Tam Sürümü Görüntüle : Bakirelik ve Bakirlik Sizce ne kadar önemli???
KaRaYeL
02-10-2006, 02:24 PM
Arkadaşlar, özellikle magazin dünyasından bir mankenin (ki bu kişi şebnem schaffer) bakirelik söylemlerinden sonra internetteki bütün tartışma ortamlarında bu bakirelik tartışılmaya başlandı.Sizce Bakirelik ve Bakirlik ne derecede önemli...görüşlerinizi bekliyorum...
KaRaYeL
bluekeys™
02-10-2006, 04:25 PM
tabular yıkıldı deniyor ama gerçeğe bakarsan kimsenin tabusu falan yıkılmış değil ilk başlarda herşey sorun değil gibi dururken ileride sorun oluyor hiç bir erkek bence kendisinden önce bakireliğini kaybetmiş kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemediği biriyle evlenmek istemez aksini düşünen varsa buyursun tartışalım güzel bi konu...paylaşım için saol..
bukalemune
02-12-2006, 04:14 AM
20 yaşlarında benim için de çok önemliydi gerçekten bakirelik
belki biraz tutucu çekingen açılmamış olduğumdandır fakat birisini gerçekten sevince sevginin üzerinde bir değer olmadığını anlıyorsun, diğer ürettiğimiz ve inandığımız saygı duyduğumuz tüm değer(?)ler sanal değerlerdir ve gerçek değillerdir, sadece medeniyetin kendini yaşatması için inanılması gereken değerlerdir.
bakirelik bir hiçtir.. cinsel özgürlüğümüzü yaşama sevincimizi baltalayan faşist bir inanıştır
gerçek sevgilere ulaşabilmek adına özgür olabilme cesareti dileklerimle !!!!
tolgahanates
02-13-2006, 12:36 AM
valla ne desem bilmiyorum....
darkdream
02-13-2006, 12:49 AM
konu başlığına dikkat çekmek istiyorum; bakirelik ve BAKİRLİK ne kadar önemli?????
KaRaYeL
02-13-2006, 12:51 AM
konu başlığına dikkat çekmek istiyorum; bakirelik ve BAKİRLİK ne kadar önemli?????
Ewet biz de sizden görüşlerinizi bekliyoruz...
๏๒รєรรเ๏ภ
02-20-2006, 05:42 PM
tabular yıkıldı deniyor ama gerçeğe bakarsan kimsenin tabusu falan yıkılmış değil ilk başlarda herşey sorun değil gibi dururken ileride sorun oluyor hiç bir erkek bence kendisinden önce bakireliğini kaybetmiş kaç kişi ile birlikte olduğunu bilemediği biriyle evlenmek istemez aksini düşünen varsa buyursun tartışalım güzel bi konu...paylaşım için saol..
Dediğin gibi kanka genel görüş bu ama kişiden kişiye de bu görüş değişir...
Karizmatix
02-21-2006, 05:10 AM
arkadaşlar bakirelik bir erkeğin aradığı bir özelliktir ama bakirelik beyindede olmalı erkekler için çünkü siz nasılsanız eşinizin de öyle olacağını unutmamak lazım
Tathar Elanessé
02-27-2006, 02:57 AM
belki biraz tutucu çekingen açılmamış olduğumdandır fakat birisini gerçekten sevince sevginin üzerinde bir değer olmadığını anlıyorsun, diğer ürettiğimiz ve inandığımız saygı duyduğumuz tüm değer(?)ler sanal değerlerdir ve gerçek değillerdir, sadece medeniyetin kendini yaşatması için inanılması gereken değerlerdir.
bakirelik bir hiçtir.. cinsel özgürlüğümüzü yaşama sevincimizi baltalayan faşist bir inanıştır
ben arkadaşıma katılıyorum,bence bakirelik arayan bir kişinin(erkegin) kendisininde bakir olması gerekir......!
eger durum zıttıysa bence kabalık ve saçmalıktır........!
