Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Genel Fikralar

Kéan aRs
08-24-2007, 11:02 AM
SOBADAKİ HİKMET

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar. Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"; fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"; jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"; matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"; antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş". Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - "Boru yetmedi."

Kéan aRs
ZENCİLER BEYAZLAŞTIRILIR

Bir gün Smith ve John adında iki zenci New York sokaklarında dolaşırken bir tabela görürler: "Zenciler beyazlaştırılır. Fiyat 100 dolar." Smith'in 101 doları, John'un ise 99 doları vardır. John, Smith'e: "Sende fazla olan 1 doları bana ver birlikte girelim" der. Smith'se: "Önce ben gireyim. Eğer beyazlaşırsam sen de girersin" der ve içeri girer. Az sonra içerden beyaz bir şekilde çıkar Smith. John: "Smith ne kadar beyazlaşmışsın. Şu 1 doları ver de ben de girip beyazlaşayım." Smith cevap verir: "Defol burdan pis zenci!"

Kéan aRs
BAYAN AJAN

İsrailli güzel casus Suriye'den dönüp İsrail Genelkurmayı'na rapor verir: - Hafız Esad'ın son saldırı planını gece masasından çaldım. Üstelik, bununla kalmayıp oğlunu da hapsettim. Generaller sevinçle haykırırlar: - Harika, oğlunu hemen bize ver, sorguya çekelim. Güzel casus üzgün bir yüzle cevaplar: - İşte bu hemen olmaz, dokuz ay beklememiz lazım..

Kéan aRs
ATEİST

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş. "Evrim ne güzellikler yaratıyor!" diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamiş. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışta ayının daha yaklaşmış olduğunu farkediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayi adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. Tam vurmaya hazırlanırken adam "TANRIM!!!" diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamiş. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: - "Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş. Adam utanç içinde: - "Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demiş. Ses: - "Peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya baslamis. Herşey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamiş: - "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:03 AM
MAÇ

Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: - "Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim, ne dersin?" - "Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş Şeytan. - "Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde." Şeytan şeytanca gülümsemiş: - "Ama bütün hakemler de bizde."

Kéan aRs
İYİ HEYKEL

Yıllarca, iki kahraman heykeli; biri erkek, biri dişi, birbirlerine bakar durumda parkta dururlarmış, ta ki bir gün bir melek cennetten gelene kadar... - "Sizler iyi ve örnek birer heykel oldunuz, bu yüzden ben de size özel bir hediye vereceğim. Yarım saat için sizi canlandıracağım, siz de bu süre içinde ne isterseniz yapabileceksiniz!" demiş. Ve melek ellerini çırpar çırpmaz heykeller canlanmış, birbirlerine biraz utanarak yaklaşmışlar, ama sonra hızla parktaki çalılıkların arkasına koşmuşlar. Kısa bir süre sonra çalılıkların arkasından kikirdeşmeler, kahkahalar duyulmuş, çalılar sallanmış. Onbeş dakika sonra, çalılıklardan çıkmışlar, ikisinin de yüzünde geniş bir tebessüm varmış. - "Onbeş dakikaniz daha var!" demiş melek, gözlerini anlamlı anlamlı kırparak... Dişi heykelin yüzündeki tebessüm biraz daha yayılmış ve erkek heykele dönmüş: - "Harika! Ama bu sefer güvercini sen tut, ben pisliyim kafasına!"

Kéan aRs
HEYKEL GİBİ

Kadın sevgilisiyle birlikteyken kocasının eve girdiğini duyar. - Çabuk! Köşeye geç ve bir heykel gibi davran. Bu arada adamın her yerine bebek yağı sürer, üzerine de bebe pudrası serper. - Sakın kımıldama ve heykelmişsin gibi davran! ... - "Bu nedir, hayatım?" diye sorar kocası kapıdan girer girmez. - O mu? Sadece bir heykel. Smith'ler yatak odaları için bir tane almışlardı. O kadar sevdim ki bir tane de ben ısmarladım... O gece heykel hakkında konuşulmaz; hatta herkes yatana kadar. Gece saat iki gibi koca kalkar ve mutfağa gider, bir kaç dakika sonra da elinde bir sandviç ve bir bira ile geri döner. - "Al bakalım" der, "bir şeyler ye. Ben 3 gün boyunca Smith'lerde idiyot gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemişti."

Kéan aRs
ADOLF

20. yüzyılın ilk yarısında yoksul bir adam falcıya gider. Falcı kadın fanusta korkunç geleceği görür: - Eyvah! Gelecekte milyonlarca insanın ölümüne sebep olacaksın! Adam kahrolur.. "Milyonların katili olmaktansa kendimi öldürürüm, daha iyi!" deyip tren yoluna koşar. Raya kafasını dayayacak, istikbaldeki korkunç felaketin önüne geçecektir! Ama o da ne? Raya kafasını dayamış bir küçük çocuk... Tren de 100 metre ötede ve hızla geliyor.. Hemen fırlayıp çocuğu rayın üstünden çeker.. Ufaklığı yatıştırmak için başını okşarken sorar: - Adın ne senin, söyle bakalım? - Adolf efendim...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:04 AM
ÖDÜL

Biri içinde 1 milyar bulunan cüzdanını kaybetmiş. Kaybettiği yerdekilere cüzdanını getirene 100 milyon vereceğini söylemiş. Daha sonra kalabalıktan bir ses daha duyulmuş: - O cüzdanı bulup bana getirene 250 milyon vereceğim!

Kéan aRs
ÖZÜR DİLERİM

Adamın biri yolda yürürken bir şişeye tekme atmış; şişeden cin çıkmış. Cin "dile benden ne dilersen" demiş, adam da "özür dilerim; bir daha olmaz abi", demiş.

Kéan aRs
ÖN KAPI

Amerikada yaşayan ünlü bir mafya babasının karısı doğum yapacakmış. Hastaneye kaldırmışlar. Tabii ilgi o biçim. Doktorlar, hemşireler etrafında pervane. Neyse doğumhaneye almışlar. Kadın ikiz doğuracakmış. İlk çocuk gelmeye başlamış, çocuk kafasını çıkarınca etraftaki kalabalığı görür görmez hemen bağırmış: -Hey Joe, ön kapıyı tutmuşlar; arka kapıdan kaçalım!

Kéan aRs
08-24-2007, 11:05 AM
3 DAKİKA ÖNCE

Cennetin kapısında görevli melek yeni vefat etmiş adama: - "Üzgünüm ama seni içeri alabilmem için bana hayattayken yaptığın iyi bir şeyi anlatmalısın." Adam biraz düşünmüş ve: - "Bir grup serserinin yaşlı bir kadının çantasını almak istediklerini gördüm. Ben de kadını kurtarmak için yanlarına gittim. Başlarındaki çocuğun motorunu devirip, çocuğun yüzüne tükürdüm. Yanındakilere de yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu söyledim." - "Ya bu ne zaman olmuştu?" - "Yaklaşık üç dakika önce.."

Kéan aRs
SADIK MIDIR?

Bir adam diğerine sorar: - "Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır?" - "Hem de fazlasıyla sadık. Size bu konuda yüzde 100 garanti verebilirim." - "Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?" - "Şimdiye kadar 5 kere sattım. Her seferinde de geri geldi."

Kéan aRs
TORUNUNUZ ÖDESİN

Cebinde meteliği yoktu. Bir lokantanın önünde durdu, gözü vitrinde bir levhaya takıldı: "Girin ve istediğinizi yiyin. Hesabınızı torununuz ödesin." Adam, "tam bana göre", diye mırıldanarak içeri daldı. Havyar, ıstakoz, karides, kuzu pirzolası... Doyduğu halde ne varsa söyledi. Yemeği bitirince, çıkmak üzere hazırlandı. Fakat garson yetişip, hesap pusulasını burnuna dayamasın mı? Hem de tuzlu bir hesap... "Ama", diye derhal itiraz etti bizimki tabii. "Kapıda hesabınızı torununuz ödesin diye yazmıyor mu?" Garson gayet nazik cevap verdi: "Yazıyor tabi efendim. Ama bu size takdim ettiğim hesap, sizin büyükbabanızın."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:06 AM
BABAMI HAZIRLA

Ankara'da bir fakültede okuyan Ahmet, işi dalgacılığa vurur. Dersin dışında her konuyla ilgilidir. Yıl sonu yaklaşırken kötüye giden dersleri düzeltemeyeceğini görür. Atılacağı kesin gibidir. Annesine telgraf çeker: - "Anneciğim atılacak gibiyim, babamı hazırlayasın." Ertesi gün cevap gelir: - "Baban zaten hazırda... Sen kendini hazırla."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:06 AM
İSA-MUSA

Hırsız, gecenin yarısında bir eve girer. Karanlık koridorda, yaktığı küçük el fenerinin ışığında ilerlerken bir ses duyar: - "İsa seni izliyor!" Şaşkınlık ve korkuyla etrafına bakınan hırsız, bir yandan da evdeki değerli şeyleri aramaya devam eder. Tekrar aynı sesi duyar: - "İsa seni izliyor!" Bu kez hırsız elindeki feneri çevrede gezdirmeye başlar ve bir papağan görür: - "Bunu sen mi söyledin?" diye papağana sorar. Papağan: - "Evet, yalnızca seni uyarmak için", der. Hırsız: - "Ne! Beni uyarmak mı! Kimsin sen? Adın ne senin?" Papağan: - "Musa", diye cevap verir. - "Musa?" der hırsız, "hangi salak bir papağana Musa adını koyar ki!?" Kuş cevap verir: - "Bilmiyorum. Tahminimce arkanda duran dobermana 'İsa' adını veren salak olabilir..."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:07 AM
İZCİ ADAYLARI

Oymakbeyi, izci adaylarını karşısına toplamış, onlara izciliğin ilkelerini anlatmaya çalışıyordu: - "Bakın çocuklar," dedi. "Bir izci, her gün, hiç olmazsa bir kez birine yardımcı olmalıdır. Hastalara, yaşlılara, muhtaçlara.. Her sabah okula geldiğiniz zaman size bir gün önce nasıl bir iyilik yaptığınızı soracağım. Tamam mı?" Ertesi sabah oymakbeyi çocukları toplayıp sordu: - "Söyleyin bakalım... Dün ne gibi bir iyilik yaptınız?" Bütün çocuklar, hep bir ağızdan: - "Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettik efendim." Adamcağız şaşırdı: - "Hepiniz mi?" - "Evet efendim, hepimiz birden" - "Neden?" Çocuklardan biri cevap verdi: - "Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu da, ondan efendim!"

Kéan aRs
ORMANLAR KRALI

Bir gün aslanın birinin canı çok sıkılmış, şöyle bir ormanı gezeyim tebamla eğleneyim biraz demiş. Ormanda gezerken bir devekuşu görmüş, yakalamış devekuşunu boynundan; öteki pençesiyle de "Şak, Şak, Şak" diye üç tokat atmış hayvana, "söyle bakalım!" demiş, "kim bu ormanın kralı?", devekuşu ürkekçe "Sensin aslan abi" demiş, "tabi benim" demiş aslan ve "Şak, Şak, Şak" diye üç tokat daha atıp fırlatmış hayvanı. Derken aslanın karşısına bir kurt çıkmış, tutmuş kurdu boynundan; "Şak, Şak, Şak" diye atmış tokadı, "Söyle" demiş, "kim bu ormanın kralı", kurt da ürkek "sensin aslan abi" demiş, aslan da "tabi benim" demiş, "Şak, Şak, Şak" diye üç tokat daha atmış, fırlatmış bir kenara. Derken bu defa aslanın karşısına bir fil çıkmış, tam korkarak kenardan sıyrılacağı sırada kurtla devekuşu gelip "sen bu ormanın kralı değil misin aslan abi? koş yakala şu hayvanı" demişler. Bu gazı yiyen aslan koşmuş tutmuş fili "Şak, Şak, Şak" diye patlatmış tokadı ve hemen sormuş "söyle bakalım; kim bu ormanın kralı?". Filin kafası bir atmış, tutmuş hortumuyla aslanıyla "Pat, Pat, Pat" diye üç kere yere çarptırıp fırlatmış atmış. Aslan yerden zorlukla kalkıp elleriyle üstünü silkerken, file dönmüş ve şöyle demiş "Bilmiyorsan bilmiyorum de kardeşim.."

