![]() |
Hıçkırıklar Yetişiyor İmdadıma
Yokluğunda Çocukluğumun kâbusları Dolduruyor düşlerimi Acı karınca yuvası gibi içimde Beklemekteyim gelecek olan anı Kulaklarım ayak seslerinde Son isteği sorulacakmış gibi Birisi... Sigara tutuşturacak dudaklarıma Birisi... Vuracak ellerime kelepçeyi Belki de Kurulmuş olacak idam mangası Hayat... Geçiriyor boğazıma düğümleri Kan sızıyor ince ince yaralarımdan Uzaklarda bir ev... Bir çocuk... Uykusuz geçiriyor tüm *******i Hıçkırıklar yetişiyor imdadıma Bırakıyorum kendimi sere serpe Gözyaşlarımın sıcacık kollarına |
Hiç Korkmuyorum
Seninleyken… Hiç korkmuyorum. Beni kucakladığında, Her şey siliniyor. Beynimde, Sadece sen kalıyorsun. Sevgi… Dalga dalga yayılıyor, Tüm hücrelerime. Saklayamıyorum, Gülüşlerimi… Ne güzel diyorum, Yaşamak ne güzel. Ve keşfetmeye aç, Bir kaşif gibi… Yeniden yeniden, Keşfetmeye başlıyoruz, Birbirimizi. |
Hiç Üşümeden
Hep bendesin İçimde Yüreğimin en derin köşesinde Beraber uyuyacağız bu gece Ruhlarımız… Kucaklayacak birbirini Sevgiye aç Aynı boyutta atan iki yürek Nasıl sevmez birbirini Bu gece senin gecen Kulağım sen de Dinliyorum sevgili Anlat bana kendini Sonra… Dudakların dudaklarımda Hiç üşümeden Uykuya Usulca bırakırken kendimizi Düşlerim de sen… Düşlerin de ben… Düşlerimiz de biz olacağız |
İçim Taşmış Sel Gibi
Yeni bir günün, İlk ışıklarını, Hiç uyumadan karşılıyorum. Yüzümde asılı, Gülümsemen ile, Kendime gülümsüyorum. Baharın kuş gibi hafif, Tertemiz havasını, İçime çekiyorum. Ciğerlerim, Kendisine sunduğum bu güzelliği, Kutluyor davul zurnayla. Ayak uyduruyorum ritimlere. Ne yaptım bütün gece. Okudum ve yazdım. İçim sevinç dolu, İçim sevginle dolu, Haykırdım adeta. İyi ki varsın sen. Şimdi ağlıyorum evet. Hemde bu saatte. Yeni gün, Müjdelerken kendini, Hiç olur mu ağlamak. Olur elbette. Aşkın şerefine, İçim taşmış sel gibi, Bir an önce, Sana ulaşmak için, Atıyorum kendimi. Coşkun, fırtınalı, Mavinin çeşitli tonlarıyla, Süslenmiş, Dalgaları kabarmış, Engin denizlerine. |
İçimde Bir Şelale
Varmak için sana yar Yollar arıyorum türlü türlü. Oysa gittikçe uzaklaşıyorsun Önce kendi yüreğinden. Boşa akan günler Kırpıp duruyor sevdamı. Karaltılar dolaşıyor etrafımda Acı veriyor beynimdeki düşünceler. Derin çizikler bırakıyor bedenime Ne kadar dur desem de kendime İçimde bir şelale gürül gürül, Aldırmadan zemine zamana Öpüşüyor tuzlu sularıyla Akdeniz’in. Gecenin nemli soğuğu hırçın Buruşturup duruyor yüreğimi |
İçimde Hüzün Var
İçimde bir hüzün var bu gece, Nedenini bilmediğim. Bir yumru tıkanmış boğazıma, Geçit vermiyor nefes alışlarıma. Sanki! Sen yokmuşsun, Seni kaybetmişim gibi… Göz yaşlarım dökülüyor, Durduramıyorum. Öyle bir acı var ki içimde, Nedenini bilmediğim, Sanki! Seni hiç göremeyecekmişim, Karşına geçip de, Gözlerine bakamayacakmışım gibi… Sanki! Zilim hiç çalmayacakmış, Sen hiç gelmeyecekmişsin gibi Biliyorum bunların hepsi kuruntu, Hepsi seni çok sevdiğimden, Benim duygusallığımdan, Ama! Öyle bir acı var ki içimde, Bıçak gibi kesiyor her bir yerlerimi, Biliyorum, ben kendimi tanıyorum, Bütün bu çektiklerim aşk acısı. |
