![]() |
Farkındayım Artık Sevgili
Şimdi bakıyorum da geçen zamana, yaşananlara Her adımımda varmışsın, senden bağımsız düşünülmüyor Kör edici ışıklar sarmış gün olmuş etrafımı, kamaşmış gözüm Sağır edici seslerde tek sen duyulmuşsun gün olmuş kulağımda İşlevselliğim bana aitken sana bağladığım da olmuş Dostlar veryansın etmiş ardından, hayat eksilmiş Tek geçmişim seni, aşkla çevirmişim her yeri Aklıma durgunluk veriyor bu halimle sana verdiğim anlam Sahipsiz mektupların satırları okudukça acıtıyor Tehlikeli oyunların sonunda zafer sandığım kayıplar Hesaplaşmamı yapamadığım zor zamanlar Ne kaldı ki şimdi yüreğimde bak, enkaz olmuşsun kaldırılıyor Bilmem ki kaçıncı kez o eski şarkılarda buldum kendimi Kaç kez çıkamadım içinden başımı gömdüğüm yastığın Yakınlardaydı vefalı yürekler, tutunamamışım Her şeye bedel sanmışım seninle geçen bir dakikayı Bedeldi evet, değerdi seni sevmek her şeye kimseye anlatamamışım Ne olduysa o gün oldu işte Sırlanmış bir ayna gibiydi yansımam kendime geldiğimde Ritim değişti, gözümün perdesi indi, içime bir şey düştü, değişti Hatırlayamıyorum şimdi kaç aylık zaman, sanki koca asır yaşanan Bugün artık yalnızlığımda tek kişilik, yanımda olanın varlığı da Geleceği sensiz seçtim aslında gitme kararı aldığımda Gittim; gözümde yaşla ses oldun, sendeledim Nerdeyse geri dönebilirdim, ruh gözüm ikilemine çarptı Baktığım yerde sen değil başka aşklar vardı Aşk dahil değil yüreğime hala korkular yadigarın ya; ama yakın Artık diyorum ki bırak beni kendimle Bırak da gün ışığı girsin yüreğime Sonrasını sorma Sahip çıkmadığın zamanları al vicdanına uykularında Her neyse şimdi yaşanan; not düşüyorum unutmamak adına Senin söyleyip de gösteremediğin bir değer kattı bana Farkındayım artık sevgili Çok geç ilk gün gibi bir aşk için şimdi |
Farz Et
Farz et yanındayım, gittiğin yerlerde gölgen misali Baktığın yere bakıyorum seninle Düşündüğünü anlıyorum senden önce Attığın adımın izine basıyorum Seninle terliyorum *******de Kalkıyorsun kafan bozulup gidiyorsun Koluna girip eşlik ediyorum öfkene Kalp atışınım aslında senin Sevişine dahilim her seferinde Ardında, yanında, içinde, dışında Her şeyinde senleyim kendiliğimle Farz et planladığımız bir hayat var önümüzde Korkunu anlıyorum, kaygını üstüme alıyorum Zorlandığım her yerde yine sevda sözleriyle başlıyorum Aklının içinde geziyorum sürekli, anımsar mısın demiyorum Olmak istediğin yada kaçışın en güzel yolu yaptığın yaşama da dahilim Sadece dünyevi bir hal alıp ortalıkta gezmiyorum Ruhumu bıraktım seninle izim izin üstünde Farz etmeyip bıraksam diyorum artık İnandıklarımı sorgulasam, acısa canım Kaçsam kendimden, ağlasam sızlasam bitirsem Bunca zaman neler sunuldu önüme giderim düşünsem Bir o kadar da kalmak için sebepler ama görmesem Hayır diyor bir ses şimdi değil vazgeçişler Her şey değişir sabit olan iki şey kalır Biri sen diğeri ben Gösteremesem, söyleyemesem belki beceremesem de En çok seni seviyorum gözlerimin ötesindekilerle En çok sana güveniyorum gitmezsin diye Koşulsuzluğa ve inanca sığınıyorum varlığınla Şimdi ben yolluyorum sana duaları orda olman adına Biraz zaman ver, biraz daha sabret gücün varsa Bitecek bu karmaşa.. |