Kéan aRs
SERSEM KARDEŞ

Adam bürosuna gelir gelmez sekreterine kendisini arayan olup olmadığını sormuş. Sekreter bir beyin geldiğini ancak adını söylemediğini belirtmiş. Adam "O sersem kardeşim olmalı" diye söylenince sekreter: - "Olabilir efendim. Çünkü size çok benziyordu.."

Kéan aRs
SEN İÇMEYECEK MİSİN?

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: - "Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir sey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir?", der. Müthiş heyecanlanan adam: - "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir. Şaşkınlıkla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim!"

Kéan aRs
AT YELLENİR

Bir gün (Yıldırım Akbulut'un başbakanlığı zamanında) Akbulut ile Margaret Thatcher at gezisine çıkarlar. Yolda giderken birden Tatcher'ın atı yellenir. Tabii Thatcher utancından yerin dibine girer. Hemen Akbulut'tan özür dilemeye başlar. Bizim Akbulut da şaşırır: - "Aaa, siz mi yapmıştınız? Ben at yaptı sandıydım."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:08 AM
TOPAL

Adamın biri bir gün meyhaneden çıkmış tabii kafası da iyi. Yolda bir ayağı kaldırımda bir ayağı da yolda yürüyormuş. Adamın biri bunu görüp yanına yaklaşmış. Ve de merakını gizleyemeden sormuş. - "Ya hemşerim, niye bir ayağın asfaltta bir ayağın kaldırım da yürüyorsun? Bir yerde yürüsene?", demiş. Adam da ona: - "Allah razı olsun hemşerim sana. Ben de acaba ne zaman topal oldum diye düşünüyordum."

Kéan aRs
SIKARMIŞ

Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. Seçtiği adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu... Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına aldırttı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu: - "Para nerde?" Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi: - "Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum." Tercüman tercüme etti: - "Neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş..." Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beynine dayadı: - "Şimdi sor bakalım, para nerede?" Tercüman işaretle sordu: - "Para nerede?" Sağır dilsiz kan ter içinde işaretle yanıt verdi: - "Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var." Baba öfkeyle gürledi: - "Ne dedi?" dedi Baba. Tercüman yanıtladı: - "Dedi ki, hala neyden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz sıkarmış.."

Kéan aRs
İÇİNCE SAPITIYORSUN

O gün barda her şey sakindi, piyanist beylik parçalarından birini çalarken millet masalarda pokerin tadını çıkartıyor, bir yandan da viskilerini yudumluyordu, derkeen, içeriye bir adam geldi ve bara yaklaşıp: - "Hey barmen, herkese benden bir viski, sen de iç bir tane." Barmen bardakları parlattığı kirli bezini bırakıp bu yağlı müşterinin isteğini memnuniyetle yerine getirdi, bir bardak da kendi içti. Bu iş bir kaç tur gerçekleştikten sonra barmen artık parayı isteyince adam: - "Ne parası barmen sen verdin biz içtik", dedi Bunun üzerine barmen adamı bir guzel patakladıktan sonra kapı dışarı etti. Ertesi gün aynı adam gene aynı bara gelir: - "Hey barmen, herkese benden bir viski, ama sana yok viski, sen içince sapıtıyorsun."

Kéan aRs
25 CENTE

Bir Türk Amerika'ya gezmeye gider. Sokakta dolaşırken tuvaleti gelir. Koştura koştura umumi bir tuvalet bulur. Kendini bir an önce içeri atmak ister fakat kapıdaki adam 25 cent ister. Bizimki sıkışa sıkışa 25 cent'i verir içeri dalar. Zart zurt sesleri ile ihtiyacını giderirken yaparken yandan da "yavaş be adam" diye bir ses gelir.. Meğer yanda da bir Türk vardır. İşini bitirip dışarı çıktıktan sonra yandakiyle karşılaşır ve lafı yapıştırır: - "Be adam 25 cent'e Mozart'ı mı dinleyeceğini sanıyordun?".

Kéan aRs
BENİMKİ DAHA İYİDİR

İki bacaksız karşı karşıya geçmiş, kimin babası kimi döver, onu tartışıyorlarmış. Bir tanesi bağırmış: - "Bİ KERE BENİM BABAM SENİN BABANDAN DAHA İYİDİR!" Diğeri altta kalır mı, o da bağırmış: - "BENİM ANNEM DE SENİN ANNENDEN DAHA İYİDİR!" Bunu duyunca bizimkisi duraklamış: - "Hmmm... Sanırım haklısın. Çünkü benim babam da aynı şeyi söylemişti."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:09 AM
RAHİBE TERESA

Bunalıma giren rahip, ruh doktoruna gitti. Doktor, uzun uzun dinledi ve tedaviyi söyledi: - "Birkaç gün için, üzerinden bu elbiseleri çıkar... Alelade insanlar gibi giyin. Büyük şehre git. Keyfince yaşa.." Rahip atladı gitti Londra'ya... Güzel yemekler yedi, güzel filmler, müzikaller izledi. Sonunda bir gece bir üstsüzler barına uğradı. Masanın başına, bikinisinin sadece altını giymiş olan bir harika sarışın geldi: - "Ne içersiniz peder?" Rahip panikledi: - "Nereden anladınız?" diye sordu telaş içinde. - "Bakın" dedi garson kız. "Ben Rahibe Terasa. Benim doktorum da aynı."

Kéan aRs
BENDE BUNLARI UNUTACAĞIM

Bir uçak Afrika'nın balta girmemiş ormanlarının üzerinden geçerken düşer. Uçak küçük bir nakliye uçağıdır ve sadece Amerikalı pilot kurtulur. Ormanda yaşayan bir zenci kabile bu pilotu bulur. İyileştirir ve pilot gel zaman git zaman bu kabilenin içinde yaşamaya alışır. Derken yıllar geçer ve kabilede çocuklar beyaz ve sarışın doğmaya başlar. Bir, iki... Kabile şefi bakmış ki bu iş böyle olmayacak pilotu karşısına alıp konuşmaya karar verir. Pilotu çağırır ve sorar: - "Nedir bu, yani sen geldikten sonra çocuklarımız beyaz doğmaya başladı?" der şef. Pilot da kendini savunmak için şöyle der: - "Sayın şefim siz burada ormanların içindesiniz bilmezsiniz, doğal seleksiyon denen birşey var yani canlılar zaman geçtikçe özelliklerini değiştirir. Mesela şu atı ele alalım; bakın at çok güzel beyaz bir at, ama yavrusu siyah olmuş?" Şef bir ata bakar, bir yavrusuna, bir de pilota ve şöyle der: - "Tamam sen onu unut, ben de bunları unutacağım."

Kéan aRs
SİVİLCELER

Neredeyse dümdüz denecek kadar küçük göğüslü bir kadın, eninde sonunda kendine bir sütyen almaya karar vermiş ve bir iç çamaşırı mağazasına girmiş. Satıcı kıza sormuş: - "50 beden sütyeniniz var mı?" Tezgahtar kız kahkahalarla gülmeye başlamış ve kadın büyük bir hayal kırıklığı içinde başka bir mağazanın yolunu tutmuş. Yine aynı şekilde aşağılanarak reddedilmiş. Kadının morali o kadar bozulmuş ki, son kez ve bütün cesaretini toplayarak bir grosmarket'in kapısından içeri girmiş ve önüne çıkan ilk görevlinin karşısında bluzunu yırtarak: - "BUNLARA İYİ BAKIN! BUNLAR İÇİN BIR ŞEYİNİZ VAR MI!" diye bağırmış. Adam bir gördüklerine bir kadına bakmış ve cevap vermiş: - "Hanımefendi, sivilceler için ürünlerimiz 4. reyonda..."

Kéan aRs
BİRAZ DAHA SALLARSANIZ

12 yaşında bir çocuk bir kadına tecavüz etmekten yargılanıyormuş. Üstelik çocuğun avukatı da bayanmış. Mahkemede bayan avukat, çocuğun pipisini dışarı çıkarıp eline almış ve sallayarak: - "Hakim bey, bu çocuk bu ufacık pipisiyle bu kadına nasıl tecavüz edebilir?" Tam bu sırada çocuk avukatın kulağına eğilerek fısıldamış: - "Avukat hanım biraz daha sallarsanız davayı kaybedicez!"

Kéan aRs
08-24-2007, 11:10 AM
DAĞCILAR

Biri normal konuşan, diğeri kekeme olan iki arkadaş, bir dağa tırmanıyorlarmış. Tırmanış sırasında kekeme olan sürekli bir şeyler söylemeye çalışmış ama diğeri hep "yukarıda söylersin" diye geçiştirmiş. Yukarıya çıktıklarında kekeme güç bela konuşmuş: -"Mmmm... mallll... malllzzemeee... mallzzemeeleerri... aşş... aşşaaddaa... unutt... unutttukk..." Başlamışlar aşağı inmeye. Kekeme yine bir şeyler söylemeye çalışıyormuş ama diğeri bu sefer de: -"Aşağıda söylersin" diyormuş. Aşağı inmişler, kekeme yine konuşmuş: -"Aaa... abbbbii... Şşşaaa... şşşaakaa... yaappp... tımmmm..."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:10 AM
cimri adamın sonu

adamın biri yolda yürüyormuş.balkonda oturan bir adam görmüş.adam balkondaki adama demişki allah rızası için bir sadaka wer demiş.adama içeri bakıp seslenmiş:
-Cemil hasana söyle kamile söylesin oda gitsin mustafa ya söylesinde şu adama sadak wersin demiş.Bunu duyan...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:11 AM
BABAM YOĞURT GETİRDİ

Babam yoğurt getirdi
Pisi burnunu batırdı
Pisi seni tutarım
Bıyığını yolarım
Minarenin kilidi
Kapıya gelen kim idi
Amcamın oğlu Musacık
Kolu butu kısacık
Şimdi gelir görürsün
Güle güle ölürsün

Kéan aRs
08-24-2007, 11:11 AM
Kartal

Dal Sarkar, Kartal Kalkar,kartal Kalkar Dal Sarkar...

Hizli
SÖyleyene Helal!!!

Kéan aRs
08-24-2007, 11:13 AM
ABAZA ve ORUC

Abazanin biri orucluyken atiyla yola koyulmus. Gidecegi yer uzak oldugundan çok susamis. Yolu uzerinde olan bir suya rastlamis. Biraz dusundukten sonra atindan inmis kana kana sudan icmis. "Ohhh ohhhh oructa rahat, bende rahat." diye yoluna devam etmis.

Kéan aRs
COO
Köyün birinde "Sarı kız" Adlı bir inek varmış. Bütün danalar tosunlar sarıkıza hayranmış. Sarıkız hiçkimsenin çıkma teklifini kabuletmiyormuş Danalardan Taşak COO da sarıkız`ı ayarlayacağına dair iddaya girmiş. Diğer Boğalar yapamayacağını söylemişler. Yaparsa Sahiplerinin verdiği samanların hepsini kendisine vereceğini soylemişler. Sarıkız çitin Arkasında Otluyormuş. Taşak COO Birden bayır aşağı koşmaya başlamış. Koşmuş.. Koşmuş.. Koşmuş.. Çitten atlamış. Çok sexi bir şekilde sarıkızın yanında durmuş. Merhaba sizinle tanışmak istiyorum demiş. Sarıkızda şoyle cevap vermiş; Merhaba benim adım Sarıkız. Ama siz sadece Sarı diyebilirsiniz demiş. Taşak COO da Benimde adım Taşak Coo.. Ama çitten atlarken taşakları çitte bıraktığım için Kısaca COO Diyebilirsin..