İçimde Özlem Kuyuları
Deniz yolculuğuna çıkarmışım gibi gözlerin. Alıp götürüyor beni en nadide koylara.. Dans ettiriyor etrafımda rengarenk balıkları. Seyrediyorum doyulmaz manzaraları. Ne zaman gülerek baksan bana, Dağılıyor karanlıklarım parça parça Kokladıkça koklayasım geliyor tenini. Kokun beynime ulaştığın da, Iğıl ığıl dağılıyorsun her bir zerreme. Bir türlü doyamıyorum seni kucaklamaya. Hep kollarımın arasında kalasın istiyorum. Sıcacık sevdalı yüreğim okşuyor seni. *******ce nöbet tutuyorum başında. Yüzünü izliyorum sessizce kıpırtısız. Ellerim dolaşıyor saçlarında sevgiyle, Huzurla uyuyorsun yanımda dingin, ferah. Dudaklarına bir öpücük konduruyorum hafiften. Gün doğarken uyandırıyorum seni. Bakışlarındaki mutluluk, Yüzündeki parlak gülümseyiş, En sarp kayalıklara tırmandırıyor hızla beni. Coşkum köpük köpük akan şelaleye dönüşüyor. Sevinç çıldırıyor içimde. Harika bir güne başlıyoruz beraber, Öyle tatlı öyle tatlı bir duygu ki… Hep özlediğim ama sende bulduğum, Daha kapıdan uğurlarken özlemeye başlıyorum seni. İçimde özlem kuyuları, Sen gittikten sonra habire derinleşiyor. Biliyorum akşam yine zilim çalacak. Elinde kocaman ağır çantalarınla, Gülümseyen yüzün kapıda belirecek. Yine de özlemekten alıkoyamıyorum kendimi. Bir yangın yerine dönüyor içim. Adını tekrarlıyorum arka arkaya, Hep açım ben sana. Hep doyumsuz, hep uykusuz, hep susuz. |
İçimdeki Karanlığın
Sen gittikten sonra Yalnızlığın… En acısını yaşıyorum Boğazım… Hep düğüm düğüm İçimdeki yağmuru Durduramıyorum Gökyüzü ağlıyor Ben ağlıyorum Ne içtiğim suyun tadı var Ne yediğim yemeğin Ne gece bitiyor Ne de gündüz Uyuyamıyorum Düşünemiyorum Senden önce de yalnızdım Ama senin gidişlerin Kolumu kanadımı kırıyor Uçamıyorum İçimdeki karanlığın Tek ışığı sensin Kucaklayışında Yok olmaya Ellerimi tutmana Sesine... Sıcaklığına... Öyle ihtiyacım var ki! İçim üşüyor Donuyorum Nerdesin! |
İçimdeki Saz
Her gün yeniden Aşık oluyorum sana Aç kalmış bir kurt gibi Keşfediyorum ruhunu Ellerini tuttuğumda Büyüyor sevdamın ateşi Esir alıyor Her yerini bedenimin İçimi kaplayan hoşluk Hızlandırıyor Kalp atışlarımı Nefessiz kalıyor Yorgun düşüyorum İşte o zaman İçimdeki saz Bir türkü tutturuyor En yanık tarafından Ve de en kıvrağından |
İçinde Alevler
Koyulmuş karanlıkta İnce ince sızdı Aralık dizili tahta duvarlardan Nem yüklü çam kokusu Uzaklarda baykuş çığlığı Yırttı dalların hışırtısını Pırıltılı sisle doğdu şafak Ağır ağır yükseldi gün Ağız dalaşına girdi orman Derin büyüsü ihtişamın Doldurdu gözlerini Acıktığını hissettirdi Kaynamış sütün ağızdaki lezzeti Sıcacık yenilendi hücreleri Dokundu boynuna titreşimler Canlı ve parlaktı içinde alevler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.