Galatasaray'da Bir Çatı
Kuzenim Sabri'ye ............................ Tarihin ışıltısını seyrede daldık Galatasarayda bir çatıdan İki tabureye iki hayatla oturduk geçmişin ortak izleriyle Koşturduğumuz zeytin ağaçlı bahçeleri konuştuk önce Sonra hayat ağırlığınca çöktü üstümüze ürperdi tenimiz Fonda tutkulu bir tangoya eşlik eden melodiyle düşündük Büyüdük mü, yaşlandık mı karar vermeyi beceremedik Uykulu esnemelerle gülümsedik geçmişe Geleceğe gülümseyip değmez dedik hiç bir hüzne Yaz gelmedi bu sene bu şehre derken sıcak diyarlara gittik Sıkıntılı başlayan bir akşamı keyfe ve huzura çeviren yürekle Ah nelerden geçtik de nereye geldik Sen şimdi yeni bir yaşam kuruyorsun kendine Ben şimdi şimdi yükümü bırakıyorum aşktan geriye Zaman ne gösterir, neler yaşatır bundan ötesinde Biz her şartta varız kan bağımız ile |
Gece Sonu
Gece sonu Hüzünlü bir yağmur kokusu Aşk esintiyle sarıyor teni Hayata kalkıyor kadehin gülümseyişi Yokluğunun da tadı var sevgili Şarkılar bize dair seç istediğini |
Gece ve Mucize
Gece… Mucize… Tanrım umudun bittiği yerde elin yüreğimde Şükranım sonsuzdur verdiklerine Ses olup aşkı tuttun ya yine uçurum öncesinde Yazgı olsun sevdiğimle aşk bize Mucizeler serpildikçe üstümüze, varım Zorluklar geçer, sevdalı yürekle yarına kalırım Gece… Mucize… Sevdiğim ses verdin ya yüzümün solduğu yerde Bir hayat adarım gözlerinin ötesine |
Gece Yarısı Vardiyası
Gece yarısı vardiyasındayım yine Dolunayın ayak izlerini takipteyim sessizlikte Sisli bir ışıltı hali var şehirde Esniyor kız kulesi üstüne yıldızları örtmede Uyu hadi diyorum gezinti bedenime Uyu da yani bir güne uyan Aşka dudak uçuklatalım sehere varan rüyalarda Sevişime alkış tutar sevgili dayanıklılığımda Bir fren duyulur şimdi kasise yakın Böler rüyayı sıcak yastıktan uyandırır Dolunay sızar içeri perde arasından Gülümseyen yüzüme vurur sevgime tanıklık yapar Işıkları yanıyor evlerin, tokmak davula alışık Kıymet bilmeyi, sahip çıkmayı öğreniyoruz Dualar en çok bu zamanlarda dile yapışık Varlığın duamdır sevgili, şükranımın göğe eli açık |
Gecenin Sessizliği Şehre Çöktüğünde
Ve gecenin sessizliği şehre çöktüğünde başlar iç sesinin şarkısı. Kendinle baş başa dinlerken sözleri, belki bir iki damla yaş gelir gözlerinden. Orda bir aşk var ki sıcacık, bilirsin siler yaşlarını sevgiyle. Rüzgar ara sıra vurur cama, sıcak kahven eşlik ederken üşüyen ellerine, geçer yaşanmışlıklar gölge gibi gözlerin önünden. Yalnızlıktan ötede durmayı öğreniyorsun galiba beraberce. Zamana tanırken istediği süreyi, farkında olmak ve yasakla bir parmak bal çalmak sevgilinin yüreğine. Beklemek endişeleri içermiyor artık.. Aynı yerden çıkan ve aynı yere giden hislere sahip çıkarak kadere bırakmak; sevmek olmalı. Adını anarken içimin titrediği sevgili; Her ne varsa sana dair yazılmış olan bana, kabul. Tüm kartlarımı açık oynadım ben. Geceye senli rüyalarla girerken ve şafak vakitlerinden güne uyanırken, sessizliğimi korumaya çalıştım. İçimden sıcak mevsimlere göç eden kuşlarla sana yeni mevsimler yarattım. Bir sevdalı çiçek büyümeye başladı bende, seninle paylaştım. Şimdi her şey var, sadece zamana kalanları sana bıraktım. |
Geceyi Düşlerime Ekledim