Kéan aRs
Papağan
Adamın Canı sıkıyormuş. Can sıkıntısını bir papağan alaraka gidermek istemiş. Adamın 50$ gelen telefon faturaları birdenbire 200$ gelmeye başlamış.Adam bunun nedenini öğrenmek istemiş.Papağandan şüphelenmiş.Gerçekten de Papağanı adamın telefon rehberinden akrabalarını birer birer arayıp kafa yaptığını görmüş. Hemen papağanı yakalayıp. Bir daha boyle birşey yaptığı takdirde onu kanatlarından duvara civiyle asacağını ve 1 ay boyunca indirmeyeceğini soylemiş.Papağanda bir daha yapmayacağına dair söz vermiş. Aradan biraz zaman geçtikten sonra adam işe gider gibi yağmış. Papağanı tekrar telefon başında yakalamış. Sonra hemen kanatlarından civiyle duvara asmış.Papağan,2-3 gün sonra Bitkin bi şekilde kafasını kaldırmış. Karşıda Hz. isanın resmini görmüş. isaya "sen ne kadar zamandır ordasın" demiş. hZ. İsada 2000 yıldır cevabını vermiş. Papağan; Uh **** sen nereyi aradın boyle

Kéan aRs
08-24-2007, 11:14 AM
iki ****
iki ****nin canları sıkılıyormuş. Birbirlerini yapmaya karar vermişler.Ama bi türlü ilk önce kimin yapacağına karar verememişler.Buna karşın ****lerden bitanesi Bi soru sorucam bilirsen sen yapacaksın bilemezsen ben yapıcam demiş.Damda gezer miyav miyav der demiş. öBÜR İBNEDE Cevap vermiş. ee timsaaah :)

Kéan aRs
Temel
Temel otostop yapıyormuş. Bi kamyon durmuş. Kamyonda birtane maymun varmış. Kamyon şoforunde bir tane sopası varmış. sopayla maymöunun kafasına vurunca maymun şöförün bacakların arasına geçip saxofon çekioyrmuş. Yol boyu bu boyle devam etmiş.Şöför temele dönmüş. Canın çektiyse sen yap demiş.Temelde: Yaparım ama kafama vurmazsan demiş..

Kéan aRs
Temel- Fadime
Temel fadimeyle evlenecekmiş. Fakat gerdek gecesi ne yapacağını bilmediği için idrise ne yapacağını sormuş. idriste olum ondan kolay ne var fadime ne yapıyorsa sende onu yap demiş.Gerdek gecesi gelmiş çatmış. Fadime soyunmuş yatağa yatmış temelde fadimenin yaptığını yapıp soyunun yatağa uzanmış. Aradan 5 dakıka geçmiş. bi icraat yok. 10 dakıka daha gecmiş yine bişey yok. Fadime temele seslenmiş; Temel temel : ; efendim Fadime. Fadime; Kahveden 2 adam çağırda bizi becersin demiş:)

Kéan aRs
Topal
Adam bir trafik kazasında bacağını kaybetmiş. Hayat küsmüş intihar etmeyi düşünüyormuş. Bi gün yolda yürürken karşıdan hoplaya zıplaya gelen kolları ve bacakları olmayan bir adam görmüş içinden şoyle demiş. Ulan benim bir bacağım yok intihar etmeyi düşünüyorum. Adamın ne kolu ne bacağı var hoplayıp zıplıyor. Ve adamı durdurup yav kardeşim. Benim bi bacağım koptu intihar etmeyi düşünüyorum. Sen nasıl boyle neşelisin. Adamda ne neşesi ananın evladı. Götüm kaşınıyorda kaşıyamıyorum demiş..

Kéan aRs
Kadının Biri
Kadının biri vajinasını küçültmeye karar vermiş. Doktora gidip durumunu izah etmiş. Doktor kadının rahiminden bir parça alarak rahimi küçültmüş. Artan parçayıda ilaçlı suya koymuş. İki gün sonra yüzü parçalanmış bir trafik kazası vakası gelmiş.Doktor hemen esnetik ameliyatına girmiş. Dudak kısmına parça yetmeyince. Kadının rahimini kullanmış. Adam; Doktora yeni yüzüne kavuştuğu için çok teşekkür etmiş. ve aradan 1 ay geçmiş. Adam doktorun yanına tekrar gelmiş.Ya doktor bey ben kazadan sonra bıyık bıraktım. bıyığımın bir tarafıyla oynadığım zaman penisim kalkıyor demiş. Öbür tarafıyla oynadığım zaman iniyor demiş.Bunun sebebi nedir öğrenmek istedim. Doktor ; "Sen yarım amcık ağızlısın o yüzden" demiş.:)

Kéan aRs
Delini Biri
Delinin biri 15 katlı binadan aşağıya bakmış. Durakta bekleyen bir adamı görmüş. Aşağı inmeye başlamış. Aşağı indikçe adam büyümüş.Aşağı indikçe adam büyümüş. Deli durağın yanına kadar gelmiş. Adamın götüne bir tekme atmış. Adam ne vuruyorsunlan demiş. Delide; Suslan ben senin küçüklüğünü bilirim demiş.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:15 AM
birkac fıkra:

Kış başlamak üzeredir. Kızılderili topluluğu şefin etrafına toplanmış, kışın sert mi yoksa yumuşak mı geçeceğini öğrenmek isterler. Geleneksel yeteneklerini dedelerinden bu yana çoktan kaybetmiş bulunan şef işi sağlama almak için kışın sert geçeceğini ve mümkün olduğunca fazla odun toplamalarını söyler kabilesine. Akıllı bir adam olan şef birkaç gün sonra yakınlardaki meteoroloji istasyonuna telefon eder: "Bu kış soğuk mu geçecek sizce?" Meteorolog cevap verir: "Evet, oldukça sert geçeceğe benziyor." Bu cevabı alan şef derhal kabilesine döner ve kışın çok sert geçeceğini,daha çok odun parçası toplamaları gerektiğini söyler. Bir süre sonra Meteoroloji istasyonunu tekrar arar ve sorar: "Kış hala soğuk mu geçeceğe benziyor?". "Evet" der karşıdaki: "Oldukça soğuk geçeceğe benziyor." Şef kabilesine döner ve sadece odunlari değil bulabildikleri her çalıçırpıyı toplamalarını ister. Birkaç gün sonra meteoroloji istasyonunu tekrar arar: "Kışın sert geçeceğinden gerçekten emin misiniz?" diye sorar. Adam: "Kesinlikle. Bugüne dek yaşanan en sert kışlardan birini yaşayacağız gibi görünüyor." "Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?" diye sorar şef. Meteorolog yanıtlar: "Kızılderililer çılgınlar gibi odun topluyor!"

Erkek: Tanrım, Kadınları niye bu kadar güzel yarattın?
-Tanrı cevaplamış:'Aşık olasınız 'diye...
-Erkek:Peki niye bazen aptal oluyorlar?
-Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye....

Kadın göğsünden rahatsızmış ve bir röntgen mütehassısına gitmiş. Doktor __soyunun lütfen....demiş. Kadın : Beyefendi ben utanırım ışıkları kapatabilir misiniz acaba? diye sormuş. Neyse doktor ışıkları kapatmış beş dakika sonra kadın sormuş: Doktor bey elbiselerimi nereye koyayım? Benimkilerin üzerine....

Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü birde çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonrada ilk önce hangisini söylememi istersiniz diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilir ki ?" Doktor "Dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim."

Kadının biri doktora gitmiş:
-"Doktor bey benim biraz garip bir problemim var ben çok sık ve fazla osuruyorum, ancak neyse ki hiç ses ve koku çıkmıyor, yine de her dakika her dakika bayağı rahatsız olmaya başladım lütfen bir çare bulun." demiş.Doktorda birkaç ilaç yazmış ve 1 ay sonra kontrole gelmesini rica edip kadını yollamış. Aradan 1 ay geçer geçmez kadın yine pat damlamış.
-"Doktor bey ne yaptınız? Yine çok sık gaz çıkarıyorum ama bu sefer bir koku çıkıyor bir koku çıkıyor, dayanılır gibi değil istediğiniz kadar cam kapı acın saatlerce gitmek bilmiyor." Doktor memnuniyetle cevap vermiş:
-"Hmmm güzel, demek burnunuzu tedavi edebildik şimdi sıra kulağınızda."

Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak :"Beyefendi Atmaması bizde olmaz ,siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş . Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:16 AM
Cemalle Temel bir gün yolda yürürken Temel'in kafasına kuş pislemiş.Temel: -Ula Cemal cit tuvalet kağıdı cetir,demiş.Cemal de: -Ula Temel kuş çoktan uçti citti,demiş

Kéan aRs
2 Şeritli mi , 4 Şeritli mi? Adamın biri California'da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumlarn içinden çıkarmış, ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. Adam çok şaşırmış, cin başlamış konuşmaya ''Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs vs vs... Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım, bu yüzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkın var!'' Adam oturmus ve bir süre düşünmüş ve ''Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar. Benim için Hawaii'ye bir köprü yap, böylece arabayla oraya gidebileyim'' demiş. Cin gülmüş ve ''Bu imkansız. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik'in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün! Hayır, başka bir dilek düşün'' demiş, Adam ''tamam'' demiş ve güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, ''Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini, onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...'' Cin: ''Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?''

Kéan aRs
Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız hadi golf oynayalım demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş, ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum deyince ,çok kolay, sopa, top ve delik lazım demişler. İngiliz: Bende sopa var. Fransız: Bende de top var. Temel: Ben oynameyrum

Kéan aRs
Temel ve arkadaşları dama çıkarlar ve birer birer aşağı atlarlar.Biri sağ kolunu açıp atlar,biri iki kolunu açıp atlar ,biri yatay atlar ve böyle böyle gider.Biraz sonra olaya müdahale için ekipler gelir ve sorarlar: -Ne yapıyorsunuz orada? Temel cevap verir: -Ha uşağum tetris oynayrus.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:17 AM
Bir gün kahvenin birinde Mustafa Abi diye dayı bir adam varmış.Kahvede televizyon seyrederlerken televizyonda Ecevit çıkınca Mustafa Abi başlamış: -"Ben bu Ecevit'in küçüklüğünü bilirim, kerata çok yaramazdı.."falan diye söylenmiş.Herkes kıkırdıyo tabi.Mustafa Abi bakmış herkes gülüyor hadi gidelim TBMM ye demiş ve gitmişler. Ecevit TBMM den çıkınca Mustafa Abi'yi görmüş ve hemen sarılmış: -"Oooo Mustafa Abi'cim nasılsın Başbakanlık çok zor iş seni görmeye gelemiyorum, kem ,küm..." Herkes şaşkın kahveye dönmüşler.Aradan belli bir süre geçtikten sonra televizyona Demirel çıkmış ve Mustafa Abi gene başlamış: -"Ben bu Demirel'i küçüklüğünden tanırım beni çok sever sayar.."diye söyleniyormuş.Herkes demiş Ecevit'i belki tanır ama nerden tanıycak koskoca cumhurbaşkanını?Mustafa Abi demiş hadi o zaman Çankaya'ya gidiyoruz.Gitmişler.Demirel evinden çıkınca Mustafa Abi'yi görmüş.Hemen ellerine sarılmış öpmek için: -"Tam da seni görmek için geliyordum canım abim.." falan demiş.Herkes daha da şaşırmış.Kahveye geri dönmüşler.Aynı olaylar ve en sonunda TV de Bill Clinton! Mustafa Abi başlamış: -"Ben bu Bill i küçüklüğünden tanırım paçalı donlarla gezerdi.."demiş.Bu sefer ordakiler kocaman bi "OHA!" demişler ve Mustafa Abi bunları Beyaz Saray'a götürmüş.Güvenlik görevlisi sadece bir kişi girebilir demiş ve Mustafa Abi'yi içeri sokmuşler. Ama Mustafa Abi 5-6 saat çıkmamış.Tam o sırada Beyaz Saray'ın önünden Michael Jordan geçmekteymiş ve onu çağırıp demişler ki: -"Ya Maykıl Abi senin boyun uzun şu pencereden bir bak içerde kaç kişi var,kimler var bir say...." demişler ve Michael Jordan pencereden bakıp söylemiş: -"İçeride 6 kişi var, biri Mustafa Abi,diğerlerini tanımıyorum..."

