![]() |
Milyonlarca Kulundan Tek Birini İstedim
milyonlarca kulunun arasından sadece birini sevdim onuda çok gördün yalan dünya hakkım değilmiydi benimde sevmek, sevilmek gülmek yasakmıydı bana dünyada içim kan ağlıyor her haykırışta. Artık sevmiyorum bekleme desemde yürek dayanmıyor bu acıya yiyip bitirsemde ömrümü bu yolda gençliğim gitsede uğrunda son nefesimi versemde bu yolunda bir umut diye bekleyeceğim yollarda belki gideceğim son durağa sokaklarda belki anlayacak beni sonunda neye yarar bu garip öldükten sonra uğrunda sen hiç sevmedin ki beni her fırsatta aldatıp kandırdın beni söylesene bana neyi değiştireceksin artık çok geç herşey için değiştiremezsin artık hiç bir şeyi sen değiştirdiğin sevgililerin gibi.... Uğur Çakmak |
Münafıksın
Münafıksın, münafıksın Günahkarsın yalancısın Kimi zaman hak yolunda Çoğu zaman ziyandasın aklın almayacak ben ne yaptım diyeceksin belki yatağında belki koltuğunda dönüp sana haykıracak Münafık sın yalancısın Ziyandasın kumardasın Bir çıkar sağlamak için Abdezsiz namazlardasın Abımdı kardeşim dersin Arkadan gıybet edersin Yardıma muhtaç görünce Görmemezlikten gelirsin Uğur Çakmak |
Mizan! ! !
ilk insandır adem a.s Allah öğretti ona eşyaların adını Ve nice bilimleri Bizler Allah ın bize öğrettiğinden başka bir şey bilmiyoruz Rahman dan öğrendik hesabı kitabı Ve gerçek hesap onundur Bizler bize sunulanı aldık ve ne hesaplarla yaratıldık Ve hesaplarla kolaylaştırdık hayatı Bazen matematik de Bazen de bir meslek de Ve bilmeden veya bilerek bir hesaplar İçerisin de hesabını tutmadan,bilmeden bir hesaba yaklaştığımızın Gafil bulunduk bir hesabın için de yeni doğmuş bebek gibi baka kaldık hayata ve böyle oldu çoğu zaman unutma ki kimse kimsenin hesabın dan sorumlu değildir kendi bacağın dan asılır insan en büyük hesap Allah a verilecektir ve hesap tutulan terazinin adı Mizan! ! ! Uğur Çakmak |
Nasıl Dayanacağım Bilmiyorum
Belki takılır gözlerin gözlerime Elveda diyebilecek misin bana Bin hançer yarası açarken uzaklardan yüreğime Nasıl dayanacağım bilmiyorum Belki hak istersin hakkını helal et dersin Yola ilk adımı atınca yüreğimi ezersin Belki her adında beni hayal edersin Nasıl dayanacağım bilmiyorum Oralara varınca beni özler misin Orada bir garip var nasıl der misin Sevmediği birini özleyebilir misin Nasıl dayanacağım bilmiyorum Kefenlere sarılıp omuzlarda gitsem Son durağa gelip ineceğim desem Kabire girince seni görmesem Nasıl dayanacağım bilmiyorum Uğur Çakmak |
Ne Dersin Ey Adem Oğlu
Ne der sin ey adem oğlu Şeytandır şeytanın dostu Bir gün o Azrail gelip Der sana zamanın doldu Zaman geçer durdu mu hiç Yarın gelmez oldu mu hiç Yalan bu dünya da bir hiç Bırak şeytanı hakka dön Don Allah a kulpundan tut Korkma sakın yoktur kopuk Huzuruna yıkık dökük Gitme de sen Allah,Allah Yak yüreğin Allah tan kork Olsun şeytan sana soğuk Sevap amelinde donuk Olmadan de Allah, Allah Allahım şükürler olsun Yer gök hamd ın ile dolsun Melekler hayranın olsun Dön sen Allah diye, diye Uğur Çakmak |
Nede Hoş
sevmeyi ne de güzel yaratmışsın allahım sevgiliyi aşk derdime derman kılman ne de hoş... bir deniz kıyısında kumlara oturup dalga şırıltısında güneş parıltısında kuşlar cıvıltısında aşkı tatmak ne de hoş... evet inanıyorum yalan dünya nede boş... Uğur Çakmak |
