Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : “Vazgeçmedik”

[мα∂ℓιηє]
10-03-2007, 10:49 AM
Teknik direktörümüz Zico CSKA Moskova maçı sonrasında şu açıklamayı yaptı: "Goller için bireysel hatalar diyebiliriz. Ama rakibimiz bir çok gol kaçırdı. Bu kaçanlar gol gelmeyeceği anlamına gelmiyordu. Biz bireysel hatalar yaptık ve onlar da bir şekilde bizi cezalandırdılar. Çünkü hata yapınca cezalandırılırsınız. Ama oyuncularım sahada buna tepki gösterdiler, skoru kabullenmediler, savaştılar ve yine istediklerini elde etmeyi başardılar. Maçtan sonra oyuncularıma Şampiyonlar Ligi'nde sona gelecek önemli maçların Kadıköy'de olacağını söyledim. Bizim hem deplasmanda hem de evimizde iyi bir performans göstermemiz gerekiyor. Sonuçta bu maçta da o performansı gösterdik ve iyi bir sonuç elde ettik. Edu sakatlandığı için oyundan çıktı. Oyunda kaldığı sürece Yasin bence çok başarılıydı. Lugano'yu çıkartma nedenim ise sarı kartıydı. Yapacağı ufak bir hatada kırmızı kart görebilirdi. Rakibin son dakikalarda kontra atakla geleceğini düşünerek onu oyundan aldım ve Önder'i stopere çekip Yasin'i sağ beke aldım."