Kéan aRs
Bir çift evlendikleri günün gecesinde odalarına gitmişler.Gerdeğe gireceklermiş;ama hemen çocuk yapmak istemedikleri için kaput kullanmaya karar vermişler.Fakat akıllarına hiç kaputları olmadığı gelmiş.Karısı:"Endişelenme.Ben dönerken nöbetçi bir eczane gördüm." demiş kocasına.Adam koşa koşa çıkmış yola.Eczanenin nerede olduğunu bir türlü bulamamış.Bu sırada bir hırsız çiftin balkon kapısı açık olan evlerine girmiş.Kadını yatakta çırılçıplak görmüş.Kadın içtiği şampanyanın etkisiyle uçmuş;aklı başında değilmiş.Hırsız şeytana uyup kadının koynuna girmiş.Kadın da sarhoş haliyle hırsızı kocası zannetmiş ve sevişmeye başlamışlar.Adam en sonunda eczaneyi bulmuş.Eczane sahibine:"Prezervatif istiyorum." demiş.Kadın:"4 çeşidimiz var."demiş."En ucuzu on cent,beyaz renkli.Onbeş centlik olan var,sarı renkli.Yirmi centlik olanı siyah renk.En kalitelisi ise mor renk ve yirmibeş cent."Adam pantolonunna elini atmış ve cüzdanını aceleyle evde unuttuğunu farketmiş.Fakat Allah'tan cebinde 20 cent varmış.Adam cebindeki parasıyla ilk günden karısına alabileceği en kaliteli şeyi almaya karar vermiş ve 20 centi verip siyah prezervatifi almış.Koşa koşa dönmüş ve karısının yatkta uyuduğunu görmüş.Fakat uyku muyku dinlememiş;kadına sokulmuş.Kadın demin seviştiği kocasının performansına hayran kalmış.9 ay sonra çiftin simsiyah bir çocuğu olmuş.Günler günleri kovalamış ve çocuk büyümüş.Bir gün babasına şu soruyu sormuş:"Baba,siz ikiniz de sarışınsınız.Peki ben niye böyle siyah oldum?"Adam cevap vermiş:"Dua et ki beş centim daha yoktu.Yoksa mosmor olacaktın."

Kéan aRs
Oğlan ın birisi kendini rahatlatmak için marketten büyük salam almaya gitmiş ..bana birtane büyük salam verirmisiniz demiş tezgahtarda demiş ki dilimleyeyim mi demişş oğlan da demiş ki; -lan **** sen benim götü kumbara mı sandın demiş... :)

Kéan aRs
08-24-2007, 11:18 AM
Adamın biri dünyada sex yapmadığı canlı bırakmamıştı ve birgün tanrıya dua edip tanrım birdaha böyle şeyler yapmayacağım diye söz vermiş ve ardından hacca gitmiş ve hac,dan geldiğinde insanlarla görüşmemek için dağ başında kendine göre şirin bir ev yapmış ve birgün bahçede çalışırken bir kız gelmiş ve kız amca evimin yolunu kayıp ettim burada kala bilirmiyim demiş adam da tabi kızım kal demiş ve akşam olu vermiş adam la kız ayrı ayrı yatıyorlarmış ve kız gelip amca ben korkuyorum demiş ve adam da benimle yat demiş ve kız adamla yatarken adam kızın bacaklarını görmüş ve dayanamayıp kız başlamış sex yapmaya ve iş bitince kız kalkmış oynamaya başlamış adam sormuş niye oynuyorsun kızda ben şeytanım senin yeminini bozdurdum demiş ve adam da başlamış oynamaya bu sefer kız sormuş sen niye oynuyorsun adam da cevap vermiş bi yapmadığım şeytan kaldıydı demiş.

Kéan aRs
Temel Ankara'ya İngiliz,Alman ve İtalyan'la uçakla giderler.İngiliz aşağıya karpuz atar.Alman kavun atar.İtalyan'da bomba atar.Temel uçaktan inince ağlayan bir çocuk görür.Temel: -Neden ağlıyosun?diye sorar. Çocuk: -Kafama karpuz attılar. Temel bir tane daha ağlayan çocuk görür.Temel: -Sen neden ağlıyosun?diye sorar. Çocuk: -Kafama kavun attılar,der. Aradan fazla zaman geçmeden Temel gülen bir çocuk görür.Temel gülen bir çocuk görür.Temel: -sen neden gülüyosun? Çocuk: -Bir osurdum arkamdaki bina yıkıldı!

Kéan aRs
Adamın birinin şeyi çok ağrır.bunun üzerine doktora gider ve idrar tahlili yaptıtırır.ertesi gün gelince sonuçta adam şey diyor:ŞEYİNİZDEN VİSKİ ÇIKIYOR!!!Adam hemen eve gider ve karısına:AVRAT İKİ BARDAK GETİR VİSKKİ İÇİÇEZ!viskiyi içiyorlar.Ertesi gün adam:AVRAT BİR BARDAK GETİR VİSKİ İÇİÇEM diyor ve karısı:BEN NİYE İÇMİYORUM diyor.Adam da:SEN BU GECE ŞİŞEDEN İÇECEKSİN:))

Kéan aRs
ATEIST bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaciyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu farkediyormus. Dakikalarca süren bir kacisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pencesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam; "TANRIM!!!" diye bagirmis. Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Cok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin,sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulummu saymaliyim?"demis. Adam utanc icinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline dönmüs.Ayi pencesini indirmis, iki pencesini de göge dogru cevirmis, ve konusmaya baslamis: "Tanrim, senin rizkinla orucumu aciyorum,hamdolsun verdigin nimetlere."

Kéan aRs
Bir rahibe gunah cikartmak icin rahibin yanina gidiyor : * Rahibe benim hayatimda bir erkek var ama fahişe cocugunun teki diyor. * Rahip soruyor neden ona fahişe cocugu diyorsun. * Rahibe, cunku o benim yanagimi oksayip beni opuyor. * Rahip rahibenin yanagini oksuyor ve opuyor sonra soruyo boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu ona fahişe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe : Ama o benim elbiselerimi cikartip vucudumu da oksayip opuyor. * Rahip rahibenin elbiselerini cikartiyor ve bir sure sevisiyorlar sonra rahip yeniden soruyor boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu da ona fahişe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe diyo ama o sonra bir guzel beceriyor beni. * Rahip bunun ustune rahibeyi beceriyo tabii ki ve soruyo boyle mi? * yeniden evet diyor rahibe. * Rahip bu da ona fahişe cocugu demen icin yeterli sebep degil. * Rahibe bu sefer bağırıyor : Ama o aids li imis. * Rahip: "Vay fahişenin cocugu."

Kéan aRs
Fadime bir gün temele; - "ula temel akşam bize gel evde kimse yoktur" demiş. Temel akşamı beklemiş gitmiş Fadime'nin evine Temel kapıyı çalmış çalmış ama kimse açmamıştı. Çünkü Fadime doğru söylemişti evde kimse yoktu...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:19 AM
Temel birgün Fransa'ya gitmiş.Orada dolaşırken hayvan satan bir dükkana girmiş.Hayvanlara bakıyormuş.Birden "aptal"diyen bir ses duymuş.birde bakmış yukarıda bir kafes ve içinde bir papağan.Papağan çok hoşuna gitmiş.Dükkan sahibine yeteneklerini sormuş.O da "bu papağan gördüğü insanların karakterini okur ve söyler" demiş.Neyse Temel bu kuşu satın almak istediğini söylemiş.Dükkan sahibide onu satamayacağını,bir dişi kuş olduğunu ve neslini devam ettirmek için kimseye satmadıklarını ve yalnızca yumurtalarını verebileceğini söylemiş.Temel'de kabul etmiş ve 10 tane yumurta almış.Trabzon'a geri dönmüş.Yumurtalar zamanı gelip kırılmaya başlamış.Fakat içlerinden papağan dışında bütün kuşlar çıkmış.Tavuktan ördeğe,hindiden kaza kadar...Tabii Temel sinirlenip, hemen yavruları alıp dükkana gitmiş.Papağan hala orada duruyor.Dükkan sahibine olanları anlatmış.Papağan yine "aptal.aptal" demeye başlamış.Temel de kafesin yanına yaklaşarak "benim aaptal olduğumu sadece sen biliyorsun ama senin fahişe olduğunu bütün Trabzon duydu" demiş.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:19 AM
Birincisi başlamış:
Teksas'taki en iyi cerrah benim.
Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla
yeniden diktim,sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi".
Diğeri atlamış:
"O da birşey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti,
ben yeniden monte ettim, iki yil sonra olimpiyatlarda atletizmde altın madalya kazandı."
Üçüncüsü başlamış:
Beyler, sizler daha amatörsünüz.
Birkaç yıl önce kokain ve
alkol ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden
trenin üzerine sürmüştü.
Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın
dötü ve kovboyun şapkası idi".
- "Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?"
- "Şimdi kendisi ABD başkanı."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:20 AM
Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi:
- Hamileyim!
Adam şaşkınlık içerisinde:
- İmkansız!.. Ben hep dikkat ederim...

Emin olmak için doktoru ziyaret etti:
- Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim.

- Bakın bayım... Bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer.
Siz dikkat edersiniz ama başkası gelip çarpar!..

Kéan aRs
Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole
götürür.Bebeğe bakan doktor :
-Bu çocuk iyi gıda almıyor, der ve kadına dönerek:
-Lütfen soyununuz, diye rica eder.
Soyunan kadının, göğüslerini iyice kontrol ettikten sonra doktor :
-Düşündüğüm gibiymi? hanımefendi der, sizin hiç sütünüz yok.
Kadın :
-Tabi olmaz doktor bey, der.Ben çocuğun teyzesiyim...

Kéan aRs
Beş tane rahibe öldükten sonra diğer tarafta onları önünde
bir tas su ile zebani karşılar.
zebani rahibelerin sıraya girmelerini ister.
ilk rahibeye sorar:"penis hakkında ne biliyorsun?"
1.rahibe yalnızca "dokundum"der.o zaman sadece ellerine suyu sür geç der zebani.
ikinciyede aynı soruyu sorar.oda yalnızca gördüm der.
o zaman suyu gözlerine sür ve geç der.
o sırada 3. ile 4. rahibe yer değiştirir.
zebani bunu görünce ne yapıyorsunuz der.
Rahibe: - Arkadaş götünü yıkamadan ben bi ağzımı yıkasaydım...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:21 AM
10 senedir çocuğu olmayan bir adam uzun bir iş seyahatine çıkmış
döndüğünde bir bakmış ki karısının kucağında bir bebek, hemde zenci.
karısına durumu izah etmesini söylemiş.
Karısıda: ''kocacığım sen seyahate gitmeden önce senden hamile kalmışım
ve çocuk doğduğunda sütten kesildim ve bende zenci bir sütanne buldum,
çocucuğun sütaanesi zenci olduğu için çocukta zenci oldu''demiş.
Adamda şaşkın bir şekilde ''ben gidip anneme danışayım demiş ve durumu annesine anlatmış.
Anneside; '' olur tabii oğlum, sen doğduğunda da ben sütten kesilmiştim, seni ineğe emzirmiştim,
bak boynuzların yeni yeni çıkmaya başlamış' demiş...

