Tam Sürümü Görüntüle : Milliyetçi Hareket Partisi
GeCeLeR
02-08-2006, 06:50 AM
http://www.mhp.org.tr/ (http://www.mhp.org.tr/)
Kuruluş tarihi : 09.02.1969
Genel Başkan : DEVLET BAHÇELİ
Ceyhun Atıf Kansu Cad. No: 128 Balgat, Ankara TEL: 312 - 472 55 55
Milliyetçi Hareket Partisi hakında görüşleriniz,eleştirileriniz ve şikayetlerinizi kısacası herşeyi burada paylaşabilirsiniz.
ToxİC
02-12-2006, 01:17 PM
cok saol kanaka
albani
02-12-2006, 01:49 PM
Ne eleştirimiz vardır nede şikayetimiz Allah şükür,ama birilerinin çok rahatsız olduğuda aşikar!!!!!!!!!!
Memleketin hali özellikle TÜRK lük ve TÜRKİYE kimliği bu hükümet zamanında çok ciddi olarak erozyona uğramıştır kimse farkında bile değil,elbette herkesi kast etmiyorum(onlar kendilerini bilir)
Sürekli TÜRK aleyhinde içerde ve dışarda oyunlar oynanırken hükümet kanadından ne gibi söylemler gelmektedir????????
Hani meşhur laftır "At sahibine köre kişner",memlekette böyle feraset yoksunu ve izandan da bi-haber birileri olursa elbette TÜRK sıkıntı içinde olacaktır!!
Bugün MHP,gerek TÜRK kimliğine gereksede TÜRKİYE birliğine en sadık insanlar ve düşünenler toplumudur,ama birileri işine gelmediği için çeşitli
suçlayıcı isnatlarda bulunuyorlar,umarım aziz milletimiz bunlarıda görüyordur.
Türkiye de çok ciddi olarak bazı sıkıntıların halledilmesi gerekmektedir,bu sıkıntıların başında sürekli ekonomi gösterilerek toplum aldatılmaktadır.
Sıkıntılar MHP tarafından biliniyor ama bunu herkesin bilmesi esastır!!!
Memleket sahte bir takım ülke severlerle doldu gibi ama kimse oalylara
TÜRK ve TÜRKİYE kimliğinden bakamıyor hep adresi farklı yerlerde aramak
gibi bir gaflet içindeler,Allah bunlara akıl fikir versin.
İnşaallah bu seçimde milletimiz yine gereğini yapıp,birilerinide gerekli dersi
vermek zorundadır.
MHP çizgisi bellidir ve bunu asla değiştirmez,çünkü bugün dediğim gibi en büyük sıkıntı bir takım değerlerde ve bunu bilen vede çözecek olan elbette
MHP olacaktır.
Selam ve saygılar
supra
02-12-2006, 03:28 PM
Bu genel başkan nerdedir ne iş yapar Allah rızası için çıkıp bi laf etmez mi? albani arkadaşım yukarda onca şey sıralamış çıkıpta yahu arkadaş bu nedir diye niye sormaz? Milliyetçilik tamda yükselen bir değer olmuşken neden görünmez ortalarda? memleketin toprakları satılırken çıkıpta siz ne yapıyorsunuz diye sormayacaksa ne zaman çıkacak? Bi TV falan görsek, biri çıkıp bişey dese, bişey olsa... ne bileyim arkadaş hayırlısı olsun.
unutmadan bi noktaya değinmek isterim. Arkadaşlar bizim milliyetçilik anlayışımız Türk-İslam ülküsüne dayalıdır. milliyetçiyim diye sokaklarda gezinen, İslam ahlak ve faziletinden nasibini almamış kendisini neo nazi gibi gören zibidilerin ülkücülükle alakası olamaz.
hepinize sevgiler saygılar
albani
02-13-2006, 02:42 PM
Devlet Bey elbette konuşur ama şerefsiz ve AKP nin arabasında olan vede şimdilik büyük etkinliğe sahip malum medya,milleti yalan yanlış haberlere
boğmaktadır ve millet sağlıklı bilgilere ulaşamıyor hatta Tayyip beyin dediği
gibi memleketi güllük-gülistanlık sanıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bu ne gaflet!
