PDA

Tam Sürümü Görüntüle : fenerbahçe günlüğü

KoJiRo
10-18-2007, 08:08 PM
Yönetim takipte

Konya maçının hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe'de yöneticiler sık sık Samandıra'da idmanı izliyor. Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım; Zico ve teknik heyetten de bilgi alıyor. Yöneticilerin hafta sonuna kadar bu ziyaretleri sürdüreceği belirtiliyor.

KoJiRo
Kezman dinleniyor

Cezası nedeniyle bu hafta forma giyemeyecek Kezman'ın tedavisi devam ediyor. MR'ı çekilen Sırp oyuncunun sakatlığının önemli olmamasına rağmen tedbir amaçlı PAF takım maçında oynatılmadığı belirtiliyor. Hazırlık maçında kaleci Serdar da yer almadı.

KoJiRo
Ali Bilgin form tuttu

Sakatlığı nedeniyle bir süre takımla çalışamayan Ali Bilgin çabuk toparlandı. Şans bulamadığı için morali bozulan genç oyuncunun, cumartesi günkü Konya maçında ikinci yarıda oynayabileceği belirtiliyor. Zico, Ali Bilgin ile yakından ilgilenerek, "Pes etme" diye uyarıyor.

KoJiRo
'Dostluk' Eskişehir'de

100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Rusya Ultramaraton Birliği ile birlikte düzenlenen "Rusya-Türkiye Dostluk Süper Maratonu"na katılanlar Eskişehir'e ulaştı. 20 Ekim'de İstanbul'da sona erecek 3 bin 500 km'lik maratonun katılımcılarının bir sonraki durağı Kütahya olacak.

KoJiRo
Appiah için ısınma turu

F.Bahçe'nin dün PAF takım ile yaptığı maçta Appiah yaklaşık 70 dakika forma giydi. Ganalı oyuncunun hazır görünmesi Zico'yu mutlu etti. Maçta 90 dakika oynayan Gökhan ile kaleci Volkan Babacan da teknik direktör Zico'dan tam not alan oyuncular oldu.

KoJiRo
10-18-2007, 08:09 PM
Bana 2 maç yeter

Zico'nun son dakikalarda şans verdiği Colin Kazım, "İki maç 90 dakika oynasam herkes kim olduğumu görür. Sadece iki maç sabır istiyorum" dedi. Golcü futbolcu, iyi bir takım olduklarını, bazı maçlarda şanssızlık sonucu berabere kaldıklarını belirtirken, "Ligin ilk yarısını ilk 3'te tamamlarız. Artık puan kaybı yok" diye konuştu.

KoJiRo
Tam kadro

Milli maç arası nedeniyle tam kadro çalışamayan F.Bahçe, taktik idmanlara başlıyor. Millilerin de katılımıyla F.Bahçe, Konyaspor maçının taktiğini bugün ve yarın yapabilecek. F.Bahçe bu akşam basına kapalı tek idman yapacak. Bu çalışmaya Kezman da katılacak.

KoJiRo
Enka'ya büyük darbe

F.Bahçe, atletizmde transfer sezonuna süper başladı. Kulüpler Ligi'nde geçen sezonu hem bayanlarda hem de erkeklerde açık ara şampiyon tamamlayan ENKA'nın yıldızlarına kanca atan Fenerbahçe, Avrupa şampiyonu sprinter Nevin Yanıt ile Esen Kızıldağ'ı kadrosuna kattı.

KoJiRo
Avrupa'da bilet avı

PSV ile deplasmanda oynanacak maçın biletleri tükenince, Avrupa'daki F.Bahçeliler rakip tribün biletleri için harekete geçti. Takımlarını görmek için seferber olan çok sayıda gurbetçinin, PSV taraftarlarının yer alacağı tribünlerin biletlerinden satın almaya çalıştığı belirtildi.

KoJiRo
Semih favori

Kezman'ın cezası nedeniyle oynayamayacağı Konyaspor maçında Semih Şentürk'e ilk 11 görünüyor. Teknik direktör Zico'nun idmanlarda yakından ilgilendiği Semih'in oynamasını Alex de çok istiyor. Brezilyalı oyuncu idmanlarda paslarıyla Semih'i besliyor.

KoJiRo
10-18-2007, 08:10 PM
Çözüm elinizde

Zico, Konya ve Kasımpaşa maçlarından alınacak 6 puanın tüm sorunları ortadan kaldıracağına inanıyor. Brezilyalı hoca, "Rakipleri küçümsemeyin. Kötü sonuçlar sürdükçe stres de artar. Bu iki maçtan 6 puan almalıyız" diye oyuncularını motive ediyor.

KoJiRo
Deivid'e özel görev

Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Deivid, Konyaspor maçında da takımın kozu olacak. Zico'nun, "Bol şut at. Bu maçın kilidi ancak uzaktan atacağımız golle açılır" diyerek uyardığı Deivid ise hocasına, "Gol atacağım. Merak etme kazanacağız" cevabını verdi.

KoJiRo
Semih'i oynat hoca

Golcü oyuncu için yönetimden Zico'ya son bir uyarı geldi.

Samandıra Tesisleri'nde önceki akşam Zico ile yapılan görüşmede yöneticiler son bir uyarı yaptılar. Semih konusunda Brezilyalı hocanın dikkatini çeken yöneticiler, "Semih her bulduğu şansı çok iyi kullanan bir oyuncu. Onbirde oynadığında, ya da daha sonra oyuna girdiğinde sürekli golünü attı ve takımı kurtaran adam olarak ortaya çıktı. Kezman'ın yokluğunda Semih kesinlikle oynamalı. Eğer yine kulübede kalırsa, bu oyuncumuzu ara transferde tutamayız" uyarısında bulundular.

KoJiRo
Babacan'ın güveni tam

Fenerbahçe'de sürekli kaleci sıkıntısının gündeme gelmesine Volkan Babacan'dan tepki geldi. Genç file bekçisi, böyle bir sorunlarının bulunmadığına dikkat çekerek, "Serdar ağabeyin sakatlanmasından sonra Volkan ağabey kaleye geçti, ben de kulübedeyim. Fenerbahçe'nin kalesinde sorun yok. Ben kendime güveniyorum. Görev verilirse de en iyisini yaparım" diye konuştu.

KoJiRo
Uruguaylı yıldız transferiyle ilgili olarak, "Ocak'ı bekleyin" dedi.

Kanarya'da Juventus ve Milan'ın ısrarla transfer etmek istediği Lugano, şimdilik beklemede. Uruguaylı yıldız, Avrupa'nın iki ünlü ekibinden teklif almanın kendisini gururlandırdığını belirterek, "Şu an sadece F.Bahçe'nin başarısını düşünüyorum. Başka hesabım yok. Ocak ayı geldiğinde görüşürüz" diyerek transferi için açık kapı bıraktı.