![]() |
Mavi Yürekli Sırdaşım
Mavi renkli deniz sırlarla dolusun biliyorum beni de dinler misin yazar mısın adımı renga renk kenarı süslü defterine alır mısın bana dair notlarını yosunlarla yaz olur mu yeşil olsun yazılar yeşil muratmış biliyor musun kenarları balıklarla süslü olsun defterinin her sayfası dinler misin tüm haşmetinle beni anlatmak istiyorum senin gibi uçsuz bucaksız sevdamı alabilir misin koynuna beni sığdıra bilir misin sevgimi seninle dertleşmek istiyorum sadece sana anlatmak geliyor içimden ona ait korkularımı artçı şoklarımı tüm benliğimle onu sevdiğimi haykırmak istiyorum sana sevdamı, adını bilmediğim rüzgarlara yükledim uçan martıların kanatlarına tutundum sende dinler misin beni sevdamı,umudumu bendinden kopmuş nehir gibi sadece sana akıtmak istiyorum masmavi duygularınla şahitliğimi yapar mısın onu ne çok sevdiğimi anlatır mısın umanlara işte anlattım biliyorum anladın beni senin bitip tükenmeyen kıyıyla aşkın gibi bir gün unutursam onu bana bu günü hatırlatır mısın gün gibi Çiğdem Çimen |
Kör karanlığa Gömdüm Seni
Seni aramayacak gözlerim artık unuttu seni bu gönül bu yürek seni seviyorum diyen diller çoktan sustu gözlerde yaşlar duygusuz akar bundan böyle gecenin sessizliğine verdim kör karanlıklara gömdüm seni sevda sözleri sana değil umuda haykırışlar sana değil hiçbir duygum sana değil lanet kadere koştum bir seher vakti umutlara gerçekliğin yalancı tabiatında tanıdım seni yazdın bana hiç acımadan gecenin kör karanlığında kahreden sözlerini faydası yok artık gittin benden beni bende arama ben eski ben değilim artık faydası yok beklemelerin pişmanlıkların nafile ağlamaların kadere sövmelerin söylenen en son söz söylendi ve bitti bu gidişin dönüşü yok artık 27/02/2007 17.00 Emirgan Çiğdem Çimen |
Martıların Gözlerindeki Hüzün Neydi
Bu gün kucağıma verilen,ölü bir gündü yüreğim avucuma bırakıldı dilim küstü,sustum gözlerim küstü,ağlamadım benim yerime, martılar iki damla göz yaşı akıttılar tutunamadım, hayatın yarım kalan ucundan yanı başımda sanıyorum geleceğimi kıyıyı görmeden yüzüyorum oysa, iki sönük gözde yitip gidiyorum gün ölü doğdu görülen yalancı güneşti üzerime yağan şiddetli bir yağmur ve sağa sola savuran rüzgar sıkıca sarılacağım bir dal yoktu karlar yağdı umutlarımın üzerine kangren,ağır aksak ve yitik umutlarım ziyanı yok, bilirim her güzel şeyin sonu vardır benimde güzel aşkım iki kara çerçeveye asılı kaldı sebebi bilinmeyen bir intihardı Çiğdem Çimen |
Mavi Gül
Güllerin ağladığı saatti mavi gülün ağlıyor artık gökyüzü mavi değil deniz sularıda maviye çalmıyor artık güvercinleri mavi göklerde sevdik mavi bulutlarda çekildi semalarda eğer unutursam seni solar bu gül demiştinya yar soldu bu gün mavi gülün dikenleri kurşun gibi saplandı yüreğime yüreğimde yanar durur göz yaşlarım mavi hüzün akıtır sen gülünce açan mavi güllerin göz yaşlarımla soldular bu baharda açmayacak taç olmayacaklar saçlarıma ben bilmeden hüzünlere mi sevdalandım yar bu yüzden mi kurudu göz pınarlarım, mavi,huzurdu sevgiydi duyguydu hani benimi kandırdın can içimi burkan acılara mı sevdalandım yar hani mavi gül sevginin rengiydi sevdan sım sıkı sardı beni yüreğim mavi mavi tütüyor mavi gülün soldu artık içimdeki özlemim ağlıyor 15/03/2007 11.30 baltalimanı oba Çiğdem Çimen |
Med-Cezirlerine Kıyı Olmayacağım Artık