Aslında her bir şey,kimse merak etmesin kontrol ediliyor ve takip ediliyor,Devlet beyin tarzı farklıdır öyle ortalara çıkıp durmadan cart-curt etmez!!!adam gibi yeri geldimi konuşur,kimse lütfen umutsuzluğa düşmesin elbette TÜRK ve TÜRKİYE için hayırlı ve mutlu günler gelecektir,amma milletin uyanık olması lazımdır,yok şayet medyanın yemlemesine de gazlamasına gelirse sonuç yine hüsran olacaktır,buda böyle biline!!!!!!!!!!
Millet birilerini cezalandırmak isterken aslında kendisini cezalandırmıştır yada daha amiyane tabirle kimi nillet "kendi ayağına sıkmıştır" neyse Allah akıl fikir versin bunlara ve gerçekleride tez günde bu asil TÜRK milletimiz görür diyelim.
Maalesef bizim gibi toplumlarda eğitim seviyesi düşük,farklı kültürler,araştırmadan yoksun insanlar,bilgi ve bilinçten yoksun insanlar
çok olursa,bunları en kolay olarak medya etkiler ve o ne diyorsa doğrudur der!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buda gafletin en büyüğüdür,inşaallah TÜRK toplumu artık
gerçekleri görmek için mutlaka silkinmelidir,yoksa medya ağzıyla hareket ederse sonuç elbette hüsran olacaktır.
Kimse AKP yi gözünde büyütmesin adamlar geçen seçimde tepki oyları ile ki bu oylar özellikle MHP-DYP-ANAP hatta Sol kesimden bile oy alarak seçimi kazandılar dolayısıyla bu oyla yine nasılsa geri gelecektir yani ait olduğu yerlere ve tabiki MHP yede,ama gelmezse kimse bu defa kabahati siyasilerde aramasını lütfen ve kendisine baksın ben ne ettim diye!!!!!!!!!!!!!
-------------
Gelelim işin asıl tarafına,bir kere MHP partide mutlaka bazı söylem ve eylem/fikir değişikliğine gitmelidir,zaman çok hızlı değişiyor ve bunu yakalamak TÜRK milletinin vede Milliyetçisinin bir borcudur,buna karşı koyarsanız sonuç hüsran olur ve milletimizin beklentileride boşa çıkar!!
Özellikle Ekonomide mutlaka günün konjöktürüne göre fikirler ve açılımlara
gidilmelidir,katı ve devletçi politikalar bugün dünyada bitmiştir ve direnen bir iki ülke hariç kalmamıştır(Küba ve Kuzey Kore yi saymazsak!!!!!!!)
Dünyada sermaye tamamen Global hale gelmiştir ve bunu çekemeyen ülkeler
ekonomik olarak geri kalmaya mahkumdur,bugün en ileri gitmiş ülkeler olan USA,Kanada,Almanya,Avustralya,bir çok AB üyesi ülkeler bile Yabancı sermaye derken,acaba niye diyorlar!!!!!!!!!!!Çin yılda $ 100,-Milyarı geçen
üst üste her sene bunu başaran bir ülkedir,sadece İrlanda bile(kimse farkında bile değildir!!!!)yılda ortalama $ 100,-Milyara yakın yabancı Hizmete yönelik sektör yatırımı çekerken,maalesef Türkiye ye tabiri caizse "beş kuruşluk" doğrudan istihdama yönelik yabancı sermaye gelmektedir,yiyde neden geliyor buralarada bize gelmiyorlar.......
Biz bunu başaramazsak ne ekonomi düzelir nede cari-açık ve döviz dengeleri düzelir ve en önemlisi İşsizlik asla çözülemez ve gittikçe işsiz sayısı artar.
Bugün milliyetçilik derken,diğer dünya açılımlarını ve gelişmelerini takip edemezseniz,hiç bir şey elde edemezsiniz,bugün dünyada en büyük güç
ne askeridir nede siyasi,sadece "Ekonomi dir" işte bunu başarmak içinde buna uygun yapılanma içinde olmanız gerekmektedir.Ne yazıkki önceki koalisyon hükümeti zamanında bu konuda yetersiz uygulamalar gördük,
dolayısıyla MHP de bir özeleştiri yapacaktır,zaten yapamazsa başarı gelmez,mutlaka bir şeyler masaya yatırılacaktır.