Gecenin bir vakti sokağın sesine kulak kabartmak nedir bilir misin sen? Ha geldi ha gelecek dualara sığınıp, ilahi adalete boyun eğdin mi hiç? Koşulsuz bir sevgide dış dünyanın oyunlarına inat kalmayı denedin mi? Yürek sesin sevda sözlerini nasıl sıkı saklar dersin? Gözü yaşlı, uyuyamamışlıklarla sıcaklığını aramak nasıl zorlar insanı? Sevgilim.. Her zorluğa, her sınanmaya hazırım ben. Gücümü önce tanrıdan sonra gözlerinden aldım. Minnettar olduğum varlığın, bu yılda da yanıltmaz beni bilirim. Farz et, kendi kendime verdim cevapları senin diline düşen şekliyle. Sen de aynı sevdada kavruluyorsun inkarı seçsen de. Seni seviyorum ben kayıtsız, şartsız ve tüm zamanların en içten aşk söylemleriyle. İyi ki hayatıma dokundun, iyi ki aşkı öğrettin yüreğime. Karşılığı benden öte bir sevdayı besledim ve gözlerine yansıyan yüreğine gizledim. Belki gelirsin diye geceyi düşlerime ekledim.. |
Geçiyor Zaman
Aklımdan geçenlerin anlamsızlığına yeni bir yolda durmanın ve senden kalanlarla çarpışmanın verdiği yorgunluk eklenince zorluyor beni. Karışıyorum. Kırgınlıklar ve düşler birbirine girdiğinde fark ediyorum ki varlığını özlüyorum. Bunca zaman yer kaplayanlar bir anda dağıldılar ve boşluklarıyla bıraktılar. Alışıyorum. Boşluk hislerle yeniden var oluyor. Zaman zaman ayağıma takılsalar da cam kırıkları misali eskimiş duygular yine de kanayan tabanlarıma inat aşka yürüyorum. Sevmeyi senden sonra farklı açılardan algılıyorum çünkü yerin yüreğimin sol yanı olur derken yanıldığımı görüyorum. An oluyor yüreğimden düşüşüne nasıl seyirci kaldığıma şaşıyorum. Sonra kızıyorum kendime, tutunmaya çalıştığım her yer parça parçayken, savunmadıkların ve korkak tavrınla nasıl hırçınlaştığımı hatırlıyorum. Geçiyor zaman. Görüyorum ki geride kalıyor her duygu sağlam olmayan. Bir kez daha anlıyorum aşkın sadece aşık olan göre olduğunu ve bendekilerle kalıyorum. Pişmanlık yok. Dingin yüreğim bundan öte, senden yansıyan belirsizlik çıkınca hayatımdan kendime dönüyorum. Eskiden olsa mutlu ol derdim sana ama olma. Kaybedilenler geçip giderken yanından ve var edilemeyecek bir aşk batarken günbatımıyla yüreğinden; ağla. Nasıl kıymıştın bana.. Şimdi yeni nesnelerim ve dolu dolu duygularla daha cesur bir aşığım. Sevdalanmaya yakın ve gerçekten yüreğime dokunanlarlayım.. Şaşkınlığım sadece yazgıya ve hayatın karşıma çıkardıklarına. Sana hoşça kal demek imkansız sanmıştım, gördüm ki; zaten hayatıma almamışım.. |
Geçti
Gözünün gözüme değdiği yerdeydi gidişim Ahlarımın başı eğik, sevgime yenikdi sözüm Aşk nesnemdin, başka yere taşıdım seni Aşk yalın kalsın, sıyrılsın anlamından istedim Derinliği çekmeyecek sanıyordum gözbebeğimin Orta bir yer, ikircikli bir duruştaydı bedenim Katılaştırmaya çalıştığım ruhum eridi işte yine Bundan önceki gibi mi olacaktı sonrası İnanç mı yitip gitmişti yoksa başkası mı almıştı Sırt çevirdim şimdi zamanın bizden yana tavrına Soluna dönüşün, sözünün eskiye vuruşu Artık yapacak ne var, ayrıldı işte ruh bedeninden Geçmiş olsun dediğin yerde, zaten geçmişti acısı her şeyin Es verdim gülümsemem ardından ‘Geçti’ dedim Bilir misin nasıl bir yükü vardı kelimenin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.