Tam Sürümü Görüntüle : magazin turu / 22 Ekim
KoJiRo
10-22-2007, 07:51 PM
Marvey'nin şovunda imza rekoru kırdılar
Dünyaca ünlü İsviçreli sihirbaz Peter Marvey'nin şovunu izleyen Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk, hayranlarına bol bol imza dağıttı..
Dünyaca ünlü İsviçreli sihirbaz Peter Marvey'nin önceki gece Maslak TİM'de düzenlenen gösterisini; sanat ve sosyete dünyasının gözde simaları izledi. Biletlerin tümünün satıldığı gösteriye girerken, dağıtılan renkli gözlükler de büyük ilgi topladı. Hülya Avşar ile kızı Zehra bu özel gözlüklerle objektiflere gülümsemeyi ihmal etmedi. Gecenin ünlü konukları arasında; Bergüzar Korel ve Tan Sağtürk de vardı. Hayranları tarafından sevgi çemberine alınan genç çift, gösteri öncesi bol bol imza dağıttı. Geçtiğimiz aylarda ABD'de kalp tedavisi gören Sağtürk, sağlığının yerinde olduğunu belirtti. Gecenin en ilgi çekici çifti olan Bergüzer ile Tan, evlilikle ilgili sorulara ise sadece tebessüm ederek yanıt verdi.
KoJiRo
Pamela'ya misilleme yaptı
Paris Hilton, eski sevgilisi Rick Salomon'la evlenen Pamela Anderson'a misilleme yaptı. Ünlü yıldızın eski eşi Kid Rock ile görüşmeye başlayan Hilton, önceki akşam bir kulüpte Kid Rock ile samimi bir şekilde görüldü. Hilton'a yakın bir kaynak, "Paris, Kid Rock'tan çok etkilendi" diye konuştu.
KoJiRo
Suri'ye 'hayır' diyemiyorlar!
Tom Cruise ve Katie Holmes, kızları Suri ne isterse yapıyor. Suri'yi Scientology tarikatına göre yetiştiren çift, kızlarına 'hayır' diyemiyor çünkü Scientology'e göre ebeveynlerin, çocukların isteklerini yerine getirmesi ve onların isteklerine pozitif bir şekilde yaklaşması gerekiyor. Kurallara göre; çocuklar asla cezalandırılamıyor. Henüz çok küçük olan Suri, Scientology derslerine katılmasa da, tarikata bağlı iki dadı tarafından yetiştiriliyor.
KoJiRo
Hayatı film oluyor
20'nci yüzyılın en önemli kuramsal fizikçisi olarak nitelendirilen Albert Einstein'ın hayatı film oluyor. Ünlü fizikçinin gençlik yıllarına değinecek olan film, Walter Isaacson'ın yazdığı 'Einstein: His Life and Universe' isimli kitaptan sinemaya uyarlanacak. Önümüzdeki yıl çekimlerine başlanacak filmin, kadrosu henüz netleşmedi.
KoJiRo
'Bayan Parker' oldu oldu
Geçtiğimiz temmuz ayında NBA'in ünlü basketbolcularından Tony Parker'la evlenen ünlü aktris Eva Longoria, artık eşinin soyadını kullanacağını açıkladı. 'Desperate Housewives' dizisinin Amerika'da yayınlanan dördüncü sezon bölümlerinde Eva Longoria Parker ismiyle yer alan seksi yıldız, "Bayan Parker olmaktan gurur duyuyorum. Ben geleneklerine bağlı bir kadınım. Eşimin soyadını almayı ben istedim" şeklinde konuştu.
KoJiRo
Zellweger'in diyetiyle kilo alıyor
Oscarlı yıldız Nicole Kidman, yeni filmi 'The Reader'daki rolü için, Renee Zellweger'in 'Bridget Jones' serisini çekerken uyguladığı diyet programını uyguluyor. Bu sayede şimdiden 5 kilo alan Kidman, önümüzdeki haftalarda kilosunu daha da arttıracak. Kidman, Zellweger'in uyguladığı diyetle günde 4 öğün yemeye başladı. Renee Zellweger, bu diyetle tam 15 kilo birden almıştı.
KoJiRo
10-22-2007, 07:52 PM
Yeni filmini Roma'da görücüye çıkarttı
44. Altın Portakal Film Festivali'nin onur konuğu olan ünlü yönetmen Francis Ford Coppola, yeni filmi 'Youth Without Youth'un dünya prömiyerini Roma Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Roma'ya filmin oyuncuları Tim Roth, Alexandra Maria Lara ve Bruno Ganz ile birlikte giden Coppola, yeni filminin masalsı bir hikayesi olduğunu söyledi. Romanya'da çekilen film, Mircea Eliade'ın kitabından uyarlandı.