TiKkY_BoY
02-27-2006, 03:05 AM
katılıom kaka kelime kelimesine
ImmortalSouL
02-27-2006, 04:46 AM
Walla Ne Bakirim Nede Bakire Arıcak Kadar zamanım war .. ama çok şansLıyım Canım aşkım BakireLiğini ßende Kaybetti... ßu yüzden Onu Çok Seviyorum... :)
RoStWell
03-02-2006, 02:18 PM
bu konuya ne desek yalan olur çünkü kişilerin görüşleri farklı olur güzel konu başlıgı olmus eywallah
H@Y@L E.T
09-10-2006, 03:12 PM
bence bu zamn da fazla bi önemi kalmadı
blAcksmith
09-10-2006, 03:59 PM
bekaretten ne anladığımıza bağlıdır bence.şu zamanda sevgilisi olmamış birini bulmak neredeyse imkansız.o zarı yırtmadan yapılabilecek birçok aktivite olduğu da aşikar.bekaretin altında yatan aslında namustur.peki namus herşeyi yapıp bir sadece bir zarı korumakmıdır.buda ayrı bir soru işareti
SANCAK_FEDAiSi
09-10-2006, 04:40 PM
ben arkadaşıma katılıyorum,bence bakirelik arayan bir kişinin(erkegin) kendisininde bakir olması gerekir......!
eger durum zıttıysa bence kabalık ve saçmalıktır........! tamamen haklısın dostum kendin için yapılmasını istemedigin birşeyi başkasına yapmak gibi birşey ama biz erkeklerden böyle ince düşünen biri varmıdır? ( benden başka)
SANCAK_FEDAiSi
09-10-2006, 04:46 PM
bekaretten ne anladığımıza bağlıdır bence.şu zamanda sevgilisi olmamış birini bulmak neredeyse imkansız.o zarı yırtmadan yapılabilecek birçok aktivite olduğu da aşikar.bekaretin altında yatan aslında namustur.peki namus herşeyi yapıp bir sadece bir zarı korumakmıdır.buda ayrı bir soru işareti
sorun zar degil ki onunda çözümleri var diktirme gibi doktorsan muayene edersen anlaya bilirsin ama degilsen evlen meyi düşündügün yada sevdigin kızı alıp hadi doktora bakirelik testine mi diyeceksin işte oracıkta biter. yada zar çeşitlerinden esnek yada adet kanamasının rahatça dışa atıla bilmesi için üzerinde bulunan delikler büyükse nasıl anlayacaksın ?
İŞİN ÖZÜ DOSTUM TAMAMEN GÜVEN VE DÜRÜSTLÜK TE BİTİYOR OLAY gerçi hiç bir kız '' ben daha önce başkası yada başkalarıyla birlikte olmuştum'' demez.
unutmayın onlar bayan ''ŞEYTANA PABUÇLARINI TERS GİYDİRİRLER'' ..
nikılıs
09-11-2006, 04:42 PM
bırakın bu süslü kelimelerle bakireliği anlamsızlaştırmayı.tamam herkes istediği gibi yaşasın ama bir gün karşılaştığı kişi bakir veya bakireliğe önem verdiğini söyleyip bu konuda geçmişiyle ilgili soru sorarsa saygı duysun ve dürüstçe cevaplasın.
Dağıstanlı
09-11-2006, 05:07 PM
yav bencede Erkekte samimi olmalı şimdi herkes dengi dengine kardeşim bu dünyada ha Adam pavyon işletiyor gelsin gül gibi bir kızla evlensin yani ne kadar saçma olur bencede ha Efendi bir adamda gelsin bir Neü belli olmayan bir kadınla evlensin olmaz yani herşey karşılıklı sen karşindakinden ney beklersen o da senden onu bekler bu böyle bence tabi
umit54
09-11-2006, 05:32 PM
bencede karşısındakinin bakire olmasını isteyen kendi de bakir olmalı.yoksa karşısındakine saygısızlıktan başka bi şey değildir
rebellious_angel_19
09-20-2006, 02:05 PM
arkadaşlar bukadar katı düşünmenizi anlayamıyorum.biraz sirkelenin ve kendinize gelin bu kadarda önemli mi bu?peki ya erkekler evlenmeden önce bir çok kadnla beraber oluyorlar biz bayanlar bunu kabul ediyoruz da siz neden biaz yaptığımızda kabul etmiyorunuz.HANİ NERDE KALDI DEİĞİNİZ E.Ş.İ.T.L.İ.K
tatlı_cadı19
09-20-2006, 02:12 PM
erkek.için.fazla.bakırlık.aranmaz.kızlarda.bakırel ık.kesınlıkle.cok.onemlı
ben.erkek.olsaydım.bakıre.bırıyle.ewlenmek.ısterdı m.sahsen.ben.öle.dusunuorum.benım.hayatımda.tek.we .son.kişi.olur.o.konuda
ewlencegım.ınsanında.yuzune.rahat.bakarım.
