Tam Sürümü Görüntüle : kimse beni anlamiyor
Alex20
09-16-2007, 02:04 PM
Hayatimda Herseyi Istedim Olmadi Her Kez Zannederki Cok Mutluyum Ama Gelin Gorunki Icimdeki Sorunlari..artik Piskolojim Bozulmus Gitmek Istiyorum Bu Fani Dunyadan.....
вσυя∂¢αη
09-16-2007, 02:06 PM
ne oldu kardeşim sıkıntın nedir anlat bakalım emin ol dinleyecek ve bişiler yazacak kişiler vardır buralarda
Tilki_Andre
09-16-2007, 02:13 PM
başkalarını mutlu et sende mutlu olursun...;)
Alex20
09-16-2007, 02:24 PM
okul sorunu var, is sorunu var , kiz sorunu yok cunku kiz yok :D insan bazen birseyi cok ister ve hayel eder ya kesin olmuyor..benden dost tavsiyesi hayel etmiyon olmuyor
ƒяαмвυαz
09-18-2007, 01:21 PM
hayaller hep suya düşmezki... bazen hayallerdir insanı kurtaran ve bazen hayallerdir insanı yıkan yınede umutlu olmak gerekir;)
¢яєαмιηg
09-18-2007, 07:37 PM
kardes sen bulanıma gırmıssın ...en ıyısı pıkolaga danısma.;)
uyuzsultan
09-20-2007, 06:18 PM
Bir şeyi çok isteyip kesin olmaması aslında tam doğru değildir.
Unutma ki insanların her istediği her zaman gerçekleşmez :)
Kimi hayırlı değildir, kiminin vakti vardır kimi isteklerin gerçekleşmesi ise aslında insana cezadır, mutsuz olur sonunda.Bunun için üzülme.Bu hayat yönünden açıklama...
Bir de psikolojik ve bireysek olarak konuya yaklaşırsak yine aynı şekilde çok isteyip de olmaması olanaksız. Neden mi :)
1-Bir şeyi gerçekten istemek yolun %25. İsteğini hayelden çıkarıp planlamak %25. Tam karar vermek %25. Adım adım atmak ise son %25 yani toplam %100 dür. engeller ve zorluklar seni caydırmazsa tabi ve tevekkül edebilirsen ayrıca işin hayırlı ise. Çünkü hayatta zor diye bişey vardır ama imkansız diye bişey yoktur.
2-Bilinçaltı kurgulama tekniğini aslında herkes farkında olmadanb uygular. Bunun farkına varıp doğru yaparsan isteklerini yönetebilirsin. Sen o çok isteyip hayalini kurup ve sonra gerçekleşmeyen niyetlerinde aslında bir yanınla isteyip bir yanınla korkuyorsun olmaz diye bu yüzden bilinçaltındaki bu çelişkiden negatif bir güç oluşuyor ve o isteklerini itiyor engelliyor. Sen de bunu kabullenip artık hiç bir hayalin olmaz diye inandığın için bu negatif gücü büyütüp tüm isteklerini engelliyorsun.
Sana tavsiyem :
1- Gerçekten ne istediğini bil
2- Bunu nasıl gerçekleştireceğini planla
3- Bu planı uygulamaya karar ver.
4- Gerisin tevekkül et, her işte hayır vardır deyip.
5- Hiç bir zaman olumsuz düşünme o isteğin hayalinde gibi değil gerçekte istediğin tarihte olacakmış gibi düşün ve davran
Bunları yap sonra bakalım bunalım ya da hayalkırıklığı oluyor mu sonra dert yan :)
Sevgiler
Alex20
10-11-2007, 01:23 AM
uyuz sultan tsk ederim tavsiyelerin icin..
F@sTaLaFisT@
10-11-2007, 09:50 AM
Birşeyi arkadaşına dostuna tanıdığın herhangibirine dostlarına siteden bizlere anlatabilirsin bu seni rahatlatır emin ol bizde dinleriz;)
uyuzsultan
10-11-2007, 11:15 AM
uyuz sultan tsk ederim tavsiyelerin icin..
Rica ederim önemli değil :)
Ama dediklerimi uygulayıp hayat merdivenlerinde yükseldikçe o zaman daha iyi anlayıp teşekkür değil dua edeceksin :)
Bol şans diliyorum :)
System
10-11-2007, 01:34 PM
ßence ilk önce kendi içinde çözmeye calıs olmazsa psikologa git..
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.