Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Nam-ı Kemal fıraları..

F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:52 AM
Bir yarisma düzenlenir,türkiyeyi temsilen Namık Kemal katilir.Amaç en uzun malı olani 1.seçmek. Yarisma baslar, fransiz çikarir masaya kor:60cm. Herkes alkislar sesler yükselir v.s. Sira Almandadir,kendinden emin bir sekilde oda çikarir 90cm.Sesler dahada yüksek çikar. Son yarismaci Namık Kemal e gelir sira. Açar ve masaya koyar.Ama oda ne! 5-6cm kadar bizimkinin malı.Herkes güler yuhalar.Namık Kamel elini cebine atar ve kirmizi bir mendil çikarir.Mendili malının biraz önünde sallar.Malı oraya kadar uzar,mendili biraz daha malının uzaginda sallar ve hoop mal mendilin yaninda.En son mendili topak yapar ve atabildigi kadar uzaga atar:
-Hadi git getir oglum.

F.S.Mehmet1453
Namik kemal,japon,alman ve ingiliz en cok kimin karpuz tasiyacagi uzerineiddiaya girerler. Jopon der ki:
-Ben iki tane tasirim koltuklarimin altina alarak.
İngiliz der:
-Bende 4 tane tasirim iki koltuk altina ikide omuzumun ustune alirim.
Alman da der ki:
-Bende bes tane tasirim herkes sasirir nasil tasirsin ya?İki tane koltuk altina,iki tane omuzlarimin üstüne, bir tanede *arragima takarim demis.
Sira namik kemal e gelir,namik kemal der
-Bende 9 tane tasirim iki koltuk altina,iki omuzlarima ,almanida *****e takarim.

F.S.Mehmet1453
Ingilterede büyük camli bir binada kiminki daha büyük yarismasi yapiliyormus.Yarismaya bir ingiliz, bir alman, bir fransiz ve birde Türk yani Namık Kemal katilacaktir.Ilk olarak ingiliz sahneye çikar, seyini çikarir, sallar sallar boynuna dolar ve büyük bir alkis alir.
Alman sahneye çikar, seyini boynuna dolar sonra ip atlar büyük alkis alir.Fransiz sahneye çikar, seyini cikarir sallar, ip atlar sonrada kafasindan ayaklarina kadar sarar, büyük alkis alir.Sira Namık Kemaldedir fakat Nam-i ortaliklarda yoktur.Herkes heycanla onu beklemektedir fakat nafile.Tam umudu kesmisken
-"sANGIIIR Camlar kirilir, Namık Kemalin penisi.Ucundada bir not:

"TÜRKIYEDE ISIM ÇIKDI GELEMIYORUM....."

F.S.Mehmet1453
Bir yarışma düzenleniyor.Yarışmacılar fransız,alman ve namık kemal.Yarışmada şu 3 katlı bir bina ve her katta 20 kadın kim bu kadınların hepsiyle beraber olursa yarışmayı o kazanacak.Yarışma başlamış fransız girmiş binaya 2.katın merdivenlerinde bayılıp kalmış.Alman girmiş oda 3 katın merdivenlerinde bayılmış.Namıka sıra gelmiş namık binaya gırmiş aradan 4 saat geçmiş namık hala ortalarda yok bi bakalım demişler binanın 1-2-3 katındakı kadınlar baygın halde bizim namık yok terasa çıkmışlar bizim Namık bir kedinin peşinde gel pisi gel pisi..

F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:53 AM
Nam-ı Kemal, Alman ve Temel, döl yarışına girerler. İlk olarak Temel, çeker çeker, yarım bardak döl doldurur. Alman, çeker çeker, 1 bardak döl çıkar. Tabi ki sıra Nam-ı Kemale gelir, çeker çeker, < Ne mutlu Türküm diyene> diye yazar...