Kéan aRs
Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış.

Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacakmıymış" demiş. Oğluda gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş.

Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş.

Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş.

Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.

Kéan aRs
Adamın biri yolda bir günlük bir civciv bulur. Kanı kaynar beslemeye karar verir. Ertesi gün uçakla seyahat etmesi gereklidir. Civcivi havaalanında koynuna saklar ve uçağa biner. Yeri bir rahibenin yanıdır. Bir süre sonra civciv adamın koynundan aşağılara malum yerlere kayar. Adam da civcivin rahat nefes alabilmesi için fermuarını açar ve civciv kafasını fermuardan dışarı çıkarır. Bunu gören rahibe adama dönerek şöyle der : -Afedersiniz bayım bu işlerden fazla anlamam ama galiba yumurtalarınızdan biri çatlamış....

Kéan aRs
08-24-2007, 11:22 AM
Temel annesi ve babası seyahate gider. Fakat otelde boş yer yoktur.
Otelci onlara ilerde bulunan çıplaklar kampını tavsiye eder.
Başka çareleri olmayınca oraya giderler.
Birazdan Temel koşa koşa gelirve annesine sorar:
- Anne neden bazı kadınların goğüsleri büyük bazılarının küçüktür?
- Oğlum büyük göğüslüler aptaldır, küçük göğüslüler akıllıdır ondan.
Temel gider vebirazdan koşarak gelir:
- Anne neden bazı erkeklerin organı büyük bazıların küçüktür?
- Oğlum organı büyük olanlar akıllıdır, küçük olanlar aptaldır.
Temel biraz düşünür ve annesine cevap verir:
- Biraz önce babamı aptal bir kadınla oynarken gördüm ve git gide akıllanıyordu.

Kéan aRs
Silah meraklısı bir adam, silah satılan bir dükkana girer.
İncelediği tüfekle köşeye doğru nişan alır.
Bunu gören tezgahtar hemen atılır:
- Lütfen yapmayınız. Dün bir müşteri ateş etti. Kurşun sekreterin bacakları arasına isabet etti.
Müşteri hayretle sorar:
- Sekreter yaralandı değil mi?
Tezgahtar:
- Hayır, ama satış müdürünün dünden beri orta parmağı yok.

Kéan aRs
Adamın birisi bir gün ölmüş günahlarından dolayı cehenneme gitmiş.
İblisin birisi ona katları gezdirirken bir bakmış 1. katta kız kardeşi orada öylece yatıyor.
Adam sormuş;
- ''Bu ne günah işledide burda yatıyor'' diye.
İblis te;
- ''Dünyada kocasını aldattığı her kişi için günde bir tane çuvaldız batırılıyor'' demiş.
Adam dönmüş gezmeye devam ederken 2. katta bir de kimi görsün karısı aynı kız kardeşi gibi öylece yatıyor.
İyice kızarak İblis'e;
- ''Peki bu ne yaptı?''
İblis;
- ''Bu da seni her aldattığı kişi için saat başı bir çuvaldız yiyor''. demiş.
Adam;
- ''vay *rospular vay'' diyerek söylenmeye başlamış.
İblis te bunun üzerine adama;
- ''Sen bir de yukarda yatan ananı gör onu dikiş makinasına bağladılar''. demiş.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:23 AM
Bir kadın ve bir erkek doktorun özel muayenehanesine giderek
vizite ücretin öderler ve muayene olmak istediklerini söylerler.
Doktor; anlatın bakalım neyiniz var?
Adam; doktor bey, ben 15 yıllık evliyim fakat bugüne kadar
karımı hiç mutlu edemedim. Sağlıklı bir
cinsel ilişkimiz olmuyor.
Doktor çifte şöyle bir bakar ve masanın çekçecesinden çıkardığı
bir tane hapı erkeğe uzatarak;
"bunu yut ve arka odaya gidip deneyin"
Adam hapı alır ve yanındaki kadınla birlikte doktor muayenehanesinin
arkasındaki odaya geçerek sağlıklı bir şekilde işini
görür ve mutlu bir ifadeyle çıkarlar,
doktora da teşekkür ederler.
Doktor çiftin mutluluğunu görünce dayanamaz ve;
"Aslında bu bir doktor sırrı, söylenmez ama yine de ben size bir sır vereyim.
Sizin hiç bir şeyiniz yok. Sadece psikolojik. Çünkü size verdiğim ilaç Aspirin'di."
Adam sırıtarak; "Doktor bey, bende size bir sır vereyim mi?
Bu kadın benim karım değil, yatacak yer bulamadık da.

Kéan aRs
Askeri hastanede yatan Temel ve arkadaşlarının cinsel organları kopmuş. Sebebini soranlara Temel anlatıyor:
- "El pombasu talimu yapayuduk, pimi çektuktan sonra ona kadar sayup atmamuz emredildi, piz de parmaklarumuzla saymaya paşladuk, pir, içi, uç, tört, peş, öpür ele geçmek için pompalaru apuş arasına koyalum tedük, alti, yeti, seçiz, tokuz...Bummm!!"

Kéan aRs
Birgün Temel eşeğiyle köyüne dönerken yolda gördügü elma bahçesindeki elmalardan tatmak ister.
Bahçeye girer ve eşeğinin üstünde kolayca eriştiği elmalarla bir güzel karnını doyurur.
Tam ayrılacağı sırada bahçe sahibi ikisini de görür ve yakalar.
Önce bir güzel eşeği döver, ardından da köşede bekleyen Temel'i pataklar.
Dayaktan sonra dayanamayan Temel sorar :
- Tamam tövdün, anladik ta sana pirşey sormak isteyrum!
- Sor bakalım.
- Neden önce beni değul de eşeği dövdün ?
- Seni önce dövseydim eşek kaçardı da ondan!...

Kéan aRs
Fatih Türek ölmüş. Öteki tarafta görevli buna bakmış, kimsin sen diye sormuş.
-"Ben Fatih Türek".
-"Hımm demek o sensin. Git lan şu köşeye sıç" demiş. Fatih gitmiş yapmış. Allah şimdi o köşeye sıç demiş. Fatih oraya da hallettikten sonra dayanamayıp sormuş.
-"Allahım benim ömrüm burada sıçarak mı geçecek?"
Allah Fatih Türeke kızgınlıkla bakarak cevaplamış:
-"Götün ne işe yaradığını öğrenene kadar sıçacaksın...."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:24 AM
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler.
> > Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve
> sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir.
> Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan hangi domuz,bilmek > istiyorum" der.
> > Kız telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,
> içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde manyak yakışıklı bi baro iner ve kapıdan içeri girer.
> > Anne baba ve kızla beraber otururlar.
> > Herif, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem" der,
> "ancak tüm sorumluluğu alıyorum" der.
> > Eğer bir kız çocuğu doğarsa; > Annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı,
> > Eğer bir erkek çocuk olursa; > Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap,
> > Eğer ikiz doğarsa; > Her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir fabrika vereceğim, der.
> > Ancak düşük olursa....
> O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve
> " o zaman bi daha sikersin evladım" der.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:24 AM
Evin küçük oğlu annesine flört'ün ne demek olduğunu sormuş ve anneside ona
"Akşam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle ne olduğunu anlarsın" demiş.
Ve akşam kızın erkek arkadaşı gelmiş çocuk ta bunları izlemiş ve sabah olduğunda annesi çocuğa sormuş:
“Flörtün nasıl birşey olduğunu öğrendin mi?” diye
ve çocukta başlamış anlatmaya:
“Ablam ile çocuk ilk başta arabaya girdiler ve ablamın ateşi yükselmiş olacak ki
çocuk ablamın kazağının altından elini sokarak ateşini kontrol etti ve sanırım bu sırada ablamın
hastalığı onada geçmiş olacak ki çocukta kazağını çıkarttı ve tam o sırada çocuğun önünde bir yılan çıktı.
Ablam bu yılanı öldürmek için hemen ısırmaya başladı ve uzun bir uğraştan sonra yılanı öldürdü.
Aman tanrım sonra birde baktım ki yılan tekrar dirilmez mi?
Bunun üzerine ablam tekrar öldürmek için harekete geçti ve yılanın üzerine oturdu ve yılanı boğmaya uğraştı
ve uzun bir uğraştan sonra kesinlikle yılanı öldürdü.
Öldürdü diyorum çünkü ablamın arkadaşı yılanın derisini soydu ve çöpe attı.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:25 AM
Adam 80 yaşındadır, hanımıda75, birgün umulmadık bir şekilde odada otururken
adamın penisi ereksiyona ulaşır, hanım der hanıııımm,
çabuk soyun benimki kalktı, kadın telaşla soyunur ve adamın altına yatar.
Hızlı süren git gellerin ortasında bir yerde adam;
kızarır,titremeye başlar,her tarafından terler boşalır.
Kadın heyecan ile sorar " ne oldu kocacım bir garip oldun"
Adam,
"Bilmiyorum ki valla çoktandır yapmıyoruz ya nasıl oluyordu ?
Ben galiba geliyorum ! yada gidiyorum....

Kéan aRs
08-24-2007, 11:26 AM
Temel uzun zamandır görmediği arkadaşı Cemal'le İstanbul'da karşılaşınca:
- Uşak nasilsun pakayum?
-İyiyum...
-Çocuklarin nasildur?
-Onlar da iyidur.
-Peki karin nasildur?
Temel böyle sorunca Cemal'in birden yüzü değişir.
Temel arkadaşının karısının geçen yıl vefat ettiğini hatırlayıp hemen şöyle der :
-Yani hala aynı mezarda mi yatiyii?

Kéan aRs
08-24-2007, 11:26 AM
Plajin bol adaleli yakisiklisi, bir sabah dustan çikmis hayran hayran kendisini seyrederken bir bakmiski, tüm vücudu günes yanigi. Yalniz orasi süt beyazi Içine sinmemis. Onuda yakacak.

Dogru plaja itmis ,günes dogarken soyunmus tamamen kendini kuma gömmüs. Heryer kumun altinda Orasi disarda.. İki ihtiyar hanimefendi , sabah yürüyüsüne çikmislar erkenden Ellerinde baston Birden kumdan disari çikmis seyi gormusler Biri etrafinda dolasmis. Bastonu ile orasina burasina dokunmus. Sonrada arkadasina dönmüs..

'Dünyanin adaleti yok' demis

'Nasil Yani' demis öteki

'Nasil Olacak' demis yasli kadin Bak simdi bu nesne varya bu nesne:

10 yasimdayken merak ettim

20 yasimda tanistim.

30 yasimda hoslanmaya basladim.

40 yasimda pesine düstüm.

50 yasimda satin alir oldum.

60 yasimda bulmak için adaklar adadim

70 yasimda unuttum...

Ve bastonu ile dokunarak bir daha isaret etmis

-"Simdi 80 yasindayim, bu allahin belasi sey kumda bile yetismeye baslamis ama benim egilip dokunacak halim bile yok".

Kéan aRs
08-24-2007, 11:27 AM
Uçak düşmüş, içinden sadece bir kisi sağ olarak çıkmıştı. Baygın bir vaziyette çırılçıplak yatıyordu. Uyandığında başucunda bir filin durduğunu gördü. Büyük bir şaşkınlık ve korkuyla sordu : - Fil Bey, neredeyim, neresi burası? Fil, adamın etrafında bir tur attıktan sonra : - Orasını bilemem ama, sen bu hortumla bu ormanda zor iş çıkartırsın....

