt bEnT MaAr, KiJk gOeD In dE SpIeGeL JiJ LeLiJkE VeNt!!«
8. ~~*»(je naam)«*~~(L)~~*»(je lover)«*~~ lOvE MyN cHicKS. (F). × «~~×
9. ๑۩۞۩๑?$49๑۩۞۩๑?$41๑۩۞۩๑?$37� �۩۞۩๑?$2๑۩۞۩๑?$13๑۩۞۩๑?$21๑۩ ۞۩๑?$29๑۩۞۩๑?$26๑۩۞۩๑?$5๑۩۞� �๑
10. ι wєит fяσм иσтнιиg тσ sσмєтнιиg иσw тнєу αℓℓ wαииα sєє мє fαℓℓ αи∂ тнє ρℓαуєя нαтєяs нαтє тσ sєє α тнυg иιggα вαℓℓ
11. !.#$%^&*()???????????(naam)???????????)(*&^%$#.!)
12. !.#$%^&*()_+|(jouw naam)-> ( je naam )love----->کmart
20. ?`?._.?[(U)? ??t w???? k??w if ?? ????? M? k??? ?t ?? t?? ??w(U)]?._.???)
21. ??o.O ?o.O ? K?$$ ?$ ??,,??? = ???,,?? I W??t ? k?,, ? k? ???m ??? O.o? O.o??
22. {{..??*ﺕ*(?..gєєf му иυ �*є αиgѕт..?(*ﺕ*??..}}
23. ღ ♥♡♂ ♀ ↔ ↕ ▪ ๑ ▄ █ ????∙ ▒ ◊ ◦ �* ♣ ♪ の →?�*♀ Ψ №← ∑ ξ ζ ω ∏ √ ∩ ? ∞≡ ▄ �* ^_^ ─ = ≈≌ ﺴ۩๑ ๑۩۞۩๑ ▓ ▲ γ ō ╦ ╩ ε ┘ ┌ ╬ ω ? Θ I ? ۣ۞ ? ● ۩
24. ๑۩۞۩๑ (je naam) ๑۩۞۩๑ houd ๑۩۞۩๑ van ๑۩۞۩๑(naam vriend/in)
25. мєиѕи zι�*и ѕσмѕ zσσσσσσ ѕααι .. ∂αт zє zσмααя ιи ѕℓααρ ναℓℓєи ....... zzzzzzzzzzzzzzzzzz..........
26. (L)K??b?l? H?gg?b?? ??v?b?? ??b????v??b??(L)
27. (?`v??)*T?UcH M?* *T???? M?* *c?mE ?? B?BY * p????? M?*(?`v??)
28. ??-(?`?.???)->(naam)-->(L)
29. _:[ (je naam) _:[(L) УФц јцѕт đФή?т ѕεε ΛŁŁ тђε ŁФνε тђΛт?ѕ ϊήѕϊđε Фf мε(L):$
30. (F)-=[(je naam)]=-...*(L)*...-=[(naam lover)]=-(F) ---{you make me feel so sweet, you make my life complete}--
««. yOu knOw ii Love uu ,, yOu knOw ii care .. Wherever uu nééd me ,, i`ll bé there (l) __*
0pen y0ur eyesz.. and l0ok t0 the w0rld(w)°o.O
(L) *(isim) * уσυ`яє тнє ?яιєη∂ α gιяℓ ωιѕнєѕ ?σя*
*Being a little princess is a fulltime jOb!*(H)
(¯`?¸·´¯) ?яιєη∂ѕ¢нιρ ιѕ ѕσмєтнιηg тнαт вєℓσηgѕ ιη συя ℓι?є , ωιтнσυт ωє ¢αη`т ℓινє. (¯`?¸·´¯)(k)(k)(k)
(L)Friendship is reaching for someones hand...and touching their heart(L)
»»[(k) [-Arkadasının adı-] ; I`ll be there 4u!..I like u soo much! BffL (f)]««
Just One Moment [ » ] Can Change Everything (w)
friends are like stars (*) they come and go (*)but the ones that stay are the ones that glow
(f)ısiM(*)--»[»(l)YouAreAlwaysInMyHeart(l)«] -- (k)Best Friends For Life!!!(k)
[●тнє σηℓу яєαѕση ι ѕтιℓℓ ℓ.ινє ιѕ вє¢αυѕє σ? му ?.яιєη∂ѕ αη∂ σηє σ? тнєм ιѕ уσυ●]
(f)___?яιєη∂ѕнιρ ιѕ єνєяутнιηg ωнαт уσυ нανє тσ ηє¢єѕѕαяу ѕυяνινє ℓινιηg___(f)___
You knOw I lOve Ya I always will!(L) I Promise that...will never Change..! No WaYy!(
ஐ (w)the day i wil stOp lovinG yOu iS the day i CloSe my eyeS!
a real friend(F)will always be there for you(F)
(ısim)AllerBestFriends 4-ever I will never SaY You GoodbYe and when I saY You GoodbYe Thats The DaY I Close mY eYes:$hvJ
(((*))) For the world you can be one person ... but for one person you can be the world (((*)))
The J0lly J0ckeR
08-23-2007, 04:09 PM
Süper Ingilizce Nickler
9406
× me ! myself ånd I .(L)
...::Live Your Own Life::...
Open Your Eyes Can`t You See I`m Not In Love . ;
they say that we can learn something from the teachers like they have a good life we don`t want to become just like them
School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice ?
...ℓιιѕтєη т۵ мy нєαят cаn у۵υ нєαя iт ѕιηg tєℓℓiηg mє t۵ gιvє u єvєяythιηg...
( нєу мιѕтєя ∂�* ωσυℓ∂ уσυ тυяη тнє мυѕι¢ υρ,,!! (
(F) They say in Heaven, Love comes First... We`ll make Heaven a Place on Earth (F)
(8)Bring that beat back (k)(
((*)(L)[x][X][x)Hold you in my arms 4-ever[x][X][x](L)(*)(
_[(W)] One wOrd _[]
(w)she`s lost inside. no place to go, to dry her eyes.(w)
_(8)nObOdy gOnna lOve me better,, I muSt stiCk with yOu 4-ever(_(L)
( isnt she lovely ( isnt she wonderful
If tHinGs døn't gø YøU®é WaY«» Use My sHouLde® Tø c®Y øn«» Thats wHe®e f®ieNds a®e før »
*I don`t need many friends, but those I have are real, together we`re down for life *
girls just want to have fun
I fOund a naMe,,a special name,,the name iS fOrever written in mY memOry,,!!(l)
you meet me as a stranger you take me as your friend i hope we wil meet in heaven where friendship never ends(F)
(L)A Friend Is Someone Good(L)A Friend Is Someone Nice(L)A Friend Is Someone Sweet(L)A Friend Is Someone Just Like You(L)
?????(-?(L)(L)BeSt FrIeNdS FoR EvEr Namen;......(L)(L)?-)?????
(#)(l)My°FriEnDs°ArE°aLwAyS°in°My°HeArT(l)
(F)I Don'T CaRe WhaT Pe0pLe SaY,I TurN ArOuD And WaLk AwaY(F)
Miss You InsiDe Me!(w)
I miss yOu,, every day mOre nD more(w) yOu remain in my hart(L)
i miss you, i miss your smile, i miss your face,,But you are in heaven, never see you again, I miss you so much!!
Dreams cOme True, Just Believe In It__*
I Know You`re Here With Me.. And You`re Protecting Me For Bad Things.. But I Still Miss You(W)
*Just missing that moment of looking in your eyes (U)
уσυя ѕσηg ιη му нєα∂,. мαкєѕ мє тнιηк,. мαкєѕ мє ¢яу,. мαкєѕ мє мιѕѕ уσυ,... (W)(
S. h 0 p a h o l ii c (*)
°¨¨°(*).·´¯`·«¤° isim °¤»·´¯`·.(*)°¨ ¨°°«_ YoU`re Just So sPecial _«°
(A)xxLittleAngelxx(A)
(*)ThE StAr...Grrrrr...I'LL EaT YoU!!(6)
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸©®ãZ¥G�*®¿ ÿ°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·~×°(L)°×..MιZک_An gєL..×°(L)°× ~`·.¸¸.·´´¯`··._.·
(6)Remember my name(6)....(6)You'll be screaming it later!!!!(6)
m!$$ G.nGsT. I love the love (L)'t have to be crazy to be my friend, but it sure helps! :d«=
=» BesT . FriendS . For ' Ever «= ~
l) ηєνєя ωαηηα ℓєт уσυυ gσ _.xX (l)
(f) Life Is What You Choose (a) (f)
(w)ι ωιsн ѕ¢нσσℓ ωαѕ �*υѕт α ηιgнтмαяє(w)
No time for love (L) !
