PDA

Tam Sürümü Görüntüle : amerikanın kürdistan haritası !!!!

emree01
02-03-2006, 01:06 AM
Bu haritalar ibret verici bir olay ve her Turk vatandasinin gorup ogrenmesi icabediyor. Icimizde vatandas olarak besledigimiz insanlar tarafindan hazirlanmistir. Turkiye de asirlarca sulh icinde yasayan ve her turlu azinliklarin emniyetini
saglayan gerek Osmanlilar ve Turk Cumhuriyeti devirlerinden hic bir sey ogrenmiyenler, bugun Ataturk un bizlere emanet ettigi bizim guzel vatanimizi parcalamaga calisan bu insanlari taniyip ve hudutlarimizin disina atma zamani geldi ve geciyor, UYANALIM ARKADASLAR!http://forum.kanka.net/images/smilies/asabi.gif http://forum.kanka.net/images/smilies/asabi.gif
resimlere baktığımzda bütün yeraltı zenginliklerin en bol olduğu yerler de kurulacak bu sözde devletcik. ABD busayade bu kaynaklarıda kendisi kullanacak:mad: :mad:

SÖZDE DOST VE MUTTEFIK ABD SILAHLI KUVVETLERI LINKLERININ BIRINDEN ALINMISTIR

EMEĞE SAYGI VE YORUMLARI UNUTMAYALAM

http://www.globalsecurity.org/military/world/war/kurdistan-maps.htm

Crossx
02-03-2006, 01:14 AM
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

emree01
02-03-2006, 01:28 AM
"sinek küçük ama mide bulandırıyo "
kimin ne oldunu görmemiz lazım artık

cambo
02-03-2006, 11:12 PM
arkadaşlar servde de çok haritalar çizldi ama yüce türk milleti gereken cevabı çok güzel bi şekilde verdi bu hainler ve ŞEREFSİZLER daha çok harita çizer ama yüce türk milleti o sınırları gerekirse topla tüfekle siler gerekirse kanıyla deniz yapar orada toprak parçası kalmaz... ne bu bayrağa ne bu vatana ezelden ecele kadar kimsenin sözü geçemez....

altius
02-04-2006, 01:11 AM
Öyle GÖstermek Kolay Sikiyosa Uygulamaya Koysunlar Bakalim!!!!!
BÜtÜn DÜnyayi Kan GÖlÜne Çevİrİrİz!!!!!

ToxİC
02-05-2006, 12:56 PM
helal olsun cambo kardes

yuce turk milleti ezelden ebede hainlige goz yummamıstır yummazda

GeCeLeR
02-08-2006, 06:17 AM
yılllardır var bu fotoğraf bu topraklarda herkesin bi ideali var yunanın megalo ideası rusun sıcak denizlere inme politası abd nin ortadoğu üssü israilin bilmem nesi ...

ama en büyüğü benim emanetim , atamdan emanetim...

TÜRKİYE CUMHURİYETİM !!!!

Saygılar
GeCeLeR

watican_666
02-15-2006, 08:19 PM
SaÇmaliktan BaŞka BİŞİ Dİİlll BÖle Bİ Harİta Ancak Zİhİnsel ÖzÜrlÜ Bİ Mİlİtan ÇİzmİŞtİrrr

objektif
02-15-2006, 08:50 PM
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.aÇmaliktan BaŞka BİŞİ Dİİlll BÖle Bİ Harİta Ancak Zİhİnsel ÖzÜrlÜ Bİ Mİlİtan ÇİzmİŞtİrrr....

arkadaslar doğru sölüyor katılıyorum hepsine

CaKaLBoT
05-07-2006, 02:48 PM
gökten bunlara yağsa yağsa vurucu türk gençlerinin vurucusu yağar.sevgilerle

çarşı
05-12-2006, 09:40 AM
Öyle GÖstermek Kolay Sikiyosa Uygulamaya Koysunlar Bakalim!!!!!
BÜtÜn DÜnyayi Kan GÖlÜne Çevİrİrİz!!!!!

doğru

melgibson3000
05-12-2006, 02:30 PM
ay canlarım benim kendilerine hayali harita yapmışlar garipler yazıkdır çocuklar hayal kursun keratalar daha amerika osmanlı tokatı yemediği için yapıyor böyle hatalar

besim
05-13-2006, 11:08 AM
Ne Yapıyor Bunlar......?

hakanallica
05-14-2006, 08:32 PM
böle haritayı bunudaa cizeni ben :)

CaKaLBoT
05-19-2006, 10:16 AM
bende bende

coban
05-19-2006, 01:59 PM
aynen kardeş

gurcan74
05-19-2006, 05:01 PM
arkadaşlar servde de çok haritalar çizldi ama yüce türk milleti gereken cevabı çok güzel bi şekilde verdi bu hainler ve ŞEREFSİZLER daha çok harita çizer ama yüce türk milleti o sınırları gerekirse topla tüfekle siler gerekirse kanıyla deniz yapar orada toprak parçası kalmaz... ne bu bayrağa ne bu vatana ezelden ecele kadar kimsenin sözü geçemez....
CAMBO arkadaşımın dediklerini aynen katılıyorum.O ********ler daha çok çizip silerler,biz adamın anüs deliğini jop sokar,kan işetiriz.Kim olduklarını sanıyor bu dallamalar.öyle bu işler kağıt üstündü karalamayla olmaz,yürekleri yetiyorsa delikanlı gibi çıksınlar karşımıza öyle kahpece değil.