Kéan aRs
On yıldır evlilermiş.. Ama ilk *******inden beri, adam hep karanlıkta sevişmek konusunda ısrar etmiş..
Kadıncağız yıllar yılı kaç kez sabahlara kadar yalvarmış, bir kerecik olsun,
ışıkları yakıp sevişmek için ama adam hep inatla "Hayır" demiş.
"Kesinlikle olmaz. İlle de karanlıkta sevişeceğiz."
O gece kadıncağız gene ışıkları yakmak için yalvaracak gibi olmuş, ama hemen vazgeçmiş.
Kocası on yıl sonra insafa gelecek değil ya.. Vazgeçmiş ama sadece yalvarmaktan..
Kafasına koymuş, bu kez çünkü.. Tam sevişmenin en heyecanlı anı, en doruk noktasında elini kaydırıp,
yatağın baş ucundaki gece lambasının düğmesine dokunuvermiş. Bir de ne görsün..
Kocasının beline, o yapay aletlerden biri bağlı değil mi?
"Bunu bana nasıl yaparsın" diye haykırmış.
"Bunca yıldır, bu işi sahte bir aletle yaptığını bana söylemedin bile..
Hemen açıkla bana her şeyi..
Hemen.." Adam çok ama çok soğukkanlı yanıt vermiş.
"Tamam, tamam.. Her şeyi izah edeceğim sana..
Ama önce sen bana şu üç çocuğumuzu izah et, bakalım!.."

Kéan aRs
Bir kadının kocası varmış kocası şehirlerarası otobüs şöförü olduğu için eve fazla uğramazmış..
Bir gün kadın pazara çıkar patatesçiden 1 kilo patates alır ve
- akşam evime gel ödeşelim der. sırayla havuçusunu erikçisini,elmacısını....bütün tezgahları gezer ve akşam tezgahçıları çağırır.
Akşam herkez eve gelir o sırada eve kocası gelir ve esnaf saklanmaya başlar.
Kocası olanları fark eder ve yüksek sesle;
- pataesçi çık dışarıya
Ses yok bu defa daha yüksek sesle;
- lan pataesçi dışarıya çık.
Çıkar ve karısının aldığı pataesleri adamın götüne sokar..
sırayla havuçsuna,şerikçisini kim varsa karısının aldığı malları adamaların götüne sokar.
En son karpuzcu kalır.Kadının kocası seslenir kapuzcudan ses yok.
- lan karpuzcu çık dışarıya.
Yine ses yoktur.Yatağın altından karpuzcu kısık bir sesle adama:
- abi karpuzları dilim dilim sokarsan çıkıyım....

Kéan aRs
08-24-2007, 11:28 AM
Temel, Alman, Fransız, ve Rus birlikte bir otele kalmaya gitmişler.
Otelde de boş tek bir oda kalmış.
Onda da çok fazla karınca olduğundan kimse o odayı tutmamış.
Bizim kafadarlar "önemli değil biz kalırız" demişler.
Birinci gün Alman kalmış ve ancak iki saat durabilmiş.
Fransız onun kadar da dayanamamış. Bunun üzerine Rus kalmaktan vazgeçmiş.
Temel o gece odada kalmış ve odadan sabah geç saatte çıkmış.
Alman, Fransız ve Rus çok şaşırmışlar:
- "Nasıl bu kadar kaldın yahu Temel?
Temel de:
- "Karıncanın tekini öldürdüm diğerleri cenazeye gitti", demiş.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:28 AM
İki dağcı arkadaş yorucu bir tırmanış gecesinde minnacık bir çadır kurup yatmışlar. Gece yarısına doğru biri ötekine sormuş..
- Uyuyamıyor musun?
- Evet..
- Kendini tatmine mi çalışıyorsun?..
- Evet..
- Sertleşme sıkıntın var değil mi?..
- Evet?..
- O Zaman Bir de kendi aletini dene?..

Kéan aRs
08-24-2007, 11:31 AM
--------------------------------------------------------------------------------
Göl
(Eklenme Tar. : 04.10.2003 Hit: 32)
Temel, dere kenarında oturuyormuş. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş. Temel:
- Derin değildur geçebilirsun.
Adam da Temel'e güvenerek suya jeepiyle girmiş. Jeep bir anda sulara gömülmüş. Kan ter içinde sudan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış:

Kéan aRs
Telsiz Telefon
(Eklenme Tar. : 04.10.2003 Hit: 41)
Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar:
- Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağıya indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır.
Sıra Türkiye'ye gelir ve Temel başlar anlatmaya:

Kéan aRs
Temel Kamyon Şoförü
(Eklenme Tar. : 04.10.2003 Hit: 26)
Kamyon çok yüklü, yükseklik 6 metre... Bir köprüye yaklaşıyor.. Köprünün üstünde azami yükseklik 4 metre yazıyor. Temel sağına soluna bakıp söylenir:
- Polis yok geçerim

Kéan aRs
08-24-2007, 11:32 AM
Laz Virüsü
Su anda bilgisayariniza Türk Laz virüsü bulasmistir. Teknolojik olarak çok gelisemedigimizden bu virusun manuel çalistirilmasi gerekmektedir. Lütfen bilgisayarinizdaki tüm dosyalari silip bu mesaji yollayabildiginiz herkese yollayiniz.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:32 AM
Sarışın Fıkraları

Zaten Bu da.. :

Genç sarışın yüksek ateş şikayetiyle doktora gider.
Kadın;
-"Dr.bey çok yüksek ateşim var beni muayene eder misiniz?"
Doktor;
-"Tabi hanımefendi,lütfen şu dereceyi dilinizin altına koyun"
Kadın;
-"Ama ben dereceyi ağzıma sokamam tiksinirim"
Doktor;
"-O zaman koltuk altınızdan alalım ateşinizi.."
Kadın
"-Şeyy..doktor bey,oradan da çok gıdıklanırım.."
Doktor;
"-O zaman son çare olarak makat dan ölçeceğiz" der.

Kadın bunun olabileceğini söyler ve derecenin koyulması için gerekli olan pozisyonu alır. Doktor dereceyi yerleştirir ancak sarışın hatundan bu sefer de bir itiraz yükselir;

"-Ama doktor bey dereceyi koyduğunuz yer benim makatım değil ki"
Doktor;
"-Ehm, zaten bu da derece değil.."

Kéan aRs
08-24-2007, 11:33 AM
hainsin
Günün birinde İstanbul’da sarışının biri hayattan o kadar bezmiş ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş.

Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasını durdurmuş, bariyerlere çıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına genç ve yakışıklı bir genç gelmiş.

Genç ona acımış ve sarışının ellerini tutup "Bak, yasaman için çok neden var.Yarın sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere demir alacak. Eğer istersen, seni de çaktırmadan gemiye alıp saklayabilirim. Sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarım." demiş.

Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir başlangıç yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genç onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış.Her gece sarışına üç sandviç ve bir meyve getiriyormuş, sonra da sabaha kadar sevişiyorlarmış.

Bir kaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış.Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da "Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım. O bana her gün yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sağlıyor. Ben de onun benimle sevişmesine izin veriyorum." demiş.

Kaptan,
"Seninle seviştiği kesin küçük hanım da .... Bu Kadıköy-Beşiktaş vapuru".

Kéan aRs
Hala Zonkluyor :

Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis.. Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis..
"Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum."
"Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli.. "Onemli degil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.."
Sarisin israr etmis.. Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda..
Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis..
Biraz sonra sormus..
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.."
"Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

Kéan aRs
Olay Yeri :

Tecavüze uğrayan genç kadın yakışıklı avukatına başından geçenleri anlattıktan sonra avukat sorar: - Peki, ne yapmamı istiyorsunuz?

Kadın şehvetli bir şekilde: - Hele siz olay yerini bir inceleyin de...

Kéan aRs
08-24-2007, 11:35 AM
Beşiktaş

Beşiktaş ekibi istanbula gelir, maç saatine yakın stata girerler.. stata
takımdan ayrı gelen SERGEN, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu
görür, suratlar asıktır, - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye
sorar. Takım arkadaşlarından biri,
- Ne olsun böyle bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için
canımız sıkkın, der..
bunun üzerine SERGEN:
-Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy'ü gezin, ben tek başıma
sahaya çıkar oynarım, der.. Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan
çıkıp kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra BEŞİKTAŞ
takımı stata döner, skor; BEŞİKTAŞ 1-Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda
daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar..
Maç bittikten sonra stata döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB
adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen
SERGEN E koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler..
Ama SERGEN üzgündür. - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim, der.
- olur mu öyle şey, der BEŞİKTAŞ takımı, sen koskoca bir takımla tek
başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun..
- Ama, der SERGEN, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim

için utanç vericiydi.

Kéan aRs
o marka
Körkütük bardan çıkan sarışın tenha ev yolunda sızar kalır. Sabaha doğru işe giden azgının biri bunu öyle yatar görünce niyetini bozar ve bu niyeti bozma ile de kalmaz. İşini bir güzel bitirdikten sonra da vicdan azabı duyup sarışının cebine bir yirmilik koyar.

Nihayet öğleye doğru kendine gelen sarhoş kadın şöyle sağını solunu yoklar ve cebinde ki parayı bulur. Doğru koşar
tekelciye,
“Bana yirmi milyona bira ver der.”
“Hangisinden olsun!”
“Önemli değil ya… Tuborg olsun.”

Bir torba birasını alan kadın tekrar eski yerine döner. İçer, içer ve olduğu yerde tekrar sızar kalır. Saatler sonra tekrar evine dönen o azgın adam bunu yerinde hala uyur görür ve niyetini tekrar bozar. İşini bitirdikten sonra da yine vicdan azabına düşen adam sarhoşun kadının cebine yine bir yirmilik koyar.

Sabaha kadar deliksiz uyuyan sarhoş kadın, sabah geç vakit kalktığında cebinde yine para bulur. Koşar doğru Tekelciye. “Ver bana yirmi milyona bira, der.

Kadını tanıyan Tekelci, “Tuborg mu olsun yine”, diye sorar.
“Yok yauu… der, kadın. Tuborg içmekten bi tarafım ağrıyor. Efes ver bana, Efes.”

Kéan aRs
Sarhosun biri üst bas daginik bir halde karakola gelir, araba anahtarini göstererek komisere söyle der:

-”Komiserim su elimde gördügünüz anahtar var ya, onun üstünde az önce benim arabam vardi, simdi yok. Arabami çalmislar…”

Komiser sarhosa söyle bir bakar,

-”Sen önce kendine bir çeki düzen ver bakiyim su haline bak. Devletin komiseri önünde böyle fermuari açik durmaya utanmiyor musun?”

Sarhos pantolonunun önünde açik fermuara bakar, bakar ve söyle der:

-”Aha, kariyi da çalmislar…”

Kéan aRs
Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini
aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar.

Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp bırakın beni,ölmek istiyorum,Temel sormuş ulu uşağım hadi süle bakim neden da?

Alman benim annem kötü kadındı yani or… demiş ve atlamış.

Aradan daha on dakika gedmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış.

Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş, yarım
yamalak bir türkçeyle oğlum sen neden atlıyosun, yoksa???

Temel yooo demiş öyle diil da uşaum
Adam sormuş peki neden?
Temel :
-ula uşağım benim bu kadar or….. çocuğu içinde ne işim var da demiş

Kéan aRs
08-24-2007, 11:36 AM
Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa
çekmiş ve polis gelmiş:

“Buyrun memur bey?”
“Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz
“Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım”

Karisi lafa atlamış:
“Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda”

Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:
“Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???”
“Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra
çözdüm”
Karisi yine atlamış: “Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba….”

Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu
sefer de arabayı incelemeye başlamış vee… -”Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık”

“Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi… yolda oldu galiba, hiç de fark etmedik”

Karisi çenesini tutamamış yine:
“Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık
sinyalin icabına baktır diye…..”

Adam en sonunda dayanamamış bağırmış:
“BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!”

Polis kadına sormuş: “Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?”

Kadın cevap vermiş:
“Yok canim….sadece alkollü olduğu zaman”

Kéan aRs
- garson hesabi getir
- 5 yetmislik abi
- cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan
- e duruyon iste
- hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim
- cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti

-abi çok içtin yeter artık
-ben içmeyimde kimler içsin olum
-abi buraya kusma yaw
-ben kusmayımda kimler kussun
-abi git yatağa yat sızma burda
-zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun?
- ahh iyilik,güzellik…var mıdırr?
- ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun?
- hımss güzellik,acısız bi dünyaa
- eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre
- off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk

olm çişim geldi
-git işe kardeşim bana ne
-tuvalet nerdeydi
-aloo…sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti…
-erkekler tuvaleti !

hocam ne istiyorum biliyo musun
-bi dakka sus biri gelio galiba
-gelemez olm kayıktayız biz
-nası gelemez biz nası geldik kayığa
-biz kayığa bindik salak !
-neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama…
—vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi—

-ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan
-yok ya gerek yok ben iyiyim
-bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken
-oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam
-iii peki
(ertesi sabah)
-ali kafandaki ne lan…

-çok içtim lankuscam galiba
-odaya kusma halı batar
-ee nereye kusiim
-camdan kus
-pekiööööğğrşş
-naaptın hocam?
-cam kapalıymış…

-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben
-benim odamda lavabo yok lan.

müsai….. bööööuuğğğeüeğü….. t bi yerde inseydim keşke….

-o kız şimdi beni redmi etti…
-olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten
-ne demek lan..reddetti beni işte
-ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi?
-de
- karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim…
-içelim…

olm ne istiyorum biliyo musun
-ne istiyosun
-şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun…
-götüne vursun güneş eşşek…iki bira içince sapıtıyosun hemen
-yok olm kafam ii benim
-kafanı sitsinler…

var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim…
-dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten…
-kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam

doktor: -nasıl yardı kafasını?
-gece denize girelim dedik…yanlışlıkla iskeleye atlamış…
doktor: -biraz da içkiliyiz galiba
-2 bira…

gsçdkvmsdkmskdmsdmdm….
- ne dion lan?
- dlcjksdkcmsdkcmldk…
- oa uçtu lan adam

rakı nerde olm
-hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır
-götün patlasın emi eşşek sıpası

-ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok…hadi fondip
-sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini
-ne var lan kalkıyoruz işte…bodofffffff

olm burda sızıp kalmayalım
-yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da
-iii ben söölim de
….
-kalk lan kalk
-noluyo ya
-ebeninki oluyo…sabah olmuş uyuyup kalmışız burda
-nerdeyiz ki biz
-ebenin mındayız dana yavrusu
-aızını topla alooo…

- abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim…oooh
- üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır…

BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!!

Kéan aRs
temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz … yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz….

Kéan aRs
Bir gün adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan çok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun süre tedavi etmiler.

Sonunda adama sormuşlar,
“artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?”
adamın cevabı ise
“ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?”şeklinde olmuş.

Kéan aRs
Kasabanın tekinde bir adam, her gün çalıstığı yerin karşısındaki restoranta gidip çatalla kaşığı koklayıp o günkü menüyü biliyomuş.

Garsonlar bir süre sonra bu duruma gıcık olmuşlar ve sinirlenip bir gün çatalla kaşığı, o kasabada oturan Leyla Hanım’ın vajınasına sokmuşlar(menu’yü bilemesin diye). Ertesi gün adam deli gibi yine koklamış ve garsonu yanına çağırıp sormuş:

“Leyla Hanım burda mı çalışıyor?”

Kéan aRs
08-24-2007, 11:37 AM
Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:

-”Kaç balık tuttun” demiş. Deli ise adama:

-”********* be adam burada balık ne arar”

Kéan aRs
Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.

En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-”Bunlar neden böyle zipliyorlar?”
-”Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar.” demis

Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-”Sen neden ziplamiyorsun?”
-”Ben tavaya yapistim…”

Kéan aRs
komutanın karısı

adamın biri askere gider .herkes birbirine ne iş yaptığını sorar.
sırasıyla terzi, bakkal, berber,b izimkine sıra geldiğinde ben:
-İDDACIYIM ve hayatımı bununla kazanıyorum der.
ve herkesle iddaya girişir. bütün bölüğü soyar soğana çevirir.

bölük komutanı bundan bıkar ve bunu başka bir bölüğe yollar.
diğer bölük komutanını arar uyarır. sana bir asker yolluyorum ama sakın onunla iddaya girişme der. ama diğer bölük komutanıda çok iddacıdır. askeri yanına çağırır.

hadi seninle iddaya girişelim ama soruyu ben sorarım der. asker hemen kabul eder. komutan askere benim karımın götünde kaç ben var der. asker iki der. komutan üç der.kadına bakarlar gerçektende üç ben vardır .yeni komutan eski komutana telefon açar:
-hani senin asker çok iddacıydı onunla karmın götündeki benlerin
sayısına iddaya giriştik ben kazandım der

eski komutan kahkaha atar.
-oda zaten bizim bölüğün tüm askerleriğle komutanın karısının götünü görmek için iddaya girişmişti der.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:38 AM
Çavuş bekliyor

Temel ! Askerlik yaptigi bölük`de hic anlasamadigi cavus la basi oldukca dert de,cavusu ,Temele ..Sunu yap bunu yap, ama makbule gecmezmis!..

Sonra birgün cavusu;Temele demiski.. Git nizamiyenin kapisina, bugün karakol komutani gelecek, gelir gelmez mutlaka haberim olsun der!..

Ve Temel gider 1-2`saat bekler ! Kapidan iceriye makam araci girer! Temel sorar askerlere bu kim!.. Derlerki karakol komutani…

Hemen makam arabasinin yanina varir ve cami tiklar!… Komutan; Otomatik cami indirir ve sorar!.. Buyur asker!.
Temel sorar siz komutan misiniz!..
Evet der komutan…
Temel derki, vallahi yaragi yedin, Cavus seni bekliyor…..

Kéan aRs
Nah vardır

Temel’in askerlik yaptığı bölükte bir gün Temel’in arkadaşının babası ölür.
Komutanları der bunu alıştıra alıştıra kim söler.
Birden Temel akılarına gelmiş.Temel’i çağırmışlar. Anlatmışlar durumu.
Temel hemen arkadaşı cemali yanına çağırır.
- Ula Cemal Senin Amcan Varmudur?
Vardur.
Dayin Varmudur?
Vardur.
Teyzen Varmudur?
Vardur.
Annen Varmudur?
Vardur.
Baban Varmudur?
Vardur.
Nah Vardur!

Kéan aRs
Kabak tarlası

Askerlerle birlikte,Temel bos bir arazide mayin olup olmadigini kontrol ediyorlardi. Havadan düsman ucaklari gecmeye baslayinca, komutan emir verdi:

-”Hemen herkes donunu indirsin ve yüzüstü yere yatsin.Böylece Ucaklar burayi kabak tarlasi sanip devam eder giderler!”

Bunun üzerine Temel:

-”Komitanim, sirtüstü yatsak, hiyar tarlasi sansalar olmazmi?”

Kéan aRs
Boku yedik

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya ”
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik”.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:39 AM
ayı bu

Bir avcı, evine gelen misafirlerine eski bir ayı
postunu göstererek der ki: “Bu ayıyı Bolu ormanlarında
vurmuştum.”

Misafirlerden biri, bu palavraya inanmayıp
sorar: “Nasıl olur? Bu kutup ayısıdır. Bolu’da
bulunmaz.”

Avcı gülümseyerek cevap verir:
“Kardeşim ayı bu. Buranın kutup olmadığını, Bolu ormanları
olduğunu nereden bilsin?”

Kéan aRs
bizim eşşek

Adamın biri avlanmayı çok seviyormuş. Piyangodan büyük ikramiyeyi kazanınca olan parayı 15 günlük bir safariye yatırmış.
15 gün sonra dönmüş gelmiş köy kahvesine,ayakta karşılamışlar, hepbir ağızdan ‘de hele anlat,neler yapmişsen,neler görmüşsen?’ demişler.

Bizim avcı demiş ki ‘valla zebra avlamışem’.
demişler ‘ula zebra da ne olaki?’.
demiş:bizim eşşeği bilisen?
-he bilirem
-ha iste bizim eşşeğin çizgilisidir,boyle pijama giymiş gibi olanıdir.

sonra zürafa avlamışem.
-ula zürafa da nolir?
-bizim eşşeği bilisen?
-he bilirem
-işte bizim eşşeğin böyle boyu 3-4 metre olanıdir.

sonra,başka,ee,piton avlamışem.
-la piton da nolir?
-bizim eşşeği bilisen?
-he bilirem
-eşşeğin sikini bilisen
-he bilirem
-aha odır, ama eşşek yohtır!

Kéan aRs
Acemi

Avcılar aralarına yeni katılan acemi avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan; av kuşları ile ilgili kitabı çıkartıp bir sayfa açarlar.Bu sayfada bulunan kuşun gövdesini kapatıp bacaklarını acemi avcıya gösterirler, cevap alamayınca diğer resme geçerler…Ondan da cevap alamazlar ve birkaç resimden sonra alaylı biçimde

-”Senin iyi bir avcı olman için daha çok çalışman lazım” deyince,acemi olan avcı mahçup ve üzgün olarak aralarından ayrılırken, diğer arkadaşlardan biri

-”Arkadaşım senin adın neydi?” deyince acemi avcı pantolonunu indirip bacaklarını gösterir..

Kéan aRs
Geyik

Avcılar soguk bir kış akşamı kahvede toplanıp anılarını tazeliyorlarmış. 3-4

avcı anlattıktan sonra sıra Ömer’e gelmiş:

-”Soguk bir kış akşamıydı heryer karlıydı karşıma ikitane geyik cıktı. Namluyu dogrulttum ve ateşettim. Geyik yere serpildi. Geyigin ayaklarını attım omzuma..”

Bu esnada ömerin kızı gelir:

-”Baba baba annem seni eve cagırıyor” der.Ömer:

-”Tamam kızım sengit ben geliyorum” der ve avcılara döner:

-”Nerde kalmıştık attım ayagını omzuna verdim yarragı verdim yarragı verdim yarragı”..

Kéan aRs
08-24-2007, 11:40 AM
Tavşan avı

O gün damat, avladığı tavşanla gelir eve.
Kaynana :
-Ee damat nasıl avladın tavşanı? diye sorar.
-Çalılıkların arasında avlanıyordum. Bir baktım çalının arkasında bu tavşan. Baldızın .mı gibi topacık duruyor. Tüfeği doğrulttum, bir patlattım. Kaynananın .mı gibi yayıldı kaldı.
-!!!

Kéan aRs
hızlı medya

aslan ile tilki beraber yürüyorlarmış.iki metrelik uçurumun kenarına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyormuş.
tilki aslana;-sen uzan ben üzerinden geçeyim daha sonra seni tutarım sen de geçersin demiş ve aslan kabul etmiş. tilki aslanın üzerinden geçerken aslanın kıçına bakmış çok hoş duruyor.

aslanı bir güzel düzmüş ve kaçmaya başlamış. aslan zar zor kendini toparlamış uçurumdan karşıya geçmiş başlamış tilkiyi kovalamaya.

tilki bölgede safariye çıkan bir avcı grubunun karavanının yanındaki şezlonga uzanmış kafasına bir kep geçirmiş ve gazeteyi alıp okuyor gibi yüzünü gizlemiş.

aslan bakmış bir kişi gazete okuyor demiş buradan kaçan bir tilki gördün mü?