F.S.Mehmet1453
Diyarin birinde padisah eglence olsun diye bir yarisma açmis. Buna göre kim padisahin atini güldürmeyi becerirse 1 çuval altin alacak.. Her tarafa haberler salinmis, duyurular yapilmis. Yarisma zamani gelince erkes deniyor ama kimse ati güldürmeyi beceremiyor tabi, bazisi yarim saat bazisi 2 saat ugrasiyor ama sonuc yok.
Bizim Namık Kemalde yarismaya katilmis. Sira buna gelince, atin bulundugu odaya almislar, 1 dakika sonra Namık Kemal odadan çikmis ve ati güldürdügünü altinlarini almak istedigini söylemis. Padisah ve görevliler saskinlik içinde tabi bir bakmislar hakkaten at gülmek ne demek kahkahalar atiyor yerlere yatmis tepiniyor. Sonuçta altinlari vermisler Namık Kemale..
Aradan günler geçmis ama at hala gülüyor, bir türlü susturamamislar. Son çare olarak Namık Kemali bulup, nasil güldürdüyse susturmasini istemisler. Namık kemal bir çuval daha altin verirlerse bunu yapacagini söylemis. Kabul edilmis istegi tabi ki. Neyse bizimkini atin oldugu odaya almislar tekrar, yine girisi ile çikisi bir anda olmus. Bir bakmislar at bu sefer agliyor, hem de hüngür hüngür. Tam altinlar verilirken, padisah :
- Sana bu altinlari veririm ama bir sartla, bu ati nasil güldürdügünü ve simdide nasil aglattigini söyleyeceksin
Nam-i Kemal baslamis anlatmaya :
- Valla hünkarim, ilk geldigimde atin kulagina yaklasip benimki seninkinden büyüktür dedim, gülmeye basladi..
- Ya simdi ya simdi nasil aglattin
diye atilmis padisah merakla..
Namık Kemal padisahin yanina yaklasmis :
- Simdi de çikarip gösterdim

F.S.Mehmet1453
Ülkenin birinde cok azgin mi azgin bir kadin varmis kimse bu kadini cinsel doyuma ulastiramamis! En sonunda Akillara Namık Kemal gelmis olsa olsa bu isi o becerir demisler ve cagirmislar!
Namık Kemal´in de " Ben bu isi ancak karanlik bir oda da yaparim" diye özel bir istegi olmus!
Netice de Namık Kemal ve Kadin karanlik bir oda da baslamislar sevismeye...
1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmus ikisinde de tik yok...
24 saat sonra artik kadin pes etmeye baslamis ve seslenmis
-"Yeter artik Namık Kemal yeter, ben öldüm!"
-" Ne Namık Kemal´i abla ben Recep!"
-"Recep mi??? Peki ya Namık Kemal? O nerde?
-"O disarda bilet kesiyo abla"

F.S.Mehmet1453
Namık Kemal, Amerikadan yurda donmek uzere transatlantikte seyahat ederken gemi batar.Bizim ki tahta parcalarina tutunup hayatta kalmaya calisirken ileride canini kurtarmaya calisan birini gorur ve hemen onu kurtarmak icin ona dogru yuzmeye baslar..Ama bir bakar ki kurtardigi kisi Cindy Crawforddur..Neyse bunlar birlikte issiz bir adaya cikarlar..
Cindy hemen atlar :
-Sen benim hayatimi kurtardin, dile benden ne dilersen..
Bizimki mutevazidir
-Nolacak ya insanlik gorevi bu, onemli degil.der.
Cindy israr eder ve bizimki dayanamaz ve
-Tamam o zaman, bi kere ver. der.İşlem tamamlanir hemen o anda..Ertesi gun Cindy yine gelir ve
-Sen benim hayatimi kurtardin, dile benden ne dilersen.Kemal icin cevap hazirdir
-Bi kere ver..İşlem yine tamamlanir hemen..
Artik Cindy her gun gunde bes kere bu soruyu sorar ve bu olay ginde bes kere tekrarlanmaya baslar.. Yine Cindy ayni taleple gelince, Namık Kemal bu sefer baska bir sey ister : "tamam, simdi sen su ateNamsin onune otur" der ve Cindye komur tozlarindan bir biyik yapar, sirtina bi ceket giydirir, basina bir kasket takar ve
-Şimdi sen bu sekilde atesin onunde bana sirtin donuk sekilde otur.der..Cindy sasirir acaba sapiklasti mi bu, neyse bakalim ne olacak der icinden.. Cindy atesin onunde o sekilde oturmaktadir, Namık Kemal uzaklasir ve Cindye yaklasmaya baslar ve soyle der:
-Ya birader gecen gun gemi batti, birini kurtardim bir baktim ki Cindy Crawfordmus, inan ol her gun bes posta, her gun bes posta..

