PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Dikkat e-postanız kopyalanıyor!

Tathar Elanessé
02-02-2006, 01:23 PM
http://img225.imageshack.us/img225/4779/384163hn.jpg

Google'ın, kullanıcıların girdiği tüm internet siteleri ile gönderdiği tüm e-postaların kaydını tutarak, e-postaların bir kopyasını sakladığı ortaya çıktı.

İngiliz The Times gazetesinin sayfalarında geniş şekilde yer verdiği habere göre, Microsoft'un elektronik posta hizmeti 'hotmail'in en büyük rakiplerinden olan e-posta servisi Google'ın Gmail'i kullanılarak gönderilen her elektronik postanın bir kopyası şirketin sunucularında saklanıyor.

Google yetkilileri, bu durumun reklam uygulamaları için kişinin eğilimlerinin belirlenmesi amacı taşıdığını söylüyor. Bedava olan Gmail kullanılarak gönderilen her elektronik postayla birlikte, şirketin belirlediği bazı reklamlar da gönderiliyor.

bluekeys™
02-02-2006, 01:53 PM
vay be adamlar bir hizmet sunuyorlar ama öyle ama böyle senden karşılığını alıyorlar yani

RaP_SoLdieR
02-02-2006, 02:00 PM
valla gmail var ama ole duruo hergun bir sürü mail gelio reklamla ilgili hiçde mail atmadım gmailden gerci alsalarda nolur ki elin gevuru bizlemi uğrascak :D

Tathar Elanessé
02-02-2006, 02:29 PM
valla gmail var ama ole duruo hergun bir sürü mail gelio reklamla ilgili hiçde mail atmadım gmailden gerci alsalarda nolur ki elin gevuru bizlemi uğrascak :D
arkadaşım sen durumun önemini anlamadın sanırım bu düpe-düz hırsızlık özel hayata saygısızlık bir hizmet saglayacagını soyluyorsun isminin arkasında dur.....!
adam gibi yap.....! bu ne rezillik....!
ama beni en çok üzen şu uzerimize sinen umursamazlık boşver ya halleri yazık oluyor bu milletin silkelenme zamanı artık geldi....!

RaP_SoLdieR
02-02-2006, 02:33 PM
dostum google ın işi yok gelip benim maillerimi okucak!!!!
okusa bile eline ne geccek

Karizmatix
02-02-2006, 03:52 PM
herkezin farklı yapı ve karakterleri var herkez farklı msj çekiyor ilerde bu mailleri bize karşı kullanmayacakları meçul zahten bazı haberlere görede bu 2 haftadır olan spam saldırısının bu gmail tarafından gönderildiği söyleniyor . doğruluk payıda var çünkü tüm maillerime spam geldi birtek gmaile gelmedi:D

!CArtEL!
02-02-2006, 06:06 PM
Kanka sağolasın Özele girmelerine neden izin veriliyor anlamıyorum bea !

watican_666
02-02-2006, 09:02 PM
bide ****ler güvenilir sanmamız için gmaile spam süzgeci koymuşlar ben bidaha bu gmaili kulanırmyım

SKYWALKER
02-03-2006, 01:16 AM
kardes sağol kilit bir konu...güvenliğimiz hiç bi yerde yok zaten

๏๒รєรรเ๏ภ
02-03-2006, 01:46 AM
ya tutupta adamlar neden bnm mailime bakan diyen arkadaslar icin soyluyorum 1 tane şifre gönderdiler sana mail ine sana lazım olan 1 sifre ve onu kullanio orada calısan 1 personel o zaman napcaksınız ?

Tathar Elanessé
02-03-2006, 01:55 AM
dostum google ın işi yok gelip benim maillerimi okucak!!!!
okusa bile eline ne geccek

arkadaşım seni bilemem ama ben bütün banka işlemlerimi,özel yazışmalarımı ve alış-veriş'lerimin çogunu internet üzerinden yapmaya başladım ve bu şuan için yakında herşeyi internet üzerinden yapmaya başlıyacagız benim için ha biri maillerimi okumuş ha cüzdanımı karıştırmış aynı şey bir şey farketmiyor anlıyacagın durum bu ve yeterince vahim......!

Karizmatix
02-03-2006, 02:09 AM
kullanmamak lazım ama yahoda viüs saçıyo ve bankaların sadece o an ki kullanım için olan kartlaı var sanal kart onu kullanmanızı öneririm

CollαтєяαL™
02-03-2006, 03:24 AM
kanka gerçekten tşk ederim ama google da yapılan aramalarda saklanıyomuş bilginiz olsun yani sadece mailller değil

Tathar Elanessé
02-03-2006, 04:45 AM
kanka gerçekten tşk ederim ama google da yapılan aramalarda saklanıyomuş bilginiz olsun yani sadece mailller değil

evet kanka hatırlattıgın iyi oldu yaptıgımız butun aramalar ve google uzerinden girdigimiz butun sayfaların kaydı tutuluyor herkesin bilgisine.....!

CaKaLBoT
02-03-2006, 02:58 PM
teşekkürler kardeşim