Hüzünlerimin dar ağacına astım Tüm kederleri acıları ayrılıkları Hadi gel tut ellerimi Benimle meydan oku Her çaresizliğe Hadi benim için Uzaklarda bir tebessüm yolla Bir telefon sesi Sevgilim diye başlayan Sessizce kalp atışlarının Sesi ile biten Yürekler anlatsın Birbirlerinden sebepsiz ayrılışlarını Anlatabilirler mi bunca zamandan sonra Kim bilir Anlatamazlar belki de Uzaklaştılar birbirlerinden Birleşemeyecek gönüller Bakışmayacak gözler Sevinç çığlıkları Duyamayacak yürekler Ama sevgili Sen uzaklardan bir tebessüm yolla Bir telefon sesi Sevgilim diye başlayan Seni seviyorum diye biten Her zaman ki gibi sana kanan Met- Cezir misali Gel gitlerinde Sevgiyle karşılayan Birini bulursun belki 09/02/2007 03.30 Çiğdem Çimen |
Mevsimsiz Kar Yağdırdın Hayatıma
Bir kıvılcım düştü içime Yakıyor ama acıtmıyor Görüyor gözlerim duyuyorum sesini Hiç çıkmıyor kulaklarımdan Bir tebessüm beklerken Sahte bir gülüş buldum senden Gelecek güzel günlerin hayalini kurarken Umutsuz bir hayat yaşıyorum Bulutlara sordum yağmaz dediler Güneşe sordum doğmaz dediler Sana sormuyorum bile Yaşanmayacak artık Güzel günler Yüzüm gülmeyecek artık Aramakta gelmiyor içimden seni Sesin sevgi vermiyor Sözlerin yaşatmıyor ruhumu Çiçekler açmıyor artık Kuşlar uçmuyor İnsanlar gülmüyor benim dünyamda Yaşamıyorum ben Tükendi sevdaya dair Tüm umutlarım Yeşermiyor içimde Sevgi tomurcukları Bitmiyor Fırtınalarım Sürükleniyorum limandan limana Sen görmedin umuda yolculuğumu Eller görse ne görmese ne Artık hiçbir şeyin tadı yok Şu ölümlü dünyada Sevgim kırıldı Mevsimsiz kar yağdırdın hayatıma 30/12/2006 -10.00 Emirgan Çiğdem Çimen |
Nakliyemde Sen Yoktun
Bu akşam gökyüzü benimdi Dolaştım semalarda özgürce En sönüğünden bir yıldız seçtim kendime Sadece benim olsun diye Hayallerimi döşedim içine Geleceğimdi bir köşesi Bir köşesi umutlarım Huzuru yerleştirdim ahenkle Özgürlüğümdü diğer yanı Sevdam oturdu gelin gibi bir köşesine Güvey bekler gibiydi diğer köşesi Bir yaşam armağan ettim kendime Sildim sana ait tüm geçmişimi Semalara taşındım bu gece Nakliyemde sadece huzur vardı Sen yoktun Acılar yoktu İhanet yoktu İşte gidiyorum Mutluluğu müjdeleyen Benimde bir sönük yıldızım vardı 18/05/2007 04.45 Çiğdem Çimen |
Nerdesin
Bu akşam çok soğuk Rüzgâr kötü kötü esiyor Çatının arasında Islık çalarak içeriye giriyor Kiremit sesleri ürkütüyor Dışarı da karanlık var. Sokakların lambaları da yanmıyor Yağmur damlaları cama vuruyor Sen sandım canım Kapıya koştum Yoksun Dışarısı zifiri karanlık Korkuyorum sevdam Biliyorsun, Gök gürültüsünden korkuyorum Şimşekler yerle göğü birleştiriyor Yağmur şiddetini artırdı Onlarda anladılar sen yoksun Yorganımla yüzümü kapattım Nefes almadan bekledim Dua ettim bitsin bu gürültü Çok korkuyorum aşkım Nerdesin! 02/01/2007 00.18 Emirgan Çiğdem Çimen |
Nerdesin Yar Nerdesin
Beni unuttunmu yar yine yitik adreslerdesin hani o verdiğin sözler yalanmıydı bir bir kayboldular elimde avucumda kaydılar yine sevdanın en çıkmazına koydular sevdam hiç bu kadar yalnız kalmadı kılcal damarlarıma kadar bir acı işliyor yine yalnızlığım yar şimdi nerdesin yine yitik duygular yine tükenen hayaller yine yürek yangınlarındayım yine uykusuz yine zifiri karanlıklardayım yine zemheri soğuklardayım üşüyor yine sol yanım yine tipilerdeyim büyüyor usul usul buzdan dağlarım nerdesin yar nerdesin 29/05/2007 17.03 Emirgan Çiğdem Çimen |
O Yürekte Yer yok Bize
Anla beni diyen sözlerle Döktürmüşsün yine dize dize Seher yeli oldum estim Şaşırdım pusulayı Geldim size Deli deli estim yine Geldim kondum yüreğinize Baktım gördüm yok O yürekte yer bize Mutluluklar diliyorum ben Dostum size 28/01/2007 03.00 Çiğdem Çimen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.