Tam Sürümü Görüntüle : İE açılış sayfası yardımı
servikal
09-13-2007, 06:39 PM
arkadaşlar birkaç gündür İE açılırken aşağıdaki webwarper diye bir şey yazıyor forumlarda yada başka sayfalarda bir sürü problem çıkıyor bunu nasıl kaldırıcam
http://webwarper.net/clicklog.pl/AUTODL~~/~av/google.com
Tilki_Andre
09-13-2007, 09:35 PM
internet explorerden mi bahsedion ondan bahsediosan internet explorer e sol tıkla ayarlarmı en altta öle bişiler var ona tıkla açılış sayfası yazıyo oraya istediğin web sayfasını yaz. opera kullandığım için fazla hatırlamıyorum
servikal
09-14-2007, 05:56 PM
arkadaşım google açılış sayfası olduğu halde böyle bir bak istersenBURDA (http://www.resimekle.gen.tr/viewimage.php?file=/imagehosting/images/bqU81592.bmp)
GooD aNd EvıL
09-14-2007, 06:02 PM
program ekle/kaldırdan webwarper araç çubuğunu kaldırmayı dene...
iv0ry
09-17-2007, 06:35 PM
başlat > çalıştır(run) > regedit yaz ve aç
CTRL + F kombinasyonunu yap (veya F3 e bas)
arama kutucuğu çıkacaktır..
oraya webwarper yaz arat..çıkan herşeyi yok et
mystical_waynak
09-17-2007, 06:39 PM
Anlatım : Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...
oke kardeş hade kolay gelsin ! burdanda yapamazsan valla başka çare yok :D
iv0ry
09-17-2007, 07:14 PM
Anlatım : Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...
oke kardeş hade kolay gelsin ! burdanda yapamazsan valla başka çare yok :D
başka çare var :wink:
benim yorumumu okusun :wink:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.