Tam Sürümü Görüntüle : magazin turu.. / 26 Ekim
KoJiRo
10-26-2007, 10:21 AM
Ona malikane konforu yakışır
30 Ekim'de WOW Convention Centre'da konser vermek için yarın İstanbul'a gelecek olan Oscarlı oyuncu Kevin Costner, Les Ottomans Oteli'nde konaklayacak. Yetkililer, ABD'de 24 odalı bir malikanede yaşayan ünlü aktöre evindeki konforu aratmayacak. Costner eşi, bebeği, dadılar ve asistanlarla gelecek.
KoJiRo
Babam benim tek idolüm
Dünyaca ünlü oyuncu Donald Sutherland'ın oğlu Rossif Sutherland, Antalya'da mütevazı davranışlarıyla kalpleri fethetti. Perge ve Aspendos'u gezen ve "Çok güzel ve büyülü bir yer burası" diyen genç oyuncu, kendisine, babasını örnek aldığını da söyledi: "On binlerce yönden babama hayranım, idolüm babamdır."
KoJiRo
Yarışçıya manken sevgili!
Formula 2 yarışlarının önemli isimleri arasında yer alan ve geleceğin Formula 1 yarışçısı olarak gösterilen Can Artam, önceki gece Bebek'teki bir restorandan çıkarken paparazzilere yakalandı. 3 ay önce adını sır gibi sakladığı bir sevgilisi olan Can Artam, bu kez manken Arzu Pavlova ile birlikteydi. Mekandan ayrı araçlarla uzaklaşmadan önce Pavlova'nın yanına giden Can Bey, patlayan flaşlar karşısında çok şaşırdı.
KoJiRo
Gazetecilere el salladı
Geçtiğimiz günlerde "Operacılar birbirinin kuyusunu kazar" açıklamasıyla dikkat çeken ünlü tenor Hakan Aysev, önceki gece Bebek trafiğinde objektiflere takıldı. Bir kadın, bir de erkek arkadaşıyla görüntülenen Aysev'in yanında oturan hanım, gazeteci Elif Aktuğ'du. Elif Hanım, karşısında paparazzi ordusu ve patlayan flaşları görünce, önce şaşırdı ama sonra meslektaşlarına el salladı. Aysev ve arkadaşları, Bebek'teki trafik yoğunluğu açılır açılmaz hızla uzaklaştı.
KoJiRo
Bir Türk çocuğunu evlat edineceğim
Banu Alkan ile birlikte Monica Luger Güzellik Merkezi'nin açılışına katılan 2005 Best Model'i Tuğçe Güder'in kıyafetleriyle solaryuma girmesi herkesi şaşırttı. Kendisiyle birlikte solaryumda poz veren arkadaşı Tatyana için "Benim solaryuma girmeden önceki halim" diye espri yapan Güder, gelecek ile ilgili planlarından bahsetti ve "Evlendiğim zaman bir Türk çocuğunu evlat edineceğim. Zaten Bahçeşehir Çocuk Esirgeme Kurumu 7. Bölümünün gönüllü annesiyim" dedi. Kendisi de Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüyen Sudan asıllı Tuğçe Güder, devekuşu restoranı açtığı ortağı Uğur Karaz ile nişanlandığını da açıkladı.
KoJiRo
Menüsküsü yırtıldı ameliyata alındı
Spor yaparken menüsküsü yırtılan Deniz Seki, önceki gün ameliyat oldu. Evinde özel hoca eşliğinde jimnastik yaptığı sırada acıyla yere yığılan ünlü şarkıcı, ambulansla Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Mehmet Kocaoğlu; Deniz Seki'nin sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Deniz Hanım spor yaparken ayakta ters bir hareket yaptığı için dizinde menüsküs yırtılması olmuştu. Ameliyat başarılı geçti ama hastamızın evde bir süre dinlenmesi gerekecek." Deniz Seki, yakın çevresine "Bana nazar değdi" diye dert yanarken, Hüsnü Şenlendirici, gazetecilere yakalanma korkusu yüzünden, hastaneye gitmeyip sadece çiçek gönderdi.