F.S.Mehmet1453
Kralin bir kizi vardir ve daha önce hiç cinsel deneyimi olmamistir bir gün kral kiziyla cinsel ilskiye girmeden evlenme sartini kosarak evlenmek isteyenlerini kabul eder ve aralarindan namik kemali damat adayi olarak seçer
namik bir degil iki degil üç degil fistik gibi kiz yaninda ama ona dokunamiyor sonunda dayanamayarak penisini çikartir ilk defa penis gören kiz bu ne diye sorar namik kemalde zurna,zurna der bunun üzerine kiz zurnayi çalmak ister artik kiz alismistir ve namikta sonunda sikilir bir gün kiz zurnayi istediginde onu bahçede kaybettigini söyler kizda babasina namigin zurnasinin bulunmasini istedigini söyler bunun üzerine bütün saray bahçede namigin zurnasini aramaya baslar kiz etrafa bakarken bir anda elbisesinin altindan sarkan babasinin penisini görür ve babasina:
-Baba,baba iste zurna burda
der ve çekistirmeye baslar telaşlanan kral:
-kizim birak o ananin zurnasi der..

F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:54 AM
Bir gun Namık Kemal bir yarismaya katilmis. Yarismanin amaci en cok kadin yapma yarisi.
Neyse 1. yarismaci baslamis
Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6..7...8
2. yarismaci
Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6,7,8..9
10...11 cok guzeeel
Neyse sira Namık Kemale geliyor
Sipiker sayiyor 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 oda ne Namık Kemal seyircilerin arasina daldi 15,16,17,18
Yapma Namık...

F.S.Mehmet1453
Uluslararasi yalan atma yarismasinda üc ülke finale kalir,
Almanya, Fransa ve Türkiye...
Türkiye´yi temsilen de Namık Kemal oradadir.
Juri yarisma konusunu artaya atar. "Batan bir gemidekileri nasil kurtarirsiniz?"
Once Alman Palavraci dizer yalanlari;
-"Ben cok iyi bir yüzücüyümdür. Gemideki bütün insanlari yarim saat gibi kisa bir sürede gide-gele, gide-gele karaya tasirim!
-"ohaaa" der Fransiz ve bu sefer o baslar;
-" Ben de sicarak büyük bir ada olustururum ve insanlari o adaya cikartarak kurtaririm!
Sira Namık Kemal dedir oda okkali bir yalan söyler;
-" Bende de öyle bir *arrak varki onu söyle gemiden karaya dogru bir uzattimmi köprü yapar ve bu insanlari kurtaririm"
-"Cüsss..." der Fransiz " Hic o kadar *arrak olr mu?
Bizimki cevap verir
-" Öyle *öte böyle *arrak!"

F.S.Mehmet1453
Birgün padisah bir yarisma düzenlemis.Kizini halkin önünde soyunduracak ve dalgasi kalkmayana büyük miktarda altin verecekmis.Ülkenin her yerinden yarismaya katilanlar olmus ve tabi bizim Namık Kemal de durur mu o da katilmis ama digerlerinden daha hazirlikli gelmis.Seyini,kalkmasin diye bacagina dolamis(!).
Neyse yarisma baslamis.Padisahin kizi da ne öyle,güzeller güzeli tas gibi bir vücut,dayanilacak gibi degil...
Hal böyle olunca da herkesin seyi kalkar,bizim Namık Kemalin bacagi kalkar.Padişah:
-Hepsini kursuna dizin bunu topa tutun der.

F.S.Mehmet1453
Bir gün stadyumda en çok kim boşalacak diye yarışma düzenleniyor. Önce alman boşalıyor ve tam 2 litre çıkartıyor.Spiker stadyumdaki seyircilere 2 litre diye söylüyor.Sonra fransız boşalıyor ve tam 5 litre çıkartıyor.Spiker 5 litre çıktı diyor seyircilere.Bizim Namık Kemal geliyor.Spikerin elinden mikrofonu alıyor ve şöyle diyor:
-Lütfen yüzme bilmeyenler stadyumu terk etsin.

F.S.Mehmet1453
Namık kemal fransiz arkadasiyla bir gun fransayi gezerken bakmislarki bir sör heykelinin altinda turk bir elinde bir parca ekmek sarilmis ekmegi yiyor diger eliylede *ikini tutuyor, fransiz hemen atilir ve namık kemale doner bak ustad sizin turklerin haline bizim sor heykeli dahi sizin turklerin rezilligini gosterir gibi duruyor.Namık kemal hemen atilir derki, yok sustad bizim turk ekmegi yiyor sizin sorde bir parca ekmek istiyor,bizim turkde alda *ikimi ye diyor.

F.S.Mehmet1453
08-26-2007, 10:55 AM
Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş,dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış ve bizi temsilen de Namık katılmış.Her postadan sonra da duvara çarpı
atılıyormuş.Neyse alman başlamış 1,2,3 tıkanmış.İngiliz başlamış 3,5,7 o da tıkanmış.Fransız 15,20 derken o da kalmış.Bizim Namık başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor.Bakmış kadın iş kötü,Namıkın duracağı yok,bizimki 95.yi yaparken
yok efendim bu 94. diye tutturmuş.Namık:
Olur mu hanfendi 95 oldu,burada boşuna mı çarpı atıyoruz,sayıyoruz dese de kadın dinlemiyor
hayır bu daha 94.diyormuş.En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış:

S*kerim şimdi çarpını da seni de,sil hepsini sıfırdan başlıyorum.

