KoJiRo
10-15-2007, 07:25 PM
kim sevmişti beni. çocukluğumda sevgi nedir diye hiç düşünmemiştim .belkide tanımadım için .herşey süperdi hayatımda birde sevgi olmasın demişlerdi herhalde .başımın okşandığını hiç ama hiç hatırlamıyordum .eksikti hep bir yanım ama neydi eksik olan .yaş 14 evet eksik olanı buldum galiba .sevgi denen şey kalbimin hızlı atışlarıyla ilk tanışmamdı.hiç tanımadığım bir duyguyu arsız çocuklar gibi isteyip sahiplenmem aslında hiç iyi olmamıştı .keşke ailemde görmek istediğim sevgiyi başka yerde bulmak yada bulduğumu sanmak zorunda kalmasaydım .onların sevgisini hiç bir sevgiyle eş olamıyacağını şimdi çok iyi anladım ama çok şey kaybettim .
yağmurdan kaçarken fırtınaya tutuldum . hala bir küçük dal parçasına asılı bekliyorum fırtına geçer belki bir gün diye .geçmez biliyorum çünki fırtınayı ben yaratıyorum .hızı şiddeti hepsi benim elimde artık .seviyorum belkide fırtınayla yaşamayı.alıştım sakin bir hava bozar bütün düzenimi .
yağmurdan kaçarken fırtınaya tutuldum . hala bir küçük dal parçasına asılı bekliyorum fırtına geçer belki bir gün diye .geçmez biliyorum çünki fırtınayı ben yaratıyorum .hızı şiddeti hepsi benim elimde artık .seviyorum belkide fırtınayla yaşamayı.alıştım sakin bir hava bozar bütün düzenimi .