KoJiRo
10-26-2007, 10:22 AM
Aynı gece üç kutlama yaptılar
Cemiyet hayatının seçkin simalarından Deniz Kurbanzade 'Geçmiş Suadiye'de Aşk' adlı ilk kitabını önceki gece Büyük Kulüp'te verdiği bir davetle tanıttı. Aynı gece tanışmalarının 41'inci; evliliklerinin de 35'inci yıldönümlerini kutlayan Deniz-Firuz Kurbanzade çiftinin davetine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün yanı sıra Emine-Tuncay Özilhan, Sabire-Meral-Hayri Kozakçıoğlu, Feryal-Kemal Gülman ve Tezcan Yaramancı gibi tanınmış isimler katılırken, yemek öncesi çalan 10. Yıl Marşı konuklara coşkulu anlar yaşattı. Kitabında eşi Firuz Bey ile tanışmasını, aşkını ve 60 ile 80'li yıllar arasındaki sosyal yaşantıyı anlatan Deniz Kurbanzade, Leyla Alaton ile Gülben Ergen'in çocukluğuna da yer verdiği kitabının gençlere yol göstereceğini söyledi.
KoJiRo
Artık oğullarının adı Mehmet Osman Nejat
Antalya altın Portakal Film Festivali için Antalya'da bulunan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ile oyuncu eşi Cem Özer, geçtiğimiz hafta ülkeyi yasa boğan, 12 askerin şehit olduğu saldırıları kınadı. Bu olaylardan çok etkilendiklerini belirten Nurgül Yeşilçay, ilginç bir açıklama yaptı.
Ben de bir anayım
Yeşilçay, gazetecilerle yaptığı bir sohbette şunları söyledi: "Ben de bir anayım, şehit olan o askerlerimizin analarına Allah sabır versin. Artık Osman Nejat da bir Mehmet!" Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer çifti, gazetecilerin sorusu üzerine, oğulları Osman Nejat'a ön isim olarak Mehmet adını koyduklarını söyledi.
KoJiRo
Beni yanlış anladı ama canı sağolsun!
Özlem AVCI/MAGAZİN
Genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy, 44. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılış gecesinde; usta oyuncu Lale Mansur'a yönelttiği "Türk Sineması'nda estetik anlayışı nedir?" sorusunun, yanlış anlaşıldığını söyledi.
BU NE BİÇİM SORU?
Atasoy, festival açılışında Mansur ile arasında yaşanan gerilimle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Ben o soruyu gayet samimi bir şekilde sordum. Ama Lale Hanım bana 'bu ne biçim soru?' gibilerinden yaklaştı. Bu yaklaşımına çok üzüldüm ama büyüğümdür, canı sağolsun." Atasoy'un sorusuna karşılık Lale Mansur'un şu sözleri ortamı hayli gerginleştirmişti: "Kitabın bu bölümünü okumadım. Bu üniversitelerde tez konusu olur. Ben balerin olarak baston yutmuş gibi dimdik dururdum. Normal insanlar gibi eğri büğrü durabilmek için üç yıl çabaladım ama benim bu duruşumla sinema estetiğinin hiçbir alakası yok!"
KoJiRo
'En seksi olmayan kadın' seçildi
Şu sıralar sinema versiyonu çekilen 'Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker, Maxim dergisi tarafından 'en seksi olmayan kadın' seçildi. Listenin ikinci sırasında Amy Winehouse, üçüncü sırasında 'Grey's Anatomy' dizisinin yıldızı Sandra Oh yer aldı.
KoJiRo
Yeni filminde korkutacak
Ünlü aktör Kevin Costner da, yeni filminde izleyiciyi korkutacak. Costner, kızı ürkütücü hareketler sergilemeye başlayan bir babayı canlandıracağı 'The New Daughter' adlı film için hazırlıklara başladı. İspanyol yönetmen Luiso Berdejo'nun çekeceği film, onun ilk uzun metrajlı film projesi.
KoJiRo
10-26-2007, 10:23 AM
Simply Red dağılıyor!