F.S.Mehmet1453
Zenginler kulübü özel bir yarisma düzenlemisti. Açik havada yapilacak olan bu yarismanin etaplari su sekildeydi, ortada bir masa ve masanin üzerinde çok sert bir içki var, yarismaci bu içkiyi bir dikiste içecek, ondan sonra kosarak karsidaki magaraya girecek, magaranin içinde çok vahsi bir ayi var, bu ayinin ensesine bir tokat vurup magaranin diger kapisindan disari çikacak ve disarda bekleyen çok güzel bir kadinla sevisecekti. Bu etaplari tamamlayabilen yarismaci birinci olacakti.
Ilk olarak Alman yarismaci tezahüratlar içinde masanin yanina geldi, seyircileri selamladiktan sonra içkiyi kafasina dikti. Fakat içki o kadar sertti ki Alman bunu içer içmez oldugu yere yigilip kaldi.
Ikinci olarak masanin basina Fransiz geldi, o da seyircileri selamladiktan sonra kendinden gayet emin bir sekilde içkiyi kafasina dikip magaraya dogru firlamis fakat tam magaranin agzina geldiginde içkinin tesiriyle sizip kalmisti. Onu da alip götürdüler.
Son olarak Namık Kemal masanin yanina gelmisti. Diger yarismacilar iri yari izbandut gibi adamlar oldugu halde, Namık Kemal ufak tefek, tok karnina 48 kg. gelen bir adamdi. Seyirciler epey gülüsmüslerdi fakat bizimki gayet kendinden emin bir sekilde içkiyi kafasina dikip gözlerini 15-20 saniye kapali tuttuktan sonra yildirim gibi firlayip magaradan içeri girmisti.
Biraz sonra içerden hiriltilar, gürültüler, bagrismalar feryatlar gelmeye baslamisti. Aradan 20 dakika geçti yarismaci ortada yok, 30 dakika yok derken tam 45 dakika sonra diger kapidan kan-ter içinde çikan yarismaci, elinin tersiyle alnindaki teri silerek :
- Nerede ensesine vurulacak kadin ?

F.S.Mehmet1453
Basi beladan kurtulmayan Namık Kemal
bu sefer de yenicerilerden kacmaktadir! O kostukca yeniceriler arkasindan gelir,
En sonunda köyün meydanina gelen Namık Kemal careyi ciplak bir heykelin yanina gecip ayni onun gibi cirilciplak durmakta bulur. Bu heykel de cocuklarin malını tutup asagi dogru hareket ettirdiginde alttan cikolata veren bir heykeldir...Tabii cok gecmeden Namık Kemal´i de bu heykel gibi zanneden bir cocugun annesi bizimkinin dalgasini tutar ve asagi dogru indirir. Tik yok! Cani yanar Kemal´in ama yenicerilerde meydanda onu aradigindan sesini cikaramaz, Kadin bir daha dener bir daha ve bir daha...Dayanma noktasinin sinirina gelen Namık Kemal sessizce kadina;
-"Cikolata bitti, Sahlep var sahlep" der

F.S.Mehmet1453
Günün birinde sair bir padisaha ilham perisi gelir ve baslar yazmaya;
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,
....?
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,....?
gerisi bir türlü gelmez.
Padisah *******i uyku uyuyamaz olur siirini tamamliyamamistir bir türlü.
En sonunda ülkesinin bütün sairlerini sarayinda toplatir ama yine nafile onlarda bu misranin devamini getiremez.
Artik en son sira Namık Kemal´e gelir ve padisah baslar.
-Hadi Namık Kemal getir sunun devamini da ne istersen vereyim sana!
-Buyrun Padisahim...
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini..."
Namık Kemal hemen devam eder;
-"Düsersen asagi görürsün ananin amini..."

F.S.Mehmet1453
Adamin biri Nam-i Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider. N.Kemal adamin yanina gelir ve sorar ne istersiniz Adam bizim N.Kemal'e saka yapmak icin derki Bana cacik macik daracik ....mcik getirirmisiniz. Bunu duyan N.Kemal'de lafmı yok. Adama soyle der: Bugunku mönümüzde bunlar yok. Bugun mönümuzde dalak malak kol gibi ....arak var