![]() |
Sen benim aşkımı anlayacaksın
İçindeki ümitler kırıldığında Bir ağaç misali yıkıldığında Kurumuş bir gül gibi atıldığında Sen benim aşkımı anlayacaksın Bir sigara yakıp iç çektiğinde İçindeki umutları tükettiğinde Yanlız bırakıldığını fark ettiğinde Sen benim aşkımı anlayacaksın Elvan Sarım |
Sen buna değersin
Senin için akan gözyaşlarımı Görmedin göremedin Nasıl dalıp gittiğimi Bilmedin bilemedin Seni ne kadar sevdiğimi Biran bile görmesem Krizler geçirdiğimi Duymadın duyamadın Gönlümde açan gonca bir gül Dallarında öten bülbül Allahın bana bahşettiği Dünyalar güzelisin Sevdiğimsin aşkımsın Sen bulutlar kadar beyaz Sular kadar berrak Güneş gibi sıcaksın Sen sevmeye doyamadığım Bir çiçek bir gülsün Sen benim ömrüme Ömür katan ömürsün Seni seven bu gönlüm Varsın acı çeksin Çünkü sen buna değersin Elvan Sarım |
Senden Başka Güzel Yokki
Güzel Nedir Bilmeyene Aşık Olup Sevmeyene Bu Gerçeği Söylemeli Senden Başka Güzel Yokki Güzellerin Güzeli Sensin Sen Gönlümün Tek Eşisin Korkmuyorum Söylemekten Senden Başka Güzel Yokki Elvan Sarım |
Senden habersiz
Yine mevsimler gelip geçti Yapraklar sararıp soldu sensiz Ağaçlar bile tek tek kurudu Senin yokluğunda senden habersiz Gölgesinde oyunlar oynadığımız Salıncak yapıp sallandığımız O asırlık çınar ağacı kurumuş Senin yokluğunda senden habersiz Güneşin batışını seyrettiğimiz Esenköy sahili vardıya Şimdi hırçın dalgaların esiri olmuş Senin yokluğunda senden habersiz ******* bir başka olup sabaha küsmüş Leylaklar darılıp boynunu bükmüş Aşık elvan dermansız dertlere düşmüş Senin yokluğunda senden habersiz Elvan Sarım |
Seni Arıyorum
Ömrümün İlk Baharında Gençliğimin Çağlarında Şehit Kasım Dağlarında Yanlız Seni Arıyorum Bir Martının Yuvasında Güzellerin Arasında Kanımın Her Damlasında Yanlız Seni Arıyorum Gördüğüm Tüm Rüyalarda Başka Başka Diyarlarda Masallarda Kaf Dağında Yanlız Seni Arıyorum Elvan Sarım |
Seni bana hatırlatıyor
Hani seninle birlikte Elele tutuşup Sahil boyunca yürüyüp Hayeller kurduğumuz Kumsalında oturup Taş sektirdiğimiz Sıcaktan bunalınca Masmavi denizinde Serinlediğimiz Esenköy varya Seni bana hatırlatıyor Adını her andığımda Heran her saat her dakika Gözlerim buğulanıyor Biran için yeniden gidip Gezmek istiyorum Ama nedense yapamıyorum Ben ne kadar gitmek istesemde Ayaklarım gitmek istemiyor Sen yoksun ya Bu bana zor geliyor Çünkü esenköy Seni bana hatırlatıyor Her yerde sen varsın Sokakta parkta sahilde Deniz manzaralı çay bahçesinde Dalgaları hırçın hırçın sahile vuran Masmavi denizde hep sen varsın Hayalin var gölgen var İlk aşkım sen ikinci aşkım esenköy Seni bana hatırlatıyor Hiç unutturmuyor Elvan Sarım |
Seni bekliyor
Hasret dolu yüreğim Bir teselli arıyor Yaşla dolu gözlerim Senden haber bekliyor Soğuk bir kış ayazında Sıcak bir yaz akşamında Her dakika her saat Gönlüm seni istiyor Kalbimdeki boşluğu Bu aşk'taki zorluğu Gel birlikte aşalım Sevdam bunu istiyor Elvan Sarım |
Seni Görseydim
Hasret'ten Kavrulup Yanmadan Önce Ne Olurdu Sevgilim Seni Görseydim Aşkından Kahrolup Ölmeden Önce Ne Olurda Sevgilim Seni Görseydin Genç Yaşımda Acıyı Tatmadan Önce Adını Anardım Her Gün Her Gece Gündüzüm Geceye Dönmeden Önce Ne Olurdu Sevgilim Seni Görseydim Elvan Sarım |
Seni Seviyorum
Sakın Beni Hor Görme Sana Aşık Biriyim Aşkın İçin Ölecek Bir Çılgının Tekiyim Ciddiye Al Aşkımı Bana İnan Sevgilim Sen Evet De Yeterki Ben Uğrunda Öleyim Çok Şeymi İstiyorum Söyle Sevgilim Senden Neden Hep Kaçıyorsun Köşe Bucak Sen Benden Herşeyi İste Benden Ayrılığı İsteme Seni Çok Seviyorum Başka Birşey Bekleme Elvan Sarım |
Seni kim üzdü yine
Yine gözlerin yaşlı Yine ağladın belli Söyle sene birtanem Seni kim üzdü yine Kalbimdeki sevgine Saçlarının teline Kurban olurum yarim Seni kim üzdü yine Bu can senin yoluna Adamışken kendini Çıldıtmasınlar beni Seni kim üzdü yine Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.