KoJiRo
10-14-2007, 04:52 PM
YÜREĞİMİN İÇİNDEKİ HUZUR
benden önce hissediyorsun
neye ihtiyacım olduğunu
susuzluktan yansam
bir bardak suyla beraber sunuyorsun bana huzuru...
yazın en sıcak günlerinden biri..nasıl hasret kalmış hava bir damla suya,nasıl bunaltıyor insanı.saat ikiye doğru biraz serinliyor ancak...gece yarısını geçmiş olmasına aldırmayıp az şekerli bir kahve yapıp balkona çıkıyorum.şehrin en sevdiğim caddesini,yoş kenarındaki ağaçları seyrediyorum usulca...gecenin sessizliğini çekiyorum içime.sakinliğini...
huzur bulmak ne kadar rahatlatıcı...
düşünmek seni..
huzurum.. sakinliğim..
bunaltan bir yaz gecesinden beni ansızın çekip çıkarıveren,
rahatlatan serinliğim...
insan herkese açmamalı yüreğini...yanıbaşında gibi görünenler başucuna kadar yaklaşamaz bazen.kalbinin ucuna değemez.gönlüne dokunanı sevmeli insan.anlam katanlara açmalı yüreğini.ve o anlamla çoğalmayı istemeli....
aylardır değil yıllardır tanıyorum sanki seni..o soğuk karlı bembeyaz şubat gününden beri.. o zamandan beri başucumdasın,yüreğimin içinde...
neye ihtiyacım olduğunu
susuzluktan yansam dupduru yüreğinle
o bir bardak suyla beraber
sunuyorsun bana huzuru...
ALCERA
neye ihtiyacım olduğunu
susuzluktan yansam
bir bardak suyla beraber sunuyorsun bana huzuru...
yazın en sıcak günlerinden biri..nasıl hasret kalmış hava bir damla suya,nasıl bunaltıyor insanı.saat ikiye doğru biraz serinliyor ancak...gece yarısını geçmiş olmasına aldırmayıp az şekerli bir kahve yapıp balkona çıkıyorum.şehrin en sevdiğim caddesini,yoş kenarındaki ağaçları seyrediyorum usulca...gecenin sessizliğini çekiyorum içime.sakinliğini...
huzur bulmak ne kadar rahatlatıcı...
düşünmek seni..
huzurum.. sakinliğim..
bunaltan bir yaz gecesinden beni ansızın çekip çıkarıveren,
rahatlatan serinliğim...
insan herkese açmamalı yüreğini...yanıbaşında gibi görünenler başucuna kadar yaklaşamaz bazen.kalbinin ucuna değemez.gönlüne dokunanı sevmeli insan.anlam katanlara açmalı yüreğini.ve o anlamla çoğalmayı istemeli....
aylardır değil yıllardır tanıyorum sanki seni..o soğuk karlı bembeyaz şubat gününden beri.. o zamandan beri başucumdasın,yüreğimin içinde...
neye ihtiyacım olduğunu
susuzluktan yansam dupduru yüreğinle
o bir bardak suyla beraber
sunuyorsun bana huzuru...
ALCERA