Nefretini Sileceğim
bıraktın beni bana yaşıyorum yana, yana aşkın beni mapus etti yüreğimde dört duvara yaşıyor sanma sakın bir ahım var dinle sakın yataklara düş hiç kalkma hep etrafına dön bakın yüreğimde olanları sığdıramam bu kağıda rabbim benim gibi etsin seviyorsan benden başka ağlayamam gururumdan kaçamadım girdabından duvarlara yumruğumdan nefretini sileceğim Uğur Çakmak |
Nişan Yüzüğümüzü
Gönlümde saklıyorum O güzel günümüzü Ben hala çıkartmadım Nişan yüzüğümüzü Sen fırlatıp ta attın Nişan yüzüğümüzü Onlar hala bekliyor Bizim düğünümüzü Dolaşırdık el ele Bakmazdık ardımıza Kara kediler gibi Girdiler aramıza Ayırdı bizi felek Bakmadı aşkımıza Gelip ortak olmadı Bitmeyen kahrımıza Şimdi başka ellerde Başka eller mi tuttun Duydum düğünün varmış Yar ne çabuk unuttun Kalbimden silemezdin Güzel yeminler idi Beni seneler değil Senin hasretin yedi Ben alıştım dertlere Düğünü yap çabuk ol Kahırım dan ölsem de Yeter ki sen mutlu ol… |
Onu Beni Sevebilmen İçin Sevmedim
Onu senin için sevmedim Ümitlerimi onunla paylaştım Ona seni söylemeye dilim varmadı Seni sevdiğim için onu sevdiğimi sanmasın diye senden bahsetmedim ona Duyurmadım ismini Kırılır korkusuyla hep korkuyla baktım gözlerine Hayatı duyurmak istedim kalp derinliklerine…. onu senin için sevmedim o bana senden daha sevgiliydi aslında senden çok sevdim onu kırık umutlarım olduğunda paylaştım onunla bazen yanlışlıklar girdabında dönerken o koştu imdadıma benim seni sevdiğim gibi sevdi beni onu senin için sevmedim bırakmadım hayatın elinde onu tutup çıkartmak istedim bu hayat yokuşunda bu hayat yokuşunda bir kulp uzattım kopmayan sonra o kulpu hakkın kulpu ile birleştirdim sonra bıraktım artık anlaya bilirdi hayatı duya bilirdi bir yetim feryadı üşüye bilirdi bir garip üşüyorken ona da o sızı vursun diye onu beni sevebilmen için sevmedim beni her gün perişan etmen için sevmedim beni her gün ateşlere atman için sevmedim beni her gün yalnızlıklara batırman için sevmedim beni yanlışlara batırman için sevmedim ben seni Allah için sevdim… uğur çakmak Uğur Çakmak |
Onu Sevmiş Dediler
Bu gün her kez e seni sevdiğimi söyledim Sır olan ismini saklayarak gönlümde Yıldızlardan başlayıp dünyayı dolaştım kendimce Dert tiryakisiyim dedim Boş ver geçer dediler Yıkılıyorum dedim Elim bırak dediler Akıl almıyor dedim Daha gençsin dediler Ben aşık oldum dedim Birden eyvah dediler Çok seviyorum dedim Geç kalmışız dediler O hiç sevmiyor dedim Unutursun dediler Ben yanıyorum dedim Arşı ala indiler Yandığımı gördüler Cehennem az dediler Dostlarımla dertleştim Halin vahim dediler Yıldızlara haykırdım Işığımı kestiler Seni güneşe sordum Daha doğmaz dediler Ben aşık oldum dedim Sen delisin dediler Aşık delidir dedim Saçmalama dediler Bağrımda yanan seni Söndürelim dediler Ben izin vermeyince Bırakıp terk ettiler Bir başıma kalınca Kadehi sevdirdiler Kim görse artık beni Viranedir dediler Kimseler kalmayınca Kadehlerle dertleştim Sordum cam şişelere Neden böyle ettiler Ben onları severdim Terk edipte gittiler Bir hayırsızı sevdim Sevmeden hep sevdiler Kadehler dile geldi Sen aşıksın dediler Uğur çakmak Uğur Çakmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.