PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Atam !...evet, suçluyuz...sana layık olamadık...

UseLanMaz
08-24-2007, 11:04 PM
1938den beridir süre gelen onca yıllar boyu Türkiye cumhuriyeti ancak bir arpa boyu kadar yol alabildi...herkes güzel bir tabloyu yazdı çizdi hayallerinde ya da meydanlarda...ama ne seçmeni ne yöneticileri olan bizler senin bıraktığın bu mirasa tam olarak sahip çıkamadık...yine belkide bunun nedeni seni tam olarak anlayamamamızdan ve içerisinde bulunduğumuz rahat ortamın bizlere verdiği adam sendeciliğimizden...ama nereye kadar gider bu bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın sözü doğrultusunda yaşanan kör hayatımız...yada nankör hayatımız...herkes birbirini suçluyor en iyi Atatürkçü geçinen ve malı götüren benim diyor...aslında hiçte saf olmayan TC vatandaşları işlerine gelmediği için aptalı oynuyor neden mi...aman benim canım yanmasın başım ağrımasın kim ne yaparsa yapsın...peki bizi bu duruma kimler getirdi...Avrupa mı Amerikamı ...yooo...belki bir noktaya kadar onların yardımı oldu ancak onlar sadece durağan kayaya ilk hareketi verdi bizler hızlanabilmek için uçuruma kadar kendimiz geldik ve ne yazıkki o uçurumdan hergün daha da hız alarak düşmekteyiz.bir şeyleri itiraf etmek bir çözümmüdür bilemem ancak herhalde gerçek çözümün ilk adımıdır.zararın neresinden dönseniz kardır dediğini duyar gibiyim kurtuluş savaşına fukara bir milletle katılan iyimser bir komutan olarak...o millet fukaraydı... onların elbiseleri yamalıydı belkide hiç yoktu...ama bugünki bizler akilen fukarayız...vicdanen fukarayız...ilmen fukarayız...sahip olduğumuz bir kaç değer yargımız vardı onuda kaybetme yolundayız...aslında yazılacak çok şey var ama icraat olmazsa neye yarar...son bir şey Atatürk Türkiyesindeki insanlar o kadar özgürler ki...sana alçakça hakaret edebilecek kadar...arkalarında bir yunan süngüsü tepelerinde bir ingiliz bayrağını miras olarak bırakmadığın için... ????!!!!