![]() |
Bu Gece..
Bütün kaldırımları dolaştım bu gece Şehrin bütün sokaklarını... Ne tanıyan birine rastladım, ne bir ayak izine,. Seni bulamadım bu gece. Bilmem kaç sokak lambasının altında, kaç kişiyi sana benzettim. O acıyan bakışların, alaycı gülüşlerin, yanından geçip gittim. Bulamadım seni, tutamadım ellerini, duyamadım sesini... çok zaman oldu.. Belki bulurum diye,.. bilmem kaç sokakta, kaç tane sevda keşfettim bu gece. Cengiz Süslü |
Bu gün
Suçumuz sevdaya inanmak idi Boyun düştü kanat kırıldı bu gün Şeytandan bir melek yaratmak idi Şeytanın şerrine yenildik bu gün. Kalkın ey erenler düşün yollara Bakın kardeş kanı düşmüş toprağa Fesat girmiş dostlar dönmüş düşmana Ağlamak günüdür dövünür bu gün El vermemiş mimar bize ezelden Can dilenir olduk artık ecelden Vatandan, Atadan, yardan, kardeşten Kopmuşuz kimseye demeyin bu gün. Cengiz Süslü |
Bu Hangi Mevsim
Gittin arkanda hüznü bıraktın. Bu bahar mevsiminde. Bu ay hüzün ayımı ki..? Gittin fırtınalar hatıra bana Yabancı yüzler,gereksiz sözler soframda Bu beddua ayımı ki.? Şimdi ben kıyıyı tokatlayan.. ..bu denizlemi sevişeceğim? Şimdi onun köpüklü dalgalarınımı okşayacağım? Şimdi onunlamı dertleşeceğim? Bu şaka mevsimimi gülüm? Hangi vicdan muhasebesinde.. ..yanlış kararlar aldım? Hangi kararların arefesinde beddua? Hangi yağmur bulutları ıslattı iliklerime kadar beni? Bende özledim seni gülüm.. Bu hasret ayımı ki Cengiz Süslü |
Bu yüzden dönemem
Bütün irademi zorlayıp,susturdum hırsımı,yıllar boyu Tanıyan her insan,sakinleştirdi dediler, o sabırsız huyunu Var olan hiç bir şeyi esirgemedim biliyorsun senden İşte bu yüzden geri dönemem sana yeniden İşte bu yüzden geri dönemem sana Artık gücüm kalmadı yeni bir sona Hakkı var kalbimin severken mutluluğa Cevap veremem sonra kalbimi Yaratana Emanete ihanetten hesap veremem Allaha Cengiz Süslü |
Bu sefer..(Boşuna Arama-Boşuna Sorma) ..
Bu sefer gidişim adressiz bir yer. Boşuna arama,boşuna sorma. Bu sefer üç günde dönmezsem eğer, Boşuna arama,boşuna sorma. Bu sefer; İdamdan dönmüş kul gibi, Bu sefer sevdada sadık dul gibi. Bu sefer yastığın bana zul gibi, Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer adını dilimden silmek Bu sefer sevdayı bizzat katletmek Bu sefer maziye asla dönmemek Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer yalandan,yılandan kaçmak Bu sefer sevdaya hiç inanmamak Bu sefer hayatı hep sorgulamak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer günahı sırtımdan atmak Bu sefer feleğe doğarken çatmak Bu sefer dünyayı dibinden yakmak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer dünyamda aşk bir müsvette Bu sefer aylaklar yırtık elekte Bu sefer bu gönül binbir çiçekte Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer elveda olmayan yere Bu sefer vefayı bilen gönüle Bu sefer hayatın doymam seyrine Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer incinen kalbimde acın Bu sefer yarama tuzmuş ilacın Bu sefer Vallah’i Billah’i canım Boşuna arama,boşıuna sorma Bu sefer giderken Azrail gibi Bu sefer solacak hayatın rengi Bu sefer nihayet benim efendi Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer kartallar gibi yüksekte Bu sefer tükürdüm kalacak yerde Bu sefer son karar böyle ölmekte Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer bağrımı taşla doldurmak Bu sefer kaderi cenke çağırmak Bu sefer dönerken muhteşem olmak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer yüzüme manalı bakma Bu sefer ben diye yok-u kucakla Bu sefer