![]() |
Eksik Olan Sensin
Tatlı mı tatlı bir rüzgâr esiyor Ağaçların dalları sağa sola gidip geliyor Pırıl pırıl deniz, tertemiz masmavi, biraz dalgalı Dalgaların sularda yer yer açtığı görüntüler Uzaklardan martıları andırıyor Manzara nefes kesiyor Bütün bunlar mükemmel şekilde hazırlanmış Masaya konmuş yemek gibi… Ama bir şeyler eksik; yağı, tadı, tuzu eksik Duygularım yine harekete geçiyor Etrafıma bakıyorum Kimi çay içiyor, Kimi gazete okuyor, Kimi oynuyor. Benim içimde ise fırtınalar kopuyor Gözlerim nemleniyor Yüreğim yanıyor Ağlamak istiyorum İnsanlar her şeyi bırakmış bana bakıyor Bana öyle geliyor Baksınlar diyorum Ne çıkar ağladığımı görseler Ne çıkar hıçkırıklarımı duysalar Saklayamam ki yüzümden okunuyordur derdim Güneşin ışığı kadar bellidir derdim Bir soran olsaydı belki de söylerdim Sen yanımda olsaydın Ben buraları böyle mi severdim Senin yokluğun belli Eksik olan sensin… |
El Yordamı İle Gidiyorum
Şu bahtım güler mi bilemiyorum Karanlıktan çıkıp gelemiyorum Yazılmış yazılar silemiyorum El yordamı ile gidiyorum ben… Acıya mahkum olmuşuz bizler Yalnız hasret görür şu yaşlı gözler Şifa olmaz bana en güzel sözler El yordamı ile gidiyorum ben… Bitmez benim kışım nerde o bahar? Ümitlerim bir bir içimde solar Ağlarım sızlarım ne işe yarar El yordamı ile gidiyorum ben… Beyhude ümitler verip kandırdın Adını sitemle her gün andırdın Yalancı aşkınla beni yandırdın El yordamı ile gidiyorum ben… |
Elveda Diyeceğim
Aynı şehirde ayrı yaşamak kolay değil Hem sana hem bu şehre elveda diyeceğim Ayrılığın o kadar basit bir olay değil Hem sana hem bu şehre elveda diyeceğim Martıları, denizi, her şeyi senin olsun Şiirlerim, sözlerim rüzgârında savrulsun Beni düşündüğünde gözlerin yaşla dolsun Hem sana hem bu şehre elveda diyeceğim Kız kulesine son kez bakıp da gideceğim Boğazın sularıyla akıp da gideceğim Anılara bir kibrit çakıp da gideceğim Hem sana hem bu şehre elveda diyeceğim İnanamayacaksın gittiğimi duyunca Gözlerin arayacak beni ömrün boyunca Hoşça kal ey gönlümde açmadan solan gonca Hem sana hem bu şehre elveda diyeceğim |
En Güzel Sensin
Sen güzeller güzelisin Her zaman kalbimdesin Resimlerinden bile Resimlerinden bile İnan ki çok güzelsin Gözlerin o gözlerin Her şeye bedel gözlerin Mutluluğuma yeter O yeşil gözlerin Sensin benim gönül bahçemde Açan ilk ve son gülüm Öl desen ölürüm Emirdir benim için Senin bütün sözlerin Her şeye bedel gözlerin Yetmiyor kelimeler yetmiyor Seni anlatmaya yetmiyor Gözlerimi kapasam da Hayâlin gözlerimden gitmiyor Dilimde şarkı gibi İsmin dolaşır durur Beni başka dert değil Yalnız hasretin vurur Sen güzeller güzelisin Her zaman kalbimdesin Resimlerinden bile Resimlerinden bile Çok güzelsin |
Fânisin
