Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Gerets'in futbolculara hoşgörüsü bitti

bugrahan
02-11-2006, 01:50 PM
Gerets'in futbolculara hoşgörüsü bitti
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, futbolcuların bundan sonra sorumluluklarını bilerek yoluna devam edeceklerini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nda yapılan çalışmanın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Gerets, "Sizin de bugün izlediğiniz gibi çok arzulu bir antrenman yaptık. Hem biz hem de oyuncular bu antrenmanı özlemişti. Ben hakemlik yaptım. Orada bazı kötü kararlar verdim. Onun dışında bütün arzu ve istekten memnunum" diye konuştu.

Sezon sonuna kadar hergün antrenman yapacaklarını vurgulayan Belçikalı Teknik Adam, "Artık böyle şeyler yaşanmayacak. Eğer istemeyen oyuncular olursa onlara biz izin vereceğiz. Onun dışında isteyen herkes vaktinde çalışmada bulunacak. Dün bizim oyuncularımızın aldığı kararları anlayışla karşıladım. Ama artık bundan sonra bütün oyuncularımız sorumluluklarını bilerek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Gerets, Sarı - kırmızılı futbolcuların boykotu konusunda ise basının yanlış değerlendirmemeler yapması gerektiğini belirterek, "Bu tamamen takım içinde alınan bir karardı. İki üç kişinin aldığı bir karar değildi. Lütfen bunları yanlış değerlendirmeyin" dedi.

Teknik Direktör Eric Gerets, bugün kadroya dahil edilen Emre Aşık için ise, "Yeni bir transferimiz olmuştur hayırlı olsun. Sezon sonuna kadar anlaşıldı. Bütün oyunculara verilen şanslar ona da verilmiştir" diyerek sözlerini tamamladı.

Heinz_8
02-11-2006, 03:29 PM
bukötü bi haber