Tam Sürümü Görüntüle : msn sifresinin kırılması
dikenn
09-13-2007, 10:41 PM
hayırlı akşamlar benim daha önce kullanmış oldugum msn vardı sifresi kırılıp degiştirilmiş daha sonra hemen ardından bi yeni msn actım oda kırılmış kim oldugunu ögrenemiyorum tehtit mesajı bırakmış hatta bunu nasıl ögrene bilirim ve acmış oldugum msn nasıl koruya bilirim lütfen yardım edin saygılarımla teşekkürler .
uyuzsultan
10-12-2007, 01:38 PM
hayırlı akşamlar benim daha önce kullanmış oldugum msn vardı sifresi kırılıp degiştirilmiş daha sonra hemen ardından bi yeni msn actım oda kırılmış kim oldugunu ögrenemiyorum tehtit mesajı bırakmış hatta bunu nasıl ögrene bilirim ve acmış oldugum msn nasıl koruya bilirim lütfen yardım edin saygılarımla teşekkürler .
Çok şükür şimdiye kadar msn şifrem kırılmadı ya da şifre güçlü olduğu için kırılamadı ama tanıdıkların başına gelmiş.
Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum. Bu şifreler nasıl kırılıyor ve geri almak için ne yapmak lazım , bu konuyu ben de merak ediyorum. Teşekkürler açtığın iyi olmuş..
F@sTaLaFisT@
10-12-2007, 06:58 PM
Pek yapacak bişe olduğunu sanmıyorum geçmiş olsun.
uyuzsultan
10-12-2007, 10:16 PM
Bence vardır ne demek yaaaaaaaaa :nono:
Her zehirin panzeri verdır mutlaka .
Şifre çalma işi var da geri alma yöntemi ya da koruma niye yokmuuuuuşşşşşşşşşşşş :cursing:
Bu işlemi icat edenler onu da bulsunnn
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.