İngiliz müzik grubu Simply Red dağılma kararı aldı. Grubun, 25 yıllık birlikteliğine 2009'da düzenlenecek turneyle son vereceği açıklandı. Solist Mick Hucknall, "Sanırım 25 yıl yeteri kadar uzun. Grubun bir sonu olacak. 2009 yılında Simply Red'in son turnesine çıkmasına karar verdim" dedi. Simply Red'in 25 yıllık müzik kariyerinde albüm satışları 50 milyonu geçerek bir rekora imza atmışlardı.
KoJiRo
Kuaförüyle birlikte defile izledi
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, iç çamaşırı markası Frederick's of Hollywood'un 2008 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu'nu tanıttığı defilesini izledi. Seksi yıldız defileye kuaförü Ken Paves ile birlikte geldi. Paves'le Beverly Hills'te ortak olarak bir güzellik salonu da işleten ünlü yıldızın defile sonrasında birbirinden seksi iç çamaşırları sipariş ettiği söylendi. Mini bir elbiseyle defileye gelen Simpson'ın bir hayli kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.
KoJiRo
Nicole Richie bebeği için kesenin ağzını açtı
6 aylık hamile olan Nicole Richie, doğacak bebeği için kesenin ağzını iyice açtı. Geçtiğimiz günlerde bebeği için tam 65 bin dolarlık bir beşik ısmarlayan Richie, çocuğunun babası olan nişanlısı Joel Madden'le bu yüzden birbirine girdi. Richie'nin bir beşiğe bu kadar para vermesine bir anlam veremeyen Madden, ünlü yıldızı azarladı. Richie'yi 300 dolarlık bir beşik almaya ikna eden Madden'in yakın çevresine güzel yıldızın müsrifliğinden şikayet ettiği söyleniyor.
KoJiRo
Yeni filmi için kolları sıvadı
Hollywood'da son dönemin gözde yıldızlarından Jessica Biel 'Die a Little' adlı korku filminde izleyici karşısına çıkacak. Megan Abbott'ın korku romanından beyazperdeye uyarlanan filmin yapımcılığını Biel'in de içinde bulunduğu UA adlı ortak yapım şirketi üstlenecek. Konusu Los Angeles'ta geçen film, bir öğretmen ile dedektif kardeşinin gizemli bir kadın nedeniyle değişen hayatını konu alıyor. Jessica Biel, son olarak 'I Now Pronounce You Chuck and Larry' ve 'Powder Blue' adlı filmlerde rol almıştı.
KoJiRo
42 yaşında anne olmak istiyor
Şu sıralar Amerika'da dördüncü sezon bölümleriyle ekranlarda olan 'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Teri Hatcher, 42 yaşında yeniden anne olmak istediğini açıkladı. Önceki evliliğinden Emerson adında 9 yaşında bir kızı bulunan Hatcher, "42 yaşıma geldiğimde Emerson'a bir kardeş daha vermek istiyorum. Emerson da bana her fırsatta kardeş istediğini söylüyor" diye konuştu. Geçtiğimiz ay sevgilisi Stephen Kay'den ayrılan güzel aktris, "Aşktan yana şansım yok. Kızıma kardeş verebilmek için önce aradığım erkeği bulmalıyım" dedi.
KoJiRo
'Melekler ve Şeytanlar' şubatta start alıyor
Tüm dünyada satış rekorları kıran 'Da Vinci Şifresi' adlı kitabın yazarı Dan Brown'ın kaleme aldığı 'Melekler ve Şeytanlar' sonunda beyazperdeye aktarılıyor. Başrolünü Oscarlı ünlü aktör Tom Hanks'in üstleneceği filmin çekimlerine 2008 yılının Şubat ayında başlanacak. Filmin, 19 Aralık 2008 tarihinde izleyiciyle buluşması hedefleniyor. Senaryosunu Akiva Goldsman'ın yazdığı film için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 'Da Vinci Şifresi'nde Robert Langdon rolünü oynayan Tom Hanks'e bu ikinci filmde hangi oyuncuların eşlik edeceği henüz netlik kazanmadı. Dan Brown, 'Melekler ve Şeytanlar' adlı kitabı, 'Da Vinci Şifresi'nden önce yazmıştı. Filmin dünya çapında 758 milyon dolarlık rekor gişe hasılatına ulaşmasının ardından bu eserin diğer filmin devamı olarak çekilmesine karar verildi.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.