Bu arada Sn.Supra nın son paragrafındaki,TÜRK-İSLAM ülküsüne katılmakla beraber,salt böyle olmalarıdır demek bugün için doğru olamaz,zira Türk
milleti ve Türkiye üzerine çok çirkin oyunlar oynanmaktadır ve ülkesini seven,bayrağını seven,milletini seven bir sürü insanlarda vardır ve bunlar özellikle bu hükümetin bu konuda bir çok uygulamasından ve görüşlerinden
rahatsızdır,dolayısıyla gün Türk ve Türkiye eksenlidir,kimsenin dinini bugün
için eleştirmek doğruda değildir,çünkü ülkede çok ciddi başka sıkıntılar vardır.
Ayrıca ülkücülükte kimsenin tekelinde olacak kadarda dar manada değildir,sadece bir kalıbın içinde sokmakta bugünün dünya perspektifi açısından doğru olamaz..
Selam ve saygılar
supra
02-13-2006, 04:00 PM
değerli arkadaşım bizim serzenişimizin nedeni Genel başkanın izlediği pasif tutum nedeni ile yoksa zihniyetimizde ve desteğimizde bir eksilmenin olması düşünülemez; ancak siyeset ince hesaplar içerisindeiken sen tabanından koparsan, seni destekleyen insanların beklentilerini (parti ve ülke adına) karşılamazsan, akıllardaki soru işaretlerini gidermezsen işte o zaman sıkıntı var demektir. Buyurun karikatür krizi çıktı, bu konu hakkında yorum yapılmazda ne yapılır, çıt yok. ben TV lere çıkıp perinçek gibi bas bas bağırsın demiyorum ama yeri ve vakti gelince hiç olmazsa varlığını hatırlayalım ki kendi adımıza bu konjektür içindeki var olunduğunu bilelim. Sn. Bahçelinin şahsiyetinden yana bir tavır değildir bu ama izlenen poltikadan herkes şikayetçi. bulunulan yerden çıkıp bakılması lazım. İnsanlarının arasına girip konuşulması lazım. Partimerkezinde oturmakla olacak iş değil bunlar.
Türk - İslam Ülküsü meselesine gelince, burada demek isstediğim İslamın bu düşünce sisteminin içinden çekip çıkarmanın yanlış olduğudur. yoksa kimsenin dini veya inancı bizi alakadar etmeyeceği gibi vatan sevgisini tekelimize alıp sadece bize münhasırmış gibi gösterme gafletinde de değiliz.
Bu ülkeyi seven herkesi bizde severiz.
son olarak bahsedilen silkinip kendine gelme, kafayı kuma sokup benmerkezli bir bir zihniyetle elbetteki olmaz. İnasnlara yeniden hatırlatılması gereken şeyler var.Çıkıp konuşulması gereken gerçekler var. Umarım meleket için hayırlısı olsun.
saygılar
bluekeys™
02-13-2006, 06:33 PM
konu güzel katıldığım yerler var ama çalışması lazım muhalefet olsun oyları arttırsın...
albani
02-13-2006, 07:54 PM
Beyler belliki bizim bir sıkıntımız vardır bnu saklamak yada görmezden gelmek elbette olamaz,ben yukarıda çok kısa değindim,çünkü konu çoook uzundur,inşaallah zamanı gelince bunlarıda elbette işleyeceğiz.
Devlet bey konusunda bende size katılıyorum Sn.Supra,ama o kişinin
bazı yaratılış ve üslup anlayışları vardır.
Ama çalışma konusunda doğrusu tereddütlerim vardır,bu konuda yeni açılımda maalesef göremiyorum,sankim bir şeyler bu partinin elini tutuyor gibi bir hava sezinliyorum!!!!!!!!!!!!!vede hem hayret ediyorum hemde çok şaşırıyorum.
1-Mutlaka yapılanma şarttır,bunu bile bazıları düşünmüyor bile!!!!!!!!
2-Bazı kişilerin yerlerine mutlaka yeni kanlar gelmelidir
3-Özellikle gerek kısa vadede gereksede orta/uzun vadede Ekonomik
beklentiler konusunda ise benim şahsen,bu konularıda bilem birisi olarak çok ciddi kaygularım vardır
4-Seçimler çok uzak değildir(5 yılsa olsa bile;1,5 yıl vardır),üstelik bir erken seçim bana hep var gibi gözükmektedir ve dolayısıyla yine bir çalışma yoktur
5-Çalışma mutlaka kadroların yenilenmesi ile olmalıdır,hala eski bazı kişilerde ısrar edilmesi yanlış ve haksızlık olacaktır,uyanmak ve uyanık olma vaktidir!!
6-MHP aslında bazı açılımlar/söylemler/eylemler yapsa oy potansiyeli çok fazla artar,ancak mevcut aslında var olan potansiyerl maalesef başka partilere gidiyor ve bunun en tipik örneğide geçtiğimiz son seçimdir.
7-Bugünkü yapıyla ben doğrusu hiç bir sürpriz beklemiyorum!!!!!!!!
8-Şartlar çok ciddi verici TÜRK/TÜRKİYE için ve bunu görüp buna göre yapılanmak şarttır
9-Mutlaka bazı eski saplantılardan kurtulmak gerekir,salt böyledir demekle
Türkiye ye ilaç olunmaz!!!!!!!!!!!!!!!ilaç reçetesi bellidir ama,bunu uygulamakta bazılarının vazifesidir,yani herkes elini taşın altına sokacaktır,ve tetikleyici bazı unsurlar olacaktır!!!!!!!!
10-Hiç bir şey için çok geç değildir ama hep böyle gidecek diyede beklenemez,kangren olmuş yaraua mutlaka müdahele şarttır.
Selamlar
GeCeLeR
02-14-2006, 06:53 AM
YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER İLGİLEYLE TAKİP EDİYORUM..
PAYLAŞIMŞLARINIZIN DEVAMINI DİLERİM..
Saygılar
GeCeLeR
albani
02-14-2006, 02:00 PM
Manzarayı görünce memlekette,insan neler demek istiyor neler!!!!!!!!!!!!!
Çünkü ortada görülen resim hem karanlık hemde sonu meçhule giden bir
yol gibi!!!!!!!!!
Türkiye maalesef son seçimle tabiri caizse rayından çıkarıldı ve bazı insanlarda özellikle medyanın(ben bunlara artık şerefsiz bile diyemiyorum???
sizlerde zaten biliyorsunuz bunları!!)tesirinde kalarak gerçekleri göremiyor.
İnşaallah çok yakında bunlar görülür temennisiyle,ancak herkese vazifeler
düşmektedir ve kimse "amann bana ne" diyemeyecek kadarda olaylar ciddidir.
Ben genelde iki şey üstünde özellikle dururum,birincisi ülke güvenliği,saygınlığı,etkinliği v.s gibi en temel unsurlar,ancak bunun yanında
özellikle halkımızın çok büyük bir kısmını ilgilendiren "ekonomik" durumlar.
İlk duruma bakınca,tek kelime ile iflas etmiş ve resmen bitmiş bir Dış siyaset.
Ama bizi en çok ilgilendiren ikinci meselede ise durum içler acısı!!!!!!!!
Hemen çok kısa bir pasaj;geçenlerde Mersin de bir olay yaşandı,çiftçinin birisi bir şeyler söylemek istedi,Tayyip ne karşılık verdi;
Artistlik yapma ulan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şimdi millet bunu yadırgadı????????iyide neden yadırgıyorsunuz ki,herifin üslubu budur,bitirim ayaklarınıda bilir,ağızlarınıda bilir elbette,çünkü o temel onda vardır!!!!!!!!!!!!!!!
Bakınız bu tavır ve ağızlar bunların bittiği demektir,bunun Türkçesi budur beyler,herifler bitik resmen,zaten bir kaç el atacak kadar mermileri vardı onuda sıktılar ve bitti,hiç bir şey kalmadı!!!!!!!
Bakın eylemlere ve söylemlere,3 yılda resmen iflas edilmiş bir hükümet uygulamaları!!!!!!!
------------------
Amma beri yandan muhalefet denen,gerek meclis içi partiler gereksede meclis dışı partilerde bir atalet söz konusudur,yani ortada ciddi politikalar
üreten,çözümler sunan,alternatifler ortaya çıkaran,her konuda bir şeylerin
çözümüne dair yeni kavramlar ve olgular ortaya çıkarmak hak getire doğrusu!!!!!!
Yani çalışmıyorlar beyler,milletde elbette medyanında yemlemesiyle,aynen bu hükümet için şunu demektedir;
"""Bunların alternatifi yoktur""" zaten medyada taa baştan beri bunu sürekli milletin beynine işletiyor!!!!!!!!!!o zaman böyle davranırsa bu muhalefet
partileri,korkarım gelecek ilk seçimde yine hüsran olacaktır,Allah korusun ama,mutlaka ciddi olarka çalışmak lazımdır,ben şahsen özellikle MHP de bir ciddi kımıldanma maalesef görememekteyim.
Ayrıca kimse oylar hazır şak diye gelecek,oylar çantada Keklik filan diyede düşünmesin!!!!!!!!!!!!!!!
Ama MHP de ne bekleniyor onuda çözemedim ve bana göre en fazla çalışması gereken MHP olmalıyken,ortalarda yoklar yaw!!!!!!!
DYP bu konuda oldukça iyi gidiyor,hatta Anap ta çalışıyor,ama bizimkiler
nerde beyler,niye meydanlara çıkılmıyor,ayrıca dediğim gibi salt meydanlara
çıkmak yetmiyor,parti içi bazı değişimler ve yeni yapılanma ile birlikte
mutlaka ama mutlaka ekonomik/siyasi söylemler yani projeler olmalıdır,yoksa ortaya çıkıp,"""Vatan-Millet Sakarya""" edebiyatı ile zinhar olamaz bu işler,zira bugün içinde bulunduğumuz konjöktür gerek Türkiye açısından gereksede Dünya açısından çok farklı yerlere gelmiştir,şayet bunlara yönelik alternatifler ve söylemler ile politikalarınız yoksa,ne seçimde başarı gelir nede bir şey elde edilir ve TÜRK milletine yazık edilir,dolayısıyla sorumluluğun bilincinde mutlaka hareket edilmelidir.
Her devrin kendine has bir takım çok önemli olguları vardır şayet bunu görüp
yakalayıp ona göre harekt ederseniz ne ala,aksi halde hezimet kaçınılmaz olur.
Dolayısıyla bir iki değere bakıp,çözüm sunarsanız gaflet içinde kalırsınız,memleketin dertleri artık dağlar gibi(ama kimse hala farkında değil,allah sonumuzu hayırlara çıkarsın) ve buna göre yapılanma ve çözümler şarttır.
Selam ve saygılar
Tathar Elanessé
02-14-2006, 08:17 PM
Beyler Bravo Bu BÖlumden BÜyÜk Zevk Aliyorum......!
๏๒รєรรเ๏ภ
02-14-2006, 08:21 PM
katılıyorum kanka sana
albani
02-14-2006, 08:36 PM
Yaw beyler sizlerde bir şeyler yazıverin gayrı,Allah herkesten razı olsun.
yokmu yani sizinde sıkıntılarınız yada önerileriniz,gençsiniz yaw,biraz
aktif olun,bize böyle yakışır beyler,ortalık darma-duman ken kimse
sessiz kalamaz bu manzaralara,dolayısıyla herkes katılmalıdır olaya....
Saygılar
watican_666
02-15-2006, 07:57 PM
kankiler türk devleti kim ne şekilde yürütmesi önemli dil sadece bizim ülkümüz,birligimiz,beraberbligimiz bozulmasın o bana yeter tabiki bu vatan en iyi yerlerde gelmelii,,,,bu vatanı kimse bölemez kimsenin bölmeye hakkı yokk
ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BU DAVA
cambo
02-22-2006, 10:27 PM
bravo arkadaşlar...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.