![]() |
*******i
Yürüyorum ben *******i Sensizliğin üstüne Birde sevgimin yanına Karanlıklar içindeyim Karanlıktayım kapkarayım Sensizim yapayalnızım Yürüyorum *******i Gündüzleri mi? Ağlıyorum gözde yaş Yürekte kan ağlıyorum Ama yinede ben hasrete dayanıyorum Ve acıyı çekiyorum Sigaramın dumanı gibi içime Ama hiç belli etmiyorum Ben *******i yürüyorum Karanlık *******i Mersinde bir gün sahilde Bir gün Toros larda yürüyorum *******i Ama sensiz yapayalnız Yanımda sadık dost acı ayrılık ve keder Onları bir tek bu yürek yük eder Yürüyoruz *******i Ve hiç birimiz inan aramıyoruz seni Karanlıkta yürüyoruz Kapkara yüzümüz ve yüreğimiz Ve Biz *******i sensiz Yapayalnız yürüyoruz |
Gel Ey
Gel Ey En Mutlu Günlerimin Katili En Güzel Gülüşlerin Kahpe Sureti Gel Ey Şerefsiz Gel Gel Al Alabilirsen Bendeki Seni Gel De Vur Vurabilirsen Sevgimi Ta Şakağından Vur Beni Kalbimden Vur ki Öldür Bendeki Seni |
Gelde
Seni özler oldu bu gözler Sana bütün bu şarkılar şiirler sözler Yürek yanar hasretine Gelde bir gör beni Seven adam nasıl yanar Bekle deme bana dayanamam Artık gelsen hasretten kurtulsam Gelde güldür yüzümü Dökme yaşları tane tane gözümden Sevindir beni ta yürek özümden Öldür artık hasretin Özlemin ve ayrılığın sözünü Gelde güldür şu yüzü Bükük bırakma boynumu sende.. |
Geldim Sana
Geldim uzaktan çok uzaktan Geçtim ne acıdan ve tuzaktan Döndüm kollarına al beni Ölüm senle gelsin bırakma beni İnanmasan da ben çok sevdim seni Yalan desende ölüm kıskacındayım Asla yalan olmaz dilimde adın Azrail almaya gelmiş canımı Ölürken bile zikredeceğim SEVDİCEĞİM adın |
Geleceğim sana
Nerdesin demiyorum Biliyorum uzaksın bana Gelmezsin bir daha bilirim Yuttu bu koca şehir Bu koca ülke Bu kahpe dünya senide Bilirim canım kızmam asla sana Kinim öfkem sana değil Bu adını kahpe koyduğum dünyaya Bakıp üzülme oralardan bana Bükülse de boynum Kırılsa da sensiz kanadım kolum Ağlamaktan kurusa da göz pınarlarım Kan gelse de yaş yerine gözümden Sen bakıp ta üzülme bana Yakındır elbet kavuşmam sana İnan bir tanem inan buna Sen gelemesen de geleceğim mutlaka ben sana Gerekse ölüm bu yolda kıyarım sonunda Sen varsan sonunda bu cana |
Gelirsin Diye
Bir gün dönersin geriye Gelirsin diye Bekledim hep seni Yine güleriz diye Mutlu oluruz diye Dualar ettim rabbime Gelirsin diye en sevdiğin şarkıyı Söylemeye başladım Gelince mutlu ol diye Ben, sen belki gelirsin diye hep Yaşlanmamaya uğraştım Ölmemek için çabaladım Seni görmeden buradan gitmemek için Hep sana yaşadım Hani belki bir gün dönersin geriye Gelirsin diye |
Gelme
Sen neydin bana Aş, sevgi, yaşamdın Şimdi ne oldun Acı, nefret, ölüm Neydi beni böyle yapan Neydi? Cevaplar hep aynı Sen yine sen Unutulmaz aşkı yaşadım Efsane bir sevgiydi sana duyduğum Ve sen olmuştun her anım yaşamımda Peki şimdi Unutulmaz aşkımız acı Efsane sevgimiz nefret Sen olan her anım ölüm gibi Neden? Çünkü sen gittin Beni, bizi ve ikimizi Terk ettin Şudur ilahi haktan dileğim Sen de ol böyle Ve sakın düşünme Dönerim sana diye Çünkü ben gideli Seni sileli çok oldu Gelme bana bir daha |
Gidermisin
Git desem gider misin? Unutur musun beni Siler misin kalbinden Söyle gider misin? Deliler gibi seviyorsan Âşıksan Söyle yapabilir misin? Belki sen yaparsın Gidersin unutursun Silersin beni Ama sen bunu benden bekleme Gidemem Gitsem bile unutamam seni Silemem asla kalbimden Çünkü aşığım Seviyorum seni deliler gibi Seni unutmak seni silmek Buralardan çıkıp gitmek En iyisi inan Tabancayı dayayıp şakağıma Ateşlemek İnan bu seni unutmaktan silmekten Terk edip gitmekten Daha iyi |
Git
Sen unut beni Bakıpta aldanma Sakın kanma bana Bu yaslar senin için değil ki Unutta git hadi Terk et beni Ardına bile bakma Sevme beni sil Dönme geriye sakın Ben sensiz inan daha mutluyum Yarınımdan umutluyum Ben sensiz daha güçlüyüm Hadi ne olur git Git de kurtar beni Yeter söyletme yüreğimi Evet bende sevdim seni ama Ne olur bırakta git beni |
Git Yar
Boş ver düşünme boşuna yar Olan olmuştur artık Çek git sende Söyle kimin umurunda sevmek sevilmek Söyle kimlerin Üzülme boş ver sende herkes gibi Dökme gözünden yaşlarını boşuna Bu dünyada daha nice sen ve ben var Bir o kadar da namussuzlar var Aşkmış sevgiymiş onlara ne yazar Durma yar durma git sende Bakınma ardına boşuna Ben yenildim, beklide feda ettim beni Yeter ki sen de üzülme Say ki bende arsızım riyakârım Dönme geriye çek git beni sinle Ve yar unutma ki şunu Dünyaya günah tohumlarını iblis attı Uşakları onları suladı büyüttü Bizler ise masum iki seveniz Bu dünyada var daha nice emsalimiz Bir kurban vermeliyiz Sen git unut beni sadece sen ol Ben fedayım sana ve sevdama |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.