![]() |
Gittin
Madem bu kadar büyük aşkımın bile sende sonu var Var ki çekip gittin Ayrılığın, hüznün niye sonu yok? Nefret oldun bende gide gide Ne vardı diyorum ne vardı Geceme gelsen, ay utansa sevincimden Yıldızlar kıskansa neşemi Bir gülüşüne ölecek kadar sevsem Ne vardı... Ve gecenin bir yarısı Duymak istemediğim sesin acıttı içimi Yaktım bir bir yalandan güldüğün Bütün resimlerini... Emrah Seyfeli |
Gönül
bilmem nerden gönül bağladım sana beni sen ettin sıladan gece hayalimden gündüz düşümden ağlaya ağlaya düştüm gurbet eline ayrılık haberini duyunca deliye döndüm duydum ki sıladan gitmişsin sevdiğim senden ayrı çöllere düştüm uzak düştü yollar gayrı gelemem gözlerime kan bürümüş bilmem dağlarmı duman bağlamış bırakın dağlar gidem nazlı yare aşık emrah yürekten yaralanmış Emrah Seyfeli |
Gönül Kalemi
Gönül kalemim nice şiirleri yazdıkça yazar Hislerim labirentli ruhumda azdıkça azar Aman sakın ha değmesin hiç mi hiç nazar Kuşkularım beynimin içini kazdıkça kazar Emrah Seyfeli |
Gönül Yorgunu
Tabiatta tek sen olsan Ulaşamazsam da sana Gönlüm yaralı olsa da Ben yine seni severim Aşığım sana demesende aşığım ben sana Emanet bu can bana Minnetarım ben sana Ruhum,bedenim senindir yarim Almazsan da bu gönlümü Herşeyim sana vedadır gülüm 13.03.2007/salı -22:30 Emrah Seyfeli |
Götürün benide artık
götürün benide artık yaşayamam ondan sonrası yalan artık duramam varmayın üstüme ne olur varmayın bu yorgun gönlümü boşa yormayın aşkımın hasreti ile düştüm bu derte düşmüşüm dermanı zor bir sevdaya canların canı sevgilim nerdesin götür benide gittiğin yere allahım gör caresiz kulunu da dermansız dertler verme bir an önce gelseydim kanayan yaramı orada sarsaydım Emrah Seyfeli |
Gözler Unutulur Sözler Asla
Sana ilk görüşte aşık oldum Senin yeşil gözlerini sevdim Ben seni cok sevdim Ama sen bilmedin Ben senin söylediğin sözleri sevdim En çok aşkım demeni sevdim Ben seni çok sevdim Ama sen bilmedin Sen beni hiç sevmedin Bir gün olsun aramadın Seni sevmiyorum sözün varya Unutamadım işte o sözünü Gözlerin ne renkti kimbilir Kolay değil üç ay geçti Saçların ne renkti kimbilir Çok zaman gecti unuttum Unuttum sevgilim seni Unuttum saçların renkini Unuttum gözlerini unuttum Unuttum sevgilim gülümsemeni Unutmadığım tek şey sözlerin idi Seni istemiyorum sözünü Seni sevmiyorum sözünü Unutamadım sevgilim unutamadım 12.03.2007/pazar -22:00 Emrah Seyfeli |
Gurbetlik nedir bilirmiyim
Ayrılık geldi başa sevgilim candan sebdiğim nerelerdesin seni arar seni sorarım heryerde bilmem ki biter mi bu askerlik ''asker de sevda cekmek zordur''derler, bilmem ki ben sevda cekermiyim sen olsaydın bağrıma taş basarmıydım bilmem ki ben bağrıma taş basarmıyım herkes yarinin hasretiyle yanarken bilmem ki ben hasret aşkıyla yanarmıyım herkes gurbetlik cekerken sevdadan yana bilmem ki ben gurbetlik nedir bilirmiyim Emrah Seyfeli |
Gözlerim Ankara da
anadan, babadan,kardaşdan, ayrılmayı bilmiyor,gözlerim Ankaradan. sevdiğim, bağrıma taş basacağım bu ellerde. ne olur tabib, sar bu yaramı yeter. taze yaram ile gideceğim askere anadan,babadan ayrılmak kolay mı? sızlıyor yaralarım giderim gurbet eline ne olur tabib sar bu yaramı yeter Emrah Seyfeli |
Gurur
Söylesem, söyleyebilsem sana aşkımı, Yıldızlı bir gecede açabilsem, Sana kalbimi, Desem ki diyebilsem ki, Sana, Seviyorum Seni, Ama diyemem söyleyemem Çünkü aramızda Denizler, dağlar ve benim O kahrolası gururum var Ve böylece seneler Akıp gidecek alabildiğine Sen, seni sevdiğimi Bilmeyecek, öğrenemeyeceksin Ama her gece Allah'ın her gecesi Yıldızlara seni sevdiğimi Söyleyeceğim Sana asla! Çünkü aramızda Denizler dağlar ve benim O kahrolası gururum var... Emrah Seyfeli |
Hasret
Hasretin beni alıp götürdü Yine savruldum köşelere Seni sevmenin bedelini ödüyorum Yağmur yağar gibi ağlıyorum Gözlerim doluyor,hasretten yana Özlüyor gönlüm,aşkdan yana Aşkın bedeli açı çekmekmiş Yine bugün hasret rüzgarı esti 14.03.2007/çarşamba -23:00 Emrah Seyfeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.