Kimler geldi kimler geçti Yalan dünyadan Zengini, fakiri göçtü buradan Her gelen gidecek Giden geri gelmeyecek Kendini çok beğenme, Güzelliğin geçecek Sen de solacaksın, Gül yüzün kuru yaprağa dönecek Aynalara düşman olacaksın Fânisin sen fâni Çakan şimşekler gibi Kayan yıldızlar gibi Akan seller gibi Fânisin sen fâni Benden ne farkın var, Sen de benim gibisin, Ben fâni sen fâni Leylalar, Mecnunlar hani Ne olur anlasan hâlimi Aslında ikimiz şu üç günlük dünyada Mutlu olabiliriz, el ele göz göze Neşeyle dolabiliriz. Fânisin sen fâni Çakan şimşekler gibi, Kayan yıldızlar gibi Akan seller gibi Fânisin sen fâni. |
Feryadımı Duymazsın
Sesini duyurmazsın, Feryadımı duymazsın, Bir defa olsun kendini Benim yerime koymazsın Bana acı çektirmekten zevk mi duyarsın Hep ayrılık şarkıları söylersin Aman dedikçe vurursun Ok gibi bağrımda durursun Bunca işkence niye Seviyorum seni ölesiye Bak ne hâle geldim Aşk diye diye Sesini duyurmazsın Feryadımı duymazsın Bir defa olsun kendini Benim yerime koymazsın. |
Geldiğin Zaman
Hasretinden gelen acılarımı Sensizken çektiğim sancılarımı İçine düştüğüm korkularımı Bir anda silersin geldiğin zaman. Şu mutsuz dünyamı değiştirirsin Beni huzurlara eriştirirsin Gönül bahçemde gül yetiştirirsin Öyle mutluyum ki geldiğin zaman. Akan yaşlarımı dindiren sensin Istıraplarımı durduran sensin İnan ki başımı döndüren sensin Öyle mutluyum ki geldiğin zaman. Bekliyorum yine gelecek diye Güneşim yüzüme gülecek diye Dertlerime derman olacak diye Öyle mutluyum ki geldiğin zaman. |
Geleceği Bilemezsin
Ne oldum dememeli Ne olacağım demeli Yarından haberin mi var Geleceği bilemezsin Bugün çok önemli Geleceksen bugün gel Yarın geç olabilir Gözlerim nemli Ağlıyorum sanki Kendini beğeniyorsun Beni hiç görmüyorsun Ben sana yaklaştıkça Sen benden kaçıyorsun Bir gün pişman olacaksın Ayakların yere bassın Biraz gerçekçi ol Hep hayâlle yaşanmaz Ne oldum dememeli Ne olacağım demeli Yarından haberin mi var Geleceği bilemezsin. |
Gelecek Dedim
Aşkımızı bitti sanıp da benden Seni soranlara gelecek dedim Vefalıdır diye söz ettim senden Senin için kıymet bilecek dedim İç içe dünyada sevinçle keder Sensizlik ölmekten bin defa beter Bugün olmasa da yakında kader Benim de yüzüme gülecek dedim Ben nereye alıp gitsem başımı Saklayamam asla bu telaşımı Gözümden dinmeden akan yaşımı Melek yüzlüm gelip silecek dedim Lütuftur uğruna çektiğim çile Darılır mı bülbül sevdiği güle Derdinden düşersem toprağa bile O beni mahşerde bulacak dedim |
Gelişin Bahar
Şu hayatta tattığım en güzel şey Geleceğini bilerek seni beklemek Gelişin, güneşin doğması demek Gelişin, hasretinde vuslat çiçekleri Açması demek… Sen gelince bahar olur Kış olsa da mevsim Tatlı mı tatlı sözler dökülür Bal kapısı dudaklarından Kirazlar rengini almış Senin o yanaklarından Öyle büyük ki sana olan aşkım Benim bunu anlatmam imkânsız Çıkıp gitsen dünyamdan Damarlarım kalır kansız Dert etmem, ömür boyu Senin yüzünden çeksem de çile Seve seve öderim Seni sevmenin bedeli Ölüm olsa bile |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.