Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Adim Adim Makyaj Kursu

beyazgelincik
02-01-2006, 05:02 PM
1-MAKYAJ ÖNCESİ MÜKEMMEL ZEMİN
İLK ADIM İDEAL RENGİNİZİ BULMAK
Almayı düşündüğünüzfondötenimakyajsız cildinize sürünve hangi tonun cildinize en çok uyum sağladığına karar verin.Fondöten seçimindeki iki ana renk eğilimi vardır.Sarı renkpaleti ve kırmızıya doğru giden renk paleti.

MAKYAJ ÖNCESİ HAZIRLIK
Makyaj zemini olarak kullandığınızfondöteninizne kadar bakım özelliğine sahip olursa olsun,yüzüne önce mutlaka nemlendiricisürün.fondöten,yumuşakbir ten üzerindedaha kolayve dah homojen dağılır.İki-üçdakikabekleyerek, nemlendiricininiyice emilmesini sağlayın.

YUMUŞAKÇA PARMAK HAREKETLERİYLE DAĞITIN....
Sıvı fondöteni parmak uçlarınızla yüzünüze çok rahat sürebilirsiniz.Eğer cildinize
kapatılması zorve belirgin lekeleryoksa,daha doğal bir görünüm için fondöteni mümkün olduğunca ince sürmeyi çalışın.

YADA SÜNGERLE YEDİRİN
Sünger yardımıyla fondöteni veya kapatıcıyı çok fazla bastırmadan , yuvarlak hareketlerle cildinize yedirin.Bu işlemi yapmadan önce süngeri biraz nemlendirirseniz,gereğindenfazla fondöten almasını engellemiş olurusnuz. Fondöteni süngerle sürmenin en iyi tekniği yüzünüzün ortasından yanlara doğru yada alın bölümünden çene bölümüne doğru yaymaktır. Fondöteninizi bu şekilde uygularsanız, makyajınız çok daha doğal görünür.

KADINLARA ÖZELLLLLL.........