www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   fıkralar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=118521)

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:28 PM

Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der...

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:28 PM

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik".

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:30 PM

Bir ucak dusmek uzereymis. Ucakta 5 yolcu fakat maalesef 4parasut varmis. Ilk yolcu : " Ben Shaquille O'Neill, NBA in en iyi basketbal oyuncusuyum. The Lakers'sın bana ihtiyaci var. Eger olursem onlara haksizlik olur." demis ve ilk parasutu alip atlamis.>Ikinci yolcu Hillary Clinton. O da ; " Ben eski ABD baskaninin
esiyim.Aynı zamanda Newyork senatoru ve Amerika nin gelcekdeki potansiyel baskaniyim." demis ve parasutlerden birini alip atlamis. Ucuncu yolcu George W. Bush, da : " Ben USD nin baskaniyim. Dunya politikasinda buyuk bir sorumlulugum var. O bir yana ben ulke tarihinin en akilli, zeki baskaniyim ve insanlarima olmemem icin sorumlulugum var. " demis ve o da parasutlerden birini alip atlamis. Dorduncu yolcu olan Papa 10 yasinda ogrenci olan 5. yolcuya donmus ve "
ben zaten cok yasliyim. Hayatimi yasadim. Iyi bir insan ve de papaz olarak son parasutu sana verebilirim." demis. Ve cocuk cevap vermis : "problem yok, sizin
icin de bir parasut var.Amerikanin en zeki baskani benim okul cantami aldi..."

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:30 PM

Belediye Damgası

Çok mutaasip bir aile çocugu yine kendi gibi mutaasip eline el değmemiş bir kız bulur ve onunla evlenmeye karar verir, kız da kaşarmı kaşar, yatıp kalkmadığı erkek kalmamış. Delikanlınin ailesi ne hikmetse tutturmuş kızlık muayenesi yaptıracağız diye, kız kendinden emin değil ama zoraki kabul etmiş ve kara kara düşünmeye baslamış ben ne diyeceğim diye. En samimi arkadaşına durumu anlatmış o da "canım bundan kolay ne var, git kasaba rica et herhangi bir etin üzerindeki zarı soyup sana versin, tanıdık bir doktor var, ona rica ederiz sana bir kızlık zarı yaparız" demiş.
Kız da dediğini aynen yapmış, artık içi rahat muayene olmaya gitmiş. Delikanlı orda, ailesi orda, doktor "uzan kızım demiş" kız uzanmış, doktor birden kafasını kaldırıp ordakilere bakmış "allah allah" demiş. Ordakiler "ne oldu" demiş, "bir problem mi var doktor"
Doktor "bir dakika deyip raftan ansiklopedileri indirmiş bakmış bakmış sürekli şaşkın şaşkın kıza bakıp "allah allah" deyip duruyormuş.
Delikanlı dayanamayıp sormuş "doktor bey yoksa kız değilmi?" Doktor; "kız olmasına kız ama benim anlayamadığım belediyenin damgasının burda ne işi var?

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 02:33 PM

Temel Hamile

Midesi ağrıyan Temel, doktora gider. Tanıdık olan doktor, Temel ile biraz dalga geçmek için, kısa bir muayeneden sonra hemen teşhisi koyar:
- Temel, sen hamilesin.
Temel, kendi kendine söylenir:
- Ne? Yaktın beni Fadime, sana kaç kere "Sevişirken üste çıkma" demiştim.

105

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 05:07 PM

Aşağıdaki şiir, edebiyat tarihimizin saygın şahsiyetlerinden Sümbülüzade
Vehbi Efendi'nin
müstesna bir eseridir. Şiirin hikayesi de şöyle: Bir gün padişah Vehbi
Efendi'yi yanına
çağırır ve: "Bana öyle bir şiir yaz ki bir mısrasını okuyunca içimden
seni öldürmek, bir
sonrakini okuyunca ise ödüllendirmek gelsin" der. Ve işte sonuç
aşağıda:
Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana,
Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.
* * *
Lal-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem,
Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan.
* * *
Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?
Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.
* * *
Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan.
* * *
Salınarak giderken arkandan ben sokayım,
Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.
* * *
Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,
Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.
* * *
Öyle bir sokayım ki, kalmasın dışarda hiç,
Düşmanın bağrına, hançerimi nagehan.
* * *
Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim,
Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
* * *
Herkese vermektesin, bir de bana versene,
Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman.
* * *
Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin,
Esselamun aleyküm ve aleykümesselam.

F.S.Mehmet1453 03-01-2008 05:08 PM

Bir gün ülkelerin haberalma teşkilatları arasında bir yarışma
düzenlenir. Yarışmaya CIA, KGB ve MİT katılır.
İlk gün 3 teşkilata görev açıklanıyor:
- Göreviniz yakınımızda bulunan ormandaki zürafayı bulup getirmek.
İlk önce CIA deneyecektir. Ertesi gün sabahtan CIAdeki ajanlar ormana
gider. Bir saat geçer, 2 saat, 3
saat, 5 saat.. günün sonunda CIA eli boş olarak geri döner.
İkinci gün KGB gider, o da aynı şekilde 1 saat, 12 saat, 1 gün, 2 gün..
3. gün geri dönerler elleri boş.
Üçüncü gün MİT gider ormana. 1 gün geçer, 2 gün, 5 gün.. 1 hafta sonunda
yanlarında bir Fil ile geri
dönerler ama filin ağzı, burnu dağılmış, çürük içinde. Jüridekiler "bu
ne yaw demeye kalmadan" Fil konuşur:
-Aaabi anamı .iksinler zürafayım.

temel le dursun iki tane at alırlar... temelle dargın olan fadime de atların kuyruğunu keser... durumu gören temel le dursun ula bizim atlar karışaracak ben benimkinin ayağını kesecem der ve keser durumu gören fadime diğer atın da ayağını keser... temel tekrar bizim atlar karışacak der ve atın diğer ayağını da keser... ve böylece atlar iyice b.ku yer... en sonunda temelin aklına fikir gelir... ve şöyle der ula dursun siyah at senin beyaz at da benim olsun...

Temel bir gün doktara gider ve.Doktor sorar neren arıyor buram der Temel.İnceler bakarlar birşey yok.Peki başka neren arıyor der Doktor.Temel buram der orasınada bakarlar orda da birşey yok.Temel böyle oram dı buramdı arıyor der ve doktor bir çare bulamaz.Temel sonunda doktor bey parmağıma sürecek bir ilaç yokmudir" der.

Temel ile Dursun Muhtara gider ve muhtar onlardan 12 adet vesikalık fotoğraf ister.Temel Dursuna sorar "Haçen vesikalık nedur" Dursun Temel e "Omuz üstü fotoğrafındır da".Temel "haçen nasıl çekecez onu" der ve aklına bir fikir gelir.Çukur kazıp içine girerim sende beni çekersin olur sana omuz üzeri fotoğraf der Dursuna.Temel çukur kazar ve içine girer.Dursun gelir bakar " ha Temel çok lazsın valla 12 çukur niye kazdın ben 12 tane makina getirdim" der

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:04 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.