Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Güzel sözler Arşivi [2]**yenı**

¢яєαмιηg
10-07-2007, 04:59 PM
AŞK İE ilgiLİ GÜZEL sozLER

Seni ne kadar sevdiğimi öqrenmek istersen yere düşen her yaqmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevğin,tutamadıklarnsa benim sana olan sevğimdir ....

¢яєαмιηg
Askin Tanimi: Hic hissetmedigin Hissi Hissetigin an Hissettigin his AŞKTIR.!

¢яєαмιηg
Seninle ilk konuştuğumda senden hoşlanacağımdan korkmuştum, senden ilk hoşlandığımda ise sana aşık olacağımdan, şimdi sana aşığım ve seni kaybetmekten korkuyorum! (When I first talked to you, I was afraid to hold u, when I held u, I was afraid to love u, now that I love you I am afraid to lose you!)

¢яєαмιηg
Ben bana bakan o güzel gözlerinde yanlızca ölülerin şahitlik edebileceği cenneti gördüm ve o cenneti benden başka kimse görmemeli ölüler susmasını bilmeli

¢яєαмιηg
Ben sana çagrı atınca telefonun nasıl titriyosa sende bana her çagrı atışında kalbim öyle titriyor.

¢яєαмιηg
Belki alışkındı kulakların bu iki kelimenin dudaktaki dansına...Hoşça kal ; bir daha görüşmenin güvencesiydi. Bir önceki adımıydı bir sonraki buluşmanın...Hoşça kal denir ve hoşça kalınırdı senin aşklarında... Oysa bende Elveda demektir hoşça kal, bilemedin; kısacık zamanlara sığan tutkunun kılavuzluğundaki bu aşkta...

¢яєαмιηg
10-07-2007, 05:00 PM
İnsanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler. Gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar...

¢яєαмιηg
365 sayfalık bir öykü daha basladı her güne bir yaprak, her yaprağada bir öykü sığdır mutluluk de bu öykününde adına basrol oyuncuları sen ve ben olalım hiç ayrılmamacasına! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum :))

¢яєαмιηg
Yüregimin Tam Orta Yerinde Bİr Sen CUMHURİYET,i Kurdun Ya Bu Devleti Yöneteceksin Ya Bırakıp Gideceksin!

¢яєαмιηg
Karın beyazını sevdim tenin diye.Gülün kırmızısını öptüm dudakların diye.Kömürün siyahını sevdim saçların diye.Bütün bunları senin için yaptım Belki birgün seversin diye...

¢яєαмιηg
10-07-2007, 05:01 PM
Güzelsin, şirinsin, şahanesin, çektiğim çileye tek bahanesin, melekmi şeytanmı bilmemki nesin. Tuzaktan tuzağa atsanda olur beni seni seviyorum sen beni sevmesende olur.

¢яєαмιηg
Güneş olup içinde doğmak, ışık olup kalbini aydınlatmak, pırıltı olup gözlerinde parlamak, gerçek olup beyninde olmak, her şeyin olup seninle yaşamak istiyorum.

¢яєαмιηg
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim..

¢яєαмιηg
Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

¢яєαмιηg
Yüreğimin ta içinde bir ateş yanar.. Yanmayan yer kalmamış söndürsen ne yazar.. Taşa toprağa seni yazdı bu eller.. Ah sevmenin değeri bir bilseler

¢яєαмιηg
Aradığın gerçek sevgi Aynada gördüğünse, Bulacağın sevgili ayna gibi göreceğin olsun.

¢яєαмιηg
Artık pusulam hasreti, saatim yalnızlığı ve takvimler sensizliği, gösteriyor bana neylersın yolcu yolunda gerek, belki bundan sonra, belkı senden sonra, belki senden sonra, adam olur bu asi yürekk

¢яєαмιηg
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana.. Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin..

¢яєαмιηg
Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun?

¢яєαмιηg
Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...

¢яєαмιηg
10-07-2007, 05:02 PM
Kalbim sana vurmuş sen hangi kıyılara vurmaktasın? Ben kendimi sensiz düşünemiyorum sen hangi rüya alemindesin? Ölesiye özlüyorken seni sen hangi hasrettesin? Senin için bir ömür tükenmekte sen nerdesin? Yanımdayken bile özlediğimdin, sen benimle hiç olmadın ki...?BİLESİN !!!