Tam Sürümü Görüntüle : dElİkanlı Mns NİCklEri AşK FİlaN yOK hERKEs YazSıN lÜTFEn
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:43 PM
ARKADAŞLAR her site aşk sözü olmasına karşı delikanlı sözler yok denecek kadar az. Yani bulması çok zor.Birçok kişiye yararlı olabileceğini düşündüğüm için böle bi konu açtım .Herkes 3-5(1 değil) SÖZ yazarsa çok yararlı güzel Arşivlik bir paylaşım olacaktır...
^ADAM DEDİĞİN BENİM GİBİ OLUR
^BİZLER;Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız
^Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
^HAKEDENİ Hayatıma Sokarım,HAKETMEYENİN HAYATINA SOKARIM^
Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete pi... Moda olmuş
GÜZEL BİR ARŞİV İÇİN UYULMASI GEREKENLER
(OKUYUNUZ)
+AŞK SÖZLERİ KESİNLİKLE YAZMAYALIM
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:44 PM
๑۩۞۩๑onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnEr۩۞۩
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:45 PM
Delikanlı adam bir kere sever, sevdigi ne kadar yaşarsa delikanlıda o kadar yaşar. !!
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:48 PM
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.:mad1:
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:48 PM
Şanliyiz ŞÖhretlİyİz Pasayiz Kraliz ReklÂmiz Markayiz Falaniz Fİlaniz Kralina DeĞİl Alayina Basariz!
Beni Yureklendirecek Bir Soz Soyle, Şehrin Tutsaklarini Salayim Kalbimden, Beni Yureklendirecek Bir Soz Soyle, Kursunu Beynime Sikayim Oylesine.
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:49 PM
Bµ Kådå® Fåhî§êñîñ SµLTåñ ßµ Kådå® GôTûñ K®åL øLDµgµ ¥ê®Dê ßêñ Âñ©åk ßî® Sø¥Tå®ı¥ım
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:50 PM
Yüreğimde Müebbet Aşkın Emaneti. Gönlüm Kırgın Ve Yaralı.Seni Unuttum Sanma Bu Gönül Hala Sana Sevdalı Ama Bu Yürek Seni Aramayacak Kadar DELİKANLI
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:53 PM
Etikete Gerek Yok , Piyasa Bizi İyi Tanır ...
Bu Alemde Kuralları Ben Koyar , Sekilleri Ben Çizerim , İşine Gelmiyorsa GameOver Güzelim...
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:53 PM
ALkol hoş!Ortam loş!Dinle bni herşey çok boş!Kimseye inanma kimseye güvenme kimseye aldanma kendin çoş!
gazikentli_ramazan
09-16-2007, 01:54 PM
Soytarılar Kral Olmuş.. Fahişeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM
PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Gecmişi sildim..Gunumu ezdim..Gelecekmi? Gecmıste..Gunde...Gelecekte BENIM! Ben fazlasyla raatm sizde raat olun...
Kéan aRs
09-28-2007, 09:45 PM
emeğine sağlık
_LaSH_
10-07-2007, 01:34 AM
Ben isterSem Ateşi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRim.
Ben isteRSem, AgaCı KöküNden Başı BeDendeN KaLßi YeRindeN SökeRim.
Ben isterSem, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLi SoytaRı £deRim.
Ben isterSem, Zamanı ALir Güneşi Batırır KıyaMeti KoPaRıR GideRim
Her lafa verecek bir cevabım vardır ama, önce lafa bakarım laf mı diye..
sonra da lafı söyleyene bakarım adam mı diye...!!!
Saygılar....!!!
_LaSH_
10-07-2007, 01:36 AM
Sen ßeniM Hayatımda Piyon'Sun,Seni Kayßedersem 1 Puanım qider..
ßen Senin Hayatında ŞAH'ım,ßeni Kayßedersen Oyun ßiter...
Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …….
Herkez aynıyken ben farklıydım...!!Şimdi herkez farklı olmaya çalışıyor...!! Ben yine aynıyım...!!!
_LaSH_
10-07-2007, 01:38 AM
Kadehi eLimize TutuşturanLara
Sevgiye İhanet EdenLere
KoLumuza JiLet AttıranLara
Esrar Çektirip ÜçLüyü Tersten YaktıranLara
İsyanım ALLAH'a DeğiL Tüm ALLAH'sızLara !
F@sTaLaFisT@
10-12-2007, 07:01 PM
Mesajları alt alta yazmana gerek yok tek başlık altına yazsan yeterliydi birdaha olmasın.
serseri_waynakh
10-12-2007, 07:24 PM
aLın SizE MsN NiCkİ:)
Ўεмįήįm Ў£мįή DãмãяLãяıмdãkį Kãή Cãήlм ôLگµή.. گεndεή ßã$kãگıήı گ£v£яگ£m ßµ Cãή ßãήã Hãяãм ôLىµή..
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.