KoJiRo
Moss imajını değiştirdi
Podyumların ünlü modellerinden Kate Moss, Topshop markasının Noel koleksiyonu için objektiflerin karşısına geçti. Yeni koleksiyonun reklam çekimlerinde imajını da değiştiren Moss, platin sarısı saçlarıyla dikkat çekti. Topshop'a kendisi de bir koleksiyon hazırlayan ünlü model, tasarımcılıkta da iddialı olduğunu ortaya koydu. Moss'un hazırladığı özel koleksiyon, özellikle İngiltere'de büyük ilgi gördü.
KoJiRo
PETA için biberlerle poz verdi
Dünyaca ünlü hayvan hakları örgütü PETA'nın yeni kampanyasında bu kez de ünlü aktris Sophie Monk yer aldı. Kırmızı biberlerin üzerinde çıplak halde poz veren güzel aktrisin yer aldığı reklamda, 'Hayatınızı vejetaryenlikle tatlandırın!' sloganı yer aldı. Kendisi de bir vejetaryen olan Sophie Monk, bundan böyle PETA için çalışacağını söyledi.
KoJiRo
Oyunculuk da yaptım işçilik de!
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı, yönettiği ve başrolünde oynadığı 'Beyaz Melek'te, 'Reşat' karakterini canlandıran 'Avrupa Yakası'nın 'Tanrıverdi'si Sarp Apak, çekimler bittiği zaman hüzünlendiğini söyledi. Filmde, Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi, Doğulu bir genci oynayan Apak; sette sadece oyunculuk yapmadığını aynı zamanda işçi gibi çalıştığını da belirtti: "O kadar pozitif bir ortamda çalıştık ki, tüm ekip bütün enerjisiyle işe konsantre oldu. Set arkasında yeri geldi dekor düzelttim, yeri geldi temizlik yaptım. Bu kadar duayenin yanında yer almaktan da, sette çalışmaktan da gurur duydum."
KoJiRo
Londra Film Festivali'nde iki Türk yönetmen
Dünyanın en büyük sinema etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ve bu yıl 51'incisi başlayan ve 1 Kasım tarihine kadar sürecek Londra Film Festivali'nde iki de Türk filmi gösterilecek. Festivalde Türkiye'yi, Fatih Akın'ın 'The Edge of Heaven-Cennetin Köşesi' ile Ferzan Özpetek'in 'Saturno Contro-Bir Ömür Yetmez'i temsil edecek.
En yeteneklilerden
Festival kataloğunda, Fatih Akın'dan övgüyle söz ediliyor ve Akın; Avrupa'nın en genç, en yetenekli ve çok kültürlü yönetmenleri arasında gösteriliyor. David Cronenberg'in yeni filmi 'Eastern Promises'in açılış ve kapanış filmi olarak gösterileceği festivalde; Romanya ve Fransız yeni sinemalarından örnekler de sunulacak.
KoJiRo
Haberi Dinle
'Çevreci Aydilge'den ustalar anısına konser
Uluslararası çevre örgütü Greenpeace'den aldığı destekle 'Dünyanın Kalbi Durmasın!' diyen genç müzisyen Aydilge; çevreci mesajlarına özel bir konserle devam edecek. 15-27 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek '11. Uluslararası Ankara Caz Festivali'ne konuk olmaya hazırlanan Aydilge; 20 Kasım'da sahneye çıkacak.
Greenpeace'den klip
Aydilge, büyük ilgi gören 'Dünyanın Kalbi Durmasın' adlı şarkısını seslendirirken, arka planda Greepeace'in arşiv görüntülerinden oluşan bir klip yayınlanacak. Ankara Caz Festivali kapsamındaki Aydilge konseri, bir süre önce yitirdiğimiz Nükhet Ruacan ve Süheyl Denizci anısına gerçekleştirilecek...
KoJiRo
Seda Sayan'ınki gibi şovlara asla gitmem!
'Romantik müziğin prensi' olarak tanınan Bora Öztoprak, 5 yıl aradan sonra çıkardığı 'Karşındayım' adlı albümle piyasaya döndü. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde düzenlenen sohbet toplantısına katılan Öztoprak, sanat dünyasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Utanç duyuyoruz
Son albümüne olan ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen Bora Öztoprak "Eşim Çiçek Dilligil ve ben sanat dünyasının bir parçası olmaktan utanıyoruz" dedi. Öztoprak, medyada az yer almasının nedenlerini de şöyle açıkladı: "Ben yaptığım işe yakışır bir şekilde medyada yer almak istiyorum. O yüzden beni bir Seda Sayan programında asla görmezsiniz. Yani, bir tarafta 'kocam beni dövdü' diye ağlayan bir kadın varken, bir şarkıcının kalkıp şarkı söylediği, her şeyin bir arada yaşandığı ve sonsuz karmaşanın olduğu programlarda asla yer almayacağım."
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.