![]() |
Yağmur
Gök gürlesin,şimşekler çaksın Sel gibi coşkulu yağmurlar yağsın Yalnızlığımda seni anlattığım Bir tek hatıra onlar kalsın Yağ yağmur,gözyaşlarıma karış Kimse görmesin ağladığımı Sevdiğimi kimse bilmesin O'nun aşkıyla yandığımı Ömrümü verdim aşkı için Feda edebilirdim herşeyimi Birazcık sevseydi Anlasaydı beni Özlem Bogner |
Yalan
Sen beni hiç anlayamadın Anlamak istemedin Gerçekleri görmek istemedin Belki görmek istemedin Yalan üzerine kurulmuş sevgimiz Yasak,anlamsız bir aşk Umulmaz bir kalp ağrısı Bitmeyen sancı Yanarım geçirdiğim boş zamana Harcadığım dakikalara Seni düşünmek için Uykusuz kalmama yanarım Tesellisiz bir mutsuzluk Belki bir umutsuzluk Belki de düşüncesizlik Yaptığım en büyük hata Seni sevmek belki de en büyük ceza Bu son; Bir daha mı aşk, ASLA... Özlem Bogner |
Yalnız Fener
Her gece karanlığına sırtımı döner ağlarım Kara kırmızı yağmurlar altında Avuçlarım titremekli, Bedenim yalnız fener gibi içten içe yanmakta Her gece toprağa sırtımı verip yalnızlığa içerdim Bensiz parıldayan yıldızlar altında Gözlerim şimşek, Yıldızlar hançer sevdalısı gibi sallanmakta Her gece hasrete minder serip ah çekerdim Siyah beyaz resimlerin arasında Dudaklarım resimlerde Resimler rüzgarla sevişmede Özlem Bogner |
Yarım Kalır
Mısralarım yarım kalır seni düşündükçe Sen aklıma geldikçe mutluluğum yarım kalır Sen olmayınca sevgiler gölgelenir kalbimde Sen olmayınca yaşam bir başka anlamsız olur Yarım kalır ümitlerim senden uzaklardayken Yarım kalır gözlerimin senli ışıkları Güneşi bile istemem yanımda sen olmayınca Sen olmayınca ben yaşamayı bilemem Sen olmayınca baharlarım gelmiyor Bitmeyen hazanlar,yağmurlar,sonbaharlar Bin yaprak dökümünü yaşıyor bedenim Sen olmayınca şarkılar bile ağlıyor Ne gökyüzü mavi,ne bulutlar beyaz Ne gökyüzü renkli,sensiz simsiyah Sen olmayınca göremiyorum Sen olmayınca sevemiyorum kırmızı gülleri Özlem Bogner |
Yemin
Her geçen günüm kahır olsun Kimseye aşkınla bakarsan eğer Senin için çarpan kalbim dursun Senden başkasına çarparsa eğer Felek ne kadar kahretse kaderime Ben sensizliğe isyan edersem eğer Bu sana ilk ve son aşk yeminim olsun Senden başkasına taparsam eğer Aşk kokan saçlarını tel tel okşasam Okşamaktan,sevmekten bıkarsam eğer Gözlerimden dökülen yaşlar kan olsun Senden başkasına ağlarsam eğer Özlem Bogner |
Yeşil Gözlere
Bedenin yanımda olmasada Benliğim yalnız senin Hayat yollarımızı ayırsada Düşüncelerim yalnız sana Sen ne yıllarda,ne mevsimlerde Nede solan yapraklarda kalabilirsin Ne şiir defterimdeki satırlarda Sen benim kalbimin derinliklerindesin Sen benim için bir okyanus Bense o okyanusta bir damla Yada deli dalgayım senin için Hırçınlıkla kumlara vuran Karanlıkların içinde ufak bir parıltısın Şuanda kalbimden anlayan tek sen varsın Dünye dönsün,dönsün başımız Alem dursa bile,biz beraber kalmalıyız Özlem Bogner |
Yok Artık...
Unutmuşum gülmeyi Kadere küsmüşüm artık Talih benden yana yüz çevirmiş Oysa mutluluk yalnız Şiirleri süsleyen bir kelimeymiş. Rüzgar deli deli esiyormuş, Yağmur yağıyormuş bardaktan boşanırcasına Karanlıkmış sokaklar ne çıkar, Yolumu aydınlatan hiç birşey yok atık. İliklerime kadar ıslanmışım, Üşüyormuşum kime ne... Üzerime titreyen bir sevgilim yok artık. Perişan olmuş yıkılmış dünyam, Umutsuzluklar içindeymişim kime ne, Beni seven bir sevgilim yok artık... Özlem Bogner |
Yoksun
*******de arıyorum seni yoksun Yoksun,yoksun akşamlarda Engin denizlerde coşan sen Deli dalgalarda yoksun Güneşle pırıl pırıl doğan sen Şimdi ışıklarda yoksun, Arıyorum seni eski mektuplar arasında Kurumuş güllerde yoksun Yüksek dağlarda arıyorum seni Yedi kat yerde bile yoksun Bulutlarda,yıldızlarda,yıllarda Arıyorum seni giden vagonlarda yoksun Özlem Bogner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.