dedim ya...kal sağlıcakla Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer kahrından ölmek mübahsa Bu sefer ayrılık büyük günahsa Bu sefer yokluğun cellatta olsa Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer ağzımdan çıkan namustur Bu sefer hırsını gururla sustur Bu sefer hasreti aşkla buluştur Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer farkında olmasan bile Bu sefer bu sevda bitti yeminle Bu sefer gerek yok tek kelimeye Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer filmler hepten kopacak Bu sefer Allah’ta razı olacak Bu sefer kaderde mecbur kalacak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer kalbimde koca bir boşluk Bu sefer üç cana sonsuz suçluluk Bu sefer gidişim az zorunluluk Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer intikam neferi olmak Bu sefer zalimi beyninden vurmak Bu sefer ebedi huzuru bulmak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer ruhani hedefe varmak Bu sefer aşk için asla durmamak Bu sefer gururu yerden kurtarmak Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer kırmadan gönder gideyim Bu sefer insanmış diyebileyim Bu sefer giderken bari güleyim Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer mutluluk benimde hakkım Bu sefer çileyi sende bıraktım Bu sefer kafaya çok kötü taktım Boşuna arama, boşuna sorma Bu sefer çare yok iyileşmez yaram Bu sefer bu şehir kabrime haram Bu sefer hakkını helal et karam Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer and içtim geriye dönmem Bu sefer yanmışım yeniden sönmem Bu sefer can verir asla sır vermem Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer aldığım nefeste hüsran Bu sefer verdiğim nefeste isyan Bu sefer istersen bunu şaka san Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer iradem yüce Allah’tan Bu sefer tek liman Hazret-i Kur-an Bu sefer öpücük gibi bedduan Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer ebruli her gece rüyam Bu sefer emin ol boşa ağlamam Bu sefer değmezse inan bağlanmam Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer son olsun ettiğim cümle Bu sefer barıştım bütün alemle Bu sefer adını çizdim kalemle Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer ah..ile çıkıyor sesim Bu sefer hatıran soyut bir resim Bu sefer ben özgür sende serbestsin Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer arabesk gibi bir dünya Bu sefer tam altı saatte konya Bu sefer kimsenin kalbine vurma Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer gerçeğe gönlün alışır Bu sefer aleme aşikar bu sır Bu sefer unutmak sana yakışır Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer yorgunum bir kere hak ver Bu sefer dürüst ol doğruya el ver Bu sefer Allah’a deki sabır ver Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer toz duman tüm kelimeler Bu sefer sözümü melekler dinler Bu sefer Rab sana şefaat eder Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer başını koy yastığına Bu sefer gözlerin baksın tavana Bu sefer şahit ol benim dünyama Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer eşyalar hep arkadaşın Bu sefer yalnızlık bir tek sırdaşın Bu sefer nankörlük sırat yoldaşın Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer dünyamda yeni başlangıç Bu sefer hayata hep yalınkılıç Bu sefer üstüme bir bardak su iç Boşuna arama,boşuna sorma Bu sefer rahmetli saydım sevdanı Bu sefer hüsranla sardım yaramı Bu sefer ahrette filmin devamı Boşuna arama,boşuna sorma Cengiz Süslü |
Bulaşıcı Hastalık..