DHeMLy-CHaY
09-20-2006, 02:50 PM
Şerefli bir insan evleneceği kişinin Bakire omlasına dikkat eder nokta
CéZaLı
09-20-2006, 03:20 PM
bizim toplulumuz da bakire olmayan kızı gelin olarak almıyolar? wede toplumumuzda bakirelik kimine göre çok önemli kimine göre deil...
erol_008
09-20-2006, 04:09 PM
aynen
OrCuN23
09-21-2006, 11:02 AM
erkeklerin bekaret artık önemli değil demelerine kanmamak lazm.çünkü cogu erkek(hepsi değil) gezip tozmada oldukca rahat,ama evlenmeye gelince el degmemiş saf kız istiolar...bu şimdi sorun olmasa bile ilerde evlilikte kavgalar basladıgında cok yara verici boyutlara ulaşılabilir.ve bence her iki tarafın bekaretide evlilikte bozulmalı böylesi cok daha anlamlı ve özel olur...
Bakirelik Dışarda Gezme Tozma Değil Biliyon Dimi Bi Şey Ettireyim Dedimde:D:D
CaKaLBoT
09-21-2006, 11:14 AM
inadına alaturka......;)
janjan3403
09-21-2006, 11:24 AM
ben konuya farklı açılardan yaklaşmayı düşündüm fakan muhabbeti okuyunca biras bende güncel yaklaşıcam olaya.Bir ksısm için bakirelik önemlidir bu kısım 2 yüzlülük yapar çünki kendileri bakir kalmazlar bende bu 2 yüzlülerin içindeydim bir aralar ama değiştim çünkü bakireliğin herşeyi yapıp sadece zarın orda kalması olduğunu üniversite hayatımda anladım bakire kız çok az bu azınlığın içinde kilerin bir çoğuda o noktaya kadar herşeyi yapmış sadece zarına dokundurtmamış kıslar tabi bir kısım da varki onlar ellerini bile zar tutturmuşlar onlarda zaten altın kıymetinde tabi beyinleri de bakireyse öyle ben önyargılı davranmıorum artık bir erkek olarak kız lık önemli değil sadece beyni bakire dürüst ve dürüstlüğünü her durumda koruyan bir bayan bence ruhu kirlenmiş bir kızdan çok daha değerlidir.Bence bir bayanda kızlıktan çok kafa yapısı gelişmişliği ve dürüstlüğü ölçüt almalı bi z erkekler ben herşeyi yapıp sonrada ikiyüzlülük yapıp bir bayanda bu şartı arayamam ama bu özelliklerin hepsi bir arada var sa yimede yanında yat yani
çalımkuşu
09-21-2006, 11:47 AM
bakire kız arayan erkeğin düşüncesi ,çıktığım her kız bana versin evleneceğim kız bakire olsun tarzındaysa böyle bi düşünceye saygı duymam...-ki günümüzdeki düşünce budur...
erkeklerin bakirliği bozuldukları zaman "milli olduk" sözleriyle ortalarda dolaşmaları kadar saçma bişey olamaz...
sadece o zarı korumak (ya da diktirmek)namus değildir...
namus insanın karakteridir...
CéZaLı
09-21-2006, 11:56 AM
bakire kız arayan erkeğin düşüncesi ,çıktığım her kız bana versin evleneceğim kız bakire olsun tarzındaysa böyle bi düşünceye saygı duymam...-ki günümüzdeki düşünce budur...
erkeklerin bakirliği bozuldukları zaman "milli olduk" sözleriyle ortalarda dolaşmaları kadar saçma bişey olamaz...
sadece o zarı korumak (ya da diktirmek)namus değildir...
namus insanın karakteridir...
+1 bu yazıya katılıorum
baba milli oldun mu puhahha biz oldukkkk zuhahahaha:biggrin: :biggrin:
diyen çokkkk
OrCuN23
09-21-2006, 12:00 PM
+1 bu yazıya katılıorum
baba milli oldun mu puhahha biz oldukkkk zuhahahaha:biggrin: :biggrin:
diyen çokkkk
Anlattıktan Sonra Lan Seninki Ümit Milliymiş Gibisinden Dimi:D
CéZaLı
09-21-2006, 12:04 PM
Anlattıktan Sonra Lan Seninki Ümit Milliymiş Gibisinden Dimi:D
aynen :biggrin:
sonra bizim ki 30 luktu qq:biggrin: :biggrin:
puahahhaa
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.