Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Yarın Yeni Bir Gün

KoJiRo
10-16-2007, 07:25 PM
http://img267.imageshack.us/img267/8163/51545228et2.jpg (http://imageshack.us/)

İşte bir gün daha bitiyor ve yepyeni bir günün ilk saniyelerine dakikalar var !
"Yarın yepyeni bir gün olacak" diyor umut dolu tüm yürekler ...
Ama benim umudum yok artık sevgili ...

Çok uzun zaman oluyor,adı mutluluk olan o büyük pastadan pay almayı bırakalı .Öyle çok istiyorum ki her seferinde en büyük dilimin benim olmasını! Ama dedim ya bunun için çaba sarfetmeme yetecek kadar bile umudum yok artık ...

"Yarın yeni bir gün olmayacak" benim için .. Aynı saatte aynı umarsızlıkla açacağım hüzün dolu gözlerimi .. Sen geleceksin aklıma daha ilk yudumumu alırken ince belli bardağın ağırladığı çayımdan !İçtiğim çayların artık alamadığım tadını öyle özledim ki ...

Eskiden olsa gözümü açar açmaz içimi ısıtan o güneş ışıkları bile yeterdi o günün iyi bir gün olmasına! Artık içim ısınmıyor sevgili .. Öyle buz tutmuş ki yüreğim ,,, güneş bile parlamıyor benim gözümde ...

Sonra geçmek bilmeyen bir sürü saat ve dakika ile başedeceğim her zaman olduğu gibi .. Ve sona erdiğinde bu savaş,seni kaç kez düşündüğümü hatırlamayacağım çünkü seni yine hiç bir zaman dilimine sığdıramamış olacağım !!

"Yarın yeni bir gün olmayacak" benim için .. Geçen her gün yepyeni şeyler kazandırırmış ya insanlara ; ben dengeliyemiyorum ki bunu ... Seni her gün daha çok özlüyorum,özlemim artıyor ! Seni her gün daha çok seviyorum,sevgim artıyor ! Ama günden güne tükeniyorum sevgili .. Bu gönül yarası beni bitiriyor,elimde ne var ne yoksa hepsinden ediyor beni .. Öyle zor ki böyle dengesiz bir hayatın başrol oyuncusu olmak ... Ve ben perde kapansın istiyorum artık ! Çok yoruldum hep aynı oyunu oynmaktan ! Böyle dramatik bir sahnenin başrol oyuncusu olmaktan ...

"Yarın yeni bir gün olmayacak" benim için .. Herşeyin hep aynı olduğu,sahte gülümsemelerle dolu, içinde -seni- barındırdığı için özel olan öylesine bir gün işte ...

Yeni bir güne başlamanın ne demek olduğunu ve umudun hep varolduğu sabahlara uyanmanın verdiği o güzel tadı unuttuğum öylesine bir gün işte ...

Artık uyumalısın sevgili ..
Çünkü "yarın yeni bir gün olacak senin için" ........

Gökçe