![]() |
SENİ ÇOOK SEWİYORUMM!!!
Her gece nemli gözlerle dalıyorum uykuya... Niye acaba,belki de seni düşündüğümden... Kimbilr belki de unutamadım eski günleri Allah kahretsin ben hala sewiyorum seni sen bilmesende.... Keşke bunu sana anlatabilsem... Ama çok zor bendeki bu gurur olduktan sonra... Ne wardı sanki bir kere daha baksan gözlerimin içine Seni sewiyorum dercesine... Ama yok zorla güzellik olmaz... Kimbilir belki seninde kalbinin derinlkiklerinde Bana seni sewiyorum demek yatıyodur d |
*******i parklarda yatan aç karnını sigara ile doyuran yakasız
gömleğine kıravat takan nerde birmüslümcü görürsen beni hatırla sevgilim cesedi bir meyhanede bulunmuş içki dolu masaya konulmuş dua yerine müslüm okunmuş nerde bir müslümcü görürsen beni hatırla sevgilim 50 50 100 biz müslüm cüyüz nezaret hane evimiz kelepçe kol saatimiz kurşunlar leblebimiz polisler köpeğimiz dama serdim tentene topladım tane tane benim sevdiğim bir kız var şu Alemde bir tane gemi gelir yanaşır içi dol |
günü gelirde birgün beni ararsan
umarım çok geç olmaz günü gelirde beni seversen umarım kalbim seni unutmaz günü gelirde ölüm haberimi alırsan umarım güzel gözlerin gözyaşı dökmez çünkü sevmediğin biri için gözyaşı dökmeye değmez |
adını kalbime aşkla yazmışım
zamanla unutur birgün silerim güzel bir rüyayı gerçek sanmışım seni sevdiğim için özür dilerim aşkıma karşılık beklemek suçmuş meğer dünyada vefasız çokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için özür dilerim sanma sevemem senden başka birini arar bulurum benim kıymetimi bileni istemem artık yalan sevgini seni sevdiğim için özür dilerim |
dökülsün göz yaşlarım unuttuysam seni
ne çıkar ömrümce gülemeyeceğim alsın kucaklasın hasretin beni kızıpta sana küsmeyeceğim içimde acılar dolup taşsada en güzel ümitlerim bitip solsada sevgin zehir olup beni yaksada senden başkasını sevmeyeceğim varlığın hayalin hapsi bir yana sana kavuşmadan mezar olsa da son nefesim olsada adını anmadan ölmeyeceğim |
bir ömür harcadım senin uğruna
toprak ettim bedenimi senin yoluna canımdan parça dedim kattım canıma sevmez olaydım seni değmezmiş sana yorgun gözlerinde yas perişan halim dayanacak güç kalmadı ne de mecalim acımadan canıma neden girdin zalim boş yere bağlanmışım değmezmiş sana sevemez kimse benim sevdiğim kadar volkanlar içerimde yanar da yakar cehennem ateşi bile hayretle bakar yüreğim yanıyor ah değmezmiş sana bu aşk dertlerini artık kapatacağım bundan böyle sensizliğe alış |
kırılgan gibidir bazen yaşamak
kah güldürür hayal ettiklerin kah yaslara boğulursun savaşlara tanık olur bedenin içinde fırtınalar kopar ve yürekler mücadeleden yorgun düşer evet! yürekte yorgun düşebiliyor bazen bazen hissedemeyebilirsin ağrılarını veya sevinçleri duyamazsın rafa kaldırırsın kimi zaman kaygılarını güneş aldırmadan doğar mevsimlerin yorgunluğuna yeniden doğar güneş günlerin kısalığına inatla.. sonra kara bulutlar kaplar çürüyen bedenini yüzün eskir, unuttuğun yanla |
Şair bensem,
Şiirim sensin. Deli bensem, Zincirim sensin. Sarhoş bensem, Şarabım sensin. Aşk bensem, Aşkım sensin. Ben hala yaşıyorsam, Sebebi sensin. |
çok derdim var ne yapsam bilmiyom
nerdesin bin dertlim kafam karışık yine yanlızım of napsam bilmiorum bir sen birde hayat ağır geliyor bana dertliyim efkarlıyım derdim çok anlayan yok git be yaralı yüreğim başta dert kalbimde sen git be mühür gözlümm git sende............... |
Hep BÖyle Olmustu Zaten.
;hepte BÖyle Olacak Bİlİrİm.yanlizliklarin Koynuna AtilacaĞim Yine SavrulacaĞim Hasret Ruzgarlariyla.senden Öncede BÖyleydİ Zaten Tam Varmak Uzereyken MutluluĞa Yarim Kaliyor Bende Sevdalar.ya Çekİp Gİdeceksİn Yada Sevmİyorum Diyeceksin Bunuda Biliyorum Ben AliŞtim Acilara YanlizliĞa Sarilirim Sensiz Gecen İlk Gecemde Resİmlerle Avuturum ÇİlekeŞ GÖnlÜmÜ Kadehlere Vururum Derdimi.aliŞtim Artik Sevdalim Yarim Kalmaya Hep Yarimdim Zaten Ya,..!sen Gitsende Olur Artik Sirtim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.