KoJiRo
10-23-2007, 11:07 AM
http://img524.imageshack.us/img524/85/pomaranska2ic4.jpg (http://imageshack.us/)
Gecenin yarısı düş mü yoksa gerçek mi?
Yine geldin yanıma hadi git.
Bırak sen beni yeni rüyalarıma
Melekler gibi ol hadi git..
Git hadi git durma… hiçbir yalvarış fayda etmez gidecek olana.. üzülen, kırılan benim kimin umurunda; hadi git.. durma.. birazdan sabah olacak…
Günahların benim olsun,
sevapların senin olsun
Paylaştık işte her şeyi
hadi git…
sana, aşka, sevdaya dahil ne varsa götür giderken… hatta hiçbir hatırayı da bırakma.. yak, dağıt her şeyi ve git… durma öyle GİT..
git hadi git,
beni terk edip uzaklara,
hadi git hadi git,
doğacak güneş sabahlara
hadi git hadi git
ne sen ne de yarınlarım
yeter artık bitsin rüyam hadi git
beni düşünme hiç, ardına da bakma… hiç gelmemiş gibi git, ve sonrasında hal hatır sormak için bile olsa arama, sorma.. sadece giderken üstüne ANILARI da giyin ve git..
acılar sürmez,
zaman en güzel çare
unutursun sende
hadi git
aç kollarını yeni dünyalarına
gökkuşağı ol hadi git
benim için git… kendin için git… içimdeki sen büyümeden, sol yanım kutsal olmadan, içim daha fazla tükenmeden git.. kadehleri kırıp, kapıyı çekip git.. git.. git ki sen de vazgeçilmez olasın… git ki bu kalp seni de unutamasın..
Gecenin yarısı düş mü yoksa gerçek mi?
Yine geldin yanıma hadi git.
Bırak sen beni yeni rüyalarıma
Melekler gibi ol hadi git..
Git hadi git durma… hiçbir yalvarış fayda etmez gidecek olana.. üzülen, kırılan benim kimin umurunda; hadi git.. durma.. birazdan sabah olacak…
Günahların benim olsun,
sevapların senin olsun
Paylaştık işte her şeyi
hadi git…
sana, aşka, sevdaya dahil ne varsa götür giderken… hatta hiçbir hatırayı da bırakma.. yak, dağıt her şeyi ve git… durma öyle GİT..
git hadi git,
beni terk edip uzaklara,
hadi git hadi git,
doğacak güneş sabahlara
hadi git hadi git
ne sen ne de yarınlarım
yeter artık bitsin rüyam hadi git
beni düşünme hiç, ardına da bakma… hiç gelmemiş gibi git, ve sonrasında hal hatır sormak için bile olsa arama, sorma.. sadece giderken üstüne ANILARI da giyin ve git..
acılar sürmez,
zaman en güzel çare
unutursun sende
hadi git
aç kollarını yeni dünyalarına
gökkuşağı ol hadi git
benim için git… kendin için git… içimdeki sen büyümeden, sol yanım kutsal olmadan, içim daha fazla tükenmeden git.. kadehleri kırıp, kapıyı çekip git.. git.. git ki sen de vazgeçilmez olasın… git ki bu kalp seni de unutamasın..