![]() |
Kum Saati
Tadının kadınlara bağlılığı hayat hayat yitiriyor kadınlarda tadını susla ses gibi bağlı kum saati gibi akıyor hayat bir taraftan eksilen diğer tarafın eksileceğini sağlıyor tane tane nar ama bir yerler boş kalıyor dolmuyor hiçbir zaman hiçbir zaman... Burak Geler |
Kurtlar=acılar
Acıların uyanma vakti gece gün söner.......... aralanır o sikici gözleri kurtların (kurtlar=acılar) derinleştikçe kararır ve yelkovan daha bi ağırlaşır sonra dişleri belirir kurtların (kurtlar=acılar) sendeli hırlamanın ardında dalga dalga içimize gömdüğümüz cesetlerin kokuları yitikliklerimizin iyice yitmesidir kurtların saldırışları Burak Geler |
Kuyu
sen misin forsa? ben miyim idamlık? kabuklanıp derime karışan yaralar ve kalan izleri gelip aralayan kadınlar acı acı acı.... çıplak sensizlik ölüm adımlar Burak Geler |
Kuyu II
Kifayetsiz içimiz içimden gelmiyor içimden geldiği kadar seni düşünmek ve sorgusuz sualsiz sevişmek.... içimizdekinin... büyüklüğüne çaresiz kalan sözcükler içinde içimizle... Burak Geler |
Labaratuar
Öyle olduğunu sandığım şeylerin çürümüş tezlerini sunar ılık dudaklarında su labaratuarları.... ve daha bi değişir dünya su içime aktıkça aşkın ütopyasında daha bi garipleşir acı.. Burak Geler |
Labirent
Gözlerinden bi emay süzülürdü içime gözlerimede sızmış kör olmuşum sesini aradım şiirlerde sesin şiirmiş sus oldum nefesinin atmosferinde solumayı öğrendim köz oldum sevgilim ben senden sonra düş oldum Burak Geler |
Lösemi
Büyüyen büyü dağılan dağ kayıp kaf yeşil kokan göz hasretin erittiği damar zehir çaldıranı ciğerlerimdeki dünyalar kalyonlar ve sur su uyur zehir küfür ur kazmalar kollar ve mezar saçları dökülen hasta çocuk elleri yüreğinde ağlar Burak Geler |
Med-cezir II
Maziyi özümüzden bıçak gibi ayıran yollar başka bi gökyüzü başka bi güneş eskimiş yeni hayat yeni kilolar iyce içselleşen acı kronileşen sancı ve alışkanlıklar... Burak Geler |
Meneviş
Ahlarım doldurdu rüzgar ceplerime kanlar sarnıçlara indi yağmurlardan geçerek sana gelmiştim sadece sana sense gittin Burak Geler |
Merhem
Istırabı yılan kuyruğu bi depreşim bi dokuntu ıslak elin sıcak elin eritti yosunu Burak Geler |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.