Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Danimarka'da Çıkan Karikatür olayına Sizin Görüşleriniz NEdir?????

Scorpionking2
02-08-2006, 11:50 AM
Arkadaşlar Hristiyan olan danimarkanın Avrupa da Çıkardığı Terbiyesizlik hattini aştı.Bildiğimiz gibi bizim için Çok büyük terbisizlik olan Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in Karikatürünü yapmak Dini bir terbiyesizlik olmakla beraber Kendi dinine de sağdık olmadıklarını belirmektedir.DÜNYA ÜZERİNDE HARİTA DA YOK GİBİ AMA BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE KALKISIYO BU DANİMARKA
Bilmiyorum ban göre o karikatürü yapan ve yapan kişiyi savunanlar
BANA GÖRE DİNİ DEĞERLERİNİ BİLMEYEN DİNSİZ VE KİTAPSIZDAN Başka bi sey değildir.
Biz Müslüman bir toplum olarak Hz.İsa'nın Peygamber olduğugörüşünde olup
Asla inkar etmemişiz ama onlar Bizim dinimize karsı bir küstaklık yaptılar
Sizden dileğim
Bu olan olaylara karşı Doğru değil miyim?

Cevaplarınızı Bekliyorum

Saygı ve Sevgilerimle CAKAL.NET DOSTUNA VE ARKADASLARINA

:::BİZ MÜSLÜMANIZ AMA İSA'YI DA ALLAH'ın (c.c) Peygamberi Sayarız:::

Scorpionking2
02-10-2006, 11:03 PM
Hadi Görüşlerinizi Bana Yazın KANKALAR

Scorpionking2
02-10-2006, 11:05 PM
:confused: :confused: Hadi Görüşlerinizi Bana Yazın KANKALAR:confused: :confused:

Hayduty
02-11-2006, 04:50 PM
kardesim cok dorusun ama elden gelen bıse yokkı anca anket manket yaparlar kalksak top tufek saldırsak varya anca ıflah olurlar bu adıler ne bılım kanka ya sadece sınırlenmekle kalıoruz

fxxd
02-11-2006, 05:47 PM
Elİmİz Kolumuz BaĞli Duruyoruz Ama DİĞer MÜslaman KardeŞlerİmİz ElÇİlİklerİ Basiyorlar Bİzİmde BİŞeyler Yapmamiz Lazim BÖyle HİÇ BİŞey Yapamadan Durmak Sİnİrİmİ Bozyor
Bİrde KarİkatÜrÜ Yayinlayan Gazeteye H.z. İsanin KarİkatÜrÜnÜ GetİrmİŞler Yayinlamayi Red EtmİŞ

the_slow_and_cool
02-11-2006, 06:07 PM
bence hiç bişey yapmayacaz sadece kınamak yeter bence.iki yannış bir doğru getirmez arkadaşlar.

ToxİC
02-12-2006, 01:21 PM
kankalar bence bu americanın bı provakasyonu adamlar ortalıgı karıstırmak ıcın her yola basvuruyolar

tıpkı semdinli olayı gibi

ama turkiyenın bu olaya tepkısı dıer ulkelerden daha az bu benı gercekten cok uzdu

Scorpionking2
02-13-2006, 09:03 PM
KARDEŞLERİM ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR AMA BUNU KINIyorUZ VE Sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim.Çünkü Bu olay Çıktığı zaman Çok sinirlendim ve sizlere sundum
SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN:smile: :smile: :smile:
Bu ankete cevaplar verdiniz

TANRI MÜSLÜMANI VE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN

:mad: :mad: :mad: O KARİKATÜRÜ HAZIRLAYANLAR DA CEHENNEMDEN KURTULUŞU ALMAYACaKTIR:mad: :mad: :mad:

tolgahanates
02-13-2006, 10:24 PM
Kimsenin Haddine değil Hz.Muhammed karikatür'ü çizmek

watican_666
02-27-2006, 10:49 PM
ahbee danimarkaaa yaktın biziiii elimden gelse o karikayuru yayınlayalnları tektek ipe asardımmmm