Duygularımla oynama benim. Gözlerimde arama ümitlerimi. Olmayan, kalmayan şeyleri Bulamazsın. Ne o! yoksa sana verecek şeylerimin olmadığınımı, düşünmeye başladın. Güldürme beni, onlar zaten... hiç yoktu ki Sen kendi kendine ümit.. bağlamışsın. Ben ne yapabilirim? Sana üzülmüyorum.Çünkü; Sen hayatı kolay tarafından... görmeye alışmışsın. Bir şarkı ile mutlu olmasını, öğrenmişsin Git başımdan.Sen bana... göre değilsin Bırak beni köşemde, nakavt olmaya hazırlanayım. Zira çok kalmadı hayata... veda etmeme Git ne olur.Sensiz yok oluşum... daha kolay olacaktı.r Sen; Bana,ancak bir kaç dakikalık,.. acıyla ümit verebilirsin. Git ve beni düşünme. Uyu yumuşak yatağında. Ertesi gün,güneşle uyan ve Beni tanımadığını farzet ki; Bu bulaşıcı hastalık sana... geçmiş olmasın Bende bitsin, bende yok olsun Benim gibi... Sesizce.. Cengiz Süslü |
Bulunur
Güldüğüme bakmayın Bende gamda bulunur Kalbe çivi çakmayın Belki sevda bulunur Her dalda başka çiçek Her çiçekte bir kelebek Arı işler petek petek Sokmazsa balda bulunur Sabah doğar, akşam batar Yaşayanlar bir bir yatar Ömre bir gün daha katar Gün geçer bir gün bulunur Sürünürsün emek emek Hadi, ha gayret diyerek Tokat vurmaz ise felek Yaşamda hayat bulunur Anada kucak dolusu Babada şevkat olgusu Yaşam akıp giden bir su Yol biter, deniz bulunur. Cengiz Süslü |
Büyük Yolculuk
Buğulu bir akşamda tanımak varmış seni; Bir cadde kenarında,onca insana rağmen yalnız Saçlarının içinde kaybolmuştu parmakların Kimbilir hangi denizlere dalmıştın yapayalnız Uyanmasın diyordum böyle seyredeyim onu Uyanmasın hissedeyim içimde onun yorgunluğunu Açmasın gözkapakalarını görmesin beni ne olur Göstermesin dalgın gözlerinin büyük sonsuzluğunu Görüyordum parmağını yakacak kadar yakın közünü cigarasının Anlıyordum dumanla raks eden çığlıklarını gözyaşlarının Kimse görmesin diye silmeye çalışırken yaşlarını elleriyle Yüzünü örterken kokusunu duyuyordum dalganan saçlarının Git, git ne olur bir evin vardır bu şehirde mutlaka Korkma yerini ben doldururum terkettiğin masalarda Yokluğunu hissettirmem dalıp gittiğin sonsuzluğa Sorma isyanlardayım ama ne alaycı bakışlara Nede sevgiden habersiz zalimlerin insafsızlığına Ben çoktan hazırdım gülüm ben çoktan hazırdım Bu büyük yolculuğa Cengiz Süslü |
Can
Senin canın senin olsun,bir tanede bende var Bu can bile bıktı artık başka bir alem arar. Cengiz Süslü |
Canın Sağolsun..
Saatler önce Aldım kalemi elime Senin için birşeyler yazmak İstedim Hani hatırlıyormusun Benim için bir kaç kelime, Birkaç satır birşeyler yaz. Demiştin. Ne yazabilirim,ne diyebilirim. Gözlerinin hayatım olduğunumu, Ela gözlüm ben bu elden gidersem, diye türküler okuduğumumu. Saçlarını okşamanın en büyük Zevkim olduğunumu Sana sarıldığımda hayat Bulduğumumu Kokunun yüreğimi doldurduğu o Karmakarışık, heyecan dolu Dakikalarımı Bana görünen, sadeliğini Saflığınımı Senin için özlemlerimi Senin için duyduğum hayalleri Gördüğüm rüyalarımı Düşlerimimi Yoksa seni, seni Çok çok sevdiğimimi Hangisini, hangisini Gururum olduğunu Söylemem hatamıydı Hatamıydı. Hani çok severdin.. Duyardın beni içinde. Hani sığmazdım kalbine Benim herşeyimsin derdin Ama seni zevkime kurban Edeceğim demezdin Seni bir günde yok edeceğim Öldüreceğim demezdin Canın sağolsun Güzelim Ben alıştım böyle Yaşamaya Ben alıştım Benliğimin günden güne Çalındığına Ben alıştım Sevdama çamur atılmasına Ağlamak bende tutku oldu Gözyaşlarım sevgilim Ben alıştım Gölgelerle yaşamaya Falıma bakmasınlar Ben bilirim geleceğimi Geçmişimi hatırlarken Yanlış birşeyler yazılmış Kaderime Acımadan Suçluluk duyma başını eğme önüne Utanma yaptıklarından Atma gözyaşlarını içine Yıkılan gururumun Sorumlusu sen değilsin Yanlış bir şeyler var bende Hatalı olan benim Öğretilmedi bana öğrenemedim ben Sevdalara, duygulara olan Güvensizliği Fazlamda bu benim Eksiğimde Sen takma kafana Canın sağolsun Ben ezilmeye alışığım Haberin olsun. Cengiz Süslü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.