x [isim] x Keep yOur head up__(W)
[xXx]Don`t Leave Me If U (l) Me[xXx]
The J0lly J0ckeR
Né Vazgéc Sévdandan Nédé éLLérin Yari oL ßén Vazgéctim Sévdamdan İnan Çok Zor . . .
aLayına Gidér Démédik mi ? . . . CéfaLarı Çékmédik mi ? . . . Ah ßé Kanka ßizdé Sévmédik mi ??
ßiLmiyorum ßu Hasrétin Néréyé Kadar Séni Dü$ündükçé ßu kaLßim Hép SızLar . . .
Kıymétimi ßiLmén İçin Gitmém mi gérék ? Séviyorum Séni ßé anLa ßéßék MasaL DéğiLdir ßu a$ktır ßu kacmak koLay oLandır zor oLan Sévmék . . .
Hayat Né Kadar Acımasız Sévdiğin ßiLé Sırtından Vuruyor vé Séni én Zor Günündé Térk édiyor . . .
aL Götür éskici KaLßimi ßénim Néyim var Néyim Yok Sorma ßir Daha Gözümdé YaşLardır ßir Ték Sérvétim Acıyıp Yüzümé ßakma ßir daha . . .
Hasrétin SénéLéré Dönsédé Né a$kına ßédduam Nédé Sana Kinim war . . . ßana ßin ßir Dért Çéktirséndé Séni Mah$éré Kadar Sévméyé Yéminim war . . .
Kopan ßir İpé Sımsıkı Düğüm Atarsınız İpin én SağLam Yéri Artık ßu Düğümdür Ama ipé Hér Dokunu$unuzda Canınızı Acıtan Ték Nokta Yiné O Düğümdür . . .
Paramı İnsana ßağLı ? İnsan mı Paraya ßağLı ? İşté ßu İnsana ßağLı . . .
Dün NéLér SöyLérdin ßak ßugün Caydın ßöyLémi Yapardın Sévmi$ oLsaydın Sana ßén Tapardım ßénim oLsaydın http://forum.kanka.net/images/smilies/mecry.gif
GüLü$Lér YaLan Artık SévdaLar Duman aLtı Sigaramın Ucunda Yakıcam ßu a$kı Çak Kißriti Gör dumanı . . .
Sana ßir ßakıcam KaLßini iÇtén Yakıcam Sén Né Dérsén Dé Cici Kız Séni KoLuma Takıcam . . .
Ciddiyé aLırım Ama KapıLmam , DaLga Géçérim Ama Kırmam , Huzur wéririm Ama Söz wérmém , Sahip oLurum ama Ait oLmam . . .
éwét Séndé ßéndé yandık ßir $éytanı MéLék Sandık ßu Hayattan ßir Dérs aLdık 2 Dost ßiz ßizé kaLdık . . .
Ya aL götür ßéndéki Séni Yada GéL tamamLa ßéndéki ßéni . . .
Sana DéğiL ßu Gözya$Ları a$kımıza ağLıyorum . . .
ßir DaLdım ßén Yé$értmédén Kuruttun . . .
A$kımız İçin Sévdamız İçin UmutLarımın Tükéndiği İçin İçiyorum Arkada$ . . .
öLmék İçin ßir Sébébim Yok Ama Ya$amak İçindé Sınırdayım . . .
Sén Gécéyi ßana ßéLa éttin . . . ßénsé Sana oLan Hér$éyé Lanét éttim . . .
Dünya ßir YoLcudan ißarétsé Durdurun Dünyayı İnécék War . . .
Kirpi Gißiyiz Arkada$ Hém SéviLmék İstiyoruz Hémdé Sévéné ßatıyoruz . . .
Anné ßén Uçmam Gérék İstémiyorum PiLav Yapmak Anné ßén a$ka İnanmam iLk öncé a$ık oLmam gérék . . .
rockstar
Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
» Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
» Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
» Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.
» Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.
» Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.
» Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.
» Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR
» Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam
» Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim.
» Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.