kaplann
02-06-2006, 02:17 PM
ben
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonumda bir kadındınız. .
Bugünkü Kuzey Avustralya civarında bir yerlerde 875 civarında doğmuşum
Bir filozof veya düşünürmüşüm..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profilim
Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevrem beniacayip buluyormuş....:eek:
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Bu yaşamdaki ana dersiniz: Alicenaplık ve kardeşlik duygusu geliştirmek. Maddi zenginliğe çok tutulmamayı ve geri verebileceğiniz kadarına sahip olmayı öğrenmeye çalışın.bu da bana verilen vazifeymiş
sizde bakın gerçekten çok ilginç şeyler çıkıyor ortaya...
Sizde http://users.pandora.be/gad/re/turks.html den bakabilirsiniz;)
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonumda bir kadındınız. .
Bugünkü Kuzey Avustralya civarında bir yerlerde 875 civarında doğmuşum
Bir filozof veya düşünürmüşüm..
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profilim
Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevrem beniacayip buluyormuş....:eek:
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Bu yaşamdaki ana dersiniz: Alicenaplık ve kardeşlik duygusu geliştirmek. Maddi zenginliğe çok tutulmamayı ve geri verebileceğiniz kadarına sahip olmayı öğrenmeye çalışın.bu da bana verilen vazifeymiş
sizde bakın gerçekten çok ilginç şeyler çıkıyor ortaya...
Sizde http://users.pandora.be/gad/re/turks.html den bakabilirsiniz;)