TİLKİ; -Hani şu aslanı siken tilki mi diye sormuş. aslan içini geçirerek vay amına kodumun basını ne çabuk haber yapmışlar demiş.

HeReKeL1
Saol...!

Kéan aRs
yapıştım

Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.

En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-”Bunlar neden böyle zipliyorlar?”
-”Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar.” demis

Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-”Sen neden ziplamiyorsun?”
-”Ben tavaya yapistim…”

Kéan aRs
Deli misin?

Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:

-”Kaç balık tuttun” demiş. Deli ise adama:

-”********* be adam burada balık ne arar”

Kéan aRs
08-24-2007, 11:41 AM
Leyla Hanım

Kasabanın tekinde bir adam, her gün çalıstığı yerin karşısındaki restoranta gidip çatalla kaşığı koklayıp o günkü menüyü biliyomuş.

Garsonlar bir süre sonra bu duruma gıcık olmuşlar ve sinirlenip bir gün çatalla kaşığı, o kasabada oturan Leyla Hanım’ın vajınasına sokmuşlar(menu’yü bilemesin diye). Ertesi gün adam deli gibi yine koklamış ve garsonu yanına çağırıp sormuş:

“Leyla Hanım burda mı çalışıyor?”

Kéan aRs
Tavuklarda biliyormu

Bir gün adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan çok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun süre tedavi etmiler.

Sonunda adama sormuşlar,
“artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?”
adamın cevabı ise
“ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?”şeklinde olmuş.

Kéan aRs
Atmışsekiz

temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz … yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz….

Kéan aRs
sarhoş diyalogları

- garson hesabi getir
- 5 yetmislik abi
- cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan
- e duruyon iste
- hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim
- cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti

-abi çok içtin yeter artık
-ben içmeyimde kimler içsin olum
-abi buraya kusma yaw
-ben kusmayımda kimler kussun
-abi git yatağa yat sızma burda
-zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun?
- ahh iyilik,güzellik…var mıdırr?
- ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun?
- hımss güzellik,acısız bi dünyaa
- eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre
- off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk

olm çişim geldi
-git işe kardeşim bana ne
-tuvalet nerdeydi
-aloo…sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti…
-erkekler tuvaleti !

hocam ne istiyorum biliyo musun
-bi dakka sus biri gelio galiba
-gelemez olm kayıktayız biz
-nası gelemez biz nası geldik kayığa
-biz kayığa bindik salak !
-neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama…
—vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi—

-ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan
-yok ya gerek yok ben iyiyim
-bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken
-oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam
-iii peki
(ertesi sabah)
-ali kafandaki ne lan…

-çok içtim lankuscam galiba
-odaya kusma halı batar
-ee nereye kusiim
-camdan kus
-pekiööööğğrşş
-naaptın hocam?
-cam kapalıymış…

-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben
-benim odamda lavabo yok lan.

müsai….. bööööuuğğğeüeğü….. t bi yerde inseydim keşke….

-o kız şimdi beni redmi etti…
-olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten
-ne demek lan..reddetti beni işte
-ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi?
-de
- karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim…
-içelim…

olm ne istiyorum biliyo musun
-ne istiyosun
-şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun…
-götüne vursun güneş eşşek…iki bira içince sapıtıyosun hemen
-yok olm kafam ii benim
-kafanı sitsinler…

var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim…
-dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten…
-kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam

doktor: -nasıl yardı kafasını?
-gece denize girelim dedik…yanlışlıkla iskeleye atlamış…
doktor: -biraz da içkiliyiz galiba
-2 bira…

gsçdkvmsdkmskdmsdmdm….
- ne dion lan?
- dlcjksdkcmsdkcmldk…
- oa uçtu lan adam

rakı nerde olm
-hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır
-götün patlasın emi eşşek sıpası

-ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok…hadi fondip
-sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini
-ne var lan kalkıyoruz işte…bodofffffff

olm burda sızıp kalmayalım
-yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da
-iii ben söölim de
….
-kalk lan kalk
-noluyo ya
-ebeninki oluyo…sabah olmuş uyuyup kalmışız burda
-nerdeyiz ki biz
-ebenin mındayız dana yavrusu
-aızını topla alooo…

- abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim…oooh
- üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır…

BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!!

Kéan aRs
Aksi Kadın

Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa
çekmiş ve polis gelmiş:

“Buyrun memur bey?”
“Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz
“Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım”

Karisi lafa atlamış:
“Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda”

Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş:
“Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???”
“Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra
çözdüm”
Karisi yine atlamış: “Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba….”

Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu
sefer de arabayı incelemeye başlamış vee… -”Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık”

“Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi… yolda oldu galiba, hiç de fark etmedik”

Karisi çenesini tutamamış yine:
“Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık
sinyalin icabına baktır diye…..”

Adam en sonunda dayanamamış bağırmış:
“BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!”

Polis kadına sormuş: “Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?”

Kadın cevap vermiş:
“Yok canim….sadece alkollü olduğu zaman”

Kéan aRs
08-24-2007, 11:42 AM
Temel Kafayı Bulursa

Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini
aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar.

Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp bırakın beni,ölmek istiyorum,Temel sormuş ulu uşağım hadi süle bakim neden da?

Alman benim annem kötü kadındı yani or… demiş ve atlamış.

Aradan daha on dakika gedmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış.

Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş, yarım
yamalak bir türkçeyle oğlum sen neden atlıyosun, yoksa???

Temel yooo demiş öyle diil da uşaum
Adam sormuş peki neden?
Temel :
-ula uşağım benim bu kadar or….. çocuğu içinde ne işim var da demiş

Kéan aRs
Karıyı da çalmışlar

Sarhosun biri üst bas daginik bir halde karakola gelir, araba anahtarini göstererek komisere söyle der:

-”Komiserim su elimde gördügünüz anahtar var ya, onun üstünde az önce benim arabam vardi, simdi yok. Arabami çalmislar…”

Komiser sarhosa söyle bir bakar,

-”Sen önce kendine bir çeki düzen ver bakiyim su haline bak. Devletin komiseri önünde böyle fermuari açik durmaya utanmiyor musun?”

Sarhos pantolonunun önünde açik fermuara bakar, bakar ve söyle der:

-”Aha, kariyi da çalmislar…”

Kéan aRs
o marka

Körkütük bardan çıkan sarışın tenha ev yolunda sızar kalır. Sabaha doğru işe giden azgının biri bunu öyle yatar görünce niyetini bozar ve bu niyeti bozma ile de kalmaz. İşini bir güzel bitirdikten sonra da vicdan azabı duyup sarışının cebine bir yirmilik koyar.

Nihayet öğleye doğru kendine gelen sarhoş kadın şöyle sağını solunu yoklar ve cebinde ki parayı bulur. Doğru koşar
tekelciye,
“Bana yirmi milyona bira ver der.”
“Hangisinden olsun!”
“Önemli değil ya… Tuborg olsun.”

Bir torba birasını alan kadın tekrar eski yerine döner. İçer, içer ve olduğu yerde tekrar sızar kalır. Saatler sonra tekrar evine dönen o azgın adam bunu yerinde hala uyur görür ve niyetini tekrar bozar. İşini bitirdikten sonra da yine vicdan azabına düşen adam sarhoşun kadının cebine yine bir yirmilik koyar.

Sabaha kadar deliksiz uyuyan sarhoş kadın, sabah geç vakit kalktığında cebinde yine para bulur. Koşar doğru Tekelciye. “Ver bana yirmi milyona bira, der.

Kadını tanıyan Tekelci, “Tuborg mu olsun yine”, diye sorar.
“Yok yauu… der, kadın. Tuborg içmekten bi tarafım ağrıyor. Efes ver bana, Efes.”

Kéan aRs
UYANIK GAZETECİ
Kaza yerinin etrafını polis kordonu ve meraklı bir kalabalık çevirmiştir.Gazetesine iyi bir haber yetiştirmek isteyen muhabir,çemberleri aşamayınca bir kurnazlık düşünerek seslenir:
-Yol verin!Yol verin!Ben kaza kurbanının oğluyum!
Yol verirler,muhabir yaklaşır.Bir de bakar ki;arabanın önünde bir eşek cansız yatmaktadır.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:43 AM
KAYSERİLİ
Oğlu, Kayseriliden para istedi:
- "Baba 500 bin lira verir misin?" Kayserili :
- "400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor. Al sana 100 bin yeter." der ve çıkartıp 50 bin lira verir.
Bunun üzerine oğlu pişkin pişkin güler:

- "Baba bana zaten 50 bin lira lazımdı." Kayserili :

- "Bak kerataya, sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.."

HeReKeL1
08-24-2007, 11:44 AM
PAYLAŞIM İÇİN SAOL...!:)

:punk:

Kéan aRs
08-24-2007, 11:44 AM
alkol muayenesi

son model üstüaçık arabayı durduran trafik polisi arabanın sürücüsü olan sonderece güzel sarişına ehliyet sorar.
sarışın:ehliyetnedir
Ruhsat sorar
sarışın : Ruhsat nedir diye cevap verince
polis merkeze telsizle olayı bildirir
Merkezden cevap: Üstü açık çok lüxs bir arabamı sürücüsü güzel bir sarışınmı.?
Polisin cevabı : evet
Merkez Polise: Hiç durma Hemen Pantolonunun Fermuarını indirder.
Polis şaşkınlıkla denileni yapıp pantolonun fermuarını indirirken.
sarışın isyanla ooof yinemi alkol muayenesi

Kéan aRs
08-24-2007, 11:45 AM
PAYLAŞIM İÇİN SAOL...!:)

:punk:

birde tşkr atsan süper olcak:D

HeReKeL1
08-24-2007, 11:45 AM
çok komik...:)

Kéan aRs
08-24-2007, 11:46 AM
eeeet çok komik:D:...... flood yapıyosun banlatırım seni heeeee!!!!:D

Kéan aRs
08-24-2007, 11:47 AM
Telefon
Temel Fransız ve İngiliz bir toplantıya katılmışlar.
Fransız:
- Biz yerin 50 metre altına indik ve telefon bulduk demekki bizim atalarımız yıllar önce telefon kullanıyorlarmış.
İngiliz:
- Biz yerin 100 metre dibine indik telefona rastladık.Demekki yıllar önce atalarımızın ataları telefon kullanıyorlarmış.
Sıra Temel'e gelmiş.
Temel:
- Biz yerin 500 metre altına indik hiçbirşey bulamadık demekki bizim atalarımız asırlar önce telsiz telefon kullanmışlar.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:47 AM
Koridor
Temelin **ki çok uzun Dursunun ki çok kısaymış. Bu 2 arkadaş birgün doktora başvurmuş.
Temel doktora
- Doktor bey benim şeyim çok uzun
demiş.
Dursun da
- Benim şeyim çok kısa
demiş.
Doktorda bunlara ilaç yazmış Temele *ik kısaltıcı Dursuna *ik uzatıcı yazmış doktor ilaçları verirken ilaçlar yere düşmez mi tabi ilaçlar karışır. Birkaç hafta sonra Dursun doktora baş vurur
- Doktor bey benim **kim hepten içeri girdi
demiş.
Doktorda tedirgin biçimde Dursuna
- Eee Temel nerde
demiş.
Dursunda
- Doktor bey temel şurdaki koridoru bi dönebilse gelecek
demiş.

Kéan aRs
08-24-2007, 11:48 AM
Padişah ile Vezir
Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş.

Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş.

Tartışma uzayınca Padişah'la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar;

-Senin koyunun mu büyük ineğin mi ?

Çoban "İnek" demiş,

-Keçin mi büyük, öküzün mü ?

Çoban "Öküzüm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana;

-Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?"..

Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış.

-Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum...